View Full Version : Може ли да съм бременна??!?
stefito93
09-05-2009, 21:45
......
що за тъпачка трябва да си за да направиш подобно нещо?!
shadow4e
По-леко с квалификациите.
monincetyyy
09-05-2009, 21:46
Мнооооооооооого малък даже почти невъзможен
stefito93
09-05-2009, 21:48
какво искаш да кажеш?
какво искаш да кажеш?
Че си бременна. \:D/ Поне аз така разбрах...
shadow4e
09-05-2009, 21:58
Не, не може. Не се забременява толкова лесно.
Мисля, че темата може да бъде заключена вече, за да не получаваш още обидни постове.
Чак от това нещо ... шансът е много малък, даже невъзможно, не се притеснявай и внимавайте повечко при такива неща ;)
montana6
09-05-2009, 22:07
Е ти сама си каза, че това е предеякулационна течност, тоест си отговори.
Шанса е минимален,но го има...Следващият път бъдете по-внимателни :)
BringYourOwnBeer
09-05-2009, 22:15
ае вие кво я хвърляте в тъча с тея "възможности"
нито е прониквал нито нищо.. се едно да кажеш, че си забременяла от сядане на мръсна тоалетна чиния със сложени гащи
Не си бременна, ако искаш си направи тест, за да си на 100%
dreaml1nd_
09-05-2009, 22:24
вие биология учили ли сте?
Оплождането се извършва в маточните тръби...как като е девствена и не е правила секс въпросната предеякулационна течност ще достигне до там?
т.е. не си бременна
Phantom93
09-05-2009, 22:36
какво искаш да кажеш?
Че си бременна. \:D/ Поне аз така разбрах...
Баце цепиш мрака с фенерче от запалка :razz: .
Трябва ли ви помощ с избирането на име :-D .
Biskfitka
09-05-2009, 22:59
Много ясно,че си бременна.То и по въздуха става вече..
Не, че те плаша, но шанса е много голям. На много хора се е случвало, дано вие не сте едни от тях !
:razz:
tedi_hi91
09-05-2009, 23:40
Е, и да си бременна какво ? Ще си първта бременна девственица! :grin:
ае вие кво я хвърляте в тъча с тея "възможности"
нито е прониквал нито нищо.. се едно да кажеш, че си забременяла от сядане на мръсна тоалетна чиния със сложени гащи
Не си бременна, ако искаш си направи тест, за да си на 100%така си е шанса си е нулев
Случайно да се казваш Дева Мария :D:D:D:D
Оплождането се извършва в маточните тръби...как като е девствена и не е правила секс въпросната предеякулационна течност ще достигне до там?
т.е. не си бременна
:grin: :grin: :grin: Аууууууууууууу :grin:
а ти биология да си учила? :(
И като е девствена ко? Да няма тапа на оная си работа... НЯМА КАК ДА СПРЕ ИНВАЗИЯТА НА "БЕЛИТЕ" , НЯМА !!!! :grin:
ThisIsMe
09-06-2009, 07:18
Абе вие четете ли внимателно :-o тя е била и с бельо,как ще влезне в нея тази течност при това условие?Дори да има шанс за бременност от предеякулационната течност,то трябва да има проникване.
Как ще зачене без секс? :? :?
Шанса за забременяване от предеякулационна течност е много малък, но все пак има шанс, а носенето на бельо намалява шанка до нищожен.
Със сигурност не си бременна! :)
Extremescream
09-06-2009, 08:41
Това момиче има 3-4 такива теми-може ли да забременея докато съм с дрехи.Яко тъпо дете просто......То веднъж,два пъти,ама тя се омаза.Явно наистина е малоумна
Е*ати лъжците сте в тази тема. Какво подвеждате момичето че не е бременно? Да се приготвя от сега... :shock:
prokyrocheto
09-06-2009, 09:32
Е*ати лъжците сте в тази тема. Какво подвеждате момичето че не е бременно? Да се приготвя от сега... :shock:
:razz: :razz: :razz:
Добре кажи ми,как се забременява през гащите? :-o
Няма проникване-не си бременна :)
Добре кажи ми,как се забременява през гащите? :-o
молиш се много за бебе или обратното. Та все някой ще те чуе :(
ThisIsMe
09-06-2009, 11:51
Aй стига бе човек !кво я плашиш и ти :D
Aй стига бе човек !кво я плашиш и ти :D
Наистина престани,че ще вземеш да я стреснеш...Има толкова заблудени хора,а това момиче пуска за нз си кой път такава тема... :(
Titanic_baby
09-06-2009, 12:03
и без бельо да беше пак нямаше да стане...
т.е. не си бременна
И като е девствена ко? Да няма тапа на оная си работа... НЯМА КАК ДА СПРЕ ИНВАЗИЯТА НА "БЕЛИТЕ" , НЯМА !!!! :grin:
Много знаеш ти :-D
да ама е много малка вероятноста да се забременее
:lol:
chokolate_girl
09-06-2009, 12:18
И от къде идва този минимален шанс,след като не са правили секс и тя е била с бельо??????
Разбирам да са правили секс и да е имало от тази течност,ама те и това не са правили! :?
И от къде идва този минимален шанс,след като не са правили секс и тя е била с бельо??????
Разбирам да са правили секс и да е имало от тази течност,ама те и това не са правили! :?
Сперматозоидите са земноводни животни от ерата на динозаврите, които имат мечове и пробиват гащи, ципи и матки на поразия. :P
ivanstef
09-06-2009, 12:20
Много ясно,че си бременна.То и по въздуха става вече..
И във вода... :D
dreaml1nd_
09-06-2009, 14:19
т.е. не си бременна
да, това ще следвам ... баща ми е гинеколог, нооо добре :smt001 :smt001 не ми се спори =;
BlueFace
09-06-2009, 14:24
Авторката е много проста :grin: :grin: :grin:
искам да съм девствен , че приятелката ми да не може да забременее :(
Snickers
09-06-2009, 15:24
Можеш да започваш да мислиш име на бебока.
ThisIsMe
09-06-2009, 16:06
МН си зле! Едно и също пишеш на всякъде!
titinkaa
09-06-2009, 16:56
е как може да си бременна като не си се ебала още,ама че въпрос
bonbon4e_to
09-06-2009, 18:37
е как може да си бременна като не си се ебала още,ама че въпрос
+
МН си зле! Едно и също пишеш на всякъде!
Да бе,верно...Не е интересно вече!
...
ми ти тогава що не си бременна :( Кога си била бременна , че да знаеш :( Момичето трябва да ни кани на кръщене , а ти ми се сериоризираш тука :(
...
ми ти тогава що не си бременна :( Кога си била бременна , че да знаеш :( Момичето трябва да ни кани на кръщене , а ти ми се сериоризираш тука :(
:D:D:D стига вече достатъчно ги хвърли в паника :D
...
Бе бях бременна в съня си само... като бяхме на екскурзия :D Много добре си спомняш 8-)
...
Бе бях бременна в съня си само... като бяхме на екскурзия :D Много добре си спомняш 8-)
верно бе :shock: Ваааа... Сънува , че си бременна и забременя... Т'ва направо ме прати през стената и у кочината :shock: Забравих , че и така стават бебета... С МИСЪЛ... Уеле , вече ще си мисля за мъртви сперматозоиди и те ще се гърчът и ще умрът в ужасни болки , а ти никога няма да забременееш :(
...
верно бе :shock: Ваааа... Сънува , че си бременна и забременя... Т'ва направо ме прати през стената и у кочината :shock: Забравих , че и така стават бебета... С МИСЪЛ... Уеле , вече ще си мисля за мъртви сперматозоиди и те ще се гърчът и ще умрът в ужасни болки , а ти никога няма да забременееш :(
Прокле ме! :shock: Няма да забременея .. подчертавам НИКОГА :cry: Ши плачааааааа
и после излез навън , че да глътнеш малко вода. Страх ме е да не се обезводниш :(
и после излез навън , че да глътнеш малко вода. Страх ме е да не се обезводниш :(
Пък мен не е срах да не се удавя :shock: :D
Таз тема отдаааааавна трябваше да е заключена. То е ясно, че е бременна. С предеякулационна течност се забременява най-лесно. Първо тръгват най-опасните сперматозоидчета...викат им Рамбозиди...надявам се бащата да не е девствен и той :grin: :grin: :grin: