Влез

View Full Version : Ах тия молове

francheska9
09-04-2009, 09:55
Понеже даскалото почва и трябва да си купя дрехи и имам малък проблем.Та аз сам от Хасково и тука по центъра дрехите са мн скъпи и вс втори е с такива.Неделя вероятно с мама ще ходим в мола на стара загора или пловдив.Някакви предложения къде дрехите са по евтини и има ли голям избор ? Вие от къде си купувате? блд предварително :-) :-) :-) :-) :-) :-)

guinessgirl
09-04-2009, 10:02
ахахахах..и защо трябва задължително да си купиш дрехи от мол?

Len4etyYyy
09-04-2009, 10:06
Аз 4есто ходя до мола в Стара Загора и в момента там има много намаления, както и по-скъпи дрехи от нови колекции. Дано намериш това, от което се нуждаеш. 8)

lDoLLl
09-04-2009, 10:08
Щом в Хасково дрехите са ти скъпи, не очаквай в по-големите градове (особено пък в Моловете) да са по-евтини..

Щом все пак ще ходиш - Terranova имат добри цени, но ще трябва да направиш компромис с качеството, Калиопе..

YouCantStopMe
за да се изфука после пред приятелките..
оууу.. а пък т'ва ми е от молъъъъ...

francheska9
защо ли защото нямам намерение да обикалям 1/2 град за еднии дрехи като накрая нищо не си харесвам аи сам уточнила че търся и дрехи с намаления :?

tonie__
09-04-2009, 10:10
в Мол Пловдив има намаления почти навсякъде,но както казаха-т'ва е мол,не очаквай евтиния.като изключим теранова и ню йоркър,всички други магазини дори и с намаления има високи цени :?

girl91
09-04-2009, 10:12
И аз това питам.. защо дрехите трябва да са от мол? Да не би в мола да са по-ефтини? Покрай намаленията наистина може да се намери нещо ефтинко, но иначе цените са нормални до скъпи.
Последно ходих в мола (аз съм от Стара Загора) преди около една седмица и все още имаше намаления. Но вече сме септември и намаления може да няма, вече трябва да зареждат с есенно-зимни колекции.
Ако ще ходиш в някой мол влизай в магазините наред, ще сметнеш кое е по твоя джоб и кое не, магазините не са чак толкова много. Може би в Terranova, Calliope, Sprider ще има по-ефтинки дрешки, но не знам колко са качствени.
Иначе в центъра на Стара Загора има доста магазини, може да се поразходиш и да разгледаш.

Ufff
09-04-2009, 10:16
Щом в Хасково дрехите са ти скъпи, не очаквай в по-големите градове (особено пък в Моловете) да са по-евтини..

Така си е.

francheska9
09-04-2009, 10:24
YouCantStopMe- моля хора от сорта на това момиче да си запазчт коментарите за тях си и да не се грубо с хората които не познават! А на останалите им благодаря мн за добрите предложения и отзиви :)

francheska9
09-04-2009, 10:26
Аа у за госпожица Уфф и Идолл след като нз какви са цените в хасково да си замълчат. ще дам един най прост пример за чанта на пума кочто ш олд струваше 150 лв в хасково беше 210.Преценете самии

tonie__
09-04-2009, 10:28
защо не отидеш по магазин с преоценени стоки или втора употреба(съвсем сериозно) има магазини,в които дрехите са ти с етикетите и всичко.в пловдив знам един,който е на централно място,другите са много забуани и няма да мога да те приентирам :)

Beautyful
09-04-2009, 10:29
След като имаш желание и възможност поразходи се в някой от избраените градове,но не само в моловете ами и в другите магазини :)

francheska9
09-04-2009, 10:57
aaa не не и втора употреба като казах евтини нчмах впредвид това просто нещо до 100 лв :shock: 8-)

tonie__
09-04-2009, 11:00
аз ти казвам,че има неносени неща там,с етикет.аз никога не съм пазарувала ама като гледам във форума какви неща си намират,ми текат лигите по клавиатурата 8-)

giveupbitch
09-04-2009, 11:18
аз ти казвам,че има неносени неща там,с етикет.аз никога не съм пазарувала ама като гледам във форума какви неща си намират,ми текат лигите по клавиатурата 8-)
и аз така. :D Никога не съм си взимала о 2ра употреба,но като гледам,има дооста сносни неща 8-) Но в Бургас не знам къде има хубав :/

Ufff
09-04-2009, 11:26
Аа у за госпожица Уфф и Идолл след като нз какви са цените в хасково да си замълчат. ще дам един най прост пример за чанта на пума кочто ш олд струваше 150 лв в хасково беше 210.Преценете самии

единичен случай; с няква друга стока може да е обратното. и не обяснявай кой да мълчи ок

sladi4ka_qni4ka
09-04-2009, 11:39
ми дрехите в мола .. са доста по-скъпи от тези по центъра на хасково ... все пак е мол .... тук там може и да има някоя по евтина .. но отиди из магазините по центъра на стара загора ...

lDoLLl
09-04-2009, 11:44
и аз така. :D Никога не съм си взимала о 2ра употреба,но като гледам,има дооста сносни неща 8-) Но в Бургас не знам къде има хубав :/

Ей сега ще ви запаля и вас 8-)
Въоръжете се с много търпение, това е най-важното. Най-добре ще е ако уцелите деня на новото зареждане (или 1-2 дни след това). Ровене, пробане.. сууупер добри неща ще си намерите. :)

Онтопик: Към авторката:
Щом искаш неща под 100лв. - ако имаш време, разходи се из обикновените магазинчета за дрехи в центъра на града, в който ще ходиш. :)

MrUndaztood
09-04-2009, 12:40
защо не отидеш по магазин с преоценени стоки или втора употреба(съвсем сериозно) има магазини,в които дрехите са ти с етикетите и всичко.в пловдив знам един,който е на централно място,другите са много забуани и няма да мога да те приентирам :)

Ще споделиш ли кой е този в Пловдив,че почти всяка седмица съм там и разучвам за хубави магазини

MrUndaztood
09-04-2009, 12:43
Авторката вместо да реве и губи време като иска евтини и що годе каествени работи (дори в повечето случаи по-качествени от тези в мОлъЪъЪъъ) да отиде в Димитровград. Със 100 лв може да си купиш сумати неща!

DimovB
09-04-2009, 12:45
в моловете дрехите са по-скъпи - факт
само селяните пазаруват от молове- факт
ти си селянче- факт

rachel_billson
09-04-2009, 13:39
в моловете дрехите са по-скъпи - факт
само селяните пазаруват от молове- факт
ти си селянче- факт
:D Искрен до мозъка на костите си.

francheska9
09-04-2009, 14:44
DimovB аз може и да съм селянче но това не ме прави по тъпа от тебе-ФАКТ :lol: :lol: :lol: :lol:

InnchetO
09-04-2009, 14:47
бла бла бла

еВтино, еВтино. ;)

francheska9
09-04-2009, 14:51
Obadi se golemiq grajdanin ot stara zagora :lol: :lol: Dori i da bqh selqnka tova ne me pravi po malko 4ovek ot tebe . A i s1jelqvam horata koito pod drehi za 100 lv razbirat kupi6ta parcali prosto imah vpredvid edni d1nki i bluza :?

tonie__
09-04-2009, 15:22

Ще споделиш ли кой е този в Пловдив,че почти всяка седмица съм там и разучвам за хубави магазини

има един голям,Фреа май се казва,който е на мястото на китайски ресторант Азия(след тунела на центъра) нз дали ме разбра :D ама нз там за какви дрехи става въпрос,чувала съм че има и хубави :)

DimovB
09-04-2009, 15:28
DimovB аз може и да съм селянче но това не ме прави по тъпа от тебе-ФАКТ :lol: :lol: :lol: :lol:

селяните винаги са по-тъпи

fall_out_girl
09-04-2009, 17:52
Как така си търсиш евтини дрехи,пък около 100лв...?На това евтино ли му викаш?

Dimana99
09-04-2009, 18:06
за да са безбожно скъпи :)

tanchu
09-04-2009, 18:18
в Мол Пловдив има намаления почти навсякъде,но както казаха-т'ва е мол,не очаквай евтиния.като изключим теранова и ню йоркър,всички други магазини дори и с намаления има високи цени :?

+1

мен пък ме кефи мол..не се фукам с дрехите ми оттам..ама просто всичко има там..всякакви магазини и всичко е на едно а не да обикаляш на 1000 места.. :)

Ufff
09-04-2009, 18:33
^ аха, особено като е кофти времето

portokalka1994
09-04-2009, 18:55
^^ YES

djuki
09-04-2009, 22:23
кенвело теранова имат хубави дрехи на нормални цени ... разгледай ще си харесаш само да ти кажа в един магазин може да има стоки и от 200 лв . но и такива от 10 лв . за това търси добре има доста намалени неща от старата колекция .

Zaharinka
09-04-2009, 22:58
Преоценени стоки има суперр яки неща ако се разровиш :D

sunxflower
09-04-2009, 23:11
Аз пък нямам дрехи от Молове, сигурно защото още ни ги строят. :D
Ааа излъгах, имам две тениски от Терановата от София, но то все едно.. и без това не се и различават от другите ми дрехи.
Иначе из бутиците можеш да намериш страхотни неща и са ефтини.
Понякога точно в тея големите, скъпи магазини дрехите са такава селения, че чак се чудя кой им ги купува..
Разбира се, всичко е въпрос на гледна точка. :)

InnchetO
09-04-2009, 23:16
Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София? :-o Витошка? Някой мол? :-o

Ufff
09-05-2009, 07:47
Я някой софияН да ми каже къде ще намеря по-хубави и на по-нормални цени дрешки в София? :-o Витошка? Някой мол? :-o

точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.

iiordanova
09-05-2009, 09:00
Не съм нито от Стара Загора , нито от Пловдив.
Честно казано едва ли е толкова скъпо в Хасково.
В Стара Загора имаше намаление на летните дрехи , сега не знам.
Но едва ли е останало нещо хубаво , защото тези намаления са отдавна.
За Пловдив не знам.
В моят град са започнали да изкарват есенни дрехи. И са на приемливи цени.

InnchetO
09-05-2009, 09:44

точно на Витошка не се набивай. в моловете също - освен теранова и оная другата гадна марка, калиопе май, не се сещам за други на ниски цени. По-добре тръгни по Графа, има толкова малки магазинчета там, че все нещо ще намериш. Същото важи и за Пиротска.

Мерси :))

babylove
09-05-2009, 12:02
Защо си мислите, че в моловете дрехите са с намаление. Знам ли.. може да има, но аз никога не съм намирала дрехи с намаление. Пък и да има пак няма да е нещо, което да ме "топли" 8-) (предполагам и теб) . Смисъл примерно един панталон, ако е бил 200 лв и са го намалили на 170 :?
Ако ходиш в Пловдив .. може да се отбиеш в Кенвело, Фокс, Теранова.. И + това 3-те магазина не са много далече един от друг, даже мисля, че Кенвело и Фокс са един до друг -> няма да се разхождаш много :P

tonie__
09-05-2009, 12:04
1) мислим,защото знаме,че има намаления сега
2) кенвело и фокс не са един до друг
3) точно пък във фокс нещата не са на народни цени :?

magiiito
12-05-2009, 18:52
Понеже даскалото почва и трябва да си купя дрехи и имам малък проблем.Та аз сам от Хасково и тука по центъра дрехите са мн скъпи и вс втори е с такива.Неделя вероятно с мама ще ходим в мола на стара загора или пловдив.Някакви предложения къде дрехите са по евтини и има ли голям избор ? Вие от къде си купувате? блд предварително :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Не разбирам защо трябва да ти казваме " препоръчвам ти Terranova " например ... Ще каиш, че няма да влезеш в другите магазини !

Кво толкова има ще отидеш ще разгледаш и ще разбереш . . .

omg :lol:

black_baby
12-05-2009, 19:06
Извинявай,но лично аз предпочитам да нося дрехи примерно за 40-50 лева и да съм еднаква с другите отколкото да ида в някой мол и да нося наистина маркови дрехи но за сумати много пари !!! 8)

HexGirl
12-05-2009, 19:06
:shock:
СКЪПИ
Градът с нааааааай-ефтините дрехи
Това все пак е моя град и знам какво е кое ти е скъпо дънки за 20 лв дето в мола са 120 ли .... Нека се сетя може би обувките за 50 лв или пък потниците по 5 8-)
Иди на димитровградския пазар и си купи бе будала.... после ги облечи иди в КоСМополитончиито до входа скараи се с лошия батко отпреде че не те пуска и иди и се напии с кола в Джаза :o

chocolatee
12-05-2009, 20:18
ХА ХА.. в Хасково дрехите били скъпи.. :lol:

mihaelaaata
12-06-2009, 13:01
аз в4ра ходих на мола - в Пловдив и в ню йоркъра имаше много яки неща и имаше и намаления :grin: и си купих една много готина блуза понякога се намират яки неща :P