View Full Version : Моля за съвет :oops:
Ins0mnia
09-06-2009, 00:15
Добре,ето я и моята история...ще я съкратя малко.Може да звучи леко объркана,но едва ли с подробностите ще ви улесня:),така че...да...
В началото на миналата учебна година се запознах с едно момиче от новия ми клас.Сприятелихме се и станахме много добри приятели.Винаги ни беше забавно.Споделяли сме си много неща.Говорили сме си по скайп до 3,4 часа...на другия ден спим в часовете...първа смяна нали...таа...да..В последствие я опознах повечко и разбрах че тя е изключителен човек...по много начини.Тя харесваше едно момче от десети клас.А аз...аз се влюбих силно в нея...Той не и обръщаше внимание,а това я нараняваше,следователно и мен...Говорила ми е много за него,което много не ми допадаше,но все пак си мълчах,защото ако и кажех какво изпитвам,само щях да объркам нещата,а и нея...Мина известно време и тя започна да осъзнава,че няма да се получат нещата с него.Това още повече я натъжи.Един ден като влязах в класната стая и я видях на прозореца да плаче...Направо ми се обърна корема.Утеших я с каквото мога...В крайна сметка реших да и кажа за чувствата си,защото първо-не можех вечно да си мълча,а и второ-може би нещата щяха да се развият добре...не че имах големи очаквания,но все пак...Казах и какво изпитвам,при което чух не много приятното словосъчетание "само приятели" ;D .Каза че и трябвало малко време заради оня там...добре разбирам я...още и е в главата...По-лошото беше,че вече не бяхме и "само приятели".Не си говорехме,гледаше да ме избягва...а когато я спрях и исках да и кажа,че не е нужно да ме подминава...тя просто не каза нищо,ами се качи с приятелките на горния етаж...Не издържах и се разплаках...Не влязох в следващите 1,2 часа и след това не си спомням дали я видах пак.Прибрах се вкъщи...поплаках си малко.После тя ми се извини за постъпката си.Поуспокоих се малко...и си казах,че ще мине малко време...всичко ще си е както преди...Излязох събота с един приятел малко по центара,колкото да се разсеям и да не мисля много за нея...Но с уви,с моя кофти късмет я видях и там...при това с момче o.O Седнах веднага до най-близката пейка,защото...щях да се пръсна буквално.Дойде лятната ваканция...нямах никакъв контакт с нея,с исключение,че може би си писахме един път на седем,осем дена...и то нищо особено,ами "как си,туй онуй"...Разбрах,че са скъсали с оня,дето го видях на центара с нея...което дефакто ми беше през...нали...Но от месец и половина някаде насам,пак започнахме да си пишем и говорим с нея,и не само това нали,ами пак си ни е така забавно,майтапи и т.н. с други думи,всичко все едно си беше както преди да се случи тази история.Което ми е повече от приятно.Не съм я канил да излезем,защото просто не исках да разваля момента...Но...все още съм влюбен в нея...и сега не знам какво да правя.Та според вас какво трябва да направя-да се опитам отново или...да оставя нещата така?
Извинявам се за правописни и граматически грешки,просто гледам вече леко размазано...
montana6
09-06-2009, 00:22
Че пробвай пак, какво има да губиш. Пробвай докато имаш възможност и докато е свободна. :D
Dimana99
09-06-2009, 00:24
Че пробвай пак, какво има да губиш. Пробвай докато имаш възможност и докато е свободна. :D
Точно така :-o
Опитай се щом толкова много я харесваш и през такива неща си минал, ако не опиташ не си е заслужавало да правиш всичко това, да и обръщаш внимание, дори че си се разплакал за нея когато те е подминала в коридора и т.н.
Нищо няма да загубиш от това, използвай и момента когато сте само вие двамата без странични хора отстрани и тогава нещата може да се получат по-добре.
Нищо не губиш, нали знаеш "за хубавите неща се чака". :)
Ау колко обичам да чета такива историики :-D Забавни са :-D
AraBella
09-06-2009, 09:11
Ау колко обичам да чета такива историики :-D Забавни са :-D
Биват,иначе аз отначало си помислих,че автора е момиче :D
По темата-ако решиш да се опиташ рискуваш да се получи същото както миналият път,когато си й казал какво чувстваш.
valdesbg
09-06-2009, 09:18
Ем, пробвай се. То така или иначе няма какво да губиш. Ама знай че само глупака повтаря старите грешки надявайки се на нов резултат.
Snickers
09-06-2009, 09:19
Опитай, но по по-деликатен начин, защото рискуваш да се повтори предната случка. Изглежда момичето се е уплашило, като си и разкрил чувствата си и е започнала да те избягва. Почти всички го правят този номер. Виждам, че наистина изпитваш силни чувства към нея и си минал през много неща. Опитай, ако пак те отблъсне, може да я чакаш неопределен период от време или пък да поддържате само приятелски отношения.
Ебаси да плачеш.. :shock:
^Що пък не?Даже е хубаво,че още има момчета да плачат за момичета!
Пробвай пак,но гледай да оцелиш подходящия момент.
Тя има нужда от приятел, не от някой, който да й се "натрапи". Предложи и подкрепа и весело изкарване на времето, вместо любов, която ще трае известно време и после ще се отчуждите. Приятелството е по-важно :)
^Що пък не?Даже е хубаво,че още има момчета да плачат за момичета!
Пробвай пак,но гледай да оцелиш подходящия момент.Лично пък аз бих наритал шкафове мафове,отколкото да се разплача,ако ще и Салма Хайек да ме зареже
Ins0mnia
09-06-2009, 10:17
Лично пък аз бих наритал шкафове мафове,отколкото да се разплача,ако ще и Салма Хайек да ме зареже[/b][/quote]
Ти си ти,аз съм си аз.Повече няма да говоря...иначе благодаря на всички за коментарите :)
Ins0mnia
09-06-2009, 10:21
Тя има нужда от приятел, не от някой, който да й се "натрапи". Предложи и подкрепа и весело изкарване на времето, вместо любов, която ще трае известно време и после ще се отчуждите. Приятелството е по-важно :)
Вярно е,но не мога да се правя на най-добрия и приятел,а същевременно да се измъчвам...
SuperBadSuperFresh
09-06-2009, 10:26
Ми като я обича и вижда че тя него не,много ясно че ще се разплаче.Ебати...
Както и да е.Тая история обърква даже мен.Момичето вижда че я обичаш,знае го,уж те избягва а пък накрая пак старите отношения.Незнам,може би те харесва,но не иска да те изгуби като приятел..Или пък не те харесва,но пак не иска да те изгуби като приятел.Абе не ти помагам много,обаче според мен не трябва да и казваш че имаш още чувства.Стой близо до нея като "просто приятел" и я убеди че ти си човека,който я цени наистина.Успех!!!
трябва да прецениш кое е по-важно ;)
loveisgonee
09-06-2009, 10:35
Не бързай да повтаряш "старата грешка".Ти сам каза,че отношенията ви са станали същите като преди,така че може би е неин ред постепенно да се влюби в теб.По- добре изчакай малко докато отново признаеш чувствата си :) Успех :-)
arfraidofmyself
09-06-2009, 11:19
При мен ситуацията е идентична... За съжаление на скоро рабрах, че каквото и да правя нещата няма да се променат и ще продължавам да страдам .. И като по случайност се оказах права - с това момче всичко беше грешка ... нарани ме много и аз реших да спра .. Затова обмисли вс добре, за да не си наранен накрая отново ти :)
Бях в подобно на твоето положение ...той разбра по много тъп начин и се отдръпна за известно време но пак се сприятелихме. Реших да си останем проятели защото знаех, че с него нищо няма да се случи. Пък и да се случи нещо замислял ли си се, че ще има моменти когато ще се карате може да не продължи дълго и отношенията ви да са такива,че да не се поглеждате. Моето мнение е да си останете приятели, защото приятелството е по-важно поне засега :) :)
пич гледай са извода от тази лаиняна ситуация е че никога не трябва да казваш на жена че я обичаш помни това докато ходиш по тоя свят и живота ще ти е по лесен да знаеш ако не и беше казал до сега да ти е минало :)
Shadow1596
09-06-2009, 20:23
ПЛАКАХ ДОКАТО ГО ЧЕТОХ!!!!!!! (извинете за капса...но това е каквото чустам...) толкова.... е разчустващо...незнам какво да кажа...аз съм човек който разбира женски сърца....но ти младежо ...ме накара да се замисля.! От днес съм нов човек....според мен...трябва да и досаждаш и да я лъскаеш...знаеш там четики ала бала...такива неща да я караш да се чуства специална(каквато предполагам е за теб) и може да имаш късмет...с постояннство всичко се постига
то че няма лошо да пробваш, няма ама недей да насилваш нащата защото тогава става най-тъпо...изчакай подходящото време и място а не ''тряс'' и д аго изтърсиш всичкото което си събирал толкова време...
Shadow1596
09-06-2009, 20:25
пич гледай са извода от тази лаиняна ситуация е че никога не трябва да казваш на жена че я обичаш помни това докато ходиш по тоя свят и живота ще ти е по лесен да знаеш ако не и беше казал до сега да ти е минало :)
Да така е...щото има 2 варианта...
1) да я отблъснеш
2) да се ожените. xD
пич гледай са извода от тази лаиняна ситуация е че никога не трябва да казваш на жена че я обичаш помни това докато ходиш по тоя свят и живота ще ти е по лесен да знаеш ако не и беше казал до сега да ти е минало :) айде моля те тва не е вярно...когато едно нещо се чувства то се казва...тва да не ти е филм аааа? гледаш да ти е лесно ли? и да не й го казваш и да й гоказваш ти ако го чувстваш кво променяш?
Когато обичаш не губиш .. губиш когато подтискаш чувствата си !! Така , че смело опитвай пак и пак !! :)
Ins0mnia
09-07-2009, 12:35
то че няма лошо да пробваш, няма ама недей да насилваш нащата защото тогава става най-тъпо...изчакай подходящото време и място а не ''тряс'' и д аго изтърсиш всичкото което си събирал толкова време...
Е..естествено че няма да и го "трясна" веднага като се видя с нея :D
Shadow благодаря за съвета :) И аз винаги съм казвал,че постоянството му е майката :D Иначе съм си решил какво да правя,просто не бях много сигурен,за това благодаря за support-a :)
ImmortalForever
09-07-2009, 12:39
Извини ме за грубото запитване, но.. :
Не издържах и се разплаках...Не влязох в следващите 1,2 часа и след това не си спомням дали я видах пак.Прибрах се вкъщи...поплаках си малко...
Ти сериозно ли??? :?
Shadow1596
09-07-2009, 12:43
Извини ме за грубото запитване, но.. :
Не издържах и се разплаках...Не влязох в следващите 1,2 часа и след това не си спомням дали я видах пак.Прибрах се вкъщи...поплаках си малко...
Ти сериозно ли??? :?
И момците плачат ...кво мислиш че сме безчуствени копита? xd
Пз The Cure – Boys Don't Cry
ImmortalForever
09-07-2009, 13:11
^ не вярвам, че можете да бъдете нещо друго :) (ако трябва да съм искренна)
Ins0mnia
09-07-2009, 13:13
Значи познаваш малко момчета ;]
ImmortalForever
09-07-2009, 13:16
Ама разбира се. :)
MiMcHeToOo
09-07-2009, 13:32
Най-много мразя, когато почнат да избягват някой човек заради чувствата му. Това според мене е някъв начин да им ходят по гъза! Пробвай пак, ако и тоя път те отреже просто я остави, друга ще намериш.
Ins0mnia
09-07-2009, 13:37
Не Immortal не се изразих правилно,съжалявам.Исках просто да кажа,че не всички момчета са "безчувствени копита" или такива каквито явно ти си ги представяш :)
ImmortalForever
09-07-2009, 13:39
На колко си Insomnia?
Ще ти обясня за градация у мъжете..Ако си на 15 16 макс.. Си чувствителен(ревеш), после съзряваш (ставаш сериозен мъж) и тези сълзи ще бъдат заместени с : Абе що не си хвана нова?Тая вече ясно, че не става!Кфо ще й се моля!Ако ще да се съдирам няма да я потърся повече!" .. После други фази на градиране и така :) .. За това е питах на колко си?
Shadow1596
09-07-2009, 15:36
Мисля че се изразих правилно в една друга тема (: няма какво друго да ти кажа...до тук 1596 точки за хуманизма и 0 за феминизма и главно теб (:
Ins0mnia
09-07-2009, 18:57
На 15 съм и все пак не съм съгласен с това което казваш,но както и да е...