Влез

View Full Version : Ботуши.. :Д

sladur4etyYy
09-06-2009, 12:42
вчера бях по магазините и гледах, че има доста напускани модели ботуши. аз си търся черни, на ток и супер много си харесах едни, само си мисля да не би да пуснат след месец някъде още по- хубави и да се прецакам, щото няма да понеса да гледам по- хубави от моите по витрините, а аз вече като съм си купила едни черни, няма да си взема още едни. :D

та основния въпрос е дали докараните вече по магазините колекции ботуши са основните или предстои още по- голямо зареждане? :Д знам, че би трябвало за всеки магазин да е различно, но все пак.. кво сте чули? 8-)

SuperBadSuperFresh
09-06-2009, 12:51
Те тия дето са сега,са модели от миналата година.Почакай оооще малко,няма за къде да бързаш :)

lipstik
09-06-2009, 12:54
Абе защо бързате още да си купувате ботуши?Колко теми има за ботуши.Още лятни неща има по магазините.Изчакайте малко поне октомври месец да стане.

balon4eee
09-06-2009, 12:58
Със сигурност след месец ще напускат нови и повече модели После ще ти е гадно ако имаш търпение чакай Търпението му е майката хаха Аз днеска си взех кецове и тва си мислех че са като напускат новите колекции ще умра от яд ама нямам шибаното търпение да чакам ;)

sladur4etyYy
09-06-2009, 13:00
Те тия дето са сега,са модели от миналата година.Почакай оооще малко,няма за къде да бързаш :)

не са от миналата, нови колекции са.

lipstik, аз не бързам, но просто видях точно такива, каквито си ги представях.

balon4eee, и аз не съм от търпеливите.. но може и да поизчакам малко, въпреки че ръцете ме сърбят да ида и да си ги купя :D

balon4eee
09-06-2009, 13:02
Ee човек ти щом си си видяла ботушите които си искала няма смисъл да не си ги купиш . После даже може да не намериш повече такива и да те е яд още повече че си ги изтървала хах 8-) Кво като е рано Щом си ги намерила , взимай ги .

sladur4etyYy
09-06-2009, 13:23
така е, но все пак.. ако докарат по- хубави, ще ме е яд малко 8-)

MissInd3p3nd3nt
09-06-2009, 13:27

не са от миналата, нови колекции са.

Мда нови колекции са
По темата :От една страна е хубаво да изчакаш да видиш като докарат още дали няма да си харесаш други ,но от друга страна пък докато чакаш тези ,които си харесала може да свършат..тъй че незнам какво да те посъветвам 8-)

sladur4etyYy
09-06-2009, 14:03
8-) то не че е някво съдбоносно решение, че да го мисля толкова, но просто искам перфектни ботуши :-| 8-)

Ufff
09-06-2009, 14:07
е то винаги ще има по-хубави ботуши от твоите на някои витрини. дай нищо да не си взимаш по случая

balon4eee
09-06-2009, 14:49
е то винаги ще има по-хубави ботуши от твоите на някои витрини. дай нищо да не си взимаш по случая
Най-правилния отговор

sladur4etyYy
09-06-2009, 15:33

аз досега по- хубави от тия, дето видях, не откривам. ще изчакам още малко и ако не дойдат още по- добри неща- взимам тези :д

liim0nka
09-06-2009, 17:33

аз досега по- хубави от тия, дето видях, не откривам. ще изчакам още малко и ако не дойдат още по- добри неща- взимам тези :д
..защото тепърва ще зареждат 8)

tonie__
09-06-2009, 17:52
Абе защо бързате още да си купувате ботуши?Колко теми има за ботуши.Още лятни неща има по магазините.Изчакайте малко поне октомври месец да стане.

+

rosencetooo
09-06-2009, 18:13
Щом си си ги харесала много взимай ги :) и аз за мойте се чудих , но в крайна сметка си ги взех .. винаги ще има по-хубави. :P А представи си , че по-нататък нищо не си харесаш , а тези вече ги няма .. :-D

titinkaa
09-07-2009, 06:34
не бързай да си взимаш,все още са старите модели от миналата година,много рядко в някой магазин да започнат да зареждат новите модели,изчакай и си вземи другия месец,тъкмо ще има нови и предполагам хубави модели,така че да не съжаляваш после че не си изчакала

mArMaLaDkA
09-07-2009, 11:24
На мен нещо крещи ли ми от витрината, си го купувам.

DejaVu31
09-08-2009, 18:30
ако са некви леки велурени давай,ама за зимни ботуши е доста ранко 8-)

Sasha2k8
09-08-2009, 22:06
Хмм.. не е ли още рано за ботуши?
Изчакай, тепърва ще пускат нови модели :)