Влез

View Full Version : Продават ли вратовръзки в NY или TN

MrUndaztood
09-03-2009, 19:37
Продават ли вратовръзки в Ню Йоркър или Теранова ако не,къде в София и Варна продават,че не съм обръщал внимание? Не говоря за официални,а такива младежки,по-небрежни?

tonie__
09-03-2009, 19:40
в Ню Уоркър не съм виждала,има чанти,шалове,обувки,но не и вратовръзки :(

MrUndaztood
09-03-2009, 19:45
Просто пърфект! :o

А в теранова?

Абе някъде в София и Варна ако има местенце където продават казвайте? Па дори и по интернет сайт

tonie__
09-03-2009, 20:00
абе да ти кажа и в Теранова не съм виждала,но пък никога не съм влизала в мъжкия отдел 8-) в Пловдив са разделени двата и не може да се види (:

виж в "На Тъмно" или някой метъл шоп,би трябвало да има там(освен тези е черепите :-D )

*винаги съм се чудела - ника ти как се чете и какво означава ? 8-)

ValzZi
09-03-2009, 20:29
Тони аз ще се пробвам да разчета тез древни йероглифи .. мръндазтууд или Г-н Ъндазтууд нямам си и на идея ..

така и аз гласувам да пробваш в на тъмно .. няма начин да няма .. нечерепосани де

MrUndaztood
09-03-2009, 21:42
НЕ знам защо,но имам някакво видение,че във NY в Мол Варна има,като се върна ще проверя.

Нем,не ми трябват черепи :lol: търся бяла или бяла с черно,по възможност от коприна и къса.

4 години бях обзет от Пинк мания (певицата). Мина ми в началото на годината и ся много си мразя този ник,но явно не мога го сменя.

Та въпросната има албум Missundaztood. Но не въри да се лепна с Мис :lol: и за туй льопнах Мистър :lol:
Ъндъзтууд идва от Ъндърстууд ма нали по тъй звучи.
Иначе Understood си значи "разбран" както сигурно знаеш.
Тъй че нещо като г-н Разбран :lol: бе ся като се замисля...толкоз и ми е бил акъла пъъъъъълен шит :-o

Надявам се,че разкрих мистерията,дълго и пословно. Ако някое висше лице от форума чете и има правомощията да сменя никове ... моля тееееее искам си сменя ника

tonie__
09-03-2009, 21:48
разкри се най-накрая ! мерси =D> :-) :-)

tanchu
09-04-2009, 07:12
аз в NY в малл-а в пловдив видях вратовръзка..20 лв..мн симпатична малка..г/д до бюста от мъниста но по големи..не можах да намеря в нета за да ви я покажа :?