View Full Version : Изпотяване?
хеи..искам да питам нещо ефикасно срещу изпотяване..аз може нищо да не правя ама пак се изпотявам :o :( ..може би е до ген защото и баща ми е така..пробвах с рол он на vichy и сега съм със стик на dove..но нито едно от двете не действа..а е мн неприятно защото си личи много по дрехите и трябва да си избирам тъмни дрехи за да не си личи :-k :-k
divacheee
09-04-2009, 08:35
Чувала съм за ОДОРЕКС .. но не знам дали е ефикасен :-o
Аз ползвам Нивея и съм доволна :)
anonimchetou
09-04-2009, 08:43
аз използвам REXONA и съм много доволна : )
здрасти !и аз имах проблем ,пак и потта мерише ужасно,мий се саа сапун всеки път когато можеш ,и разбира се ако имах косми махни ги ,използвай някакъв ролон на dove,avon,rexona,nivea :)
JaCkSpAr0y
09-04-2009, 08:53
здрасти !и аз имах проблем ,пак и потта мерише ужасно,мий се саа сапун всеки път когато можеш ,и разбира се ако имах косми махни ги ,използвай някакъв ролон на dove,avon,rexona,nivea :)
Четеш ли че момичето/момчето ползва и не е доволна/ен . Опитай Рексона 8)
аз си ги махам космите(естествено) като си слагам от тези рол они премхват само миризмата..а не премахват потта :?
breathless
09-04-2009, 09:07
Пробвай с Одорекс, въпреки, че и аз съм като тебе, и когато ми е студено се потя и не ми помогна много, но пак има някакъв ефект.Веднъж цял ден карах колело на слънце и само под мишниците не се бях изпотила :shock: 8-)
JaCkSpAr0y
09-04-2009, 09:21
аз си ги махам космите(естествено) като си слагам от тези рол они премхват само миризмата..а не премахват потта :?
E потта какво ти пречи ако ти миришеш на хубаво колко и мокро да е не трябва да те притеснява :?
rosencetooo
09-04-2009, 09:24
Пробвай ако искаш стик на Фа , аз съм страшно доволна от стиковете им :) !!
breathless
09-04-2009, 09:45
E потта какво ти пречи ако ти миришеш на хубаво колко и мокро да е не трябва да те притеснява :?
Да е, и да се разхожда с некви потни петна по улиците...
JaCkSpAr0y
09-04-2009, 09:47
Да е, и да се разхожда с некви потни петна по улиците...
Еми тогава мисля че пудрата помагаше попиваше :?
Len4etyYyy
09-04-2009, 10:11
Най-доброто за мен е ролката на Sanex и не е много скъпа-около 5 лева e.
Аз знам,че Одорекс помага,но не съм го ползвала лично - http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2
vagarious
09-04-2009, 10:52
Оо аз от Rexona :grin: съм най-доволна.Пробвала съм и други, ама не ми вършат работа.
sladi4ka_qni4ka
09-04-2009, 11:41
аз използвам на Адидас .. и съм много доволна .. на Нивеа съ6то е хубав .. :) :)
bonbonche005
09-04-2009, 11:53
Определено Rexona :grin: :)
След като се изкъпеш (и преди да си сложиш какъвто и да е продукт против изпотяване) минаваш под мишниците с памуче със салицилов спирт и чак тогава дезодорант.
Определено помага :)
slynchoo
09-04-2009, 12:11
пробвай някой стик на Nivea,мисля че ще останеш доволна :grin: :)
е няма значение че не мирише на пот,пак е гадно с тия петна.аз понякога имам подобен проблем,но рексона помага и страшно доволна :)
rexona стик или дезодорант ?
Dimana99
09-04-2009, 18:03
Аз ползвам ролон на Нивея и съм доволна
Sarafina
09-04-2009, 19:32
Rexona дезодорант
babylove
09-05-2009, 12:06
Пробвай Nivea Double effect, не рол он-а, ами стикчето. Много съм доволна от него :P
guinessgirl
09-05-2009, 12:46
http://pics.drugstore.com/prodimg/189310/200.JPG
най-доброто.
http://pics.drugstore.com/prodimg/189310/200.JPG
най-доброто.
не ми помага :( :?
азз съм д0волна от Фа райс драй + рексона стик :) (наведнъж)
divacheee
09-05-2009, 15:44
tnx :)
Извинявай за оффтопика .. ама обеците ти са много яки :)
tnx :)
Извинявай за оффтопика .. ама обеците ти са много яки :)
мерси :) имам такива и с розово и бяло и те са мн сладки :oops:
И аз използвам ролони,но пак се потя...Взимай си душ по-често...2-3 дневно :-o
е аз не мога само в банята да вися :( като излезна..примерно..как да се изкъпя :-D
ifcheto0
09-05-2009, 22:53
Аз знам,че Одорекс помага,но не съм го ползвала лично - http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2
аз имах червения ,но свърши (трябва да си купя пак :D ) и помага три дена под ред се пръскаш преди да легнеш ,а на сутринта трябва да се измие...при мен помага.. :oops: :) :)
След като се изкъпеш (и преди да си сложиш какъвто и да е продукт против изпотяване) минаваш под мишниците с памуче със салицилов спирт и чак тогава дезодорант.
Определено помага :)
Това не изсушава ли много кожата?
Иначе, ОДОРЕКС.. за мен това е най- ефикасното нещо..
аз имах червения ,но свърши (трябва да си купя пак :D ) и помага три дена под ред се пръскаш преди да легнеш ,а на сутринта трябва да се измие...при мен помага.. :oops: :) :)
Е, той синия е за длани и стъпала.. иначе и на мен ми свърши.. и аз трябва да си купя.
fashion4etyy
09-06-2009, 00:05
една съученичка е така и въпреки ми харесва може би щото си я харесвам :oops:
xcomplicatedx
09-07-2009, 12:43
.........
silwinka
09-07-2009, 16:21
Аз използвам диздоранти , нооо рол - ончета на Рексона много добра работа вършат ! На Адидас диздоранчето издържа 24 часа и има хубав аромат ! На Нивея не ми допадат многоо ! Пробвай , въпрос на вкус ! :-o има мнооого видове ..