View Full Version : Подтискане на сексуалното желание
asddafsad
09-04-2009, 19:42
Предполагам у повечето създания на тази планета идва времето на сексуална пробуда. И при мен дойде само дето немога да спра да мастурбирам. Все си обещавам да спра и все немога. Едва издържам 2-3 дни и... Някой да се сеща за безопасни методи за подтискане на сексуалната възбуда?
П.П. Идеи от сорта "намери си момиче" за мен не важат поради ред причини, които бих искал да запазя в тайна. Because never before has there been such a degree of epic fail :(
TheBlueAvalanche
09-04-2009, 19:45
Като ти дойде неудържимото желание, почни да мислиш за най-гнусното нещо, което се сетиш. Няма да давам примери, че ще получа бан. :D
balon4eee
09-04-2009, 19:56
миии деа знам прави си го що пэъ не
почни да изповядваш религия която забранява това ! :-o
dzatara93
09-04-2009, 19:58
asddafsad и аз съм като теб.Винаги си казвам пой4е няма и след ден два пак го правя и немога да спра и твае.
че какво лошо има в това да лъскаш бастуна? :D
golqmumnik
09-04-2009, 21:12
Пий бром,в армията дават на войниците преди мисия 8)
бии си по още 3 до 10 чикии на ден и би трябвало да ти мине http://img.zamunda.net/pic/smilies/yawn.gifhttp://img.zamunda.net/pic/smilies/lttd.gif
GodLovesYou
09-05-2009, 08:19
прави квот си знаеш
Спри да играиш тъпи игри.. 1во..
започни да спортуваш за да може всичкия този тестостерон да отиди някаде.. 2ро
намери си приятелка.. това и на мен ми звучи тъпо то тогава същата работа ще искаш да се ебете по 1000 пъти хах
Та така де.. ако те мързи да спортуваш си мели чикий до сега не съм чул някой да е умрял от това..
Ако дойде този момент в който ти се преиска започни да мислиш неща които ти се струват неприятни.
Ако искаш да се оттървеш на цяло от този проблем, излизай на вънка, спортувай и прави други занимания. :)
monincetyyy
09-06-2009, 09:22
Та така де.. ако те мързи да спортуваш си мели чикий до сега не съм чул някой да е умрял от това..
prokyrocheto
09-06-2009, 09:25
намери си приятелка.. това и на мен ми звучи тъпо то тогава същата работа ще искаш да се ебете по 1000 пъти хах
Къф си лош :D +1
TheThinker
09-06-2009, 12:57
Не че злобея ама "подтискам" се пише без "д". Относно проблема ти-няма обективна причина да си потискаш сексуалната възбуда.
Предполагам у повечето създания на тази планета идва времето на сексуална пробуда. И при мен дойде само дето немога да спра да мастурбирам. Все си обещавам да спра и все немога. Едва издържам 2-3 дни и... Някой да се сеща за безопасни методи за подтискане на сексуалната възбуда?
П.П. Идеи от сорта "намери си момиче" за мен не важат поради ред причини, които бих искал да запазя в тайна. Because never before has there been such a degree of epic fail :(
Маструбирай си на воля, няма нищо опасно. Всеки ден ако щеш, но по веднъж два пъти, защото ако го правиш безразборно ( по 5 и повече пъти) след време, ще започнеш да усещаш болка. Аа и още един съвет, не подтискай това желание, защото това е енергия, която, когато не я изразходиш, тя се превръща в стрес.
ramoress
10-03-2009, 22:08
има хапчета за "укротяване" така да се нарече,на тестостерона.на билкова основа са и не са вредни както за организма така и за сексуалните контакти.посъветвай се със специалист
Ко пък толкова лошо бе,мастурбирай си на воля!
Marinchety
10-04-2009, 00:02
+1 :)