View Full Version : Свършване
Wikzinka
08-30-2009, 19:38
Съжалявам ако има подобна тема но не намерих. Та така искам да попитам каква е разликата между вагиналното и клиторното свършване ? И как разбирате дали сте свършили вагинално или клиторно ?
аз съм на 13 и незнам дали ще отговоря много правилно ама все пак да си дам мнението :-D . значи клиторното е по-силно от вагналното , според мен т`ва е . поправете ме ако греша !
BePoHuKa
08-30-2009, 20:51
аз съм на 13 и незнам дали ще отговоря много правилно ама все пак да си дам мнението :-D . значи клиторното е по-силно от вагналното , според мен т`ва е . поправете ме ако греша ! :D И как разбра като си девствена? :-o
По темата: ами между вагинален и клиторен оргазъм разликата е огромна...постигат се по различен начин и усещането е различно. Как така как разбираш кое? Все едно да те питам как разбираш ако някой те ущипе по лявата ръка или крака... :neutral: Вагиналния се постига чрез проникване във вагината, а клиторния чрез търкане на клитора.. :smt024 Кой е по-силен...някои казват, че клиторния, но доста от тези хора просто не са достигали до вагинален ;)
TykaSePisheNick
08-30-2009, 20:53
Все едно да те питам как разбираш ако някой те ущипе по лявата ръка или крака... :neutral: Вагиналния се постига чрез проникване във вагината, а клиторния чрез търкане на клитора.. :smt024 Кой е по-силен...някои казват, че клиторния, но доста от тези хора просто не са достигали до вагинален ;)
Вече и аз сгрях.. 8-)
SuperBadSuperFresh
08-30-2009, 21:20
Слушай я BePoHuKa,тя ги разбира.
едното си драскаш путката а другото си ръгаш нещо в нея ети обяснение
donkihot
08-30-2009, 21:25
razlikata e ogromna...no znam,che vaginalniq samo kato go postignesh znaesh za kvo stava dumma.
аз съм на 13 и незнам дали ще отговоря много правилно ама все пак да си дам мнението :-D . значи клиторното е по-силно от вагналното , според мен т`ва е . поправете ме ако греша ! :D И как разбра като си девствена? :-o
А как реши, че мацето е девствено? Тринайсет годишни отдавна не си играят с кукли Барби, ами с кукли Кен в мащаб 1:1 и разни допълнителни екстри по тях. :D
travmiriaN
08-30-2009, 21:30
А как реши, че мацето е девствено? Тринайсет годишни отдавна не си играят с кукли Барби, ами с кукли Кен в мащаб 1:1 и разни допълнителни екстри по тях. :D
АХАХА тоя пич мноо ме кефи , все някви яки мнения на които човек неможе да не се смее :razz: :razz: :razz:
Евала , продължавай в същия дух :grin: :grin:
kstanishev
08-30-2009, 21:37
абе сещам се по тоя въпрос една песен на Хиподил, ама май ще си замълча, че ще ме цензурират веднага :-D
p.s. клиторния повече важи ;)
monincetyyy
08-30-2009, 21:54
Съгласна съм с Вероника.. То тфа е което те интересува тя ти обясни по няй-точният начин ;)
По темата: ами между вагинален и клиторен оргазъм разликата е огромна...постигат се по различен начин и усещането е различно. Как така как разбираш кое? Все едно да те питам как разбираш ако някой те ущипе по лявата ръка или крака... :neutral: Вагиналния се постига чрез проникване във вагината, а клиторния чрез търкане на клитора.. :smt024 Кой е по-силен...някои казват, че клиторния, но доста от тези хора просто не са достигали до вагинален ;)
Напълно споделям! ;)
BePoHuKa
08-30-2009, 22:09
А как реши, че мацето е девствено? Тринайсет годишни отдавна не си играят с кукли Барби, ами с кукли Кен в мащаб 1:1 и разни допълнителни екстри по тях. :DЗнам аз..усещам я :D
Wikzinka
08-31-2009, 08:34
мерси много на всички и специално на BePoHuKa :)
BePoHuKa
08-31-2009, 16:43
мерси много на всички и специално на BePoHuKa :)Моля,моля :-)
а двете наведнъж, аааа :smt047
:grin: :P
за незацепилите - говоря за стимулация и на двата "обекта" ... :wink: