fireball121
09-03-2009, 19:43
значи аз съм момче и съм на 14...обаче изглеждам по-голям и ако се получи нещо с по-голямо момиче от мен ще ме е срам от едно нещо....имам косми по целите крака и когато тръгна да правя секс (не знам кога ще е...не бързам, но и не вярвам да е след много време) ще ме е срам от окосмяването ми...обезкосмявам се под мишниците и по интимните части...бръсна си лицето, но някак си по краката мисля, че е гейско...повечето ми приятели го правят, но на мен не ми се ще...нямам кой знае колко косми, но не са и незабелязващи се...сега ще съм 8ми клас и ще ме срам в новото училище....може да ме ебават (и да си изядат боя някои) и се притеснявам заради тва...особено ако космите отблъснат някое момиче...наистина срам ме е...на мен не ми пречат, но някои от приятелките ми са ми казвали да си направя коламаска...как мислите вие момичетата във форума? би ли ви отблъснало това в едно момче? аз имам горе долу хубаво тяло и съм спортист....но не знам дали космите по краката са отвращаващи...наистина ли вече за да си харесван не трябва да имаш косми никъде?