PDA

View Full Version : Съвети за момчетата

surcegirl
08-30-2009, 10:02
Здравейте на всички момчета!Аз съм момиче и предполагам,че съм малка за да говоря за това и така нататък...няма да споменавам годините си...Чета,че на много места,че момчетата се притесняват за размера си...Вижте,момчета когата се запознаем с вас не гледаме в гащите ви :D !По-важно е характера!Особено з-а малките пубери дръжте се по-добре с момичетата,не се правете на интересни и на глупаци-голямя грешка е!А за по-големите момчета потърсете в книгата Книга За всяко Момиче и Всяко Момче(целта ми не е реклама!!!)Там ще намерите размера на пениса и това,че по-малките членове се уголемяват повече от големите при...е сещате се :D
Ако искате изтриите темата или я заключете просто искам да помогна и да дам съвет,защото аз съм момиче и имам проблеми с външния вид ...няма значение просто знам,че е гадно да получаваш комплекси!
нЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ,А СИ ЖИВЕЙТЕ ЖИВОТА!
тОВА Е ОТ МЕН!дАНО СЪМ вИ ПОМОГНАЛА!

l0lz
08-30-2009, 10:04
ОRLY?

krasivia
08-30-2009, 10:33
Незнам дали щеше да има изход ако не беше съвета ти .. Благодаря много :smt111 :smt047 :smt047 :smt047

Punisherrr
08-30-2009, 11:12
Хубаво,че искаш да дадеш съвет и да помогнеш ,но вече имаме тема по въпроса с размера : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=270298 ;)