View Full Version : Дали ще има проблем?
golqmumnik
09-05-2009, 18:44
Значи заминавам след две седмици в Москва по работа само за няколко дни и имам желание да правя секс с някоя рускиня,но просто за експеримента.Аз си имам приятелка и много я обичам и държа на нея,но до сега не съм правил секс с небългарка,обаче точно сега ми се отдава такава възможност.Аз мисля да й кажа да знае,все пак си имаме доверие. :oops:
InternetTroll
09-05-2009, 18:48
Супер прост си, ве...
и кфо ще и кажеш ,мило ша са кецам с друга нали няма проблем Болен ли си :-D
Има ли куpви?
- Руски. Тази нощ ще шибате Великия Съветски Съюз.
smiirnoff
09-05-2009, 19:03
Аз си имам приятелка и много я обичам и държа на нея
т'ва момиче как те търпи бе :Д :lol:
AraBella
09-05-2009, 19:06
Небългарка :D :D
Прави мойто момче.Шибай всичко наред :D
kombarka
09-05-2009, 19:07
Приятелката ти да не е глуха?... 8-)
......да й кажеш не е добър ход...голяма дилема :?
ubuntureload
09-05-2009, 19:30
Бате прави си пас .... АДСКИ ТЪПО Е ДА И КАЖЕШ ..... чукай си други и си обичай твойта но не и споделяй за чукането на разпоретини .....
anonimchetou
09-05-2009, 19:33
пфффффф... хаха ти на себе си ли се подиграваш : )не мисля че съществува момиче което би ти казало Ок мило ня проблем изчукай някоя рускиня.. та какво нали се пак си имаме доверие ! Благодаря ти че ми каза! Полъскана съм : ) :-x :booooomb:
ShtrudeL
09-05-2009, 19:42
Приятелката ти е тъпа (че е с теб),а ти двойно повече.
JustAnotherGirl
09-05-2009, 19:46
нали знаеш, че когато сте с различни пощенски кодове не е изневяра. ми какъв е смисала да и казваш?! Е, освен ако не си решил, че искаш да останеш без нея.
0nem0retIme
09-05-2009, 20:07
Аз си имам приятелка и много я обичам и държа на нея
Нас ли лъжеш,нея ли лъжеш или себе си самозалъгваш?! :?
Ако всички обичаха като тебе,любовта щеше да изчезне завинаги..пфф :?
ubuntureload
09-05-2009, 20:11
Ако всички обичаха като тебе,любовта щеше да изчезне завинаги..пфф :?
В реалния живот няма такова понятие като любов ... 8)
NaNa_SladuRana
09-05-2009, 20:11
не бих могла да те разубедя,колкото и да ми се иска,защото това е супер тъпа постъпка,с която ще я нараниш много... Ако си решил да го правиш,кажи и го,по-добре да го разбере от теб,нали знаеш признат грях е половин грях :)
LoveRetroMusic
09-05-2009, 20:14
Кой те излъга, че я обичаш ? Не се вкарвай в некви филми, братоо. 8-)
ubuntureload
09-05-2009, 20:22
не бих могла да те разубедя,колкото и да ми се иска,защото това е супер тъпа постъпка,с която ще я нараниш много... Ако си решил да го правиш,кажи и го,по-добре да го разбере от теб,нали знаеш признат грях е половин грях :)
ОК ако той не и каже от кой друг би могла да разбере ....
"голям умник" ама друг път?? :-x Що за любов е тва твоето пък даже имаш нахалството да й казваш, че ще спиш с други ... :-x
как те търпи изобщо т'ва момиче!!! :? :?
TheSheep
09-05-2009, 20:30
Като си обичаш твоята, защо ти е друга? Има ли значение дали е българка или рускиня или шведка... А и българките са си най-красиви и най-добрите :P
Ако пък моят ми каже подобно нещо ... направо ще му тегля майната ! :?
Не й казвай, като отидеш направи го така ще ти е по фън...
smiirnoff
09-06-2009, 10:19
"TheSheep", аватара ти с овцата и супер сладък, много ме радва ^^ 8-)
SuperBadSuperFresh
09-06-2009, 10:28
Личи ти колко я обичаш.Мда,най-добре и кажи на момичето като спиш с някоя,та да не си трови живота повече с теб.Или не,по-добре и кажи че мислиш да направиш така,та да отрови твоя. 8-)
valdesbg
09-06-2009, 11:01
Кво го налазихте веднага момъка.
Искаш секс с рускиня - действай.
Има две условия обаче - да си сигурен че ще е само и единствено секс. И да не казваш на приятелката ти.
За всички дето ще ме нахранят - секс може и без любов. Любов без секс обаче не може :)
TheBlueAvalanche
09-06-2009, 13:06
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
О, милостиви боже, добре че ги има и такива като теб, да ми правят скучния ден весел!! Абе като искаш небългарка, земи изчукай някоя циганка бе, смешник. :razz: :razz: :razz:
И защо като обичаш едно момиче, искаш да правиш секс с друга? :D :D :D :D :D С-М-Я-Х В З-А-Л-А-Т-А
guinessgirl
09-06-2009, 21:05
хахаха,мъжете,дето изневеряват,са боклуци!
Shadow1596
09-06-2009, 22:59
тоя ОП е много травмиран... лол...как може да викаш на секс с друго момиче експеримент...при положение че имаш приятелка и я обича...ти си експеримента в случея... -facepalm- стеги се докато му е времето... а и секс с рускиня секс с българка...разликата е че оная ще ти вика Ой ой ой ой...а нема да ти вика ах-ах-ах-ах....