View Full Version : Закъснява Ми с 6 дни !!!
Praskovkaaa3
08-30-2009, 11:52
Здарвейте,закъснява ми с 6 дни и се побърквам!Имам приятел,с който се пазим,но последния път презерватива леко се цепна отстрани...Попринцип почти винаги ми закъснява с 2-3 дни,но сега с 6!Прочетох доста статии и до колкото разбрах жегите,това че се притеснявам или че съм слабичка също може да е причина за закъснението!!!Утре ще ходя за тест и дано да е отрицателен!Моля ви за съвети,който могат да ми помогнат!Благодаря ви предварително!!!
А като се цепна презервативът,той свърши ли,и в теб ли беше? 6 дни не са много за лятно закъснение,пък и като не ти е толкова редовен.Направи си тест.
Praskovkaaa3
08-30-2009, 12:12
Мерси първо,че толко бързо откликна!Значи видяхме,че е цепнат след като беше свършил вече,но вътре си имаше течност .. Да утре задължително ще направя тест!И дано да е отрицателен!!!
tekila_sunrise
08-30-2009, 12:21
ми нема как да покаже !направи го след 1 седмица :)
Теста ще ти покаже правилно,защото вече ти закъснява.За стотен път споменавам,че тест се прави най-рано 14 дни след половия акт или на първия ден от закъснението на цикълa.
LovelyGirl
08-30-2009, 12:27
Преди колко време беше този акт?
Това, че си слабичка не влияе на цикъла ти, освен ако нямаш сериозни проблеми с теглото.
Praskovkaaa3
08-30-2009, 12:54
LovelyGirl - Еми преди около 20-22 дни някаде .
sweetchef
08-30-2009, 17:21
Щом се е цепнал отстрани начи няма за какво да се притесняваш.На мен ми се е случвало с 2седмици да закаснее :)
surcegirl
08-30-2009, 19:22
Виж може да ти закаснява и от други фактори,климата...ако още не ти е регулиран,но наистина по-добре си направи теста и късмет... :)
Еми сменете презервативите с някви по здради де да знам,пък и като има такава издънка взимаи Eskapelle по сигурно е....надявам се теста да е отрицателен!
LovelyGirl
08-30-2009, 20:13
Определено можеш да си направиш тест вече.щ
Както казаха други, може и без причина да ти закъснява, но все пак виж какво ще покаже теста.
BePoHuKa
08-30-2009, 20:57
Едва ли ще има проблем. Тея бебета не падат от небето ейй :? Не се забременява толкова лесно, не бой се. И какво точно значи, че се е цепнал отстрани?!?!? :-o
Едва ли ще има проблем. Тея бебета не падат от небето ейй :? Не се забременява толкова лесно, не бой се. И какво точно значи, че се е цепнал отстрани?!?!? :-o
Веронче, стига лъга децата бе! Бебетата от небето идват - щъркелите ги носят. А какво значи, че се е цепнал отстрани? Значи, че след 9 месеца ще си имаме поредното щастливо семейство. 8-) Ай, честито на младите родители, които е време да се преориентират от Тийнпроблем към Бг Мама и Jobs.bg. 8)
BePoHuKa
08-30-2009, 21:05
Веронче, стига лъга децата бе! Бебетата от небето идват - щъркелите ги носят. А какво значи, че се е цепнал отстрани? Значи, че след 9 месеца ще си имаме поредното щастливо семейство. 8-) Ай, честито на младите родители, които е време да се преориентират от Тийнпроблем към Бг Мама и Jobs.bg. 8) :D Винаги така ги плашиш :D Някой ден, дано щъркела ти донесе яйчници и матка, та да видиш колко е гадно да се притесняваш :D
ми закво са ибеш ма, да та иба в путката проста
LovelyGirl
08-30-2009, 21:14
^ Човека говореше попринцип, а не сега да го направи.
Вероника, бебетата не идват ей така наистина, но той е свършил и след това са видели скъсания презерватив.Така че според теб наистина ли няма вероятност да е станало нещо :)
BePoHuKa
08-30-2009, 21:20
Вероника, бебетата не идват ей така наистина, но той е свършил и след това са видели скъсания презерватив.Така че според теб наистина ли няма вероятност да е станало нещо :)Ами то винаги има, но ние ако я наплашим допълнително няма да и помогнем. :) Само ще и закъснее още повече.. според мен вероятността доста малка...
Вероника, бебетата не идват ей така наистина, но той е свършил и след това са видели скъсания презерватив.Така че според теб наистина ли няма вероятност да е станало нещо :)Ами то винаги има, но ние ако я наплашим допълнително няма да и помогнем. :) Само ще и закъснее още повече.. според мен вероятността доста малка...
А според мен бебИто е на път... 8-) Ей сега ще метна едно таро, после един боб от двете по една чертичка - общо 2! 8)
swe7dream
08-30-2009, 21:52
:D napravi test ,nz kvo o4akva6 da ti otg v taq tema ,ot pla6enici i yspokoeniq nqma smisul ,test i gotovo ;] kaji se pak rezyltata 4e i nas napravi supri4asni
yspeh :)
RoseDawn
08-30-2009, 22:26
Test!Test!Test sure check! :shock:
LovelyGirl
08-31-2009, 07:29
Ами то винаги има, но ние ако я наплашим допълнително няма да и помогнем. :) Само ще и закъснее още повече.. според мен вероятността доста малка...
По-добре е да знае, че има риск, вместо да се заблуждава :)
И да си го знае попринцип.Тя пита дали има опасност, а ние казваме истината, няма да я лъжем, за да и стане по-добре :)
swe7dream
08-31-2009, 07:31
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
Praskovkaaa3
09-01-2009, 11:28
Направих си тест и е ОТРИЦАТЕЛЕН :grin: !!!
Направих си тест и е ОТРИЦАТЕЛЕН :grin: !!!
Офффф, колко станаха неточни тия тестове.... Казвам ти, че тарото и бобът ми подсказват, че бебьето е на път. 8)
ivanstef
09-01-2009, 15:14
Веронче, стига лъга децата бе! Бебетата от небето идват - щъркелите ги носят. А какво значи, че се е цепнал отстрани? Значи, че след 9 месеца ще си имаме поредното щастливо семейство. 8-) Ай, честито на младите родители, които е време да се преориентират от Тийнпроблем към Бг Мама и Jobs.bg. 8) :D Винаги така ги плашиш :D Някой ден, дано щъркела ти донесе яйчници и матка, та да видиш колко е гадно да се притесняваш :D
Е деба на теб довел ли ти е :shock: