View Full Version : Приятеля ми свърши извън мен
Искам да попитам, сигурно за някои от вас е тъп въпрос, но аз ако го знаех отговора нямаше да се допитам до вас...
та въпроса ми е...
Прителя ми след като пражихме секс, свърши на задните ми части, но не в тях просто позата бесхе такава, та въпроса ми е при ставането и съответно при измиването ми възможно ли е част от този секрет да попадне в мен и да забременея?
Krisi777y
09-06-2009, 17:50
мила преди 1 седмица и моя свърши там и много се притесних дори днес си направих тест за бременност но слава богу вс е наред .. та мисълта ми е недей се притеснява няма страшно НЕ СИ БРЕМЕННА !! :wink: :wink: :wink:
BlueFace
09-06-2009, 17:50
Тръгвате да ми правите секс без да имате елементарна сексуална култура :? :? Има толкова много информация в интернет ,толкова ли е трудно да я прочетете :?
По Темата: Не мисля ,че е възможно ....
Тръгвате да ми правите секс без да имате елементарна сексуална култура Има толкова много информация в интернет ,толкова ли е трудно да я прочетете
По Темата: Не мисля ,че е възможно ...
+1
адски се смях на 1 правописна грешка знам че неволно си я допуснала ама се получава доста смешно та ето я каква е
"Прителя ми след като пражихме се" и после ядохте ли го :lol: :lol: :lol: 8-) :lol: 8-) :lol: :lol: :lol:
prokyrocheto
09-06-2009, 18:16
Не си.. ако секретът не се е стекъл до влагалището в продължение на 20-25 секунди всичко е наред... ;)
ivanstef
09-06-2009, 18:18
Ще се мре... може да го кръстите Задникосвърш
Neftochimic
09-06-2009, 18:20
Искам да попитам, сигурно за някои от вас е тъп въпрос, но аз ако го знаех отговора нямаше да се допитам до вас...
та въпроса ми е...
Прителя ми след като пражихме секс, свърши на задните ми части, но не в тях просто позата бесхе такава, та въпроса ми е при ставането и съответно при измиването ми възможно ли е част от този секрет да попадне в мен и да забременея?
оОооО, близнаци ще са...
шшшшшшшшшшшматка!
InternetTroll
09-06-2009, 18:21
http://www.sxc.hu/pic/m/b/br/brokenarts/435178_razor_blade.jpg Заповядай.
Ам принципно знам,че ако се стече и влезе може,но в твоя случай ако не се е значи няма възможност...Гледай следващия път да свършва по далеч от влагалището ти,за да си нямаш притеснения! ;)
ami nezna dali se e steklo ili ne, znam samo che mmentalno se izmih, no ot ta natuk shte se razbere po kusno.... blagodarq za otgovite...
Успех! Дано нищо не е станало! ;)
mArMaLaDkA
09-06-2009, 18:40
Щяло да се стече и да влезе. :shock:
Ебааати филмите.
Нищо ти няма.
ами ако докато е свършвал и имало леко течение некоя капчица се вейнала на путето по спокойно я карайте бе хора :)
та въпроса ми е...
Значи Времето през което спермата е прекарала на задните ти части е достатъчно за да загинат тези малки опашати и много коварни понякога приятелчета ;) (сперматозоиди) такаче не се притесняваи ;)
та въпроса ми е...
Значи Времето през което спермата е прекарала на задните ти части е достатъчно за да загинат тези малки опашати и много коварни понякога приятелчета ;) (сперматозоиди) такаче не се притесняваи ;)
dreaml1nd_
09-06-2009, 21:15
Честно ако се появи още една тема ... той свърши еди къде си, предеякулационната му течност изтече еди къде си ... и още някоя простотия ... ще се гръмна :shock: и после ВИЕ всички тези необразовани същества, правещи секс, ще сте виновни и гузни :smt021
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
montana6
09-07-2009, 01:33
мила преди 1 седмица и моя свърши там и много се притесних дори днес си направих тест за бременност но слава богу вс е наред .. та мисълта ми е недей се притеснява няма страшно НЕ СИ БРЕМЕННА !! :wink: :wink: :wink:
Тая пък даже и тест си направила... http://i.pbase.com/o2/17/560217/1/52279571.emotsuicide.gif
аууу каква нова звезда се мъчи да пробие :grin: :lol: :lol: :lol:
Не се притеснявай нищо ти няма, но за по-сигурно можеш да си направиш тест за бременност, колкото да си по-сигурна. ;)
щом не е свършил вътре няма кво да се косиш , аз мойта я поливам навсякъде убилно всеки път 8-)
prokyrocheto
09-07-2009, 12:25
щом не е свършил вътре няма кво да се косиш , аз мойта я поливам навсякъде убилно всеки път 8-)
:D
fuck_brainpants
09-07-2009, 14:55
Тц-тц... мяо пък приятел м исе изпразни върху косата... сиг съм бременна... вие как мислите 8-)
мисля ,че няма за какво да се притесняваш :)
TykaSePisheNick
09-07-2009, 16:15
Я четете важните теми, ве..
glamouros
09-07-2009, 16:18
Няма страшно. Но за вътрешно спокойствие можеш да направиш тест, колкото и излишно да е.
Вий продължавайте да си го правите без презерватив, и ке ти се лепне нещо далеко по-неприятно от опасенията за евентуална бременност. :-o :-P ;)
Относно темата, не я отписвайте толкова лесно, чела съм че и по време на коитус може да изтече малко семенна течност във влагалището, за това прекъснатия полов акт не е толкова сигурен метод. :?
d1mozaza
09-08-2009, 21:05
:grin:
sexyyyy93
09-08-2009, 21:13
Ми да ти кажа може и тризнаци да излязат! :razz: Еееее,голяма мания с тая бременност!То явно сега е на мода! :D
falshiwata
09-08-2009, 22:10
Не си.. ако секретът не се е стекъл до влагалището в продължение на 20-25 секунди всичко е наред... ;)
nqma kak da si bremenna edisntvenniq variant e da sv1r6i v teb na men mi se slu4i minaliqt mesec sv1r6i napolovina v men... pravih testove no nqma6e smis1l za6oto ne ot4itat veren rezultat hodih na lekar i 3 p1ti v meseca me nakara da hodq na kontrolni i se okaza ,4e ne s1m za6oto ne sm1 bila v ovulacioenen perido dmek kaza da si broq koga s1m v tozi period togava moga da zabremenqvam a prez ostanaloto vreme bil mn mal1k 6ansa
remix1912
09-09-2009, 23:27
ami nezna dali se e steklo ili ne, znam samo che mmentalno se izmih, no ot ta natuk shte se razbere po kusno.... blagodarq za otgovite...
Като почне да ти расе тумбаха да знаеш че не е от кроки и кола
Нищожен шанс :?
Но може да си вземеш един тест, за всеки случай.
elito0o0o0
09-10-2009, 01:37
Поредната тема,която ме разплака от смях :lol: :lol:
Споко! Ше имаш 5знаци! :lol:
Незнам дали някой го е споменал но искам да кажа че ако имаш представа как да си сметнеш дали си в овулация би била мн по-спокойна също така трябва да знаеш че ако си в овулация и го правите без презерватив пениса отделя сперматозоиди през целия полов акт (дори и да са малко) така че отново има възможност за забременяване също ако е свършил в близост до влагалището както е станало винаги има възможност сперматозоиди да попаднат там имай предвид че сперматозоидите оцеляват във фалопиевите тръби около 3-4 дена така че забременяването е възможно дори дни след половия акт.Целта ми не е да те плаша,но такива са фактите все пак възможността за забременяване е малка,но по-добре е да правите секс само с презерватив поне в дните в които си в овулация.Зада не се притесняваш може да си направиш тест,но изчакай няколко дена преди това.Прочети малко за забременяването тестовете и всичко останало в интернет да речем в някой по надежден сайт ровенето по форумите няма да ти помогне. :)
Zaharinka
09-10-2009, 20:20
Абе ако се забременяваше така лесно... ехе 1 в/у друг щяхме да сме 8-)
swords1010
09-11-2009, 09:54
Нищо ти няма! :)