View Full Version : Кърлеж на сестра ми !!! ПОМОЩ
значи на сестрами и се е забил кърлеж !!! моля помогнете кажете как да се махне тоя помяр на гърба и е!!! :(
MrUndaztood
09-02-2009, 19:10
Намазваш с олио. С пинсета или тънка отврека го хващаш за края и въртиш по посока на часовниковата стрелка.
Millen4ety
09-02-2009, 19:12
Май се намазва олио и след това с пинсета се завърта, докато излезе, обаче не помня в коя посока беше. Аз съм имала кърлеж и са ми го махали в поликлиника, защото ако се откъсне една част, а друга остане вътре може да се получи инфекция... една моя приятелка после пи антибиотици заради кърлеж.. не е проблем, но гледай скоро да се махне, не е добре да стои там, колкото по-скоро, толкова по-добре
Идете на лекар най-добре. ;]
Махнахме го ... мерси за бързите отговори :)
WaterLilly
09-02-2009, 19:21
Не е хубаво с пинсета да се върти, защото може случайно да го откъснеш и да му остане главата в кожата. Мажеш с олио около него, взимаш капачка, слагаш я и въртиш по посока, обратна на часовниковата стрелка. Поне това съм чела, не съм имала възможност да го изпробвам.
Не е хубаво с пинсета да се върти, защото може случайно да го откъснеш и да му остане главата в кожата. Мажеш с олио около него, взимаш капачка, слагаш я и въртиш по посока, обратна на часовниковата стрелка. Поне това съм чела, не съм имала възможност да го изпробвам.
Така и направихме самоче с памук го въртяхме и накрая тоя малак пе*ал изкочи 8)