View Full Version : Сериозна връзка и... бившата на момчето
maybelline
09-04-2009, 11:31
Преценете следната ситуация: Двама влюбени на възраст 18-23, имат сериозна връзка от 2-3 години. Момчето е много харесвано и има една бивша (малко по-голяма), която постоянно иска да се вижда с него, само му звъни за каквото й хрумне, разказва подробности от живота си, оплаква се, хвали се, плаче му на рамото, пише му мили sms-и, а момчето няма нищо против, приема бившата за "след връзката останахме приятели"...Ако сте на мястото на сегашната му приятелка, какво бихте направили и заслужава ли си да се прави нещо изобщо?
П.С. Питам по принцип какво правят другите в такива ситуации, на мен ми се е случвало и искам да чуя дали някой няма ефикасно решение за евентуално бъдещо повторение на проблема :)
lipsvashh_mi
09-04-2009, 11:35
казваш му на приятеля ти директно,че не ти харесва как оная постоянно търчи след него и че нямаш против да се виждат,но тя прекалява с това умилкване и цялото споделяне...
ПП и все пак ако си имате доверие и му вярваш няма от какво да се притесняваш :) Може наистина да я има само като приятелка
казваш му на приятеля ти директно,че не ти харесва как оная постоянно търчи след него и че нямаш против да се виждат,но тя прекалява с това умилкване и цялото споделяне...
ПП и все пак ако си имате доверие и му вярваш няма от какво да се притесняваш :) Може наистина да я има само като приятелка
Подкрепям
Амиии лично аз това няма да го позволя ,за мен приятелство между момче и момиче не може да има :?
maybelline
09-04-2009, 11:48
Може наистина да я има само като приятелка
Да, той така си я има. Въпросът е, че тя прекалява. Иначе доверието е на 6, няма проблеми там ;)
vagarious
09-04-2009, 11:53
^Ами щом е така... просто си имай едно на ум. (:
dimitar_ak
09-04-2009, 11:55
Непреживяна раздяла от страна на мацката. Ако имаш доверие на твоя проблеми няма
Непреживяна раздяла от страна на мацката. Ако имаш доверие на твоя проблеми няма
Именно.
guinessgirl
09-04-2009, 11:59
бих му казала да ограничава контактите си с нея.
Бих поговорила с него по тази тема и бих му обяснила, че не ми е приятно тя да го "ползва за всичко" .. :? Пък от там той си преценява дали ще уважи мнението ми и ще направи нещо по въпроса или не ... а ако е не то тогава има причина да се "тревожа" ... :-o :? :?
ImmortalForever
09-04-2009, 12:22
Решавам проблема АЗ. Скубя й косата!
mechtaq_za_teb
09-04-2009, 13:15
При такава ситуация първо ще се замисля защо той позволява на бивша да му навлиза в живота, споделяйки личните си проблеми. Следователно ще говоря с него и ще му обясня, че не го намирам за нормални при положение, че преди еди си колко време са имали по-близки отношения. Ако той държи на мен, ще ме разбере. Но ако не получа желания отговор смятам, че нещата ще приключат твърде бързо.
Bellatrix
09-04-2009, 14:09
Бих поговорила с него по тази тема и бих му обяснила, че не ми е приятно тя да го "ползва за всичко" .. :? Пък от там той си преценява дали ще уважи мнението ми и ще направи нещо по въпроса или не ... а ако е не то тогава има причина да се "тревожа" ... :-o :? :?
Съгласна съм. А в краен случай, опитай да говориш със самата бивша и я питай за какво толкова упорито го търси.
0nem0retIme
09-04-2009, 14:11
++
fire_cat
09-04-2009, 14:15
Вероятността да са само приятели е голяма, но вероятността тя още да изпитва нещо към него не се е изгубила. Ако съм на мястото на гаджето на момчето аз не бих имала какво толкова да предприемам докато не съм сигурна как стоят нещата. Ако онова момиче наистина го харесва, тогава бих си отстоявала позицията и да поговоря с моето момче, за да се уверя, че той не изпитва нищо.
PurpleDream
09-04-2009, 14:17
не виждам какъв би бил проблема освен ревността, очевидно бившата го има само за приятел
TheBlueAvalanche
09-04-2009, 14:17
Така, може да съм момче, ама нека да се пробвам да вляза в кожата на момиче. Та такаа, аз бих разпитал момчето за повече около бившата - защо са скъсали, дали преди се е държала така. Ако отговорът е не, ще поговоря с нея, в краен случай идва в сила коментарът на ImmortalForever. Ако обаче и преди се е държала така, значи просто е такава по характер и проблем няма.
therichbitch
09-04-2009, 23:04
имала съм такъв проблем,ама тя не само му се оплакваше ,ами откровено му се сваляше, изяде няколко шамара (не се ебавам)
Zaharinka
09-04-2009, 23:14
Зависи дали бившата е секси яка мацка 8-)
Phantom93
09-05-2009, 07:46
Няма нищо лошо да си добър приятел с бивша,но е много вероятно тя все още да изпитва силни чувства към него.Ако имаш доверие на приятеля си няма смисъл да се притесняваш,но може да подметнеш ей така измежду другото ,че ти е неприятно.
maybelline
09-05-2009, 11:04
изяде няколко шамара (не се ебавам)
Ето, хора с такива характери най-много ми харесват 8)
Аз не мисля, че бих шамаросала бившата, освен ако ситуацията е просто неизбежна (зависи, всичко може да се случи). Но определено ако се целунат, ще й разкажа каква е патка :-D , а той ще има да обяснява и да се извинява дълго...Както и да приключат всякакви отношения заедно. Прекрасна идея...
досадницата не е виновна в случая. в крайна сметка от него зависи до къде ще и позволи да стигне. аз много бих се изнервила, незнам.
ShtrudeL
09-05-2009, 11:14
приятелство между момче и момиче не може да има :?
Как "мразя" такива глупави изказвания.
VerryBerry
09-05-2009, 16:38
бих му казала да ограничава контактите си с нея.
+1
Това аз не бих го допуснала! 2 години да съм с един човек и бившата му още да го търсиии... :-x Дори на него да му имам доверие нея не бих я търпяла!Каква пък ще да е тази нахалница която след 2 години още ще е толкова упорита?! :smt097 Бих поговорила с него лека-полекааа така тактично да я раскара ще исчакам ако резултат няма аз бих се захванала! :booooomb:
Marinchety
09-07-2009, 22:38
+1
.. DeViL mAy CrY ..
09-08-2009, 08:07
До някаква степен и аз съм така с бившия ми,само където се виждаме супер рядко,нищо че сме от един квартал.Всяка вечер си пишем с него,той ми споделя сега за момичето в оето в влюбен,дава ми съвети,изслушваме се.Въпреки че се излизаме рядко с него.Ако аз съм на мястото на сегашната ще се подразня,постоянно ще си мисля,че нещо може да стане,но предполагам,че в началото няма да му имам доверие,но с времето ще ми е по-спокойно
.....нищо не правя..това че да речем аз не съм останала приятелка с някое от бившите си гаджета не е причина да ме хваща параноятаа...
Разкарай я и аз имах подобен проблем в сегашната ми връзка.Мерките,които взех бяха:намерих телефона на нахалницата,писах и смс уж от име на приятеля ми с уговорка за среща,отидох на срещата и от отгава няма и помен от бившата.
П.П Приятелят ми беше в час с всичко,което направих,даже той предлож това с уреждането на срещата :)
Josefinne
09-08-2009, 14:45
Няма какво да напрвя, просто ще ми е неприятно.
оооо.... колкото съм ревнива ще покажа и на двамата, че това поведение е недопустимо. Ще му дам да разбере,че ваобще не ми е приятно да се виждат,камо ли нещо друго,а на неяя... до нея въобще няма да стигам. Той сам ще спре да се вижда с нея.. :-o :-o
Dimana99
09-08-2009, 21:16
оооо.... колкото съм ревнива ще покажа и на двамата, че това поведение е недопустимо. Ще му дам да разбере,че ваобще не ми е приятно да се виждат,камо ли нещо друго,а на неяя... до нея въобще няма да стигам. Той сам ще спре да се вижда с нея.. :-o :-o
Правилно!
spontaneous
09-09-2009, 06:59
ох ами при мене май знаеш как е ситуацията ... ама незнам на мене не ми е приятно, но не съм ткъф човек че да си излее гнева и търпя .. ттва ми е грешката .. а ти по-добре му кажи кво мислиш .. ако те притеснява нещо по-добре му кажи, за да не ти тежи ей тка на душицата ;)
Violenza
09-09-2009, 07:11
Всички с това доверие.. тя му го има ОК, но т'ва поведение на бившата е адски досадно. Мен лично много би ме дразнило (независимо от това, че знам, че няма да ми изневери или нещо такова) и щях направо да му кажа в очите да намали контактите с нея.
в подобна ситуация съм : ) и мн ме дранзи това че тя все още го харесва/обича ии му казах че неискам да си пише нито вижда с нея .. но той така не ме послуша дори отишал при нея и се гушкали и на него "му биило мн яко" (защото той змаинаваше да учи в др град и за последно да се видели) :smt093 :smt067 :smt067 направо като се сетя и незнам полудявам :smt013 :smt013 а не съм такава по принцип ..
та той така и не ме послуша : )
sweet_sorcerer
09-24-2009, 19:58
Нищо. Защо да правя нещо? И той си има приятели и приятелки,нали сега е с мен.В една връзка доверието е важно,ако не му вярвам,защо въобще съм с него?
shmurkam
09-24-2009, 22:45
Ще й направя вуду кукличка и ще я бода с иглички и ще я давя в буркан с кисели краставички, ама външно пред него и нея ще се държа съвсем нормално. 8-)
marsella
09-25-2009, 05:33
Амиии лично аз това няма да го позволя ,за мен приятелство между момче и момиче не може да има :?
Ейй и защо да не може да има според теб :-o Тва че на теб не може и не ти се е случвало, незначи че не може.Ако нито единя, нито другия не изпитват нищо един към друг защо да не може да има. Аз лично имам такъв приятел, който смея да твърдя, че ми е много по - близкък от което и да е момиче :)