Влез

View Full Version : Тя и той .. и аз

sladkish_14
09-04-2009, 08:02
Е пък това не беше ми се случвало до сега .. :(
Давам направо --> Гаджето на най - добрата ми приятелка ме сваля ..
Цялата работа е , че ние двамата с него от много повече време се познаваме отколкото те двамата .. И така аз бях посредника , докато те тръгнат .. Той беше лудо влюбен в нея и тя в него и аз направих така , че накрая да тръгнат.Обаче през това време аз много повече общувах с него и така си станахме близки приятели , аз кърпех всяка дупка между тях! Сега ходят от 3 месеца и сякаш нещата не вървят между тях , май бяха само за 'флирт' , а не и за връзка :? .. Само се карат , инатят се , тя му прави номера той я дразни и аз някак си се оказвам все там.Когато единия е зле говоря с него помагам му , с другия същото .. Излизаме всяка вечер заедно и снощи той прекали със своя флирт с мене :o .. Почна да ми пише смс - и нищо , че бях от другата страна на масата , че искал да е с мене , че му писнало от караници и детски работи с нея /аз съм 1г. по - голяма/ , искал да ме целува , да съм ила излезнала от вън :? .. Попитах го още преди дали това е тяхна шега , но той твърдо отрече , пък и начина по който ме гледа.. :x Целуваше я и гледаше мене , всички почти се усетиха.За щастие тя беше пияна и не разбра какво стана , той взимаше телефона ми и ми пишеше на него всичко и ми го предаваше на масата и днеска , когато излезнахме тя ме попита -- "Какво толкова си пишехте и гледахте с *" и аз забих.Не искам да имам нищо общо с него казах му го ! Не искам и приятелката си да лъжа , много ми е ценна , знаем се от малки няма да й го причиня нищо , че няма тоолкова голяма любов между тях , повече е приятелство.Отговорих и 'Довечера щи обесня , че още си пияна сега' , но не мисля , че е правилно да й кажа , дали да не премълча да видя дали ще продължи така с цел да запазя връзката им и доверието й в мене , тъй като смятам , че с нищо не съм виновна или да й кажа и вероятно да пропилея всичко ?

Нещо май много объркано го написах , обаче и аз съм объркана

mechtaq_za_teb
09-04-2009, 08:06
Ооооо, казваш и веднага! Няма какво да става повече с тях... те ще се разделят. Момчето явно няма никакви чувства към нея. И ти като нейна приятелка трябва веднага да и кажеш какво се случва. Ако си замълчиш, тогава вече ще си виновна.

THeCheRry
09-04-2009, 08:06
Ооооо, казваш и веднага! Няма какво да става повече с тях... те ще се разделят. Момчето явно няма никакви чувства към нея. И ти като нейна приятелка трябва веднага да и кажеш какво се случва. Ако си замълчиш, тогава вече ще си виновна.

+1

l0lz
09-04-2009, 08:27
Бан!

.: machoka :.

fire_cat
09-04-2009, 08:28
На твое място веднага бих й казала. Според мен въобще не е било твоя работа да се мъчиш постоянно да ги сдобравяш, защото ако сами не оправят отношенията си и не се разберат - е, от това връзка няма да излезе. Начина, по който онова момче е постъпило, е наистина много гаден. Да гледа теб и да целува нея...??? Излиза, че е бил голям егоист. Но на теб не ти пука за него, нали??? Ти сама си го каза. Съветвам те, ако искаш въобще да запазиш ценното си приятелство с момичето, веднага да й обясниш всичко, кажи й какво е направил той и че ти не изпитваш нищо към него... и този път не се бъркай във връзката им. Надявам се да успеете с приятелката си да преодолеете това заедно и ти да бъдеш до нея, защото е страшно тъпо да се караш с толкова добра твоя приятелка заради момче, а и онова момче... Надявам се да успееш да оправиш нещата и ти пожелавам успех!!!

Alhimikat
09-04-2009, 08:44
Накрая сватовницата е виновна...
Ебаси тъпия филм дето сте се вкарали...

LoveRetroMusic
09-04-2009, 09:08
Кажи на приятелката си.

TheBlueAvalanche
09-04-2009, 09:15
Кажи на приятелката си и разкарайте по-бързо онзи лицемер и егоист.

lipsvashh_mi
09-04-2009, 09:21
казваш и нещата направо....и 2те заебавате пича :)
Няма да разваляш приятелство траещо от години заради такава мижитурка кат тоя :? Но наистина той те е поставил в доста конфузна ситуация :o
Имай предвид,че ако приятелката ти е лапнала здраво по него може да и стане кофти и първоначално да не повярва много много на това,което ще й кажеш

flowerlina
09-04-2009, 09:23
Кажи и. Дори и да я огорчиш, ще ти бъде благодарна

Priceless
09-04-2009, 09:25
И аз съм на мнение да й кажеш, но както казаха преди мен има вероятност да не ти повярва, ако е хлътнала много. Така че ако пазиш нещата, които ти е писал й ги покажи :D И след това й кажи това, което каза на нас.. чеее ти е ценна, че не искаш да гледаш как той я наранява и т.н. А колкото до доверието - не мисля, че като не й кажеш ше го запазиш. Напротив - така рискуваш да го загубиш.

Hilary_
09-04-2009, 11:10
Кажи й го .. вижда се, че на момчето му е през ... за нея .. :? Иозбщо не е трябвало да се месиш!!! Защото сега може и ти да зилезнеш виновна и тя да си помисли, че ти искаш да ги разделиш ... :? (дано не стане така де) .. друг път просто не се меси в чуждите работи!!! :)

m0n4yyy
09-04-2009, 11:13
Кажи и го направо, ако е истинска приятелка ще те разбере. :-o

vagarious
09-04-2009, 11:27
Да кажи й.Недей да криеш нищо от нея.Е да, сега няма да те разбере и ще й минат куп неща през главата, ама после като се съвземе и помисли трезво, ще види, че си постъпила правилно.Затова и кажи и бъди добра приятелка.Онзи го разкарай/те. (:

maybelline
09-04-2009, 11:43
Прецени дали искаш да загубиш приятелката си или да нямаш връзка с Него. Поведението му ти подсказва как след време ще се отнася към теб. Тръгнете и след 1 година някоя твоя приятелка ще пише във форума "Той ми праща sms-и и се сваля с мен и така ме гледа...", а ти ще тънеш в неведение и ще си мислиш, че си имаш сериозно гадже. Кажи й всичко.
Само не разбрах, за какво си им светила през цялото време? Ти си им помагала да тръгнат, да се сдобряват като се карат, сега пък мислиш как да запазиш връзката им... те да не са на по 5 години? Защото ако е така (а ти си с година по-голяма), трябва да питате мама и тати. Хайде, успех и не губи приятелката си ;)

baby07
09-04-2009, 14:16
кажи и :?

sun4e
09-04-2009, 18:06
Тоя брат за къв се мисли :? Е*ати егоиста и чудото :shock: Е това не мога да го възприема да гледа теб и да целува нея малелееее веднага да го зарязва твоята приятелка и ти също.Ако държиш на нея веднага й кажи ,защото не си струва да се карате заради момчета още по-малко точно това момче дето нищо не струва.Късмет!

gabiiTu
09-10-2009, 20:28
Кажи и всичко така както го каза на нас :wink: И също кажи че си му казала че не си искала да имаш нищо по задълбочено с него :) Най-много тя да му се ядоса и да го скъса ,но ако и го обясниш така както го обясни на нас и ако тя наистина ти е приятелка няма да прекратите приятелството си ;] Успех :P

ValzZi
09-10-2009, 21:23

:-o така си е ..

NamelessRomantic
09-10-2009, 21:53
Е пък това не беше ми се случвало до сега .. :(
Давам направо --> Гаджето на най - добрата ми приятелка ме сваля ..
Цялата работа е , че ние двамата с него от много повече време се познаваме отколкото те двамата .. И така аз бях посредника , докато те тръгнат .. Той беше лудо влюбен в нея и тя в него и аз направих така , че накрая да тръгнат.Обаче през това време аз много повече общувах с него и така си станахме близки приятели , аз кърпех всяка дупка между тях! Сега ходят от 3 месеца и сякаш нещата не вървят между тях , май бяха само за 'флирт' , а не и за връзка :? .. Само се карат , инатят се , тя му прави номера той я дразни и аз някак си се оказвам все там.Когато единия е зле говоря с него помагам му , с другия същото .. Излизаме всяка вечер заедно и снощи той прекали със своя флирт с мене :o .. Почна да ми пише смс - и нищо , че бях от другата страна на масата , че искал да е с мене , че му писнало от караници и детски работи с нея /аз съм 1г. по - голяма/ , искал да ме целува , да съм ила излезнала от вън :? .. Попитах го още преди дали това е тяхна шега , но той твърдо отрече , пък и начина по който ме гледа.. :x Целуваше я и гледаше мене , всички почти се усетиха.За щастие тя беше пияна и не разбра какво стана , той взимаше телефона ми и ми пишеше на него всичко и ми го предаваше на масата и днеска , когато излезнахме тя ме попита -- "Какво толкова си пишехте и гледахте с *" и аз забих.Не искам да имам нищо общо с него казах му го ! Не искам и приятелката си да лъжа , много ми е ценна , знаем се от малки няма да й го причиня нищо , че няма тоолкова голяма любов между тях , повече е приятелство.Отговорих и 'Довечера щи обесня , че още си пияна сега' , но не мисля , че е правилно да й кажа , дали да не премълча да видя дали ще продължи така с цел да запазя връзката им и доверието й в мене , тъй като смятам , че с нищо не съм виновна или да й кажа и вероятно да пропилея всичко ?

Нещо май много объркано го написах , обаче и аз съм объркана

Казваш й и му теглите майната и двете...за тях е ясно,но недей се захваща ТИ с него - виждаш какъв е.

cherinka
09-10-2009, 22:08
Да ви сера на мненията!
От къде сте толкова сигурни, че като й каже, тя ще й повярва!!!
Накрая да не излезеш хептен, хептен лошата в случая...

Седи и си мирувай на гъза. Ти не си Бог, та да "спасяваш" приятелката си от Нещо.
Съветвам те да я оставиш сама да си чука главата и сама да си сгреши, за да знае друг път какво да прави!
Аз така правя с приятелките ми.
Въпросът е НЕ да КАЖЕШ нещо, а барабар с думите си да имаш и доказателства. Едно е да слушаш с ушите си, друго - да го видиш с очите си.
Замисли се.

NamelessRomantic
09-10-2009, 22:14
Да ви сера на мненията!

Седи и си мирувай на гъза. Ти не си Бог, та да "спасяваш" приятелката си от Нещо.
Съветвам те да я оставиш сама да си чука главата и сама да си сгреши, за да знае друг път какво да прави!
Въпросът е НЕ да КАЖЕШ нещо, а барабар с думите си да имаш и доказателства. Едно е да слушаш с ушите си, друго - да го видиш с очите си.
Замисли се.

И какво,да гледа как приятелката й бива прецакана и да мълчи?Ако онзи верно й се е обяснил,ше има как да го докаже сто на сто.Есемеси,хронологии...За исли се ти какво щеше да ти е на нейно място!

cherinka
09-11-2009, 14:43
Да ви сера на мненията!

Замисли се.

И какво,да гледа как приятелката й бива прецакана и да мълчи?Ако онзи верно й се е обяснил,ше има как да го докаже сто на сто.Есемеси,хронологии...За исли се ти какво щеше да ти е на нейно място!
Tия хронологии малко липсват, тъй като са си подавали един телефон и са си писали чрез него.

Ще гледа как приятелката й се прецаква, да, защото както споменах тя не е Бог и няма цял живот да е до нея да я измъква от всяка ситуация, в която затъне, сеш'се?
Няма виновни и невинни в тая ситуация, който квото си е надробил, тва ще сърба!

Закон е никога да не се месиш в отношенията на приятелите ти с гаджетата им, независимо от ситуацията!

Zaharinka
09-11-2009, 16:40
Истинските приятели остават завинаги с теб,не допускайте 1 мухльо да ви скара...

machoka
09-11-2009, 17:32
Черинке, тихУ сега ))

тя е длъжна да и каже - а приятелката и дали ще и повярва или не си е неин проблем.

Значи моята версия - отиваш и, казваш и - а на тоя боклук му теглиш една майна.... би трябвало да те е срам да разговаряш с него, при все цялата му наглост така пред очите ти да потъпква достойноството на момичето.. и то не само пред твоите, ами и на компанията.

Ама вие и да флиртувате не знаете.

NeopitomeNa
09-11-2009, 19:19
Момчето не знае какво иска,ввчера е искал нея,а днес вече си търси някоя друга,която със сигурност ще му омръзне съвсем скоро.Мислиш ли че заради такова момче си струва да зарежеш дългогодишно приятелство като вашето с тази твоя приятелка?Аз мисля че не.
Кажи й всичко по най - бързият начин тъкмо и тя да знае с какъв си има работа и а продължите приятелството си преди да се получи някакво недуразумение.

cruella
09-11-2009, 19:31
еми щом са все още 3 месеца едва ли се обичат чак толкова много,дори ОБИЧАТ не е точно казано според мен... ако тя ти е истинска приятелка трябва да поговориш със нея относно момчето и едва ли бихте развалили приятелството си заради едно момче :) а щом е станало така Значи е трябвало да стане така и според мен трябва да пробвате с това момче ако стане не6то сериозно значи си е струвало ако не...здраве да е през колко още ще минеш :) :-P :-P :-P

tuzaro
09-11-2009, 19:31
брат земи мене 8)

dreaml1nd_
09-11-2009, 19:36
След като държиш на момичето, а не искаш да си с момчето
значи знаеш какво трябва да правиш ;)