Влез

View Full Version : Сорка, ама ще си излея душата

Stelcho
08-31-2009, 17:10
Чудех се какво да правя и викам дай да си излея душицата в тая тема...
Таа с гаджето ми имахме страхотна пламенна любов. С нея станахме гаджета в една дискотека.. дефакто аз само я харесвах тогава, а тя мен доколко знам ме е боготворяла. Та.. станахме гаджета. Всичко беше ок. Аз се базиках насам натам с нея, по нейн адрес или както и да го разберете. Проблема ми е, че обичам да се шегувам (закачливи глупости), а тя не обичаше шегите и просто не ги разбираше. От там ми дойде проблема, тя започна да ме гледа на криво, аз се отпуснах с глупостите ми, докато не започнаха кавгите... накрая разбрах за какво става на въпрос и й казах, че ще се реабилитирам напълно - демек ще се върна в предишната си визия както тя ме е помнила... Даде ми 1 месец, за да се поправя... Емиии успях така да се каже ,ама през това време бе ад- Каквото се опитвам да й угодя, тя го прави все черно и ме овикваше... Аз не го приемах на сериозно, тъй като я виждах на къде бие... през този 1 месец тя 1/2 го прекара извън града. Другата 1 седмица беше в кавги и прочие. Накрая я хванах и й казах, да се отпусне пък каквото дойде - просто да не се държи злобно към мен...
Тя каза ок и наистина - 2-3 дни се държеше супер... направо и аз неможах да повярвам... Тъкмо си мислех, че ще останем заедно, когато се оказа, че на 29 този месец трябваше да ходим на РД на най-добрият ми приятел. Отидохме там, празнувахме в 1 заведение.. беше приятно.. пуснаха даже и нашата песен... Точно когато всичко вървеше по ноти струната се скъса като показах на 2 момчета едно нейно клипче, където е с маска за лице - тя много се вбеси, а момчетата така и не разбраха защо, тъй като клипа бе глупав и безинтересен. В последствие и двамата говореха с нея по отделно с цел да и кажат да не се ядосва, защото просто няма смисъл... накрая останах сам с нея.. тя започна да се вбесява, започна да ме удря пред всички и аз в идеята да и хвана ръката я ударих неволно в корема с дланта на ръката си.. Тя се разплака, на мен ми стана гадно...
После имаше малко сеири и т.н.

Днес ходих да говоря с нея с идеята да и се извиня, тъй като го направих в защитна реакция, а и не бе с умисъл.. (С мацката ходех година и половина и това бе първият път в който и посегнах макар и без да искам...) Естествено тя бе против да съм покрай нея и просто не искаше да ме вижда... опитвах се да поговоря с нея, обаче тя не искаше - каквото й кажех, тя винаги ме отрязваше с нещо от рода "махай се" , "разкарай се" ...

П.П. Характера й е ужасен. Много голям инат е и има изключително силна воля. Каквото си го науми го постига. Много трудно отстъпва или бих казал много рядко отстъпва...
Винаги аз съм бил виновен (според нея) и т.н. просто незнам вече какво да направя...
П.П2. Много от кавгите са ставали само и единствено заради "най-добрият й приятел" - в нейните очи той е приятел, а в неговите - тя е момиче. Не го казвам, защото съм момче и защото съм й бил гадже, а защото съм го забелязал, а и други хора са ми го казвали.... Тя незнае всичките неща, за които сме се карали и, че повечето са били заради него, ама и да и ги кажа сега вече е твърде късно...

Щом се опитвам да се сдобря с нея има защо - може да има ужасен характер, ама е свястна и от нормално семейство... какво да направя, защото вече нито мога да се съсредоточавам в дадено нещо, нито мога да спя, нито да ям...

п.п.3 - финален - сорка за правописа и пунктуацията - не съм спал над 36 часа, имам яко главоболие и ми е някакво кофти...

Дали всичко е свършило или просто съм още под вълната на розовите мечти и не искам да го осъзная.. да опитам ли още няколко пъти да и се извиня за стореното или пак ще сгреша?
Наистина изпитвам страхотни чувства към нея... :((((

Преместена от Punisherrr

MapTa
08-31-2009, 17:25
Вместо да и казваш с думи какво изпитваш и колко много съжаляваш, що не вземеш един огромен букет с червени рози и някакъв изключително сантиментален подарък при нея и не и докажеш чувствата си!? Даже според мен сега си губиш времето като пишеш тука... отивай да и кажеш и да и покажеш какво изпитваш! :-x

SuMmEr_KiSS
08-31-2009, 17:28
Ами според мен щом толкова я обичаш опитай още 1-2 пъти ,ако пак не стане остави я 1 седмица някаде на спокойствие и след това я заговори просто без да и се молиш да ти прости ,а просто да се сети колко и е било хубаво с теб.
Аз лично обаче бих те посъветвала да не се заниамваш повече с нея ,защото се държи ужасно,но щом имаш таквиасилни чувства коя съм аз ,че да ти казвам. :) Успех! Пиши ,ако стане нещо.

Stelcho
08-31-2009, 17:54
miminko, аз до колкото я познавам тя си е наумила нещо - и да ида след време до у тях, тя пак ще ми се развика. В момента в очите й съм като трън в г*за. Тя може да ме обрисува като "олигофрен, тъпанар, нещастник, говедо" и още такива неща (без алкохолик и наркоман). Наистина я ударих макар и неволно, но удара е факт. Тя в момента ме презира :( :( Колкото до клипа - не очаквах, че това ще е от значение.. всяко момче е виждало майка си/сестра си/съседката или нещо от тоя род с маска за лице. Няма абсолютно нищо срамно (поне според мен). Сгреших - това е абсолютен факт, който няма как да го пренебрегна :(

MapTa, това няма да подейства ... преди няколко часа бях у тях и "говорехме", след което си ме изгони като мръсно коте с "разкарай ми се от главата БЕ". В момента каквото и да опитам е безполезно - тя си е такава.. ядосва се за глупости.

SuMmEr_KiSS, съгласен съм с теб, ама знам, че като отида да се разбера с нея ефекта ще е нулев. Все пак ще знам, че съм опитал..
Не един човек ми е казвал, че не си заслужава да продължавам с нея, ама каквото ми говори сърцето това правя.

Може в момента да съм се бил изложил на макс пред толкова хора, пред приятели, родителите й.. повече няма накъде... единственият вариант е да се опитам да се реабилитирам по начин, който още не съм решил кой ще е...

Иначе благодаря ви за написаните изречения... все пак са по-добре от абсолютното нищо, което в момента става... мислех да изляза с компания из града, ама навън е пълна тъпня и нямам абсолютно никакво желание за нищо...

П.П. От моите думи може да звучи, че тя е звяра, ама не е чак толкова зле колкото изглежда. Ако тя пусне някой ден тема по мой адрес ще я разбера по писането й, а и ще се разбере, че тогава пък аз съм виновника. Тя е мила, чувствителна, грижовна, закачлива... амаа да не сте и на пътя, когато сте на моето място и аз ако съм сгафил нещо...

Stelcho
08-31-2009, 18:19
miminko, не го мислех по този начин. Наистина осъзнавам вече грешката си. Просто за нас момчетата това е съвсем нормално, обаче явно противоположният пол е точно обратното (не случайно е противоположен :D) Попринцип обещах на нея и на майка й, че мацката повече няма да я търся, ама знам че не е така... това което го изпитвам към нея не мога да си го държа сам, даже и да е с цената на тоталното унижение, което стана преди няколко дни... Знам, че ще се опитам да се сдобря с нея, защото като гледам на къде са нещата като се видя с нея на центъра тя ще ми обърне глава. Не съм като бившото и гадже преди да скъсат онзи е накарал някой си да се опита да я изнасили... не съм такъв, че да не ме има за човек.. адски много ми е гадно за постъпката, ама аз и да и го кажа по какъвто и да е начин тя никога няма да ме чуе.. ЕЕ да - след време, вече когато е късно тя може би ще разбере какво сме сторили двамата, обаче може и да е късно.

Дефакто тя искаше преди няколко дни да съм по-романтичен.. водех я на няколко места - беше хубаво. Даже преди време и бях писал стихотворение и преди 2-3 дни го бях пуснал в "шоуто на Азис" онзи да го изпее по някакъв си негов начин (макар, че не слушам такава музика...)

п.п. относно възрастта за която ти говореше - с 2те момчета сме на 19, а тя на 17...

fenasf
08-31-2009, 19:33
3.А.Е.Б.И.Я.Т.А.З.И.

Нали си я чукал (надявам се да си) ? - стига й.

mysterious93
08-31-2009, 19:48
Абе момче бягай надалече!!! :D ся тва с маската е кофти.. тва с удара още повече.. ама както ми го описваш тя тая е няква ненормална за мен :D все да е недоволна все тва все онова.. то сиг си бил виновен ама за тая година и половина.. не може само ти да си гафил! тая еняква глезла и хич не ти трябва!

извод: следващия път гледай да не си търсиш в дискотеката :D

чудя се как си изтърпял година и половина..

Stelcho
08-31-2009, 19:51
mysterious93, тва което съм го направил онзи ден е шит...
хаха.. не е чак "ненормална", ама като си смени фасона е трудно за описване и може би в момента съм я описал много грозно, сигурно защото ми е крив света... Емии как да ти го кажа - сгафя ли нещо яко го отнасям.. Глезла е в някои случаи, иначе си държи що-годе на думата и НЕ СЕ ЛИГАВИ ;)
П.П. Аз я познавах преди да тръгна с нея :)

ERvili
08-31-2009, 20:53
Моето мнение може и да прозвучи малко наивно за някои от вас но знаеш ли какво ще ти кажа,приятелю?..Ако наистина маш някакви чувства към това момиче ако наистина я обичаш-не я оставяй да си отиде...направи всичко възможно за да я задържиш при теб...Знам че е ужасно трудно понякога... :-k Да-обикновено в такава ситуация сърцето и разума не са на едно мнение...ти решаваш кой да послушаш(и мисля че знам кой ще послушаш :-D )...и знай че дори и накрая да не се получи-НЕ съжалявай!Защото ще знаеш че си опитал всичко за да я върнеш при себе си...!Това е моят съвет към теб..
Аз съм на 17 (почти на 18г.) и съм на път да изгубя човека към който имам чувства(ако не съм го изгубила все още)...за което бих съжалявала до края на живота си защото това е първият човек към който изпитвам такива силни чувства..и продължавам да правя всичко възможно за да го задържа...Със сигурност твоята ситуация е доста по различна от моята...и все пак!...
УСПЕХ!!!! И НЕ се предавай!

Liar
08-31-2009, 22:02
Да ти кажа,ти си звярът(в сравнение с бившия й си агънце,но да си дойда на думата...).Става въпрос за това:

Аз се базиках насам натам с нея, по нейн адрес или както и да го разберете. Проблема ми е, че обичам да се шегувам (закачливи глупости), а тя не обичаше шегите и просто не ги разбираше.
...Точно когато всичко вървеше по ноти струната се скъса като показах на 2 момчета едно нейно клипче, където е с маска за лице - тя много се вбеси,
Защо си се бъзикал насам-натам с нея?Защо си я злепоставял?Защо като искаш да блеснеш използваш нея???
Момичето е в пълното си основание да ти се сърди и не може да очакваш,че с 1-2 извинения всичко ще се оправи.Не може да е мила и грижовна,когато се чувства обидена.
Не знам дали има смисъл да ти казвам как са се сдобрите,защото много глупости си направил,а не знам дали го осъзнаваш.Не става въпрос за удара,не си искал,но защо я правиш за смях??И няма никакво значение,че клипът е бил тъп,въпросът е,че си го показал без да си я попитал,сякаш нейното мнение няма значение.Това е обидно!

LinkTon
08-31-2009, 22:02
клик тук (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=276820)

lubomirky
08-31-2009, 22:38
Да ти кажа,ти си звярът(в сравнение с бившия й си агънце,но да си дойда на думата...).Става въпрос за това:

Аз се базиках насам натам с нея, по нейн адрес или както и да го разберете. Проблема ми е, че обичам да се шегувам (закачливи глупости), а тя не обичаше шегите и просто не ги разбираше.
...Точно когато всичко вървеше по ноти струната се скъса като показах на 2 момчета едно нейно клипче, където е с маска за лице - тя много се вбеси,
Защо си се бъзикал насам-натам с нея?Защо си я злепоставял?Защо като искаш да блеснеш използваш нея???
Момичето е в пълното си основание да ти се сърди и не може да очакваш,че с 1-2 извинения всичко ще се оправи.Не може да е мила и грижовна,когато се чувства обидена.
Не знам дали има смисъл да ти казвам как са се сдобрите,защото много глупости си направил,а не знам дали го осъзнаваш.Не става въпрос за удара,не си искал,но защо я правиш за смях??И няма никакво значение,че клипът е бил тъп,въпросът е,че си го показал без да си я попитал,сякаш нейното мнение няма значение.Това е обидно!

+1

MP
09-01-2009, 06:00
Колко морално,само че момчето си призна грешките и се опита да се поправи,не мисля,че има нещо подигравателно в този клип.Просто си е търсила причина да се заяде за нещо.Трябва да и кажеш за причините на караниците ви,че са заради приятеля и,може пък да те разбере.Със сигурност не трябва да се отказваш.

mrtn
09-01-2009, 06:49
Автора явно съжалява затова, което е направил. Това, че тя вече не иска е отделен въпрос. Ама тя и майката ли се е намесила? Тогава става малко гадно щом тя ти е забранила. Аз предлагам да не я търсиш, може би тя ще те потърси, когато осъзнае, че наистина се разкайваш за грешката си.. :)

magitu1
09-01-2009, 12:05
П.П. Характера й е ужасен. Много голям инат е и има изключително силна воля. Каквото си го науми го постига. Много трудно отстъпва или бих казал много рядко отстъпва...

[/b]

И мойто бифше гадже беше такова...но неможем да ги променим...ината си е инат :? :? :?
P.S. Надявам се да успеш да си я върнеш...Желая ти го от сърце...УсПеХ!!!

marti93
09-02-2009, 09:38
аз съм същия характер и гаджето ми искаше да ме промени ,успя до известна степен ,ама се разделихме,незнам какво да те посъветвам,мога да ти кажа че мацката има нужда от спокойствие ,не я дразни

porcelain_doll
09-07-2009, 10:33
И аз съм голям инат и мисля,че мацката те обича страшно много и иска да направиш всичко възможно да си с нея, т.е. да й ходиш още малко по гъза :D Т'ва е истината! Не се отказвай! Така ще ''изкупиш'' грешките си! Believe me! ;) Успех :P

ImmortalForever
09-07-2009, 12:51
Характера й е ужасен. Много голям инат е и има изключително силна воля. Каквото си го науми го постига. Много трудно отстъпва или бих казал много рядко отстъпва...

Кое му е ужасното? :-o

MiMcHeToOo
09-07-2009, 13:26
И ти не си цвете, но в никакъв случай не си само ти виновен за раздялата ви. Мисля, че тя малко преиграва, все пак няма лошо да се забавлявате от време на време. Не знам дали имаш шанс все още с нея, но се замисли дали си заслужава.

umri
09-07-2009, 15:58
Сигурен съм, че от тук малко хора разбират какво ти е в главата и в сърцето. Дори аз не съм бил в толкова лошо положение, но опита и това, на което съм бил свидетел сочи, че трябва да е забравиш завинаги.

Над година сте заедно и я познаваш много добре. Грешката ти е, че винаги и се извиняваш, дори и когато не си виновен. Това с времето и е показало, че може системно да те манипулира и със сцени и разсърдвания да стане винаги на нейното и въпреки обстоятелствата ти да излизаш виновен. Винаги се опитваш да й угодиш и да се държиш добре с нея и това още повече я е мотивирало. С времето е разбрала, че си слаб характер и може да си прави с теб каквото си пожелае.

Ще кажа една анонимна случка за жена и мъж живеещи заедно. ( мои познати ). Тя е много добро момиче... интелигентна, с добро социално положение и добра външност.. абе нещо подобно на това, което ти описваш. Обаче недостатъка и е, че е избухлива и когато и "прещрака" с мъжа се скарват за някоя глупост, след което тя в кулминацията на своята побеснялост си обира нещата и се изнася от апартамента, където съвместно живеят. Ако ти беше на мястото на мъжа от тази история съм сигурен, че щеше да се обадиш на момичето, да и се извиниш и да й кажеш да се върне при теб. Тогава тя ще си надуе самочувствието, че ти не можеш без нея и си осъзнаваш "грешката" известно време ще се прави на недостъпна и ще трябва само да и тичаш след гъза. Обаче въпросният мъж от историята не постъпва като теб. След като тя си обира парцалите и се изнася от апартамента му... минават дни,седмици почти месец и той не й се обажда. Това е знак, че циганските и номера при него не вървят. Той е пич, който може и без жена и тя не му е нужна. Тогава момичето още повече побеснява, че той не я търси и в крайна сметка се примирява и му се обажда ТЯ. Тогава мъжът се прави на недостъпен и й казва "този път ти прощавам, защото те харесвам, но ако още един път си събереш багажа и си тръгнеш, ще е за последно!" И тогава ти побеждаваш и тъпата пачавра разбира, че не трябва да се опитва да те прави на маймуна. И ако втори път си обере парцалите и те напусне трябва да си изпълниш заканата. Трябва да си силен, а не целия свят да ти е една жена. Трябва да знаеш, че можеш и без нея, че тя е просто жена, а не целия свят за теб. Тогава тя ще оцени твоето мъжество, ще те уважава, ще те обича и няма да си прави гавра с теб, защото знае, че ти си МЪЖ.

Дано си разбрал случая и си си прекарал през умнствената призма случая. Подобен е на твоя.

Знам ще боли, ще сърби, няма да можеш да ядеш и да спиш заради това, което тази кучка ти е пречинила, но я забрави. Изтрий и телефона, скайпа.. не я търси, защото ако го направиш ще станеш жертва на гореописания случай. Бъдеще с това момиче нямаш. Излизай с други момичета за да си разсееш вниманието и с времето ще свикнеш без нея и любовта ти ще изстине. Не прави грешката да се връщаш при нея, защото само ще страдаш и добро няма да видиш. Просто остава бивша.

InternetTroll
09-07-2009, 16:52
Ок.
И ся кво прайм?

DevilWish
09-07-2009, 17:28
Колко морално,само че момчето си призна грешките и се опита да се поправи,не мисля,че има нещо подигравателно в този клип.Просто си е търсила причина да се заяде за нещо.Трябва да и кажеш за причините на караниците ви,че са заради приятеля и,може пък да те разбере.Със сигурност не трябва да се отказваш.
Съгласна съм ;) Надеждата ти ,трябва последна да умира ,знаеш и сам ;)

DevilWish
09-07-2009, 17:28
Съгласна съм ;) Надеждата ти ,трябва последна да умира ,знаеш и сам ;)

bog4eto
09-07-2009, 17:45
Мога да ти кажа,че един такъв удар е много,много,много нараняващ-дори да не е нарочно.Ще го мисли още доооста време и ако ходиш всеки ден да и напомняш "ама аз не исках да те ударя така,пред всички.." е някво много шибано..остави момичета за няколко дена докато осмисли нещата,докато се поуспокои и после говорете с нея..И още нещо..според мен не и е за това,че са я видели с маска на лицето..ами самия факт,че показваш клипа на този и онзи без да знае..в смисъл,най-вероятно е за това.
Честно казано,при този тип момичета е доооста трудно да ти проговори в близкия месец,да ти прости.Дори да се съберете пак ще го мисли,гарантирам.Най-важното е да спреш да и го напомняш и да се съсредоточиш изцяло в това да и покажеш,колко я обичаш. ;)

п.с.Може да ти прозвучи,като майтап и да решиш,че се бъзикам,но що не и направиш една серенада?Или нещо много романтично и неочаквано,нещо небанално...ако пазиш нещо от първите ви срещи или не знам...все пак,ако я обичаш-ще се бориш,а мацката за да се обижда,значи и на нея и пука...успех ;)