View Full Version : Има ли анален оргазъм?!
Въпросът е ясен, има ли такова животно като аналния оргазъм ?!
ludiq0maks
09-03-2009, 07:51
Да, има. Като достигнеш до този "връх" започваш да сереш неспирно и така 5 дена подред , само с*ане, с*ане. И докато ходиш , и докато ядеш.... абе нема спирка .
Точно оргазъм не мисля.. Но на някой жени им е супер яко по време на аналния секс, със секи човек си е различно на някой му харесва на друг не :-o
GabisiTa
09-03-2009, 09:42
Има, да, но лично аз не съм имала щастието да го изпитам, за сега...
ImmortalTechnique
09-03-2009, 09:52
Разбира се, че има. Не сте ли слушали песента "Радиация" на люлинските грайнд кор звезди Анален Айнщайн. Там е описан надлежно тоя феномен. Много ценна група.
maybelline
09-03-2009, 18:01
Има анален оргазъм, разбира се. Иначе за какво щяха хората да правят анален секс? А как си представяш, че гейовете достигат до оргазъм? Само на ръчна и орална ли да я карат (то и с жена може така)?
Има да и аз мислех,че е мит,но съм го изпитвала.Не знам дали точно може да се нарече анален,но се получава при анален секс и е доста по силен от клиторния.Все пак отзад са разположени доста нервни окончания и ерогенни зони,които спомагат за получаването на този вид оргазъм при проникване в ануса!
Какво си изпитвала бе хахаха бе я режи вените в миналата тема говориш че не си праила анален секс а са друго ахахахаха :razz:
monincetyyy
09-03-2009, 19:30
Има да и аз мислех,че е мит,но съм го изпитвала.Не знам дали точно може да се нарече анален,но се получава при анален секс и е доста по силен от клиторния.Все пак отзад са разположени доста нервни окончания и ерогенни зони,които спомагат за получаването на този вид оргазъм при проникване в ануса!
Какво си изпитвала бе хахаха бе я режи вените в миналата тема говориш че не си праила анален секс а са друго ахахахаха :razz:
:lol: тук целия форум знае че Александра е почитетел на аналния секс, май само ти си пропуснал. А по темата трябва да има, ноо аз не съм го изпитвала до сега :) доколкото знам е по силен от клиторния както каза Алекс 8)
дали вече е време да ти подаря памперс :razz:
дали вече е време да ти подаря памперс :razz:Айде стига с тези комплексарски въпроси alexsandra просто споделя а вие само е нападате,като не ти стиска да пробваш анален поне недей да обиждаш
BlueFace
09-03-2009, 20:23
О това да пробваш анален секс някаво постижение ли е hristi??? Медал ще ми дадат ли ? Някакъв орден ? Ще се издигна ли в обществото ?? :razz: :razz:
Александра е много горда ,че са я ебали на 14 и вече използва мъжете като ходещи вибратори и са я оправяли десетки мъже сигурно .... Вече е високо над нас в обществото 8-) :lol: :lol: :lol:
О това да пробваш анален секс някаво постижение ли е hristi??? Медал ще ми дадат ли ? Някакъв орден ? Ще се издигна ли в обществото ?? :razz: :razz:
Александра е много горда ,че са я е**ли на 14 и вече използва мъжете като ходещи вибратори и са я оправяли десетки мъже сигурно .... Вече е високо над нас в обществото 8-) :lol: :lol: :lol:Говоря за секс и удовоствието свързано с него,ако ти се бориш за медал май си сбъркал мястото и времето
majestic001
09-03-2009, 22:09
А бре свинйе ! Дупето е за да акаш, а не да вреш хуйци в него. BTW кандидатствам за мидата иначе такъв отговор не бих дал. ;)
Александра е много горда ,че са я е**ли на 14 и вече използва мъжете като ходещи вибратори и са я оправяли десетки мъже сигурно .... Вече е високо над нас в обществото 8-) :lol: :lol: :lol:
+1 :razz:
zagadkataa
09-09-2009, 00:27
вече знаем , че и отзад си дала ,,,, (по скоро аз не знаех :razz: ) аа ти всичко др си правила ,,, как ще пропуснеш анален ,,,, след време да не пуснеш тема "кои памперси са най - добри ?!"
по темата : и аз съм чувала , че е възможно :-D
Изумена съм как момиче набор 93 е опитвала повече неща в секса от мен, дето съм на почти 20. Ще кажете, че момичето е доста по-отворено в тази сфера от мен, може и така да е, но се замислете нейното поколение какво ще предствлява... Нямам думи, вие деца сте отворени във всяко отношение и на всяка тема свързана със секс, наркотици и купони, но не знаете съществени неща за историята на България! Нищо друго няма да кажа...
Абе не знам има ли или няма точно такъв оргазъм,но голям процент момичета като ги помпиш отзад и откачат от кеф!Това е факт!
Абе не знам има ли или няма точно такъв оргазъм,но голям процент момичета като ги помпиш отзад и откачат от кеф!Това е факт!
Ами ко ако и тебе те помпят отзад, сигурно ще откачиш и ти от кеф...
Mitrandir
09-09-2009, 07:54
Баахти офтопика.. Само заяждане, скрити псувни, мерене на п..ки и други работи.. Има една аксиома - всеки да прави каквото сметне за добре, никой не е длъжен да държи сметка на друг. Има си родители - те да си възпитават децата. Пък и никой не може да се развива по едно и също време с други хора, така че тука малко има завист от страна и на момичета и момчета към явлението "Alexandra93". BTW честит ти "празник" Алекс, да живее партията.
Колкото до оргазма - за сега не съм имал щастието момиче да изпита такъв с мене.
....е повечето не са го изпитвали...пък знаят че има.... :( .....
prokyrocheto
09-09-2009, 08:41
Ех много се смях като се гавриха с Алекс :razz: :razz: ...
По темата: ИМА
Абеее ква е тая мърда Aleksandra93 е... Ще я е*а в мега втрещяната селска пръчка........ има ли нещо което не си правила е ?!? за ква се имаш тука и моля те само не използвай думи чийто значения са на светлинни години от малкия ти пилешки мозък :smt021 :smt021 :smt021 ба*ти и пиклата комплексирана
мога да ви кажа ,че момичетата дори и това моми4е ,за което беше отнесен последния коментар може би е правила рзлични неща ,а може би и много повече от другите ,които са и по-големи на години това е така,защотото вси4ко се об1рна секса започна да се прави от към 13 14 годи6на възраст всичкото което се чува и гледа почти се изпробва стига човека да има смелост аз за макар че съм била с доста хора,което не е хубаво за годините ми ,но п1к всеки си има мнение за първи път от 5 месеца усетих какво е докато правиш секс да те удрят през лицето да ти плият в устата и така да ме удря 4е да ти изтр1пва устата и да ти казва курво мр1сна 6те те 4укам и пари няма да ти дам и какви ли не така ,4е повярваите момичето може би има основание да ги казва или просто си споделя
Mitrandir
09-09-2009, 11:33
Проблема не е дотолкова в възрастта. Проблема е възрастта на интелектуално съзряване, което много често е след половото, а някой път никога не се случва :)
tekila_sunrise
09-10-2009, 16:23
ИМА да и е по силен от вагиналния :)
aspirina97
09-10-2009, 20:03
По темата- чувал съм, че можело да се досигне вагинален повреме на анален :-o
По offtopic-a- момичето си прави каквот си иска. Това, че е правила анален и орален секс не я прави к**ва. Аз го смятам за напълно нормално. Минало е времето от преди 20 години когато секса е бил нещо като табу. И момичето не е никак глупово (съдейки по мненията и).
swords1010
09-11-2009, 10:56
Има, да. :)
Dimana99
09-11-2009, 11:09
:-) :-D :-D :-D :-D
sunity06
09-11-2009, 14:02
да има, но пък не ме привлича този тип секс, таз дупка е направена за да излизат разни работи, не да влизат :lol: :lol: :lol:
...гейовете достигат до оргазъм?
Тва вече не го знаех
galenata
09-11-2009, 18:45
Изумена съм как момиче набор 93 е опитвала повече неща в секса от мен, дето съм на почти 20. Ще кажете, че момичето е доста по-отворено в тази сфера от мен, може и така да е, но се замислете нейното поколение какво ще предствлява... Нямам думи, вие деца сте отворени във всяко отношение и на всяка тема свързана със секс, наркотици и купони, но не знаете съществени неща за историята на България! Нищо друго няма да кажа...
Mи ей така.Опитвала е.Нейн си избор.Не всички са като нея.Нейн си е също така и избора да се хвали и гордее с постиженията си едва ли не.И?И аз съм 93.И аз съм опитвала много неща,но с точния човек и гледам да не го раздухвам навскъде,защото няма смисъл.
Phantom93
09-12-2009, 07:18
Добре де какво всички нападате Александра.Момичето просто си споделя.
Имам чувството ,че 1/2 от хората тук и завиждат :?
MakeMeLaugh
09-12-2009, 09:31
Mи ей така.Опитвала е.Нейн си избор.Не всички са като нея.Нейн си е също така и избора да се хвали и гордее с постиженията си едва ли не.И?И аз съм 93.И аз съм опитвала много неща,но с точния човек и гледам да не го раздухвам навскъде,защото няма смисъл.
Добро мнение :)
bqsna_teenagerka
09-12-2009, 10:12
Да има. Жените имат 3 вида оргазъм: вагинален,клиторален,анале н.
Harris12
09-12-2009, 13:23
Това с памперсите е доста тъпа мисъл. Само да ви попитам - като си отваряте устата по 1000 пъти на ден, тя по-голяма ли става? А започвате ли да връщате храна? Тъпанари :x ! Това там са мускули и няма никакъв проблем да се свиват и отпускат. Иначе приятелката ми за 10 години да беше получила трайни увреждания. Напротив, екстра си й е и умира за анален секс. Така че, мислете преди да пишете. И не на последно място, пораснете!
GirlfromHell
12-12-2009, 06:53
Може и да има ,но аз все още не съм го изпитала.
PaulCrewe
12-12-2009, 17:44
да има, но пък не ме привлича този тип секс, таз дупка е направена за да излизат разни работи, не да влизат :lol: :lol: :lol:Tи ли я "направи", че знаеш?
hoooodyhoooooo
12-12-2009, 17:53
Наистина много нападате момичето, а то доста помага. А и всеки малко или много й обръща внимание, секси е и е разкрепостена. И какво като е 93-ти набор и е правила доста секс, на никого не пречи.
А относно оргазма - разбира се, дори при проникване в аналното отверстие се стимулира задната стена на матката, което доставя неимуверно удоволствие за жената. И при мъжете се стимулира, само че простатата. И в двата случая се достигат нервни окончания, които по нормален път (говоря за жените - вагиналния) са недостижими. Аналният огразъм от медицинска гледна точка дори не е анален, а е всъщност дълбоко-вагинален, само че просто краят на влагалището не позволява членът да достигне до тези рецептори. С една дума - голям кеф :)
PaulCrewe
12-12-2009, 17:56
Няма ли поне един, който да каже - да, правих, не ми хареса, защото т.н. и т.н.
Само някакви дрънканици. Като не си правил, откъде ще знаеш, защо другите правят? По тая логика, върви разправяй, че Фераритата са скапани коли, понеже ти нямаш.
Ако някой е гледал клипа с тая мацка от аватара ми, дали й е зле така като гледате?
HouseMusicBoy
12-12-2009, 18:24
Това с памперсите е доста тъпа мисъл. Само да ви попитам - като си отваряте устата по 1000 пъти на ден, тя по-голяма ли става? А започвате ли да връщате храна? Тъпанари :x ! Това там са мускули и няма никакъв проблем да се свиват и отпускат. Иначе приятелката ми за 10 години да беше получила трайни увреждания. Напротив, екстра си й е и умира за анален секс. Така че, мислете преди да пишете. И не на последно място, пораснете!
Абе пич ти като имаш приятелка от 10 год .. ми да кажем че си я фанал на 16 год .. е ти сега на колко си , че още киснеш по тийн форуми :):) недей казва на другите да порастват .. някак не върви :):):)
Bellatrix
12-12-2009, 18:30
Лол, надявам се да има :)
А за Александра, да не би случайно вашия г*з да е отворила та само се възмущавате като някакви пенсионери. Аз я слушам внимателно и следвам някои съвети. Опитът и е от голяма полза за форума. В тая тема, например, нямаше почти други мнения на хора, които да са го правили, да са получили оргазъм и да знаят.
anichka12345678
12-12-2009, 18:36
Има дам и аз съм го изпитвала цялото ти дупи става мокрично и е много по яко от клиторен и вагинален и няма нищо общо с ходето по голяма нужда :lol:
hoooodyhoooooo
12-12-2009, 18:50
Има дам и аз съм го изпитвала цялото ти дупи става мокрично и е много по яко от клиторен и вагинален и няма нищо общо с ходето по голяма нужда :lol:
Кефи ме колко си обстоятелствена. Доволен останах :P
anichka12345678
12-12-2009, 18:53
Радвам се ,само дето сега и мен ще започнат да ми казват ,че се хваля с това както и Алекс :lol: , защото темата сте я превърнали в заяждане и комплексарски мнения.А за всички на 18 години съм ....
hoooodyhoooooo
12-12-2009, 18:59
Радвам се ,само дето сега и мен ще започнат да ми казват ,че се хваля с това както и Алекс :lol: , защото темата сте я превърнали в заяждане и комплексарски мнения.А за всички на 18 години съм ....
Всички без няколко човека, включаю и мене, се заяждат с момичето, а не разбирам защо, нищо лошо не е направила, че споделя, без да се притеснява. Като я кефи сексът - нека го прави, нито е срамно, нито противозаконно, не е като да се хвали, че друса амфети или зоба бонбони... А ти Аничке, хич не го и мисли, смело в двореца на какаото и дай боже по-често да ти става "мокричко" :-P
anichka12345678
12-12-2009, 19:05
Всички без няколко човека, включаю и мене, се заяждат с момичето, а не разбирам защо, нищо лошо не е направила, че споделя, без да се притеснява. Като я кефи сексът - нека го прави, нито е срамно, нито противозаконно, не е като да се хвали, че друса амфети или зоба бонбони... А ти Аничке, хич не го и мисли, смело в двореца на какаото и дай боже по-често да ти става "мокричко" :-P
благодаря ти ,ама не ме кефи толкова често :) ,А за Алекс само да внимава и да се пази ,защото никога незнаеш какво може да ти случи.
anichka12345678
12-12-2009, 19:06
Няма ли поне един, който да каже - да, правих, не ми хареса, защото т.н. и т.н.
Само някакви дрънканици. Като не си правил, откъде ще знаеш, защо другите правят? По тая логика, върви разправяй, че Фераритата са скапани коли, понеже ти нямаш.
Ако някой е гледал клипа с тая мацка от аватара ми, дали й е зле така като гледате?
Можеш ли да ми кажеж къде е тоя клип стана ми интересно .. ама на лично :)
hoooodyhoooooo
12-12-2009, 19:36
Разбира се, че има. Не сте ли слушали песента "Радиация" на люлинските грайнд кор звезди Анален Айнщайн. Там е описан надлежно тоя феномен. Много ценна група.
Искам пък аз да ми я пратиш тая песен по скайпа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Смлях се като го прочетох :razz: :razz: :razz:
majestic001
12-12-2009, 19:56
Драги ми съфорумници...вървете на майната си. Можете да се правите на всезнаещи колкото си искате и всички да ви се кефят както се кефят на Александра93. Честито на 16 си и са те ебали в задника. Дано се гордееш със себе си. Никакъв морал нямаш мойто момиче. И мисля, че момиче което е правило какъвто и да е секс няма да разказва за това как са и свършвали къде ли не и т.н пред цяла България. Вместо да киснете тука прочетете малко история, запознайте се с по важните неща от това кой как го бил ''правил''. ;)
и аз ще кажа, че има 100% и си заслужава, но трябва да се прочете малко как преди да стане. Запазете си тъпите коментари, ако имате такива. Не съм гей. :P Ама за такова нещо си трябва вибратор. Също така и много свободомислещо момиче.
Честито на 16 си и са те е**ли в задника. Дано се гордееш със себе си. - не виждам нищо лошо. Гъза си е неин и на никой не пречи по този начин. Аман от комунисти.
Не сте ли слушали песента "Радиация" на люлинските грайнд кор звезди Анален Айнщайн. - качи и дай линк. Аз съм от люлин също
Лол, надявам се да има :)
А за Александра, да не би случайно вашия г*з да е отворила та само се възмущавате като някакви пенсионери. Аз я слушам внимателно и следвам някои съвети. Опитът и е от голяма полза за форума. В тая тема, например, нямаше почти други мнения на хора, които да са го правили, да са получили оргазъм и да знаят.
Да момиче с опит беше и даваше готини мнения,колкото и да курвенски да бяха.Жалко,че вече я няма ,баннаха я от от форума!
Драги ми съфорумници...вървете на майната си. Можете да се правите на всезнаещи колкото си искате и всички да ви се кефят както се кефят на Александра93. Честито на 16 си и са те е**ли в задника. Дано се гордееш със себе си. Никакъв морал нямаш мойто момиче. И мисля, че момиче което е правило какъвто и да е секс няма да разказва за това как са и свършвали къде ли не и т.н пред цяла България. Вместо да киснете тука прочетете малко история, запознайте се с по важните неща от това кой как го бил ''правил''. ;)
+ :)
majestic001
12-16-2009, 18:21
marin92 мойто момиче. Прав си комунист съм обаче това не променя факта, че съм прав. :) Как така не се намери един да ме оспори само твойта мъдра особа реши да го направи и то само ми каза комунист. ;) Айде със здраве пък пак ще ви пиша. ;)
не сте ли си задавали следния въпрос:
защо, ако аналния секс не доставя удоволствие на жените, те го практикуват?
отговорите от типа на:
"за да угодят на мъжете; защото са к***ви; защото са тъпи и заблудени"
всички сме ги чували вече.
истината, е че чрез аналния секс се достига до оргазъм.
най-вероятно, ако никога не сте пробвали, може и да не го знаете.
или може да сте пробвали, обаче да ви е заболяло и да не искате да чувате затова вече....
или или... хиляди други предразсъдъци и причини.
ако при експеримента обаче наистина сте получили оргазъм, няма как да не започнете да го харесвате.
а относно изказванията за дупката, че не била направена за това, искам да ви питам: устата да не би да е направена за орален секс??
DarkBass
12-16-2009, 21:09
ейй не съм опъвал никоя отзад... тряя да навия някоя маи
изпитвала съм анален оргазъм много е силно обаче само при мастурбиране,с анален секс не мога
mrKiLLEr
12-16-2009, 21:35
Александра е много горда ,че са я е**ли на 14 и вече използва мъжете като ходещи вибратори и са я оправяли десетки мъже сигурно .... Вече е високо над нас в обществото 8-) :lol: :lol: :lol:
Евалата пич , чета ти често коментарите и винаги слагаш мнения , които аз също споделям !
п.п Адвам те в приятели :D
Rebirthing
12-16-2009, 22:00
Да има и такова чудо, не съм го пробвала обаче :D логично е...все пак и това място е "чувствително", но да не забравяме, че си има друго предназначение!
Мисля че темата се изчерпа :)
Факти :
1. Прочетете как най-лесно да доставите/достигнете анален оргазъм !
1.1 Как ? Питайте бати Гугъл !
2. Видя се колко умни глави има в тоя сайт ..
2.1 Колко ? По-добре да не отговарям ..
2.2 Защо ? Някой може да остане обиден :)
3. Можете да обиждате,нареждате и т.н. Горди ли сте ? Всеки може, само че културните не го показват ..
3.1 Ако не сте културни, питайте родителите си какво означава тази дума ..
3.2 Можете и да ги помолите за един-два урока ..
3.3 Ако и това не помогне, сами преценете за себе си ..
4. Очаквам и някоя реплика към мен, винаги ще се намери някой =]
1. По темата - Има
2. Александра93 - абе каке как така първия път ти е било в гъза бе :razz: смисал не се ебавам просто не мога да си представя колко си извратена (което го казвам с голям кеф не с цел да те обидя)
3. Ако си от софия и се почувстваш самотна ми прати ЛС и обещавам да ти преразкажа първия ти път :razz: :-)
Оф, незнам.. на приятелят ми постоянно анален секс му е в главата.. правили сме много пъти и наистина е приятно.. но аз не мога да се отпусна като хората.. просто незнам. До сега не сме имали никакви гафове, но аз супер много се притеснявам да не стане нещо и изобщо не мога да кажа, че изпитвам кой знае какво удоволсвие.. хубаво ми е, но не чак толкова.. може би ако се опитам да се отпусна ще е по- добре.. но ще ми е доста трудно...
ifilinnchica
01-31-2010, 12:48
че как няма да има
playboyche
01-31-2010, 15:15
:lol: тук целия форум знае че Александра е почитетел на аналния секс, май само ти си пропуснал. А по темата трябва да има, ноо аз не съм го изпитвала до сега :) доколкото знам е по силен от клиторния както каза Алекс 8)
Slynchiicee
05-05-2010, 06:48
Абеее ква е тая мърда Aleksandra93 е... Ще я е*а в мега втрещяната селска пръчка........ има ли нещо което не си правила е ?!? за ква се имаш тука и моля те само не използвай думи чийто значения са на светлинни години от малкия ти пилешки мозък :smt021 :smt021 :smt021 ба*ти и пиклата комплексирана
+
kremen4eto
05-05-2010, 07:37
Само да кажа: Момичето може да го обиждате с дни наред (Александра), ама на нея и е на шундата к'во ше кажете и как ще го извъртите. Тя си прави кефа и не обръща внимание на хора с консервативно мислене. Щом е решила да споделя, нека каже. Кажете и вие ... Никъде не е казала, че е постигнала много с аналния или с какъвто и да било секс. Има въпрос в темата и тя си му отговаря. Оставете хората сами да си живеят живота!
По темата: Не съм изпитвала, защото нямам много опит. Надявам се да изпитам :)
kremen4eto
05-05-2010, 08:16
Само да кажа: Момичето може да го обиждате с дни наред (Александра), ама на нея и е на шундата к'во ше кажете и как ще го извъртите. Тя си прави кефа и не обръща внимание на хора с консервативно мислене. Щом е решила да споделя, нека каже. Кажете и вие ... Никъде не е казала, че е постигнала много с аналния или с какъвто и да било секс. Има въпрос в темата и тя си му отговаря. Оставете хората сами да си живеят живота!
Абе маци остави ги жалките душички да се излагат.Те са като едно стадо овце - едната като почне да блее и всички след нея,но поотделно за нищо не стават ,страх ги е от всичко и всички! 8)
Да блеят колкото искат. Аз ако почна с подробности моите истории, сигурно ще имам същите нападки. Всеки да си прави к'вото му е на душата :)
Има ... аз лично не съм го изпитвала, не се получава лесно . Надявам се да го изпитам . :)
AttentionWhore
05-05-2010, 11:38
Аз го изпитвам почти всеки път като ходя по голяма нужда :wink:
:lol:
Жалки сте с тоя анален!Медал ли да ви дадем, че само в ушите не сте се еб*ли (някои само) ?!?? :?
Има ... аз лично не съм го изпитвала, не се получава лесно . Надявам се да го изпитам . :)
ММ нее лесно ама като стигнеш докрая от анален...ох леле майко :oops:
Абе маци остави ги жалките душички да се излагат.Те са като едно стадо овце - едната като почне да блее и всички след нея,но поотделно за нищо не стават ,страх ги е от всичко и всички! 8)
Аз тебе чувам да блееш:
Бееее курва съм, беееее ебаха ме на 13, бееееее ибаха ме в гъза и се нааках, беееее горда съм от това.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
holypotatoes
05-06-2010, 08:31
Не разбирам защо трябва да става обществено достояние това, че са ви ръгали пръта отзад. Някога тия работи са били лични сигурно... сега правиш секс с един, после влизаш тука, описваш подробно под какъв ъгъл ти е влязъл и как точно те е изтърбушил.
Аре стига.
И аз съм 93, правя каквото правя като всички нормални хора, но нито парадирам с това, нито се гордея.
Относно аналния секс - шибайте си се отзад, серете си по чаршафите, но поне недейте толкова описателно да споделяте за сфинкерите си.
Влязох в тая тема от чисто любопитство да видя дали има наистина такъв оргазъм, защото доста странно ми се видя и вие тука ме зарихте с простотиите си.
Александра93 - еби си се мойто момиче, но е много жалка цялата тая работа с ' ооо вижте ме, порили са ме много хора, имам богат опит на 16'... или на 17, често казано дреме ми на колко си.
Това момичето на 20 години, което се намеси беше много право.
Подкрепям всички, които нахраниха тоя пропадналия дегенерат.
Айде със здраве.
Не разбирам защо трябва да става обществено достояние това, че са ви ръгали пръта отзад. Някога тия работи са били лични сигурно... сега правиш секс с един, после влизаш тука, описваш подробно под какъв ъгъл ти е влязъл и как точно те е изтърбушил.
Аре стига.
И аз съм 93, правя каквото правя като всички нормални хора, но нито парадирам с това, нито се гордея.
Относно аналния секс - шибайте си се отзад, серете си по чаршафите, но поне недейте толкова описателно да споделяте за сфинкерите си.
Влязох в тая тема от чисто любопитство да видя дали има наистина такъв оргазъм, защото доста странно ми се видя и вие тука ме зарихте с простотиите си.
Александра93 - е** си се мойто момиче, но е много жалка цялата тая работа с ' ооо вижте ме, порили са ме много хора, имам богат опит на 16'... или на 17, често казано дреме ми на колко си.
Това момичето на 20 години, което се намеси беше много право.
Подкрепям всички, които нахраниха тоя пропадналия дегенерат.
Айде със здраве. Кво правиш тука старче? ходи да играеш монополи в старческия дом ;)
holypotatoes
05-06-2010, 09:25
Какво старче бе педал.
На 17 съм.
Ама кво да ти кажа.... чети си тука и си пипай малкото пишленце.
Какво старче бе педал.
На 17 съм.
Ама кво да ти кажа.... чети си тука и си пипай малкото пишленце.
Нямам намерение да се караме :) Само НЕизползвай неприлични думи :) :) :) :)
^Тук са...
Опитвах се да я изчистя, но то няма смисъл. Цялата тема е...
Ключ.
И препоръчвам на остроумните потребители, ако нямат какво да кажат да се въздържат от коментар. Кой, колко и как го прави си е въпрос на избор. Alexandra1993 има право на такъв също и не е ваша работа да го коментирате. Или карайте по темата, или се въздържайте от нападки. Иначе - санкции.