View Full Version : Целулит
Имах много много целулит в началото на лятото,малко по-малко без никакви усилия,той намаля.Но има още и е изключително грозно,не зная как съм се търпяла преди.
Спрях абсолютно всички вредни храни,от 3 дни ям само плодове,зеленчуци,малко черен хляб и малко месо.Опитвам се д апия колкото се може повече течности за сега съм на 2л на денм,смятам да ги направя 4.
Спортувам 3 пъти седмично час аеробика.Отделно,че не позлавам никакъв градски трнаспорт а съм почти цял ден навън.
Какво друго трябва да направя за да го махна до месец!
Кремовете помагат ли,и до колко ,да си купувам ли ако искам перфектен резултат.
Масаци не мога да си позволя,за което много ме е яд,но гледам да изпълня всичко друго.
vagarious
09-02-2009, 19:53
Ами аз пък честно да ти кажа, с крем против целулит, го премахнах, нощо, че беше малко.Купувах от тези на Avon и съм доволна.Тогава не спортувах и не се ограничавах.И той просто се махна след редовната употреба на продукта.Но все пак мисля, че е индивидуално и ако не опиташ - няма как да разбереш. :)
ElItoOoO
09-02-2009, 21:15
за един месец не можеш да го махнеш,може да намалее,но за един месец няма да се махне колкото и да се ограничаваш в яденето и да спортуваш :-o
Ами тези по ефтините от сорта на 10-20 лв ,които ги има в повечето козметични магазини и в супермаркети като пикадили,дали ще свършат същата работа? :(
adizitk1
09-02-2009, 21:22
мила целулита не се маха с диети и ограничения... той е на хормонална основа
виждала съм слаби жени, които имат целулит и дебели, които нямат, така че далеч не е до килограми
получава се от женския хормон естроген, затова мъжете нямат такъв проблем...
единственото, което евентуално може да помогне е разни кремове и глупости, но и те не са мн надеждни... просто няма как иначе... :(
katericArofl
09-02-2009, 21:34
Ами четох в един сайт, че някаква известна личност ( не помня името) го премахнала с оризена диета.. само варен ориз :D На мене ми се стори невъзможно и не й обърнах внимание, не мисля, че действа. Чувала съм за търкане на мястото с утайка от кафе .. Струва ми се, че с обикновена диетка и малко повечко спорт напрягащ мускулите на краката ще се подобрят нещата. :) УСПЕХ!
NaNa_SladuRana
09-03-2009, 00:28
мен ми помогна на нивея кремчето :)
цаката не е в крема,а в масажа.има на орифлейм един масажор,14 лева май.купи си масажор задължително,'щото мазането с крем не е много надеждно
g1rl4eto_
09-03-2009, 09:21
И аз имам малко целулит въпреки,че съм горе долу слаба (53кг/171) но килограмите нямат значение в случая.Ползвам вече втора опаковка от антицелулитния гел на Билка и съм доволна кожата ми доста се заглади и целулита малко поизчезна на местата където едвам си личеше.Гела е около 6-7лв, но трябва много упоритост и най-вече масажи.