PDA

View Full Version : Ще еба мамата на тия съседи

kalashnik
09-05-2009, 13:59
Писна ми! Кви са тия психопати бе. Цял ден се дъни чалга от тях, аз си трая, ама като ми накипия яката и си надъна моята музика и те почват да звънят на вратата и да се заяждат, а ако не отворя звънят в полицията и ушевите идват и почват да ми четат морал, а аз като им звънна и ми виках "Малък, стига си звънял за глупости, имаме по-важна работа", деба и скапаната държава.

term0t0
09-05-2009, 14:09
Вечерта залости звънеца на вратата,ако е блок вратата дето е входната на блока,тоест домофона

yambolov
09-05-2009, 14:34
познато ми е :x направо ми идва да ги разстрелям сички съседи...от 3 блока в които жишея навсякаде ме мразят заради мизериите дет им прая...до едно време се опитвах с добро вече съм на саморазправа :-x

slynchoo
09-05-2009, 14:37
върни им го..като си усилят чалгата звъни на полицията.. :) :)

slynchoo
09-05-2009, 14:40
опа,ти пък казваш,че си звънял.. прави им гадно усилвай си още повече яката музикаа и си гледай кефаа :grin: :grin:

kalashnik
09-05-2009, 14:43
опа,ти пък казваш,че си звънял.. прави им гадно усилвай си още повече яката музикаа и си гледай кефаа :grin: :grin: Проблема е че като усиля на макс, и от силната музика ми става лошо.

Не става да еба мамата на звънеца, аз съм в къща, ама тяхната е долепена до нашата и всичко се чува.

slynchoo
09-05-2009, 14:47
Еми усилвай си,до колкото ти е добре! :)

giveupbitch
09-05-2009, 15:16
и мойте са чалгари да ги еа
вчера пуснали некав мазен кючек и аз викам така лиии и до дупкааа :smt002

ivanstef
09-05-2009, 16:21
Пробвай с магнетрон. Хвърли го през отворен прозорец и да видим кога пак ще могат да си пуснат музика :D

DarinCetYy
09-05-2009, 16:53
моя случай е по ужасен - народно :x 8-)

kalashnik
09-05-2009, 17:05
Сега пак се започва чалгията, ама аз сега ще ги накарам да настръхнат, подготвил съм им компилация от Ария, Ленинград, Аркона и военни маршове с повече бас, според нашите ако го пусна на макс ще срутя къщата :D :D :D :D

WaterLilly
09-05-2009, 18:07
Колкото и тъпо да звучи, тапите за уши помагат малко. :) Аз си купих едни от аптеката за 60 ст., щото тати е леко глух и има навика да ме вбесява като надуе телевизора... И винаги можеш да си надуеш музика на слушалки и така хем да не ги чуваш, хем да не могат да те накиснат и да викнат полиция. Също би било яко да надуеш метъл и да дебнеш за полицейската кола, като приближи веднага спираш и така те излизат лъжци и на тях ще им четат лекции, че си имат по-важна работа.

amk933
09-05-2009, 18:13
Метни им няколко яйца на балкона. От личен опит казвам, че се чистят трудно. :D

dessko
09-05-2009, 18:16
Метни им няколко яйца на балкона. От личен опит казвам, че се чистят трудно. :D

и миришат гадно ако стоят по-дълго време.. 8-)

bloodymirror
мдамм.. хухухух наистина кофти,еми каво,прави им някакви номера,де да знам.. :D

MrUndaztood
Маймуната преди мен е адски права!Направи го тоя номер тая вечер и сподели резултата ако можеш. Лъжи,че са те нарочили ала-бала. Усливаш и като дойде полцията спираш загасяш лампите и все едно ставаш от леглот,аз бих го направил на 100%

WaterLilly
09-05-2009, 18:38
Маймуната преди мен е адски права!
За мен ли става въпрос? 8-)

amk933
09-05-2009, 18:47

Аз мислех, че е за мен. :lol:

Dimana99
09-05-2009, 18:53
И аз мразя съседите си. Ама през деня си правя каквото искам :)

MrUndaztood
09-05-2009, 18:54

Да :lol: Ша ма прощаваш ма просто ме мързеше да скролна да ти видя името :-)

kalashnik
09-05-2009, 20:02
В момента кънти от моята страна една много басова руска рап песен, а от тяхната някакъв кючек и никой не намаля, просто е уникум. Аз обаче нямам намерение да съм първия спрял музиката, но най-вероятно като си дойдат нашите ще ме принудят да спра музиката.

liim0nka
09-05-2009, 20:11
А при нас 7 часа сутринта и 10 часа вечерта са пуска ACDC на макс...аз се треса на дивана..те са някви двама мърляви ергени..направо като ги видя ми са драйфа..сестра ми е малка и са събужда от шумове..наште няколко пъти викаха полиция...малумници..аз една сутрин като чух тва ACDC честно помислих че нещо става вкъщи вънка .. :shock: направооо... аз щото не слушам такава музика..на мен не ми пречат такива хораа ама рано сутрин ми идва в повечко.. :x

amk933
09-05-2009, 20:19
А при нас 7 часа сутринта и 10 часа вечерта са пуска ACDC на макс...аз се треса на дивана..те са някви двама мърляви ергени..направо като ги видя ми са драйфа..сестра ми е малка и са събужда от шумове..наште няколко пъти викаха полиция...малумници..аз една сутрин като чух тва ACDC честно помислих че нещо става вкъщи вънка .. :shock: направооо... аз щото не слушам такава музика..на мен не ми пречат такива хораа ама рано сутрин ми идва в повечко.. :x

Помоли Андреа да си откачи едната цица и следващия път като надуят АС/ДС им метни един силконов имплант на балкона. 8-)

bloodyF
09-05-2009, 21:21
..отстреща се нанесоха някви кyрви долни перхидролени,които се боядисват на терасата,..и невър майнд ама като си пуснат чалгиите до дупка...и айде тва е през деня ами вечер тия над нас са ненаситни бе ...,..и им тропам и викам и нищо...не стига че жената е толкова шумна пък и тъпото им легло скрибуцка като за световно :-x

smiLexaga1n
09-05-2009, 21:40

8-) Кеф.. Сериозно много бих се изкефила да имам такива съседи. Моите съседи едните малко си падат психопати :D и от тях музика няма да чуеш. Другите само когато имат гости ми пускат едни мазни чалгий и сръбско 8-) 8-) , но ако пускат съседите (от другия блок :lol: ) викат полицията, но поне става рядко (да пускат музика.. че то и както спалнята ми е точно до стената, която ни разделя и доста се чува).

MakeMeLaugh
09-05-2009, 21:45
И аз има проблем със съедите, даже в полицията са ме викали да ги ева..
няма спасение човек..

vampire_girl_
09-05-2009, 21:55
И аз искам такива съсеееди...пък с тая глуха бабка от едната страна и забилото съседче срещу нас...
Искам някакви дето да ми правят проблеми или някакви,които да са на моята вълна xD Би било яко.
Сега като усиля се чува от асансьора,но никой нищо...

Спретни им някакъв номер
:booooomb: 8-)

Tempest
09-05-2009, 22:07
другото решение е - отиди до тях, облечен, натокан, влез като отворят и кажи "купонче ли има тука?" :D :D

AFT
09-05-2009, 23:46
Ние преди няколко месеца се преместихме и преди това един вид моето семейство беше проблемно за съседите ни - със сестра ми много се караме, тя слуша силно музика и т.н., но пък всичките ни съседи бяха стари и леко глухи, so... Обаче от както сме се преместили един нормален човек не съм видяла, който да е от блока. Нямам думи какви откачалки са всички. Преди два-три дена в 5:30 сутринта тези над нас така надуха няква нелепа музика, че събудиха хората от нашия блок и два съседни... И така музиката се чуваше до 7 часа сутринта, като не броим излизането на терасата и крещенето от тяхна страна, когато явно музиката им доскучаваше.

Знам, че не ти помагам много, но както виждаш и аз съм г/д в същото положение (както и много други, ако съдя по останалите коментари) иии просто трябваше да си излея мъката някъде. ;д Успех и ако намериш начин да се справиш с проблема си, сподели с нас, може да ни е полезно. ^^

Mar7i
09-06-2009, 00:03
И аз в 3 посред нощ слушам чалга дееба тъпата съседка :-x :-x :-x

kalashnik
09-06-2009, 07:08
Начи музика имаше и от двете страни докато не спря тока от бурята. Сега обаче съм решил да започна тоталната война с тях, т.е. не само с музика, ще започна употребата на всички налични бойни средства.

tanchu
09-06-2009, 07:27
пускай нещо дето те мразят :-D

аз няам проблеми със съседите..усилвам колкото искам :) :P

LoveRetroMusic
09-06-2009, 07:31
Аз съм заобиколена от бабички. :D

kalashnik
09-06-2009, 07:33
Аз съм заобиколена от бабички. :D И тва е гадно, мразя миризмата на старо месо :D :D :D

LoveRetroMusic
09-06-2009, 07:34
А не е толкова лошо, те по цял ден спят. 8-)

golf_5_r32
09-06-2009, 08:46
Прави както правеше преди съседа ми с мен. Спирай им тока ако електромерите са ви на ниско :)

kalashnik
09-06-2009, 10:02
Прави както правеше преди съседа ми с мен. Спирай им тока ако електромерите са ви на ниско :) Електромерите им са в двора им.

amk933
09-06-2009, 10:07
Прави както правеше преди съседа ми с мен. Спирай им тока ако електромерите са ви на ниско :) Електромерите им са в двора им.

Надупчи ги с въздушна пушка. 8-)

BrainlessROCKBABY
09-06-2009, 11:07
XD, кфи идеи самоо :lol: трябва да ги пробвам някой път..

Blackfish
09-06-2009, 14:28
:D имала съм същия проблем .. живея в къща и бившите съседи бяха ужасни ( Мара - майката и Слави- сина.. мъж в къщата няма, той си тръгна) Слави беше алкохолик , а майка му луда :? той сядаше до прозореца и пееше "песните" на ивана 4 5 часа сутринта, ако тя не го слушаше или дърпаше завесите тпй чупеше прозореца... денонощно беше пиян :D а Мара беше с посинени очи и избити зъби :razz: милион пъти са крещяли и са се биели .. ние викхме полиция, полицайте го прибиваха и така всеки ден , возеха го в багажника :-s

Според мен спасение няма, опитай да поговориш, ако не кажи на ваще на викат полиция.. това поне е временно. Ако искаш да си отмъстиш хвърляй развалени яйца миришат много 8-)

amk933
09-06-2009, 14:34
Ааааа сетих си едно нещо, което правехме с една фр като бяхме по малки. Значи взимаш една купа и сипваш: олио, яйца, шампоан, червен пипер, вода, захар, кола, сок. После го разбъркваш, докато можеш да търпиш, сипваш го в една от ония малките торбички увиваш торбата, колкото да литне без да се разлее, но и да може да се отвори щом падне, и мяташ. После да се чудят как да го чистят. А и как вони само... 8-) 8-)

titinkaa
09-06-2009, 15:52
оф кво да ти кажа и при мен е ужасно,аз съм в блок и съседния апартамент ми е най-добрата приятелка,а баща й през 2-3 дена надува тая скапана музика и то все късно вечер когато си лягам и не мога да спя от него,даже и снощи беше така то се чува тъй акто съм отворила прозореца пък ако го затворя ще умра от жега,пък не е чак толкова топло за да пускам климатика,но си мълча нищо не съм им казала нз що не ми е удобно,ама и той е един егоист (баща й на мойта пр) казвам го щото миналата вечер някой друг беше пуснал музика към 3 часа сутринта и той се извика Да ти е** п*****а майна,демек той като пречи н а другите никой нищо не може да му каже ама на него акто му пречат веднага е недоволен и вика

Amateur
09-08-2009, 19:13
Аз имам същия проблем,и преди да се преместя в къщата ще утрепя някои от комшийте ама незнам на кои ще му излезне късмета сигурно на управителката на входа която е над мен! :-x

Kokera21
09-08-2009, 19:27
Начи музика имаше и от двете страни докато не спря тока от бурята. Сега обаче съм решил да започна тоталната война с тях, т.е. не само с музика, ще започна употребата на всички налични бойни средства.
Само така :-x нема да се даваме я :-D.Аз също имам проблем само ,че не със хората от блока , а хората от съседния блок.Един път надуха чалгата до 3 часа а след тва се почна с некви мазни и все по-мазни чалгиикии ( добре че заспах) :razz:

casey
09-12-2009, 19:37
Офф. До нас пък има хотел... По точно нещо като мотел ако схващате. Както и да е цяла вечер чалга на мах и некви пияници псуват кат за световно. Наще много се ядосваха и накрая извадихме тонклоните на терасата сложихме един диск на Моцарт до дупка затворихме вратата, за да не оглушеем и цяла вечер нежна и приспивна музика.
Най-накрая си отспах....

casey
09-22-2009, 16:13
Охх! В тея жеги с отворен прозорец - цялаааа вечер слушам "Дай тука! Дай тука!" и некви мазни кючеци!!! :-x :-x :-x Направо избухвам! :booooomb:

FuCkInBuBbLeGuM
09-22-2009, 16:29
И при нас е така :-x :-x :-x :-x :-x . Аз като си усиля музиката малко и почват да ми звънят... до полиция не се е стигало щото колко пъти да се обадя, че от тия шибаняци не мога да спя, ми викат "еми кво да се прави". Т.е същото като при тебе. Наще мн се ядосват и ми викат " усилвай музиката колкото можеш' ама то така не става щото и отгоре усилват и става няква пълна боза.

ameli
09-22-2009, 16:36
а питате ли ме мене, майка ми като надуе чалгата 8-) аз кат не мога да викна полиция :lol: отивам при нея и и викам да намали, пък то толкова силно, че не ме чува :x