View Full Version : Секс прякори
KokoDjambo
08-30-2009, 10:33
Имате ли някакъв секс прякор нещо от рода на eбача,кварталната к.. или нещо друго по оригинално?Или пък не сте чували и не са ви лепнали нищо подобно?А ако имате правилно ли ви е лепнат или просто да ви гаврят?
Youth_boy
08-30-2009, 15:05
Представям си ако на някоя от форума и викат кварталната к.рва как ли пък ще ти каже :)
Anarchya2
08-30-2009, 15:11
Мек си тва ти е прякора
Neopitom3na
08-30-2009, 15:25
кобила е възбуждащо :lol:
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
П.С. От ава ти ми се завъртя свят ... :lol: :lol:
По темата: На един от квартала му викахме "кварталното жиголо" ... :grin: :lol: :lol: :lol:
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
П.С. От ава ти ми се завъртя свят ... :lol: :lol:
По темата: На един от квартала му викахме "кварталното жиголо" ... :grin: :lol: :lol: :lol:
Ехаххахаха :D Завъртя ти се :D :D Аахахаха!
До автора: Ти па луд ли си? :D Кой ще си каже?
една приятелка - общата :D
аз познавам аборта :D
на мен ми викат "коня" иначе,сами решете защо :oops:
KokoDjambo
08-30-2009, 21:44
Нормално никой да не си признава.Александра93 и тя мълчи ама аз знам как и викат в даскалото и квартала :) :) :)
kstanishev
08-30-2009, 21:47
ми аз познавам една девойка - мара отварачката, ама след като преспахме, вече не беше само отварачка ;) :oops:
travmiriaN
08-30-2009, 22:00
horse dick.MPEG
Oligofren
08-30-2009, 22:04
horse dick.MPEG
Тва ми е познато отнякъде :razz: :razz: :razz:
therichbitch
08-30-2009, 22:06
на една от квартала и викаме мара общата,защото има една компания там и те си я менкаха, менкаха и... абе грозно
BePoHuKa
08-30-2009, 22:07
horse dick.MPEG
Тва ми е познато отнякъде :razz: :razz: :razz: :-D Imma fuck a white bitch :-({|= :D Филма е култов :grin: Аз нямам секс прякор пък.. :-o
travmiriaN
08-30-2009, 22:10
BePoHuKa имаш ли я тая песен .. мн ме кефи
BePoHuKa
08-30-2009, 22:11
BePoHuKa имаш ли я тая песен .. мн ме кефиНе съм сигурна, че тя наистина съществува.. просто съм гледала филма и помня :lol:
travmiriaN
08-30-2009, 22:13
много радва :]
LUDVIGCHO
08-30-2009, 22:52
Ебати тъпите сте :razz: :razz: Ма и аз са праа на тъп тогава Мен пък ми викат МАШИНАТА :razz: :razz: :razz: :razz: АЗ СЪМ МАШИНА ЧОВЕЧЕ :razz: :razz:
И аз нямам секс прякор ... все още :lol:
balon4eee
08-31-2009, 01:15
пребито куче е много секси
BePoHuKa
08-31-2009, 01:20
пребито куче е много секси :D Аз помислих, че гнойна пъпка :-D
пребито куче е много секси :D Аз помислих, че гнойна пъпка :-D
ЦВЪЧКА е най- секси!
Neopitom3na
08-31-2009, 13:35
^ нее.. гнойна пъпка си е много по- яко :lol:
golqmumnik
08-31-2009, 14:05
BePoHuKa имаш ли я тая песен .. мн ме кефиНе съм сигурна, че тя наистина съществува.. просто съм гледала филма и помня :lol:
Я ти измислих-секспертка-със здраве да си го носиш 8) 8-)
Знам аз някой друг прякор, но ще го запазя за себе си :lol:
BePoHuKa
08-31-2009, 16:10
Я ти измислих-секспертка-със здраве да си го носиш 8) 8-)Ооо мерси много :D ако ми сложат някога ранг, ще искам т'ва да пише отдолу :-D :grin:
Имах една приятелка дето и викаха "Жаси"... уж от няква стриптизьорка или нещо подобно... Тя беше на 17, обаче я знаеха като Жаси и никой не научи истинското и име, пък тя си беше доста развратна и хич не се срамуваше от тялото си... показваше си всичко без срам... (Как може да имам такива приятелки ?!?!??! :-o )
Съвсем случайно разбрах как и казват в даскалото и май в квартала на Александра93
Алекс Свирката и Сашка Минета
Защо ли е с такива прякори....:) :) :)
Айде да ме опровергае ся ....
Thunder01
09-09-2009, 08:40
На една и викат Флашката . Чудите се защо , може би ? Преди да прави секс с вас ви вади един списък колкото сметка за зареждане на магазин и те пита : "Какво да ти лепна първо" .
prokyrocheto
09-09-2009, 08:42
BD = Big Dick :oops: :oops: :oops:
Thunder01
09-09-2009, 08:46
horse dick.MPEG
Тва ми е познато отнякъде :razz: :razz: :razz: Хиии нали се сещате че Horse Dick няма Dick :D
prokyrocheto
09-09-2009, 08:58
Омекналия вовеки :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
на мен ми викат "коня" иначе,сами решете защо Embarassed
Шото миришеш? :D:D:D
mynichka09
09-09-2009, 10:42
Имам позната,на която й казват Ирина общата
+ :lol: :lol:
kaisha30
09-10-2009, 18:50
Познавам една дето и викаме Учебния център :D:D:D:D
Съвсем случайно разбрах как и казват в даскалото и май в квартала на Александра93
:D :D :D :P :P :P :P :P :P
Еми да имаме сии винаги ми вика куротрошачката много ме възбужда това аз му викам малкото орехчее понеже единият му тестис ее леко деформиран и по малък от другия :oops: :oops: Ама ни е адски яко в леглото та да обясня той ми вика куротрошачката понеже винаги когато ву го лапна иии остава леко изкривен след тва да странно е обаче какво да направя като имам голяма уста :grin: :grin: ама обожавам да правя 2 в 1 лапам му орехчето и куреца наведнъж ако искате да разберете моята тайна на дълбокото лапане пишете ЛС :-D
Peter1Pan
09-10-2009, 20:37
мене мойта ми вика бесния бик щото на курa имам 2 остри израстъка като рога особено леля ги харесва щото докато я поря и почесвам вагиналните стени после по тях остават сокове от влагалището и които облизвам с удоволствие а иначе са ставали и гафове на прабаба ми и скъсах клиторчето с израстъците и оттогава не ми пуска но все тая омръзна ми от тая дъртачка вече 8ма година я чукам ми а иначе аз на гаджето ми и викам мандрата щото е широка като мандра за сирене и отдолу и е сиренясало като и го вкарвам и отстрани ми полепва едно като желе може да мирише лошо ама е горе долу вкусно :smt054 :smt056
На една съседка и викат Живка ТКЗС-то... може би защото всеки я обработва...
Аз прякор нямам... знаят си ме по име.
Щото си зъбат :grin: :grin: :grin:
Jus7DreamBoy
09-10-2009, 23:51
BD = Big Dick :oops: :oops: :oops:
ЪЪъ добре ходих да ми преинсталират компютъра и като ми го върнаха юзъра се казваше "BD" .... повече там няма да ходя ...
Sinner4e
09-10-2009, 23:54
Прякорът ми е Гюмюс ,щото жената сега се е зарибила на тоя серял Перла и ...... :X
Jus7DreamBoy
09-11-2009, 00:01
По-полека с приказките,моля
Punisherrr
TheBlueAvalanche
09-11-2009, 00:57
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Тези 2 прякора радват най-много, както и Живка ТКЗС-то
:oops: :oops: :oops:
в кое училище каза,че учиш ?!
да се преместия ;d :-P :-P
п.с в класа ми ся ше имаме ново момиче от Пловдив, надявам се да прави 1/8 от това което ти правиш и ще ми е любимото момиче в класа ;-) ;-) ;-) ;-)
majestic001
09-11-2009, 11:42
Тука в тоя форум нема хора с всичкия си. Викат ми сфредела. Happy ?
Thefrostless
09-11-2009, 11:57
Казва ми '' Ръмжящия Джо '' Щото пенисът ми ръмжи
аз и викам на нея Безсрамната Виви , щото не се срамува от нищо :lol: :lol: :razz: :razz:
sunity06
09-11-2009, 15:13
:? на една от квартала и векаха ОБЩАТА, то май почти няма момче с което да не се е е***а или па да му е духала.... :( някои хора са мн зле :!:
InternetTroll
09-11-2009, 15:34
Le grosse cock.
talasam4etu
09-11-2009, 18:47
ако си момиче ти викат така,защото си висока,ако пък си момче-защото патката ти е метър и двайсет :D
BlueFace
09-11-2009, 20:03
:? на една от квартала и векаха ОБЩАТА, то май почти няма момче с което да не се е е***а или па да му е духала.... :( някои хора са мн зле :!:
Напомня ми на някой , но в момента не мога да се сетя точно на кого :-D 8-)
аз имам
ебача на майка ти ;)Пхахах, първия отговор - първата селска изцепка.. 8-)
OstraPisalka
09-12-2009, 05:25
да има една в квартала клецалницата и викат :-D
Дивият Уй ми викат на мене....
experimental
09-17-2009, 21:54
негрище с бабанище
имам ед на позната не си бръсне пичката е мата космата
misheto0o619
09-18-2009, 10:51
Аз лично нямам никакъв прякор,но на един мой съсед мy викаме Мъжката курва :D:D:D:D:D:D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dimitar_ak
09-18-2009, 11:50
Мои приятели още ме натичат "Митко 10-те тека". Преди няколко години с една приятелка се усамотихме и 3 дни бях неоткриваем, та взеха да ме базикат.
glamouros
09-18-2009, 16:08
аз имам
ебача на майка ти ;) :D :D :D Очарователен!
:oops: :oops: :oops:
Сашка Минета ми е по благозвучно...пък и тя не опровергава....:) :) :) хахахахаха
ivanstef
09-18-2009, 19:07
На една и викаха Aleksandra93... :lol:
travmiriaN
09-18-2009, 19:09
На една и викаха Aleksandra93... :lol:
И още си и викаТ \:D/
MaryPebals
09-18-2009, 20:44
На мене ми бяха лепнали "Пращялката"....Яко съм се била клецала и за тва било...
TomTailor
09-19-2009, 08:01
На мене ми бяха лепнали "Пращялката"....Яко съм се била клецала и за тва било...
По-добре да си беше замълчала... :)
xHARDCANDYx
09-20-2009, 14:36
Смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях :razz: :razz: :razz: :razz:
kidwestern
09-20-2009, 16:19
аз имам
ебача на майка ти ;)
еЙ,тва е моя ;с
MaryPebals
09-22-2009, 16:46
По-добре да си беше замълчала... :)
Що бе ,шоу да става!Пък и прякора ми не е за това ,че спя със всеки ,а заради това ,че знам как да правя качествен секс!!
Хихихи как го казах обаче!!!!
Paincodex
09-22-2009, 16:46
Лорд Вейдър.
Не питайте.
Аз съм известен като "Бургията", но някои ме знаят и като Денис "Свредлото" 8)
dundichka
09-22-2009, 18:01
Ох,котьооо :P :P :P
Хахахаха и ние си имаме "общата" :D :D
едит : даже са 2 8-)
DjPiRgOs
09-23-2009, 09:15
Да аз имам Надарениа Играч :smt071
d1mozaza
10-03-2009, 20:31
Да имам.. Косматия :o
bqsna_teenagerka
10-05-2009, 06:18
ее то е ясно ,мене всички ем знаят като :D "Богинята"
Ебала съм се с 1 единствен човек и то 4-5 пъти. знаят ме така,защото съм много перверзна и разбирам много :D
Dilqna92
10-14-2009, 13:18
Ездачката ,понеже много здраво съм обяздвала...сещате се какво :)
Бачи Кико :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
travmiriaN
10-14-2009, 16:18
ХАХАХАХААХАХ :lol: :lol: :lol:
аз си оставам с horsedick.MPEG още не са ми измислили друг
InSoMn1aC
10-14-2009, 18:13
Имам позната,на която й казват Ирина общата
И аз имам една позната... викат й Минетка :D
LittleDude
10-14-2009, 19:08
ваньо чепа :lol:
Аз познавам момиче дето й написаха върху къщата със спрей "кварталната" :-o Не е лъжа общо взето,ама айде да не говоря :D
GirlfromHell
12-05-2009, 06:39
Не знам дали е секс прякор ама са ми казвали "Кифла".
на мен ми викат "коня" иначе,сами решете защо :oops:Щото си барс в леглото ли 8) :razz:
kikikyky
12-10-2009, 21:24
Абе аз си нямам прякор ама на мойта котка и викат Маца - Общата... :-D :-D
мене ми викат пидирас
жалък съм
BePoHuKa
12-10-2009, 21:42
ХАХАХАХААХАХ :lol: :lol: :lol:
аз си оставам с horsedick.MPEG още не са ми измислили друг :-D A на мен 2-ра страница в тази теми ми лепнаха прякора "секспертката" 8) 8) :-D
hoooodyhoooooo
12-10-2009, 21:44
пахахаххахахахахахахахаха owned owned :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Meне ме базикаха "Инструктора", щото имах една тениска "Sex Instructor- First lesson free!" ама и това отшумя :D :D :D
пахахаххахахахахахахахаха owned owned :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Meне ме базикаха "Инструктора", щото имах една тениска "Sex Instructor- First lesson free!" ама и това отшумя :D :D :D
"Кифлата" разбива,номер едно е зася тая мацка!
Иам една прителка викаме и Свиркулина
hoooodyhoooooo
12-11-2009, 09:01
A имахме един Гошо Путката, и бяхме сигурни, че голям тъпкач, едно-друго...в последствие разбирам, че прякорът му излязал от тва, че винаги посреща с "Ооо путко, кво стаа, мо стаа...путко тва, путко онова..." :D :D :D :D
Има една дет и викат Магистралната фея :D :D :D
sweet_doom
12-12-2009, 15:23
Има една дет и викат Магистралната фея :D :D :D
:razz: :razz: :razz: :D :D :D
hoooodyhoooooo
12-12-2009, 15:29
A как ти звучи за жена - Чуубака :D :D :D Изводите са ваше дело :)
Моя е Деса Шибалката :) :) :)
А иначе по принцип ми викат Бейбито ама секс прякора ми е горния,а този ежедневния хихихи
Деса Шибалката - няй-якия за сега,пълна лудница хахаха
vaseto0o
01-11-2010, 08:04
Скивал съм в квартала некф надпис Ивета-Минета :razz:
Иначе и аз знам една биляна общата, ама съм я виждал само веднъж на живо, само са ми разказвали за нея :D
Иначе и аз знам една биляна общата, ама съм я виждал само веднъж на живо, само са ми разказвали за нея :D
Еее то и във форума имаме такава бе
САШКА МИНЕТА ,нали знаеш на коя викат така?
vaseto0o
01-11-2010, 08:10
Не немога са сетя :razz:
Ама Ивета-Минета са римува повече :D
Alexandra93 ве мен!Как не моиш се сетиш?!
DjPiRgOs
01-11-2010, 08:23
Чародейския член
vaseto0o
01-11-2010, 08:25
Alexandra93 ве мен!Как не моиш се сетиш?!
Пич сетих са ;)
horse dick.MPEG
Тва ми е познато отнякъде :razz: :razz: :razz: :-D Imma fuck a white bitch :-({|= :D Филма е култов :grin: Аз нямам секс прякор пък.. :-o
Филма е Miss March много разбиващ :D Miss January on my dick... Miss february on my dick.. Miss March on my dick :D 8-)
DjPiRgOs
01-11-2010, 08:29
на мен ми викат "коня" иначе,сами решете защо :oops:+1 :lol: :lol:
vaseto0o
01-11-2010, 08:30
horse dick.MPEG
Филма е Miss March много разбиващ :D Miss January on my dick... Miss february on my dick.. Miss March on my dick :D 8-)
А накрая нема дик :D
horse dick.MPEG
А накрая нема дик :D
Епа и то е животно и то се измаряя :(
shadeingrey
01-11-2010, 19:52
аз познавах една дето и викаха трудната.. трудно отказваше.. да де всъщност не знаех човек на който е отказала...
Абе ти да не си от квартала на Hilary_,тя се казва Ивета и тва сигурно е за нея.Девствена е и за тва бабани само свирки!!!
Нормално никой да не си признава.Александра93 и тя мълчи ама аз знам как и викат в даскалото и квартала :) :) :)
хаха аз го знам :smt062 :smt070
vkarvamimadqta
01-11-2010, 23:44
Турбото, щото нали знаеш на високи обороти за какво става дума ... МАЛИИ!! Дуратек интерколер турбо дизел с компрес. Чак бялото сладко се меше с кръв от блъскане.
vaseto0o
01-12-2010, 18:09
Имах един комшия си беше кръстил работата си малкия мук :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти как разбра :)
хаха аз го знам :smt062 :smt070
Сподолете,драги мои :)
ifilinnchica
01-24-2010, 09:40
ами чувала съм такива неща за себе си .. :)
а иначе познавам момичета на които им викат:
-свирката :razz:
-аборта :razz:
-общата :razz:
-силиконка :razz:
и други имаше ама не ги помня .. :-D
Biskfitka
01-24-2010, 09:51
Тва аборта е гадно..
playboyche
01-24-2010, 10:46
от един излет с даскалото 12-ти клас почнаха постоянно ми викат Ебача и даже един път пред директора минавам и един от тях там и викаа " ооо ей го Ебача" мара ве :lol: :lol: :lol: :lol:
DaemonBoy
01-24-2010, 10:54
Аз нямам, но познавам момичета със следните прякори:
-общинарката
-Пигито
-общата
tuborgaaa
01-24-2010, 11:14
Паламуда :D :D :D
Аз нямам, но познавам момичета със следните прякори:
-общинарката
-Пигито
-общата
Мухахах от тея трите само средната не ми вдъхва доверие нещо !
Имаме една Атанаска в града .. ем .. градската курва .. Нема как иначе .. :D Ама е позната сред 30 годишните и нагоре .. А е само на 18 .. :D
Slynchiicee
05-07-2010, 05:52
Първоначално ми беше забавно поне малко,но вече не .. спрете да наливате Александра .. квато е такава.. нали вие не сте като нея .. не че нещо обаче тук питат дали вие имате такъв прякор .. а не еди кое си момиче от форума тя ако е искала е щяла да каже.. а и аз се съмнявам да има такива прякори .. приятен ден !
Callisto
05-07-2010, 07:40
Нямам и предпочитам така и да си остане.
BluesCat
05-07-2010, 09:19
Нямам и предпочитам така и да си остане.
TheBeliever
05-07-2010, 09:31
За себе си не съм чувала, ама си имахме един Ваньо Секса в компанията :D
MishaBabyy
05-07-2010, 11:03
Миша Пичката :lol:
gret4ety
05-07-2010, 12:55
Имаме си един мексун от нашия клас - Антонио дето си го гушкаме всички и мъ викаме Тони общата курва :lol:
robertdowney
05-07-2010, 14:09
Има една от съседния клас и викат "коша за бялото"
А едни от 10 клас ми викат "Ти си машина човече"
e kak i vikat
Slynchiicee
05-08-2010, 08:40
e kak i vikat
Има ли значение :) а и мисля че постнаха отговора можеш да се поразровиш малко :)
Shady141
05-08-2010, 09:39
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: неизползвам такиа прякори... малко е смешно..ама мъничко де.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Моя е Деса Шибалката :) :) :)
А иначе по принцип ми викат Бейбито ама секс прякора ми е горния,а този ежедневния хихихи
Както реках най-вървежния ама,защо Шибалката ,пък и бейбито....?
robertdowney
05-08-2010, 14:16
Лорд Вейдър.
Не питайте.
Use the force :razz: :razz:
DinViesel
05-08-2010, 14:33
тирбушон или бургията звучи яко.. :D:D
Лорд Вейдър.
Не питайте.
Спукал си капута май а? После е имало I am your father :lol:
Лорд Вейдър.
Не питайте.
Кърти :lol: :lol: :lol:
DinViesel
05-08-2010, 19:45
Лорд Вейдър.
Не питайте.
Спукал си капута май а? После е имало I am your father :lol:
My son.. come with me my son.. :D:D:D:D
Второто е по-хард. 8-) Аз пък съм я срещала във форума на секс-лов-бг и там разправя разни работи,голи снимки ала бала...и всички "оо Алекс,браво" и т.н. Тя за тва не пише толкова много тука. :-D Там я обичат повече,а са на по 40 години повечето.
ludiq0maks
05-11-2010, 06:23
аз пък си имам прякор на патката Казва се Лукчо щото има такъв вкус :razz: :razz: :razz:
абе аз нямам ама познавам бая дето имат и повечето прякори са мнооого тъпи! :lol:
-Катя бибитката :lol:
-Сиса свирката :lol:
-Катя общата (2 броя) :lol:
-Любов аборта :lol:
-Нина курвата :lol:
-Ивелина вазелина :lol:
-Дени минета :lol:
-Илияна магистралната :lol:
само за тия се сещам в момента иначе знам още доста! :D
BornSinful
05-11-2010, 11:21
Аз нямам, но познавам един на който му викат Колегата, защото му е голям колегата. Обеснимо. хах
Bloodygirl
05-11-2010, 14:39
на мен ми викаха преди "Scary one",защото вечно ги плашех на купони,след т'ва станах "Bloodygirl",щото хлътнах по филми - ужаси,след т'ва станах "EMOgirl" и още ми викат така...А преди "Scary one" ми викаха "Бети-кубети"...Имах и един прякор... :? "Porn watcher" :oops: :oops:
Нямам, но знам от нашия град :
-Пламена Релсата
-Кремена Маргарина + Кремена Ла Страдата :)
-Деница Честната
darkSpiri7
05-14-2010, 17:27
"Бързия Джо" :D
"Зомбито". Чукам се предимно със зомбита заради това...
tainstvenomomi4e
05-14-2010, 18:07
Порно маниячка 8) :)