View Full Version : Ах тия молове
francheska9
09-04-2009, 09:55
Понеже даскалото почва и трябва да си купя дрехи и имам малък проблем.Та аз сам от Хасково и тука по центъра дрехите са мн скъпи и вс втори е с такива.Неделя вероятно с мама ще ходим в мола на стара загора или пловдив.Някакви предложения къде дрехите са по евтини и има ли голям избор ? Вие от къде си купувате? блд предварително :-) :-) :-) :-) :-) :-)
guinessgirl
09-04-2009, 10:02
ахахахах..и защо трябва задължително да си купиш дрехи от мол?
Len4etyYyy
09-04-2009, 10:06
Аз 4есто ходя до мола в Стара Загора и в момента там има много намаления, както и по-скъпи дрехи от нови колекции. Дано намериш това, от което се нуждаеш. 8)
Щом в Хасково дрехите са ти скъпи, не очаквай в по-големите градове (особено пък в Моловете) да са по-евтини..
Щом все пак ще ходиш - Terranova имат добри цени, но ще трябва да направиш компромис с качеството, Калиопе..
YouCantStopMe
09-04-2009, 10:08
за да се изфука после пред приятелките..
оууу.. а пък т'ва ми е от молъъъъ...
francheska9
09-04-2009, 10:08
защо ли защото нямам намерение да обикалям 1/2 град за еднии дрехи като накрая нищо не си харесвам аи сам уточнила че търся и дрехи с намаления :?
в Мол Пловдив има намаления почти навсякъде,но както казаха-т'ва е мол,не очаквай евтиния.като изключим теранова и ню йоркър,всички други магазини дори и с намаления има високи цени :?
И аз това питам.. защо дрехите трябва да са от мол? Да не би в мола да са по-ефтини? Покрай намаленията наистина може да се намери нещо ефтинко, но иначе цените са нормални до скъпи.
Последно ходих в мола (аз съм от Стара Загора) преди около една седмица и все още имаше намаления. Но вече сме септември и намаления може да няма, вече трябва да зареждат с есенно-зимни колекции.
Ако ще ходиш в някой мол влизай в магазините наред, ще сметнеш кое е по твоя джоб и кое не, магазините не са чак толкова много. Може би в Terranova, Calliope, Sprider ще има по-ефтинки дрешки, но не знам колко са качствени.
Иначе в центъра на Стара Загора има доста магазини, може да се поразходиш и да разгледаш.
Щом в Хасково дрехите са ти скъпи, не очаквай в по-големите градове (особено пък в Моловете) да са по-евтини..
Така си е.
francheska9
09-04-2009, 10:24
YouCantStopMe- моля хора от сорта на това момиче да си запазчт коментарите за тях си и да не се грубо с хората които не познават! А на останалите им благодаря мн за добрите предложения и отзиви :)
francheska9
09-04-2009, 10:26
Аа у за госпожица Уфф и Идолл след като нз какви са цените в хасково да си замълчат. ще дам един най прост пример за чанта на пума кочто ш олд струваше 150 лв в хасково беше 210.Преценете самии
защо не отидеш по магазин с преоценени стоки или втора употреба(съвсем сериозно) има магазини,в които дрехите са ти с етикетите и всичко.в пловдив знам един,който е на централно място,другите са много забуани и няма да мога да те приентирам :)
Beautyful
09-04-2009, 10:29
След като имаш желание и възможност поразходи се в някой от избраените градове,но не само в моловете ами и в другите магазини :)
francheska9
09-04-2009, 10:57
aaa не не и втора употреба като казах евтини нчмах впредвид това просто нещо до 100 лв :shock: 8-)
аз ти казвам,че има неносени неща там,с етикет.аз никога не съм пазарувала ама като гледам във форума какви неща си намират,ми текат лигите по клавиатурата 8-)
giveupbitch
09-04-2009, 11:18
аз ти казвам,че има неносени неща там,с етикет.аз никога не съм пазарувала ама като гледам във форума какви неща си намират,ми текат лигите по клавиатурата 8-)
и аз така. :D Никога не съм си взимала о 2ра употреба,но като гледам,има дооста сносни неща 8-) Но в Бургас не знам къде има хубав :/
Аа у за госпожица Уфф и Идолл след като нз какви са цените в хасково да си замълчат. ще дам един най прост пример за чанта на пума кочто ш олд струваше 150 лв в хасково беше 210.Преценете самии
единичен случай; с няква друга стока може да е обратното. и не обяснявай кой да мълчи ок
sladi4ka_qni4ka
09-04-2009, 11:39
ми дрехите в мола .. са доста по-скъпи от тези по центъра на хасково ... все пак е мол .... тук там може и да има някоя по евтина .. но отиди из магазините по центъра на стара загора ...
и аз така. :D Никога не съм си взимала о 2ра употреба,но като гледам,има дооста сносни неща 8-) Но в Бургас не знам къде има хубав :/
Ей сега ще ви запаля и вас 8-)
Въоръжете се с много търпение, това е най-важното. Най-добре ще е ако уцелите деня на новото зареждане (или 1-2 дни след това). Ровене, пробане.. сууупер добри неща ще си намерите. :)
Онтопик: Към авторката:
Щом искаш неща под 100лв. - ако имаш време, разходи се из обикновените магазинчета за дрехи в центъра на града, в който ще ходиш. :)
MrUndaztood
09-04-2009, 12:40
защо не отидеш по магазин с преоценени стоки или втора употреба(съвсем сериозно) има магазини,в които дрехите са ти с етикетите и всичко.в пловдив знам един,който е на централно място,другите са много забуани и няма да мога да те приентирам :)
Ще споделиш ли кой е този в Пловдив,че почти всяка седмица съм там и разучвам за хубави магазини
MrUndaztood
09-04-2009, 12:43
Авторката вместо да реве и губи време като иска евтини и що годе каествени работи (дори в повечето случаи по-качествени от тези в мОлъЪъЪъъ) да отиде в Димитровград. Със 100 лв може да си купиш сумати неща!
в моловете дрехите са по-скъпи - факт
само селяните пазаруват от молове- факт
ти си селянче- факт
rachel_billson
09-04-2009, 13:39
в моловете дрехите са по-скъпи - факт
само селяните пазаруват от молове- факт
ти си селянче- факт
:D Искрен до мозъка на костите си.
francheska9
09-04-2009, 14:44
DimovB аз може и да съм селянче но това не ме прави по тъпа от тебе-ФАКТ :lol: :lol: :lol: :lol:
InnchetO
09-04-2009, 14:47
бла бла бла
еВтино, еВтино. ;)
francheska9
09-04-2009, 14:51
Obadi se golemiq grajdanin ot stara zagora :lol: :lol: Dori i da bqh selqnka tova ne me pravi po malko 4ovek ot tebe . A i s1jelqvam horata koito pod drehi za 100 lv razbirat kupi6ta parcali prosto imah vpredvid edni d1nki i bluza :?
Ще споделиш ли кой е този в Пловдив,че почти всяка седмица съм там и разучвам за хубави магазини
има един голям,Фреа май се казва,който е на мястото на китайски ресторант Азия(след тунела на центъра) нз дали ме разбра :D ама нз там за какви дрехи става въпрос,чувала съм че има и хубави :)
DimovB аз може и да съм селянче но това не ме прави по тъпа от тебе-ФАКТ :lol: :lol: :lol: :lol:
селяните винаги са по-тъпи
fall_out_girl
09-04-2009, 17:52
Как така си търсиш евтини дрехи,пък около 100лв...?На това евтино ли му викаш?
Dimana99
09-04-2009, 18:06
за да са безбожно скъпи :)
в Мол Пловдив има намаления почти навсякъде,но както казаха-т'ва е мол,не очаквай евтиния.като изключим теранова и ню йоркър,всички други магазини дори и с намаления има високи цени :?
+1
мен пък ме кефи мол..не се фукам с дрехите ми оттам..ама просто всичко има там..всякакви магазини и всичко е на едно а не да обикаляш на 1000 места.. :)
^ аха, особено като е кофти времето
portokalka1994
09-04-2009, 18:55
^^ YES
кенвело теранова имат хубави дрехи на нормални цени ... разгледай ще си харесаш само да ти кажа в един магазин може да има стоки и от 200 лв . но и такива от 10 лв . за това търси добре има доста намалени неща от старата колекция .
Zaharinka
09-04-2009, 22:58
Преоценени стоки има суперр яки неща ако се разровиш :D
sunxflower
09-04-2009, 23:11
Аз пък нямам дрехи от Молове, сигурно защото още ни ги строят. :D
Ааа излъгах, имам две тениски от Терановата от София, но то все едно.. и без това не се и различават от другите ми дрехи.
Иначе из бутиците можеш да намериш страхотни неща и са ефтини.
Понякога точно в тея големите, скъпи магазини дрехите са такава селения, че чак се чудя кой им ги купува..
Разбира се, всичко е въпрос на гледна точка. :)
InnchetO
09-04-2009, 23:16
Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София? :-o Витошка? Някой мол? :-o
Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София? :-o Витошка? Някой мол? :-o
точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.
iiordanova
09-05-2009, 09:00
Не съм нито от Стара Загора , нито от Пловдив.
Честно казано едва ли е толкова скъпо в Хасково.
В Стара Загора имаше намаление на летните дрехи , сега не знам.
Но едва ли е останало нещо хубаво , защото тези намаления са отдавна.
За Пловдив не знам.
В моят град са започнали да изкарват есенни дрехи. И са на приемливи цени.
InnchetO
09-05-2009, 09:44
точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.
Мерси :))
babylove
09-05-2009, 12:02
Защо си мислите, че в моловете дрехите са с намаление. Знам ли.. може да има, но аз никога не съм намирала дрехи с намаление. Пък и да има пак няма да е нещо, което да ме "топли" 8-) (предполагам и теб) . Смисъл примерно един панталон, ако е бил 200 лв и са го намалили на 170 :?
Ако ходиш в Пловдив .. може да се отбиеш в Кенвело, Фокс, Теранова.. И + това 3-те магазина не са много далече един от друг, даже мисля, че Кенвело и Фокс са един до друг -> няма да се разхождаш много :P
1) мислим,защото знаме,че има намаления сега
2) кенвело и фокс не са един до друг
3) точно пък във фокс нещата не са на народни цени :?
magiiito
12-05-2009, 18:52
Понеже даскалото почва и трябва да си купя дрехи и имам малък проблем.Та аз сам от Хасково и тука по центъра дрехите са мн скъпи и вс втори е с такива.Неделя вероятно с мама ще ходим в мола на стара загора или пловдив.Някакви предложения къде дрехите са по евтини и има ли голям избор ? Вие от къде си купувате? блд предварително :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Не разбирам защо трябва да ти казваме " препоръчвам ти Terranova " например ... Ще каиш, че няма да влезеш в другите магазини !
Кво толкова има ще отидеш ще разгледаш и ще разбереш . . .
omg :lol:
black_baby
12-05-2009, 19:06
Извинявай,но лично аз предпочитам да нося дрехи примерно за 40-50 лева и да съм еднаква с другите отколкото да ида в някой мол и да нося наистина маркови дрехи но за сумати много пари !!! 8)
:shock:
СКЪПИ
Градът с нааааааай-ефтините дрехи
Това все пак е моя град и знам какво е кое ти е скъпо дънки за 20 лв дето в мола са 120 ли .... Нека се сетя може би обувките за 50 лв или пък потниците по 5 8-)
Иди на димитровградския пазар и си купи бе будала.... после ги облечи иди в КоСМополитончиито до входа скараи се с лошия батко отпреде че не те пуска и иди и се напии с кола в Джаза :o
chocolatee
12-05-2009, 20:18
ХА ХА.. в Хасково дрехите били скъпи.. :lol:
mihaelaaata
12-06-2009, 13:01
аз в4ра ходих на мола - в Пловдив и в ню йоркъра имаше много яки неща и имаше и намаления :grin: и си купих една много готина блуза понякога се намират яки неща :P