View Full Version : ВЪПРОСЧЕ КЪМ СИЛНИЯ ПОЛ
ВЪПРОСЧЕ КЪМ СИЛНИЯ ПОЛ!
Предлагам тук представителите от силната страна(момчетата) да споделят тва което ги дразни в момичетата. И:
1.какви момичета харесват?
2.какво в момичетата ги привлича най-много?
3.какво търсят в едно момиче?
Търся да сподея моите идеали.
Дразни ме безволево същество.
Ami po vaprosa za drazneneto. Mnogo se draznq kato iskam da se zapoznaq s devoika, obache tq vliza sys lydoto samochuvstvie. Syshto me draznqt momicheta koito nqmat chuvstvo za humor.
A inache obicham tezi koito se interesuvat ot dosta neshta i govorqt za dosta neshta... Ohh takmo stavam i ne se seshtam na momenta za drygi neshta.. :(
И 3-те въпроса ми изглеждат като 1 :-o
харесвам скромни и разбира се симпатични, които да знаят какво искат и да не са такива, "с тоя съм колкото да си убивам времето", "или колкото да имам гадже". Харесвам, привличат ме такива, но сега не търся такива понежи си намерих :)
Swingswing
08-31-2009, 02:40
Всичко, което ме дразни в поведението на момичетата същевременно ми харесва... това си им е в чара какво да ги правя :)
valdesbg
08-31-2009, 05:22
Търся да сподея моите идеали.
Дразни ме безволево същество.
Мойта се търси по същите критерии.
Ми момиче, което знае какво е любов, интересна, забавна, да мога да си говоря с всичко за нея.. :)
Grassh0pper
08-31-2009, 08:34
-Такива , които са спретнати , добре облекани и симпатични
-Мен лично ме привлича да е някоя с която мога да си говоря свободно
-Да е симпатична , да има чувство за хумор и да ЗНАЕ ТЕМИ ЗА РАЗГОВОР , защото колкото и пъти да излеза/пиша и каквото и да било с момиче винаги става така , че аз само ги мисля и като се изчерпам "ТАЙМ АУУТТТ" :o :-o 8-[ 8-[ ---> "Яла ми сега да те изям [-( "
Дразни ме....много неща ддз
1. Ми такива дето не се правят на я3 СъМ КукЛь ФуКлЪьъь
2. Е па шот са момичета. Нема гей стаам я ?!
3. Сходни интереси и взаимна полза
ShtrudeL
08-31-2009, 11:46
"силния пол"
м?
"силния пол"
м?
Става дума за мъжаги като мен и теб :wink:
ShtrudeL
08-31-2009, 13:10
"силния пол"
м?
аз съм момиченце <3
radko690
09-03-2009, 14:47
haresvat mi momi4eta koito imat vkus kak da se oblekat da znaqt kade kak da se darjat i kakvo da govorqt i kato izleznem da se vidim neskam da sam az nai aktivniq ima i o6te kup drebolii no tova mislq 4e e dostata4no i za jalost tozi tip jeni sa zaeti kakto gotinite pako mesta 8)
"силния пол"
м?
аз съм момиченце <3
Fail
TheBlueAvalanche
09-03-2009, 21:53
Вярвам, че си момиче, което си търси гадже. Сега ще ти разясня нещо за обикновените момчета. Те са елементарни. 1 - харесват курвите, отворените, но не дотолкова. 2 - привличат ги най-много циците, задника и оралните умения. 3 - търсят й Же-точката най-вече.
[quote="bekhama"]
1.какви момичета харесват? -Хубави с оформено женско лице, не да са като бик в главата, например брачетками доста грозна...
2.какво в момичетата ги привлича най-много? като цяло лицето усмивка очи, коса :)
3.какво търсят в едно момиче? искрена, мила с секси дупе :D
dimitar_ak
09-04-2009, 08:12
Мен ме привлича именно самочувствието в едно момиче. Харесва ми когато тя знае какво представлява, какви са целите й, облича се елегантно и се грижи за външността си. Гледам първо външността но после интелекта. Невероятно мразя мишото поведение. Аз самия съм много директен и харесвам така да се държат и с мен. Харесвам те или не се казва честно и в очите, а не "ще ти се обадя утре" и после да не се чуе цял месец.
Таквиз неща, дето дешно време не можеш да видиш в жена.
dimitar_ak
09-04-2009, 08:16
Сподели де. Явно не си виждал много жени
Сподели де. Явно не си виждал много жени
Аз от манастира идвам.
Alhimikat
09-04-2009, 08:50
1.какви момичета харесват? Добър външен вид,обаче курвенското да го пазят за леглото,не искам всеки да е виждал "автобиографията" на мойта...
2.какво в момичетата ги привлича най-много? ами външен вид дупе,лице...
3.какво търсят в едно момиче? ами външен вид-дупе,лице...Обаче да има чувство за хумор и да могат и те да отворят една тема...Като стана дума са си говора с една англичанка толкова е зле(откъм отваряне на теми),че трябваше да я питам дали познава Хари Потър :D
montana6
09-04-2009, 10:36
харесвам скромни и разбира се симпатични, които да знаят какво искат и да не са такива, "с тоя съм колкото да си убивам времето", "или колкото да имам гадже".
И аз като цяло това гледам в едно момиче плюс да е директна и да казва каквото мисли.
ВЪПРОСЧЕ КЪМ СИЛНИЯ ПОЛ!
Предлагам тук представителите от силната страна(момчетата) да споделят тва което ги дразни в момичетата. И:
1. Тези, които ме мразят 8-)
2. Усмивката
3. Разбирателство
Dyany10000
12-30-2009, 15:28
1.какви момичета харесват? Красиви 8) напук са ше ви ги описвам :P
2.какво в момичетата ги привлича най-много? Тва е загадка... :wink:
3.какво търсят в едно момиче? Красота , добър характер...,...
Толкова инфо ви стига.