Влез

View Full Version : Да пие ли Ескапел?

deo7
09-06-2009, 20:46
С приятелката ми правихме секс и по едно време реших да проверя презарватива дали е скъсан и се оказа,че се е скъсал.Смених го веднага и дори после свърших извън нея.Претеснявахме се дали не е станала беля,макар че не бях свършил в нея и на сутринта тя пи ескапел.Три часа след като го пи хапчето повръща 6 пъти(много гадно).Въпроса ми е дали има вероятнст да е забременяла и хапчето да не подействало :(

т.7
krem4et0

ExtrAc7
09-06-2009, 20:47
Ами вероятността е била мн мн малка а след хапчето вобще не може да имаш некви притеснения :)

monincetyyy
09-06-2009, 20:49
Ако е била в овулация или около овулация тогава можеш да се притесняваш. Ако не напразно е пила ескапел което може да доведе до тези повръщания. Според мен да иде на лекар, това не е витамин С да го пие когато и скимне.

ubuntureload
09-06-2009, 21:10
Ами вероятността е била мн мн малка а след хапчето вобще не може да имаш некви притеснения :)

Точно затва 23 годишната приятелка на един бивш съученик са ще прави аборт ...

Ако е била в овулация или около овулация тогава можеш да се притесняваш. Ако не напразно е пила ескапел което може да доведе до тези повръщания. Според мен да иде на лекар, това не е витамин С да го пие когато и скимне.

Ееееее колко пъти го казвам ама само ме обявяват за НАЙ-ГОЛЕМИЯ спамър и флудър и т.н. ....

Че си правя пишки с кой ми е кеф си правя, но когато преценя че е сериозно давам едно от най компетентните мнения ....
А напоследък да кажем от 1 година насам форума се е напълнил, с разлигавени пикльовци и пиклички, без елементарни познания при тва не само по отношение на секса...
СИТУАЦИЯТА Е ТРАГИЧНА!!!!
Наебат се и се хвалят по форума с предтекст,че питат дали е възможно да е бременна курвичката ....
ЗАЩО до сега нямаше нито една тема ... "правих го без кондом, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ПРИХВАНАЛ/А НЯКАКВА БОЛЕСТ"????

Ай стига толкова лекции че се нервирам и ме мързи да ви храня всички ......

ExtrAc7
09-06-2009, 21:21

Точно затва 23 годишната приятелка на един бивш съученик са ще прави аборт ...

Точно в този случай едва ли е бременна тук самият "гаф" е под съмнение а хапчето е едно от най-ефикасните доказано е колкото и да е :) не казвам, че не може да се забременее след ескапел сигурно може, но това са много редки случай :)

t0d1t0
09-06-2009, 21:30
бля , бля , бля ай тихо нови индивиди :lol: Видя , че се е скъсал презерватива - ОК , сменил си го - СУПЕР СИ НАПРАВИЛ! Свършил си извън нея - направили сте си кефа и нищо няма да стане , а и шанса да забременее е -10000000000000000!!! Е какво толкова се притесняваш ми кажи?! Какъв гаф к'во хапче... А и това повръщане не е от 1вите симптоми на бременност , а е от хапчето. Ще живее , ама без повече ескапелета и глупости...

rusoto_baby_f
09-07-2009, 21:12

На това хапче изобщо не вярвам... :o

На една приятелка и се беше скъсал презерватива по време на секс... 5 часа след това пи въпросното хапче.... и резултата - 9 месеца по късно друса бебе и сменява памперси.. :?

amk933
09-07-2009, 21:18
Да пие, да пие.... к'во пречи? То Ескапела е като тик-так, само дето в по-малки разфасовки, ама специално за форума може и на килограм да го пуснат... :(

InternetTroll
09-07-2009, 21:27
Да пие, да пие.... к'во пречи? То Ескапела е като тик-так, само дето в по-малки разфасовки, ама специално за форума може и на килограм да го пуснат... :( Левче- килото...

t0d1t0
09-07-2009, 21:36
Да пие, да пие.... к'во пречи? То Ескапела е като тик-так, само дето в по-малки разфасовки, ама специално за форума може и на килограм да го пуснат... :( Левче- килото...
разбирам криза , ама чак толкова :shock: ... Няма ве , повечко ще трябва да е http://img.zamunda.net/pic/smilies/greedy.gif

sexyyyy93
09-08-2009, 21:49
Айде стига сте се хвалили,че сте правили секс! :-o И стига с тоя ескапел,тва верно го имате за тик-так! :shock: И като нямате достатъчно висока сексуална култура не правете секс!

Bixel
09-08-2009, 21:58
ЗАЩО до сега нямаше нито една тема ... "правих го без кондом, [/b][/color] ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЪМ ПРИХВАНАЛ/А НЯКАКВА БОЛЕСТ"????

Защото самите автори не доживяват да питат :>