View Full Version : Хващали ли сте родителите ви във крачка ....
Jus7DreamBoy
08-30-2009, 21:07
Така въпроса ми е някога хващали ли сте родителите си докато правят любов ? :grin:
Аз поне не защото в повечето от времето си живея отделно от тях.
BePoHuKa
08-30-2009, 21:12
Те наще не правят любов..само секс ;)
sexyto9612
08-30-2009, 21:14
ем фанах ги веднъж 8-)
DrGreenthumb
08-30-2009, 21:14
Те наще не правят любов..само секс ;)
:lol:
donkihot
08-30-2009, 21:27
naskoro....napravo umrqh....maika mi i bashta mi! what the fuck? beshe ujasno....ama nikoi nishto ne kaza..
kstanishev
08-30-2009, 21:29
naskoro....napravo umrqh....maika mi i bashta mi! what the fuck? beshe ujasno....ama nikoi nishto ne kaza..
Е как мислиш са те направили тебе? Да не те е донесъл щъркела от съседната врата? :?
По темата: като бях по-малък - да. Сега си живея отделно.
Jus7DreamBoy
08-30-2009, 21:43
Те наще не правят любов..само секс ;) аз като казах любов исках да не звучи грубо да не напиша " Хващали ли сте родителите ви как се шибат или чукат ... за тва :D
mimety21
08-30-2009, 21:44
Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала :razz: :razz: :razz:
Jus7DreamBoy
08-30-2009, 21:46
Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала :razz: :razz: :razz: добре добре ти си ги заковала на място :-D ако бях аз щях да ти купя тапи за уши :D
monincetyyy
08-30-2009, 21:52
Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала :razz: :razz: :razz:
и при мен така стана :-D сега се собразяват щото стените са тънки :D
Jus7DreamBoy
08-30-2009, 21:54
и при мен така стана :-D сега се собразяват щото стените са тънки :D вие сте ебаси и хората съберете се с ваще и направете 1 график да се зане кога може и когаа не :-D
monincetyyy
08-30-2009, 21:56
абе ще се съобразяват... няма къде да ходят :D те нашите не са мн дърти разбирам ги ама поне да са по тихички ся :-D
BePoHuKa
08-30-2009, 22:04
Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала :razz: :razz: :razz:Ти си извадила късмет...аз какво ли не им казвам, тая жена НЕ млъква :shock: :shock: :shock: имам чувството, че ми правят на пук.. всеки път ги базикам и те - :-|
ImmortalTechnique
08-30-2009, 22:11
Наще не съм ги хващал, ама виж дядо ми и баба ми ги фанах на калъп един път.
BePoHuKa
08-30-2009, 22:12
Наще не съм ги хващал, ама виж дядо ми и баба ми ги фанах на калъп един път.Ножа или въжето?
ImmortalTechnique
08-30-2009, 22:18
Наще не съм ги хващал, ама виж дядо ми и баба ми ги фанах на калъп един път.Ножа или въжето?
Хаха, не можах да те разбера какво имаш предвид?
BePoHuKa
08-30-2009, 22:24
Хаха, не можах да те разбера какво имаш предвид? Дали след това искаше да си режеш вените или да се обесиш :lol:
Jus7DreamBoy
08-30-2009, 23:37
Наще не съм ги хващал, ама виж дядо ми и баба ми ги фанах на калъп един път. Е те това си е брутално 8-)
pepsinka
08-30-2009, 23:40
дамм един ден беше Св. Валентин и на мен изведнъж ми беше скимнало че трябва да си взема един учебник от другата стая и само влизам и заварвам родителите ми смутени легнали под юргана ;dd ии след това забравих и какво търся и излязох :D
ImmortalTechnique
08-31-2009, 07:42
Хаха, не можах да те разбера какво имаш предвид? Дали след това искаше да си режеш вените или да се обесиш :lol:
Хаха, ами не, ама доста се учудих от способностите на дядо ми :D пък и и на двамата, че на тая възраст пак го правят (и двамата бяха над 70 тогава).
Jus7DreamBoy
08-31-2009, 07:59
Хаха, ами не, ама доста се учудих от способностите на дядо ми :D пък и и на двамата, че на тая възраст пак го правят (и двамата бяха над 70 тогава). Над 70 :shock: браво бе само се чудя на дядо ти как му е станал ако не се е нагълтал с виагра :D
u3BaH3eMeH
08-31-2009, 08:04
През вечер :D
ImmortalTechnique
08-31-2009, 08:23
Над 70 :shock: браво бе само се чудя на дядо ти как му е станал ако не се е нагълтал с виагра :D
И аз туй се чудя, ама ква виагра на село. Той не беше чувал за такова нещо, пък и това беше преди години, не знам въобще дали виаграта беше излязла на пазара, поне в България де. Чесън хапваше стабилно, пък казват, че че чесънът бил естествен афродизиак.
Момичета, вие обичате ли чесън? А нечесан?;)
gLoRiToO
08-31-2009, 08:25
е не съм ги виждала,само съм ги чувала...ама не беше мн приятно :?
djesi_9_4
08-31-2009, 08:29
Хихихихиии...Добра тема :-D Преди 1-2 дни се случи,не че съм ги хванала ...амииии то се знаеше и се очакваше :D
Grassh0pper
08-31-2009, 09:14
в крачка съм ги хващал 1 път като влязох да им кажа "лека нощ" точно за 2 минути преди да си легнат :-o и влизам "Ахх дейбаа лека нощ :o:neutral: " .... :D
- Иначе странно от тази година нещо ентусиасти ли станаха какви , ама сяка нощ само се притичва до банята :shock: :lol: :lol:
KroelaDevil
08-31-2009, 11:19
в крачка съм ги хващал 1 път като влязох да им кажа "лека нощ" точно за 2 минути преди да си легнат :-o и влизам "Ахх дейбаа лека нощ :o:neutral: " .... :D
- Иначе странно от тази година нещо ентусиасти ли станаха какви , ама сяка нощ само се притичва до банята :shock: :lol: :lol:
бе и аз чувам как постоянно някой ходи у банята нощем! нз ко стаа там ама..... на сутринта не усещам няква миризма (дано ма разбрахте :razz: :razz: :razz: ) ама един път стаам за даскало, и чувам как леглото скърца и нито влязох нито каах нещо просто избегах от къщи и цял ден не се прибрах и майка ми като се обажда ма пита де съм кфо прая и аз нищо :razz: и кат са прибрах вечерта и тати кат щеши нещо да ма гушне ли кво да прай аз избегах ОТВРАТЕНА!?! :razz: :razz: :razz:
Jus7DreamBoy
08-31-2009, 11:24
Аз мисля че е време да кажа на наще да сменят матрака че тоя мнооо скърца ....
КОгато бях малка :-D Добре че тогава не разбирах :lol:
На мен ми писна да се разкарват всяка вечер до банята,защото моята стая о между тяхната и банята и една вечер не ми издържаха нервичките (цяла вечер им слушах пъшканията и скърцанията :D ) и излезнах от мойта стая и срещам майка пред банята и тя ме гледа все едно ще я колят :lol: и викам ясно ми е кво правите ама стига с тая баня де! и тогава и дадох едно пакетче интимни кърпички :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: и спряха постоянно с тая баня :lol: :lol:
Хах, имаше период, в който доста вечери подред ги чувах, защото моята стая е до тяхната. До деня в който казах - "може ли да сте по тихи вечер, эащото вие си правите кефа, ама аз немога да спя от вас! " и от тогава не съм ги чувала :razz: :razz: :razz:Е та ти си ги затапила то им е секнало желанието
Grassh0pper
08-31-2009, 12:52
На мен ми писна да се разкарват всяка вечер до банята,защото моята стая о между тяхната и банята и една вечер не ми издържаха нервичките (цяла вечер им слушах пъшканията и скърцанията :D ) и излезнах от мойта стая и срещам майка пред банята и тя ме гледа все едно ще я колят :lol: и викам ясно ми е кво правите ама стига с тая баня де! и тогава и дадох едно пакетче интимни кърпички :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: и спряха постоянно с тая баня :lol: :lol:
- Мани мани.. моята стая и тяхната и по средата банята :D ..... а също един от коментарите за "на сутринта не усещам миризма" ... няколко пъти усещах на сутринта миризма на канела или нещо такова от една свещ ... която ми е много смешма :D 8) Иначе смятам , че стига да спа спокойно (което правя) и няма скърцания (БЛАГОДАРЕН СЪМ НА НОВИЯ МАТРААКК :-) :grin: ) няма проблем 8)
Jus7DreamBoy
08-31-2009, 13:42
На мен ми писна да се разкарват всяка вечер до банята,защото моята стая о между тяхната и банята и една вечер не ми издържаха нервичките (цяла вечер им слушах пъшканията и скърцанията :D ) и излезнах от мойта стая и срещам майка пред банята и тя ме гледа все едно ще я колят :lol: и викам ясно ми е кво правите ама стига с тая баня де! и тогава и дадох едно пакетче интимни кърпички :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: и спряха постоянно с тая баня :lol: :lol: ти ме разби :razz: :razz: :razz:
Така въпроса ми е някога хващали ли сте родителите си докато правят любов ? :grin:
не ...намирала сам презервативи само ,да ти кажа не държа да ги виждам как правят секс
:shock:
КОгато бях малка :-D Добре че тогава не разбирах :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: Докато баща ти гледа плакатите на кучетата нали? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ъп за темата! 8)
КОгато бях малка :-D Добре че тогава не разбирах :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: Докато баща ти гледа плакатите на кучетата нали? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ъп за темата! 8)
Шматко тъпа...
Много ясно.
Заключват вратата ,но то се чува вътре леглото как скърца.
Не съм ги виждал но се усеща какво става в стаята по звуците. :D
Сега смениха леглото. :-D
само ,да ти кажа не държа да ги виждам как правят секс
:shock:
И аз.Определено.
Пиуе уапъл уеее... Уа-Уа http://www.laymark.com/i/m/m094.gif
wizzybizzy123
11-12-2009, 22:08
аз съм виждала майка ми и приятеля и... (puke) ... и не искам да се повтори ...
Ситуация номер 1!!!! : Бях малка и исках просто да им покажа как съм облякла куклата си Барби...иии влизам в стаята (беше посред бял ден) и кво да видя тати ми налегнал мама отгоре и си праеха кефа... :shock:
Ситуация номер 2!!!:Бяхме на почивка преди 2-3 години при което аз спах с тях в една стая на съседното легло и те явно си мислеха че съм заспала и се изкушиха .... помня позата беше "рокендролл" още по-голям шок за мене... :shock:
А отделно съм ги чувала безброй пъти... :shock:
lovegaga
11-14-2009, 08:06
:lol: Тва с банята се случваше доста често преди да се разделят :D Не мисля,че е било от сексуални нагони,а простатата на баща ми да се е обаждала :lol: :lol: :lol: Веднъж ги хванах и двамата по гащи и майка ми се беше пресегнала към него да го целува :razz: :razz: Необезпокоена аз си попоитах нещо баща ми и си излязох,разтропах се в кухнята,влязох си в стаята,седнах на столчето.След малко той идва-"Слънце,следващият път почукай! :smt104 И след тва не продължиха обаче.. а а? нека ви бе! Братче ще ми правят :smt019 :smt091
revolver
11-14-2009, 08:17
Ние живеем в мезонет ! Първият етаж е само хола и кухнята и една тоалетна . На вторият етаж са стаите за спане:гостната ,децката и спалнята и една баня. Аз спя долу в хола а сестрами на вторият етаж при майка ми и баща ми ,така че тя им се "радва" на звуците ! Иначе те мен са ме чували с мойта приятелка . Мислех че не са у нас ама бяха си легнали а аз долу :grin: :grin: с момичета испълнявахме концерт :D
ElinoOor
11-14-2009, 08:27
слава богу не 8-)
те май не правят секс от има няма 10-12 години.. :-o
LittleDude
11-14-2009, 08:37
не ама съм ги чувал :( :lol: :lol: :lol:
bilqnavod
11-14-2009, 10:26
Абе аз нашите не ама сестра ми да. Ние имаме разлика 10 години. Спомням си случката беше в първи клас. Аз си пишех домашната, бяхме взели в училище бквичката "О". И трябваше да напиша една страница с буквичката, обаче нещо обърках редовете- тесни, широки, тесни широки абе обърках ги и реших да отидох да попитам сестра ми дали да ги напиша отново. Сестра ми беше с гаджето си в нейната стая и отвам и познайте: Такива викове, писъци, уплаших се избягах аз не разбирах нищо тогава. След 30 мин чух как сестра ми излиза от стаята и я попитах после какво са правили, тя нахланицата ми вика: "Нищо!"
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
mimsit0o0o
11-14-2009, 11:17
Слава богу НЕ...!!?Само съм ги чувала!!! :-D :-D :-D Ама такива пъшкания,такива писъци!Преди седмица ги чух!Нали навила съм си алармата на 6часа обаче тя не се е чула те са се събудили и по едно време си мислят че спя а аз от 6 съм будна...След това към 6:10 реших да им направя номер щото ги чувах и навивам си алармата на 6:30 и тя звъни и те веднага аз ставам и се правя че не ги виждам и си отивам до тоалетната! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8)
Marinchety
11-14-2009, 13:02
И аз тях и те мен ... :( Съдба
Ех.. не ви е леко , но все пак не съм ... 8-) бих се отвратил от живота
Cazzaniga1
11-14-2009, 13:48
Не си спомням може би като малък да , обаче тогава не съм разбирал ! :D
elito0o0o0
11-14-2009, 14:36
твърдо нИе 8-) Странно.. :-o :-o Дори и гък не съм чувала...
Ся са малко поостарели и не праат... може би.. :D
п.с. На една фр. майка й и баща й го праат всяка вечер и вика,че се чували много, а даже понякой път си пускат музика :lol: :lol:
elito0o0o0
11-14-2009, 14:36
слава богу не 8-)
те май не правят секс от има няма 10-12 години.. :-oдамм.. май и наще тъй. :D :booooomb:
Ех.. не ви е леко , но все пак не съм ... 8-) бих се отвратил от живота
е що бе... Как мислиш,че ти си направен :razz:
thedarkkiss
11-14-2009, 16:38
слава богу не 8-)
и аз си мислех така преди време ,но някъде преди една година ги чух :D :D и от там вече сяка събота и неделя вечер се тича до банята,ма с такава скорост :-D шотоо ме чуват че не спя ии толкова бързо минават :D и после отивам и аз ( да пикая де ) и усещам някак странна миризма :D
Случвало ми се е само веднъж и от тогава нататъка чукам не зависимо на къде води вратата :D :D :D
BlueParadise
11-14-2009, 16:47
да,но те не знаеха,че аз знаех :D
Нем..и съм щастлив за това ;D
:shock: :shock: :oops: Отиах до банята,беше посред нощ и отворих грешна врата :shock: :shock: :shock: бех толкова разочарована че си наисах в дневника и то с кодирани букви как съм намразила майка си...бех малка се пак :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: за тва вече стискам през нощта :D :lol: :razz:
не ама тваа ще е брутално преживяване
едит:чувам ги всяка неделя(боже какви пъшкания какво чудо),и тва за търченето до банята и аз ги чувам ам веднъж не бях и баща ми вътре си аз влизам и :shock: :razz: и той ама ти що не спиш бе "лайно"(в добрия смисал на думата-ако има такъв :razz: ) такова :razz: :razz:
Не съм ги хващала иии няма как да ги хвана (дълга история) .. :)
HouseMusicBoy
11-14-2009, 21:56
кфи хващания кви 5 лева оня ден майка ми ме пита дали правя секс с приятелката си аз и отговорих :) след което я питах дали тя прави секс с тати тя каза дам млади хора сме :):) кво тряа ги дебна хахаха
BlueFace
11-14-2009, 22:06
Родителите не ,но съм хващал много пъти майка ми с приятелят и ,но се правя на ударен.Не ме интересува половият живот на майка ми ...
huligana90
11-14-2009, 22:25
и при мен така стана :-D сега се собразяват щото стените са тънки :D
:D :D + 1
Шит... :) не съм... или съм ги хващал ама явно са се изтрили. Ама к'во лошо и те са хора няма само нии да ибем.. :) Иначе сега като съм си отделно няма кого да хващам.
DarkBass
11-16-2009, 13:47
брутално еее няма лошо нека сее таковат ама ... да са самиии аз съм фащал повярвайте картинкатааа еее потресаваща мам и тате праят такива неща аа :? кофти тръпка
Hiph0pgirl
11-16-2009, 14:11
Не съм и изключително се радвам за това.Но сега понеже спим в една стая сичките след ремонта ше ни разделят мене и брато ми в наша стая и те ше са самички......Малее не ми се мисли ако видя тази потресаваща гледка :shock:
bossychick
11-18-2009, 21:09
За щастие не съм ги хващала,но съм ги чувала и аз,но случи ли се слушалките на ушите музиката на макс и тва е,че не е истина :D
DopeStarsInc
11-19-2009, 15:35
Даааа...два пъти!Тва ми размаза психиката :lol:
доста пъти :smt017 и ме депресира , защото са много активни , комплексира ме :smt046
Мдаам,хващала съм ги в крачка :D и то не веднъж 8-)
Slav4o1011Speca
11-20-2009, 18:29
Еее аз от къде мислите че знам как се прави любовната игръ? От мама и тате естествено.Един път се бех скрил у щафу нали уж да ги уплаша като влезат,ма то така стана че те влезнаха и почнаха да се целуват и аз не излезнах.Почнаха да се събличат и гледам тате му пораснал половия орган(а друг път като съм го виждал в банята не е толкова голям) и някво такова почнаха нали да се шляпат ма аз излезнах и избегах от дома щото помислих,че татко иска да самоубие мама и се скрих у баба Цецка на горния етаж и и обесних какво е станало.Тя ми обясни че това е полов акт и от тогава знам как да правя секс.
Малко се отклоних от темата ма нищо,важното е че съм ги виждал да се помпят един друг и от тогава знам къв е смисъла на живота!!
За щастие не съм ги хващала,но съм ги чувала и аз,но случи ли се слушалките на ушите музиката на макс и тва е,че не е истина :D
И аз така само съм ги чувал и докато ги чуя музиката със слушалките на MAX :D :D :D :D
Еее аз от къде мислите че знам как се прави любовната игръ? От мама и тате естествено.Един път се бех скрил у щафу нали уж да ги уплаша като влезат,ма то така стана че те влезнаха и почнаха да се целуват и аз не излезнах.Почнаха да се събличат и гледам тате му пораснал половия орган(а друг път като съм го виждал в банята не е толкова голям) и някво такова почнаха нали да се шляпат ма аз излезнах и избегах от дома щото помислих,че татко иска да самоубие мама и се скрих у баба Цецка на горния етаж и и обесних какво е станало.Тя ми обясни че това е полов акт и от тогава знам как да правя секс.
Малко се отклоних от темата ма нищо,важното е че съм ги виждал да се помпят един друг и от тогава знам къв е смисъла на живота!!
Е т'ва е бротално :-D :-D аз не съм хващала наще само съм ги чувала.Защото забравят да си затварят вратата и кат почнат с тая баня .... и аз си седя на компа и кат отивам да се къпя ги чувам.Не искам да ги виждам,чесно казано
Blo0dSuGaR
11-20-2009, 19:55
Това е било много отдавна и то не ги видях.Те се бяха заключили,а аз се прибрах да си взема някаква играчка.Опитах да отворя,видях ,че е заключено и си излязох 8-)
Blo0dSuGaR
11-20-2009, 20:03
слава богу не 8-)
те май не правят секс от има няма 10-12 години.. :-oдамм.. май и наще тъй. :D :booooomb:
И нашите така
killah666
11-20-2009, 21:35
daa i to mnogoo pati :D :D
daa i to mnogoo pati :D :D разкаж :grin: :grin: и де
ImmortalTechnique
11-21-2009, 11:51
Аз съм фащал и баба си и дядо си да правят секс, ти за наще ме питаш 8-)
bqsna_teenagerka
11-23-2009, 09:39
по едно време и графика им знаех :lol:
bqsna_teenagerka
11-23-2009, 09:39
Аз съм фащал и баба си и дядо си да правят секс, ти за наще ме питаш 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: OWND!
колко пъти... то през една стена скърцането направи ти избива мозъчните клетки! :lol:
MyNameIsDidi
12-02-2009, 08:24
Не :-D
mishlenceee
12-04-2009, 09:44
ооо мн пъти! даже като бях малка мии беше инт и ги гледах :grin:
Охооо най - редовно си ги хващам :D Отида да попитам нещо и :shock: :shock: :shock: ми иде да се гръмна... Вечната гледка - тати отгоре е янал мама и са едни пъшкания и стенания :-o НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА МУ СЕ СЛУЧВА!!! Остава травма за цял живот...
А веднъж си бяха оставили опаковкта от кондома на масата и з отивам да почистя и викам на мама "поне си изхвърляйте опаковките, защото не е нужно всички да разбират какво сте правили през нощта" и тя се притесни малко, и си я изхвърли :D БЛЯК!
Magic_Girl
12-10-2009, 07:26
Да, веднъж. Работата е, че го прави с доведения ми баща. Да си го правят, когато ме няма в къи.Ужас.... :shock:
да и беше много смях щото ние сме на 2 етажа и майма ми ми носи хранаа в мойта стая и аз не сам я чул че се качва по стълбите и лъскам мощно и майка ми влиза и ма гледа как лъскам бастуна и са отчая и ми сотави храната до мен и си излезна :lol:
FromAutumToAshes
12-10-2009, 10:03
хаха да и то няколко пъти за жалост... Даже помня като бях доста малък влизам в стаята на наще и гледам тати в/у мама :lol: Веднага слезна ии т'ва е хахаха. Тогава не осъзнавах к'во става нооо сега вече всичко ми е ясно.. беше много травмиращо :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
anichka12345678
12-10-2009, 11:37
slu4valo se e ama ne moite rodili ,a roditelite na mom4eto :-P
hoooodyhoooooo
12-10-2009, 11:41
Охооо най - редовно си ги хващам :D Отида да попитам нещо и :shock: :shock: :shock: ми иде да се гръмна... Вечната гледка - тати отгоре е янал мама и са едни пъшкания и стенания :-o НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ ДА МУ СЕ СЛУЧВА!!! Остава травма за цял живот...
А веднъж си бяха оставили опаковкта от кондома на масата и з отивам да почистя и викам на мама "поне си изхвърляйте опаковките, защото не е нужно всички да разбират какво сте правили през нощта" и тя се притесни малко, и си я изхвърли :D БЛЯК!
ти ме спечели, заклевам се :razz: :razz: :razz:
А иначе и аз съм ги хващал, ставам да пия вода и чувам стенанията и бащата:"А бе, чу ли нещо, я чакай, чакай" и спират :D Аз не можех да си поема въздух, че да пия вода, толкова ми беше смешно ахахах :grin: :grin: :grin:
Хора...
След тази нощ вече официално съм в стрес да слизам нощем в хола...
Доядоха ми се мандаринки към 1 и нещо и за да стигна до кухнята трябва да мина през хола... Отварям аз вратата и гледам единия дивон празен :o Викам си мама е отишла до тоалетната. Да ама НЕ :-x На съседния диван се чува скърцане ама то тъмно и не се вижда :-x Игнорирах скърцането отидох до кухнята, при което се чу едно мощно "ох" последвано от пъшкания и още охкания на майка ми :-o МАЛЕЕЕ ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ СИ СПАЛНЯ ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
Та така... пак минах през тях, а те изобщо не ме отразиха /май не разбраха, че съм била в стаята около 1 мин. с такава физиономия --> :shock: ...
Повече НИКОГА няма да слизам в хола след 11 :booooomb:
не и дано никога не ги видя.. :-& :-&
stereoman
12-16-2009, 23:46
хващал съм ги, като бях малък (6-7 г).
видях ги как се натискат голи на леглото, аз бях на прозореца отвън. явно ми е станало интересно, щото прескочих, влязох вътре и те се стреснаха. майка ми веднага се зави, баща ми се покри с хавлия.
аз тогава реших че искам да гледам още и дръпнах чаршафа на майка ми. тя като полудя, така ми се развика и най-накрая ме изгониха от стаята
:D
axa i ne edin pat :smt112 :smt081
За сега НЕ и се надявам да няма такива изцепки :D:D :)
tihichkoto
12-17-2009, 23:40
Веднъж ги хванах. Майка ми, баща ми, кучето, брат ми - въобще качамак...
Както казват старите хора - "тюрлю гювеч".
Намерих един прав кол (номер 9), бих ги - да знаят...
Без мен не става купон...
yYniiKaLnAa
12-18-2009, 07:28
ооО .. ми аз съм ги хващалаа .. и редовно ги чувах.. амм предии като бях малкаа :D :D Вече нее .. Слава Богоо .. :D
ми да виждал съм ги те го правят навсякъде по къщата пред мене откакто се помня хич не се притесняват аз съм им свикнал :-D веднъж докато обядвахме мама духаше на тате под масата и той като свурши и ми цопна в мусаката... ма си я изядох храна не се хвърля :P
DarityGirl
12-19-2009, 17:05
брат ми ме е хващал,но той май не се води за родител... 8)
DarityGirl
12-19-2009, 17:06
ми да виждал съм ги те го правят навсякъде по къщата пред мене откакто се помня хич не се притесняват аз съм им свикнал :-D веднъж докато обядвахме мама духаше на тате под масата и той като свурши и ми цопна в мусаката... ма си я изядох храна не се хвърля :P
ква е тая тъпотия бе! :o
miss_kiss181
12-20-2009, 11:28
Един път бях тръгнала до магазина и незнам какво бях забравила и се връщам до нас, тъкмо влизам в коридора и кво да чуя, спалнята така скърцаше, че имах чувството, че ще се разпадне горката. Само извиках МАМОООО и всичко утихна. хахахха Повече не съм ги чувала или виждала. :D :D :D :grin: :grin:
за щастие само съм ги чувала..
Charmine
12-27-2009, 21:38
слава богу не 8-)
Assshley
12-27-2009, 22:00
О даа .. чувала съм ги беше ужасно . :lol:
Pwnmaster
12-27-2009, 22:20
Виждал съм майка ми в крачка.....
...до кенефа....
summer_moon31
12-27-2009, 23:28
не, за сега. доста са тихи хаха само съм намирала презервативи..а и ходенето до банята, няма нужда да си гений, за да разбереш xDD
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ми не, ама веднъж хванах сестра ми с гаджето й и той идиота ми вика: "Искаш ли да се присъединиш?". После сестра ми му зашлеви един и скъса с него :smt001 :smt001 :grin: :D
Jus7DreamBoy
12-28-2009, 14:56
Ми не, ама веднъж хванах сестра ми с гаджето й и той идиота ми вика: "Искаш ли да се присъединиш?". После сестра ми му зашлеви един и скъса с него :smt001 :smt001 :grin: :D
Що бе човека учтив .... :D
Що бе човека учтив .... :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
В крачка вика :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: не не не не човек уби ме с тва сама се смея :razz: :razz: :razz: :razz: юхууу ;дд иначе по темата ДА!!!Педали само са ибат ;дд (докато бяха заедно де)
NeverTheSame
12-28-2009, 18:07
Само един път и беше фатално.9 месеца след това се сдобих със сестричка... :shock:
Jus7DreamBoy
12-28-2009, 18:18
Само един път и беше фатално.9 месеца след това се сдобих със сестричка... :shock: трябвало е да ги секнеш .... :(
lifelesscorpse
12-28-2009, 19:56
Да.И чувала и засичала,ама мен тва ме радва,защото по-добре така,отколкото да не се чува ни звук,ни стон...Егати и любовта ще е тогава :lol: 8-)
TheTh1ng
01-12-2010, 06:43
фащал сам ги. и са ги фащам. и че продължавам да ги фащам. и не ми е неудобно. падам си по Milf. мама си деа. буквално. деа, защо съм такъв ръб, деа ... :С
DjPiRgOs
01-12-2010, 07:33
Когато бех на 1 годинка :D
ъ-ъ 8-) само чувам сяка седмица :-k ама вече кат усещам нещо такоа надувам Славито :D
mastersan
01-12-2010, 19:26
няколко пъти след като се врущах от даскало и съм останал там и съм се прибрал късно и сам ги фащал ама кво толко.....както казаха по назад да не ме е донесъл щъркела от съседната врата :D
zAAich3to2oo9
01-12-2010, 19:33
оххх тва им е любимото. сяка вечер в 10:30 се почват, ма гадното за мен е че в моя апартамент няма врати и докато се науча кога се почват бая им се нагледах :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eveto_xx
01-12-2010, 21:13
Не. Няма и да ги хвана.
Не не съм ги хващала, ама баща ми някои вечери не толкова деликатно ме пита "Абе ти няма ли да си лягаш?".
Или пък стана твърде рано, (те имат ужасния навик да спят в хола) и отида на компа, се вижда, че под завивките са голи. Първият път, в който ги заварих така баща ми направо си ме изгони от стаята.
А най-редовно като се разровя в барчето с лекарствата намирам презервативи, тук там и някоя играчка... :D :D :D :D
Веднъж съм хващала баща ми как се мие след това... Ъъъ... както не можех да заспя след 6-те чаши кола, така после ведага заспах... От срам... Ама бях още 2-3 клас. :D :D
Иначе са много тихички.
Виж, чичо ми и леля ми вече съм ги чувала. :D :D
хванах баба ми и дядо ми :smt119
хванах баба ми и дядо ми :smt119 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
playboyche
01-17-2010, 14:31
Отвратителен и перверзен е само този секс в който не учатваме ние ;)
playboyche
01-17-2010, 14:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ами не наще са разделени от 97ма :grin: :grin: :grin: :grin:
Blo0dSuGaR
01-17-2010, 19:47
Не съм .И слава богу!
AlMiNaToRa1
01-18-2010, 11:37
Да,бях на 8 и се наложи да спим в една стая,понеже правихме ремонт...и почти всяка вечер се будех от "грухтенето" на майка ми и ги наблюдавах тайно...абе тези хора нямат задръжки... :shock:
SkylineDrift
01-19-2010, 18:04
:-o :razz: :razz:
SkylineDrift
01-19-2010, 18:06
Да,бях на 8 и се наложи да спим в една стая,понеже правихме ремонт...и почти всяка вечер се будех от "грухтенето" на майка ми и ги наблюдавах тайно...абе тези хора нямат задръжки... :shock:
Ауе ти нормален ли си,как тъй ше ги гледаш :D:D:D 8-)
TheZombieEatMachine
01-19-2010, 22:16
ооо един път няма да го забравя беше вечер и всички си легнаха {само аз будна мн ясно} :D и видях една буба и веднага отидох до спалнята...отварям вратата и гледах майка ми върху баща ми и се натискат ... и аз почнах да се хиля и им викам Ако ми напрайте още един досадник ще ви се сърдя и ги оставих
ifilinnchica
01-20-2010, 08:25
абе аз тях не съм ама те мен са хващали :lol: :lol: :oops:
pepityYyYyYyY
01-20-2010, 16:56
Само един път и беше фатално.9 месеца след това се сдобих със сестричка... :shock:
и на мен ми се случи тва..даже на скоро пак гии хванах ии една фр. се базика че можело септември пак да се увеличим :? :shock: :shock: [/i]
Е как мислиш са те направили тебе? Да не те е донесъл щъркела от съседната врата? :?
По темата: като бях по-малък - да. Сега си живея отделно.
толкова ли е била гадна гледката та си се изнесъл ве :razz:
Misskata93
01-21-2010, 16:14
Дам .... :razz:
CristianoRonaldo9
01-23-2010, 03:27
да аз ги хванах и то онзи ден, МАЛЕЕ УЖАС, беше 10,11 вечерта, аз съм легнал и зяпам филм ама съм задрямал и майка ми изгасила телевизора, явно влязла да ме провери и аз са сабуждам по едно време и ставам да си мия зъбите и то се минава покрай стаята на наште, вратата им полуоптворена, погледнах и направо , ще съжелявам заради това до края на живота си , майка ми правеше на баща ми св .... и той пъшка такъв и й вика, давай почти свършвам и то голи отвити и всичко се виждаше, направо щях да повърна, ОТВРАТ изкрещах поне си затваряйте вратата ве маму му стара и я тряснах, все още съм в шок, вече 2 дена само това ми е пред учите, не мога и да спа, незнам просто. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
най-извратеното мнение, което някога съм виждала - предишното :D :shock: та по темата... ами чувала съм ги ама не знам дали се брои :D :D :D
prettyboy
01-23-2010, 22:49
да аз ги хванах и то онзи ден, МАЛЕЕ УЖАС, беше 10,11 вечерта, аз съм легнал и зяпам филм ама съм задрямал и майка ми изгасила телевизора, явно влязла да ме провери и аз са сабуждам по едно време и ставам да си мия зъбите и то се минава покрай стаята на наште, вратата им полуоптворена, погледнах и направо , ще съжелявам заради това до края на живота си , майка ми правеше на баща ми св .... и той пъшка такъв и й вика, давай почти свършвам и то голи отвити и всичко се виждаше, направо щях да повърна, ОТВРАТ изкрещах поне си затваряйте вратата ве маму му стара и я тряснах, все още съм в шок, вече 2 дена само това ми е пред учите, не мога и да спа, незнам просто. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
пич същувствам ти :(
FunkyBoy
01-24-2010, 21:52
абе преди ги чувах нощем понякога :? ... ся те мен ме слушат :P
johnnybravo
01-25-2010, 09:36
He, и неискам да ги хващам.... :(
srebrity
01-25-2010, 16:19
haahahh .. ne bih iskala da mi se sluchii ;&
Dimana99
01-25-2010, 17:01
Не ми се е случвало
AttentionWhore
01-25-2010, 17:15
Бях на 11-12 години и спях при тях в спалнята (естествено на отделно легло :razz: ) Погледнах през една пролука и видях майка ми - яхнала баща ми :razz: През цялото време се чуваше едно пляскане, но тогава не знаех от какво е.. :razz: Паднаха на земята и това вече ме изкара от нерви.Почнах да кихам и кашлям, да пъшкам и мрънкам под завивките, сякаш се мъчех да им привлека вниманието, за да раберат, че не са сами :lol: Окола 2 часа ад ! И после бях и на даскало ! :razz: Проспала съм часовете 8-)
AttentionWhore
01-25-2010, 17:18
да аз ги хванах и то онзи ден, МАЛЕЕ УЖАС, беше 10,11 вечерта, аз съм легнал и зяпам филм ама съм задрямал и майка ми изгасила телевизора, явно влязла да ме провери и аз са сабуждам по едно време и ставам да си мия зъбите и то се минава покрай стаята на наште, вратата им полуоптворена, погледнах и направо , ще съжелявам заради това до края на живота си , майка ми правеше на баща ми св .... и той пъшка такъв и й вика, давай почти свършвам и то голи отвити и всичко се виждаше, направо щях да повърна, ОТВРАТ изкрещах поне си затваряйте вратата ве маму му стара и я тряснах, все още съм в шок, вече 2 дена само това ми е пред учите, не мога и да спа, незнам просто. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: sry 4e se hilq ma tfa e vyrhovno :razz: :razz: :razz:
да, няколко пъти, ама вече съм свикнала и не ми прави впечатление.. :D Иначе като бях малка ги хванах 1 път, тогава спях все още при тях в спалнята, и гледам баща ми върху майка ми и им викам "Кво правите бе?" и те: "аа нищо.. ти що не спиш?" :x после не съм ги виждала.. ама наскоро бяхме на село и спах при тях, и тогава само ги чух и ми стана ясно какво се случва :-o :oops:
whitebunny
01-29-2010, 22:21
нито съм ги виждала нито съм ги чувала (но това не значи че не правят всъщност какво ми пука) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
gab1tyyy
01-30-2010, 08:47
няколко пъти .. :?
Да и мойта стая е до тяхната и сичко се чува се едно, че са при мен :-x . На скоро доста прекалиха, такива шумове отдавна нямаше и се изнервих, защото ме събудиха и неможах да заспя. Сутринта станах и бясна отидох и има казах, че не мога да спя от тяхните забавления. Ако продължат да го правят шумно ще си взема и аз някой да изчукам зверски и да чуят всичко и да не могат да спят цяла нощ. :o :o Да видат кво ми е на мене.
Мама щеше да изпусне палачинките, а баща ми стоя с отворена уста през цялото време. :D :D
MakeMeLaugh
01-30-2010, 10:26
Общо взето си доста тъпо лапе.
Аз бих метнал палачинките по лицето ти ;)
vaseto0o
01-30-2010, 10:31
Общо взето си доста тъпо лапе.
Аз бих метнал палачинките по лицето ти ;)
:razz:
Не съм ги хващал на калъп, нито съм ги чувал вечер ама май имаше 1-2 случа когато беше супер подозрително да не казвал очевидно кво е ставало :D
PORNOLATiON
01-30-2010, 11:08
Да, 2-3 пъти. Първия път обаче беше, когато баща ми беше отпуска и си седи у нас. Майка ми уж свършвала работа в 5, прибирам се 3 часа у нас и... Та отидох до магазина да си взема вафла :D
donstavrev
01-30-2010, 11:37
да
krisett0
02-07-2010, 18:50
Брат, ти си за трепане :lol: :lol: :lol:
В няколко мнения прочетох за някаква миризма в банята след забавленията на родителите им. От какво е??
BluesCat
02-04-2011, 16:03
Не съм ги хващала иии няма как да ги хвана (дълга история) .. :)
essencee
02-04-2011, 17:14
Да преди няколко години :grin:
adidaskataWE
02-04-2011, 17:26
бе баш секс си праеха те ама ади .. ;д нищо не им казах - бях малка :D
YourBlueEyes
02-04-2011, 19:16
Не..То и няма как ..
nekvanikva
02-04-2011, 23:43
нито съм ги виждала, нито съм ги чувала ... ама няма и как да ги видя,защото не живея с тях хаха :D
Да и мойта стая е до тяхната и сичко се чува се едно, че са при мен :-x . На скоро доста прекалиха, такива шумове отдавна нямаше и се изнервих, защото ме събудиха и неможах да заспя. Сутринта станах и бясна отидох и има казах, че не мога да спя от тяхните забавления. Ако продължат да го правят шумно ще си взема и аз някой да изчукам зверски и да чуят всичко и да не могат да спят цяла нощ. :o :o Да видат кво ми е на мене.
Мама щеше да изпусне палачинките, а баща ми стоя с отворена уста през цялото време. :D :D
Яка историйка :)))
Аз не съм заварвал нашите, за щастие!!! :)
пич същувствам ти :(
+1 :(
Според мен, Christian, ще я помниш още бая време тая случка... най-малкото поне 1 месец всеки път като виждаш майка си или баща си, ще се сещаш за това... лоша работа... :?
Те наще не правят любов..само секс ;) :oops:
Deni9688
02-06-2011, 22:18
не съм ги хващала ама аз ги усещам :D :D :D :D :D
RLD3COOLman
02-10-2011, 17:00
ела при мен и след това те ще ти го натякват!!! :D :oops:
RLD3COOLman
02-10-2011, 17:02
Вземи мен!!! :D
Имаше време в което бях супер паранойчен ,но беше кратък.Иначе слава бого НЕ.Що за откачалници измислят тея теми :lol:
Jus7DreamBoy
02-10-2011, 21:15
кофти работа си беше правихме ремонт и само 1 стая ставаше за живеене и там беше спалнята и 1 диван аз на дивана наще на спалнята и то като почна едно скърцане към 6 сутринта еби му майката то остави че ме събудиха и че не мога да заспя а и ме е страх да се мръдна да се завъртя абе кофти работа ама беше поне преди 4 години :-D
galin4o0o
02-11-2011, 06:25
Като по малък в месеца по 1-2 пъти ги лових :D И те затегнаха мерките....сега вече баща ми знае,че и аз го правя и открито в другата стая казва на майка ми какво иска...но не е притеснен от факта,че аз чувам...все пак нормално е :) Кво кат са ми майка и баща :D :D Да не са от Марс хаха ! :}
gLypChenCee
02-11-2011, 06:27
Да.. няколко пъти съм ги чувала и виждала... и дори няколко пъти ги хванах да гледат порно.. :lol:
Fiction7577
02-11-2011, 07:11
Дааааааааа!! :razz: :razz:
Е, чувала съм ги много пъти, в началото бях - :shock: но после спрях да им обръщам внимание :lol: :lol:
Един път за малко не ги хванах и порно да гледат, тъкмо ще влизам в стаята и майка ми изгася телевизора все едно е видяла призрак :lol: :lol:
kiki1991
02-11-2011, 07:26
на моя приятел майка му 1 път влезе без да почука и той тъкмо беше върху мен и бяхме голи..направо умрях от срам,добре че беше изгасено но пак се виждаше щот телевизора осветяваше яко...
BGboyche
02-13-2011, 20:55
не за мое щастие 8)
xareswaDUPETApraskowki
02-20-2011, 12:38
Не съм ги виждал, но преди 2-3 години ги чувах неколкократно :D сега вече не, но това не значи че не правят. Всъщност какво ми пука.. :grin: :grin: :grin: И те са хора 8) 8-)