View Full Version : Въпрос
Здрвейте нова съм в форума и се регистрирах понеже мисля,че може да ми помогнете имам малко тъп въпрос и незная как да се орпавяяяя прегледах доста теми из този раздел.
Имам си приятел от няколко месеца 5 и той все иска да рпави ме секс обаче когато той иска аз не искам,а когато аз искам все нестава и му бех казала че съм отворена ,но незнам дали е точно така има ли начини да направя нещо сама боли ли да се отвориш поне ако има начин да се отвориш сама ?и аз незнам защо го излъгах?
За сега правя само свирки имали нещо лошо защото някои го намират за курвенск и все иска да ми свърши някаде каде е ай добре всмисал каде предпочитате той иска в устат ,но все се дърпам.
Моля ви без обиди наистина искам да получа отговори.
travmiriaN
08-30-2009, 08:32
Здрвейте нова съм в форума и се регистрирах понеже мисля,че може да ми помогнете имам малко тъп въпрос и незная как да се орпавяяяя прегледах доста теми из този раздел.
Имам си приятел от няколко месеца 5 и той все иска да рпави ме секс обаче когато той иска аз не искам,а когато аз искам все нестава и му бех казала че съм отворена ,но незнам дали е точно така има ли начини да направя нещо сама боли ли да се отвориш поне ако има начин да се отвориш сама ?и аз незнам защо го излъгах?
За сега правя само свирки имали нещо лошо защото някои го намират за курвенск и все иска да ми свърши някаде каде е ай добре всмисал каде предпочитате той иска в устат ,но все се дърпам.
Моля ви без обиди наистина искам да получа отговори.
Господ да пази България!!!
Ем ти си си виновна , не е трябвало да го лъжеш.
:D :D Единственото решение да не те тимари и ти да си останеш не отпушена е да му дадеш отзаде :D :grin: :grin: така няма и да забележи че не си отпушена 8) :P
travmiriaN
08-30-2009, 08:37
Мислиш ли че може да се навие само отзаде ?
Не се ли усещаш че се базикам 8) пък току виж се навила 8-)
Той иска отзад ама аз много неискам незнам боли ли много как да се подготвя
Ми първите 10-ина минутки вероятно ще ти е гадно но след това ще свикнеш. НО не забравяй да използваш нещо овлажняващо, защото ако не го направиш много ще ти се хилят на походката :-D :grin: :razz:
travmiriaN
08-30-2009, 14:09
Той иска отзад ама аз много неискам незнам боли ли много как да се подготвя
Отпред не искаш , отзад не искаш - е давай си носа и ушите тогава!
Youth_boy
08-30-2009, 15:02
Е аз не разбирам защо си го излъгала,ето виж че се поставяш сама в адски неудобна ситуация то хубаво свирки ама това не може да е завинаги със сигурност ще му писне да му се отказва... Я най-добре поговори с него и му кажи че си го излъгала като причина можеш да изтъкнеш желанието си да изглеждаш зряла в неговите очи (е освен ако не си си фантазирала и някакви истории)
BePoHuKa
08-30-2009, 16:16
Ъм..голяма каша е тази тема :?
Първо-не тряваше да го лъжеш-не се отваряй самa ще боли също толкова, но ще окепазиш всичко=>кажи му!
Второ-той хубаво иска да ти свърши в устата, ама устата си е твоя и щом ти не искаш, значи няма да стане! Може някъде по тялото ти или в банята.
Трето-това, че му правиш свирки не е курвенско ;)
Четвърто-драга, ти не си за секс ;)