Влез

View Full Version : Коса

Radmo
09-02-2009, 13:24
Здравейте,
ами значи аз имам проблем с косата и търся някои във форума,който се занимава с фризьорство или познава такъв човек.Искам да мога да му обесня какво искам и да ми помогне да оправя проблема :) Търся тук,защото в обикновените фризьорски салони ми казват,че са разбрали какво искам и просто минават с машинката и оп,пак същото.А пък не разполагам с много пари да ходя при някакъв специалист .. :) Та ако някои се заминава с това или може да ми препоръча някои свестен фризьор да ми пише ... :)

kalinadelinda
09-02-2009, 13:26
какъв ти е проблема

Radmo
09-02-2009, 13:29
Ами като цяло косата ми има неравномерна форма и от едната страна има повече коса,а от другата по-малко...абе звучи странно,но предполагам не изглежда толкова странно колко звучи :) И трудно може да се обясни с думи,но общо взето е това,което казах :)

kalinadelinda
09-02-2009, 13:55
пробвай там където имаш по-малко коса да я мажеш с бадемово масло или пък я пусни малко по-дълга , не казвам да я сплиташ на плитка до кръста просто да не е мн къса за да не си личи ,а сигурен ли си че не си си го внушил просто :-o :P

Radmo
09-02-2009, 14:22
пробвай там където имаш по-малко коса да я мажеш с бадемово масло или пък я пусни малко по-дълга , не казвам да я сплиташ на плитка до кръста просто да не е мн къса за да не си личи ,а сигурен ли си че не си си го внушил просто :-o :PС думи трудно ще разбереш какво имам предвид,затова го нарисувах на бърза ръка (с paint :D )
http://img35.imageshack.us/img35/8814/45054263.png
Проблемът идва от там че от едната страна не расте коса(до определено място) и е неравно в сравнение с другата страна :) Бръснал съм си цялата глава 2ри номер и се получават като 2 малки дупчици от 2те страни на бритона,а като порасне бритона отново добива този вид :) И не е внушение,баш така си е ;) .

kalinadelinda
09-02-2009, 16:54
hmmmmmmm ne znam , pusni si po-dulga kosa i se re6i na edna strana :D majtapa na strana nz kakwo da te posuwetwam , gola glawa ? ili puk na nqkakwi formi4ki se naprawi

p.s. sry za latinicata precaka se phonetica ;(