Влез

View Full Version : 2-ра дупка на ухото ( меката част )

silwinka
09-07-2009, 12:02
Хора , искам да си направя тоест да отида да ми сложат с пистолет 2-ра дупка на едното ушо .. : ) много им се кефя .. и отдавна съм го намислила да си слагам , харесва ли ви ? Ще имам ли проблеми после ? Моля , който има такова нещо да обяснява последствията , Благодаря ! :-o

DiDiChKa
09-07-2009, 12:05
аз имам 2-ра на дясното ухо.. когато ти я правят не боли после малко като я пипаш или спиш на нея ама това е само няколко дни но трябва да я почистваш редовно :) :)

dessko
09-07-2009, 12:14
аз имам 2-ра на дясното ухо.. когато ти я правят не боли после малко като я пипаш или спиш на нея ама това е само няколко дни но трябва да я почистваш редовно :) :)

и аз имам на дясното ухо - няма да имаш проблем :) освен ако не си алергична от метала (от който се прави обецата) аз съм алергична и чак след като си махнах медицинската обеца спря да ме боли ухото 8-)

j_adore2
09-07-2009, 12:22
Имам 2 дупка на лявото ухо и изобщо не боли,когато те пробиват.
Мен ме боля после,защото не ми понесе медицинската обеца ..Ти ако нямаш такъв проблем - не се притеснявай,ако имаш си купи сребърна да ти сложат ;)

blackphobia
09-07-2009, 12:26
и аз имам втора дупка на лявото ухо и никак не болеше нито,когато ми я правеха,нито след това.Щом е на мекото обаче внимавай точно къде ще ти я направят,защото моята е на едно,така да го наречем,никакво място и сега не мога да си пробия трета дупка на меката част.

InisMona
09-07-2009, 12:33
Аз си имам по 4 дупки на всяко ухо :D
иначе,когато ще се пробиваш,си ходи във някое пиърсинг студио,а не в фризиорски салони и прочие...
След като се сдобиeш с втора обичка,си купи едно шишенце кислородна вода(ама да е 3%)и примерно всяка вечер си го мажи със кислородната вода(за да убиваш микроби xD)[а принципно,това би трябвало и в студиото да ти го кажат]

ver0nika_
09-07-2009, 13:38
Имам на дясното ухо. Когато ти я пробиват не боли, защото е за секунди, но след това може и да усетиш лека болка. Няма страшно! :)

При мен малко се възпали, при положение, че си почиствах мястото. Но все пак не означава, че и на теб ще е така.

Не съжалявам, че си я направих! :)

Cve7y
09-07-2009, 13:41
и аз имам 3 на дясното и две на лявото. Отначало и при мен се възпалиха.Вече 2 години минаха и нямам проблем 8)

sunshine92
09-07-2009, 14:04
аз имам 2 на лявото ухо и нямах никакъв проблем :)

sexybaby9
09-07-2009, 15:43
аз имам по 2 дупки и на двете уши и не сам имала никав проблем докато ме дупчат и след тва

sasheto0o
09-07-2009, 16:29
аз имам 2 обици на лявото ухо . Не ме боля като ме пробиха нито пък след това ... Нито ми се поду,нито възпалии ... А и не съм го мазала с нищоо .. така че действай :) много яко стои ;-)

lovelysister
09-07-2009, 16:43
аз имам и на двете уши по 2-ра дупка
както и две на хрущяла
не боли изобщо
:grin:
много е яко :P

ifilin4ica
09-07-2009, 16:55
както и две на хрущяла
не боли изобщо

човек, сериозно ли не боли на хрущяла... :shock: щото искам там, а майка ми каза, че боли супер много

N0_feAR
09-07-2009, 17:18
въобще не боли, особено на меката част. И по-добре да те пробият с обица от мед.стомана или титан. С такива сребра и тенекии не рискувай, само ще ти се пре*бе ухото

roksana_1
09-07-2009, 18:17
+1 r аз там имам обича ... същия случей

Abigoria
09-07-2009, 20:33
както и две на хрущяла
не боли изобщо

човек, сериозно ли не боли на хрущяла... :shock: щото искам там, а майка ми каза, че боли супер много
Боли после... и бая боли... :)

PepSsSi
09-07-2009, 20:35
ако всичко е стерилно-няма проблем :) почиствай със спирт и мажи с Гентамицин кремче всеки ден :)
Знам, защото имам по 3 на всяко ухо, като само бебешките не сам си ги дупчила сама у нас :D

TheGirlNextDoor
09-07-2009, 21:15
аз имам 5 и една на хрущяла..много им се радвам :-P 8-)

NaNa_SladuRana
09-07-2009, 21:32
аз имам 3 :)

cappye
09-07-2009, 22:00
Познавам хора с по 4-5 обици на 1то не вярвам да е голяма болка :P :P :P :P :-P :-P

TheGirlNextDoor
09-07-2009, 22:18
Познавам хора с по 4-5 обици на 1то не вярвам да е голяма болка :P :P :P :P :-P :-P

мхм..не е : ))
давай смело 8-)

d3sincet0y
09-07-2009, 22:43
имам по 2 на всяко ухо. еми то на момента нищо не усещаш... после при мен лично се позачерви, доста топличко беше на пипане после и си мислех, че ми се възпалява ухото, ама не стана, за щастие, а и ми казаха, че това затопляне е нормална реакция на тялото (абе според мен не е така, ама щом казват...) не съжалявам, че си ги направих и на третия-четвъртия ден вече почти бях забравила, че са ми пробити ушите... дори мисля да си направя трета, поне на едното ухо...
дупчи смело :lol: :lol: айде че се олях ОТНОВО 8-)

sladi4ka_qni4ka
09-08-2009, 07:13
и аз имам ... няма да имаш никакви проблеми .. :grin:

DiddyFilth
09-08-2009, 09:44
и аз имам 3 на дясното и две на лявото... и нямам проблем 8)

+1

twilightHeart
09-08-2009, 12:16
аз си пробих сама на дясното ухо втора дупка и нито болеше, нито се възпали, преди месец си пробих и трета и пак не боля. просто внимавай като спиш или се обличаш да не закачиш обецата щото става лошо.

Missky
09-08-2009, 12:19
Кичозно ми е,аз лично не бих си сложила повече.

Иначе за пиърсинга на носа ми...оххх,първите дни имаш чувството,че някой ти е откъртил носа,болеше си.

rachel_billson
09-08-2009, 17:43
Да ви попитам за пробиването на хрущяла за колко време заздравява?

kykLaTaa
09-08-2009, 18:30
Аз на едното ухо имам три и хич не боли :) Чувала съм, че когато се пробиваш през зимата повече боляло ... Първите дни само малко дразни когато си в легнало положение амаа иначее не болии :-)

daniGirl
09-08-2009, 18:33
аз имам по 3 обици на ухо ! и не аз едната си я пробих преди зимата и не болеше, само като ми я пробиха нали ! и аз искам на хрущяла ама се немога да се реша още !

darka1
09-08-2009, 18:36
аз имам втора дупка на лявото ухо .. като ми я слагаха обицата малко ме заболя, но не е никак страшно ... на мен ми я прабиха в златарски магазин и направо ми сложиха посребрена обица ... беше 6 лева. ... казаха ми да не я пипам обицата ... и също, че медицинската обица трябва да се махне след 3 месеца ... малко щипеше и болеше после, но не се възпали и всички много ми се радваха после в даскало ... яко е ... няма да съжеляваш :grin: :-)

bloodyF
09-08-2009, 21:42
имам на лявото...не болеше,не се възпали и обицата беше готина...докато не я изгубих.., :-o

dorsichh
09-09-2009, 08:41
и аз имам втора на дясното ухо..давай изобщо няма да те боли ;д

tonie__
09-09-2009, 09:14
имам хиляда дупки по ушите и досега нито една не е боляла

*е,само тази на хрущяла,но то май беше от сезона за ден-два

SweetyyBaby
12-15-2009, 12:02
Аз имам 2-ра дупка на лявото ухо не болеше после след като я пробиха малко но се търпи :D махнах я преди 1 месец г/д може и малко повече и незнам ся запуши ли се кво не иска да влиза :smt022 :smt022

Bibz
12-15-2009, 14:10
Аз имам и 2ра и 3та дупка на дясното ухо, а на лявото си имам една на меката част и една на хрущяла. Никакви проблеми никога не съм имала. :-D

mmKamm
12-15-2009, 16:53
Pazi boje ot tupi vuprosi.
Kvi problemi moje da ima6 s dupka na mekata 4ast na uhoto !!!!!!!
Skoro si q probih sama. Nikvi problemi.

DessieQueen
12-15-2009, 18:23
Аз имам 3 дупки на дясното ухо 8-)

Абсолютно еднакво е с първата дупка,мааалко щипе първите 15-20 минути,съвсем малко и после не. :)

BelieveInLifee
12-17-2009, 20:01
Нищо страшно,а и медицинските аз ги махам още на 1-та седмица,имам 3 на дясното ухо и скоро смятам да си сложа още,много ми допадат,но само на ушите де и то да е издържано като стил,а не като сборище на различни обици само,спокойно :-) :-o

mihaelaaata
12-20-2009, 20:17
а с кво си ги пробивате сами ? ? ? :)

silwinka
12-21-2009, 13:32
а с кво си ги пробивате сами ? ? ? :)
Пробиване сами?! О,недей..ще сгрешиш - иначе,игли..
отиди при някой златар с пистолет..и готово , цената е под 10 лв..

mihaelaaata
12-21-2009, 13:42
:D ами ся тамън пробвах ама не успях докрай там ми остана мн малко накрая и неще и неще :lol: ина4е познавам една жена дето сиг и безплатно 6те ми я пробие но просто не е в плоовдив 8-)

DarkKisss
12-21-2009, 14:03
Няма проблем имам 7 дупки по ушите и всичко е наред. Половината от тях са мое дело:) Ще ти щипе първите 4 дена някъде и после ще забравиш.

taffy
01-17-2010, 16:17
А стига бе, хора.. Не боли друг път.. :D Мен когато ме продупчиха на мекото с пистолет си ме заболяя.. Е, за малко и бързо утихна, но се усети, мааму стара.. 8-)
Та, това е втора дупка на лявото ухо, обмислям да направя и на дясното, после искам горе на хрущяла пак на лявото. Ма ще видим кога.
А сама не бих посмяла.
А, я кажете, четох, че с пистолет не трябва да се дупчи нищо, само с игла. Wtf ?! Има ли нещо вярно, и защо ?

sladki64e
01-17-2010, 16:31
Аз имам 2 дупки на лявото ухо. Бяха 3, ама третата мн се възпаляваше имаше гной глупости. И затова сега сам я оставила да се запуши и ще си направя пак след време.

EJI4eTy
01-17-2010, 17:32
dear freaks ... ...... ... ............. .....

teenems
01-17-2010, 18:06

На мен ми сложиха медицинска обеца .
И доста дълго време ме боля ухото (поне мен )
и като си пробиеш ухото по-добре ходи или само с медицинската или само сребро или злато ,без такива където са някви измислени ,щото може да ти се разрани :)

BlackEyed
01-18-2010, 00:46
Не е много препоръчително да се дупчи с пистолет дори и на "меката"част от ухото , иначе едва ли ще имаш проблеми с този вид пиърс ,
лично моя там не съм го поддържала през заздравителния период.
Но може да промиваш с кислородна вода ако е зачервено , а и за дезинфекция (:

MeLsSs
04-14-2010, 19:20
Аз имам на дясното ухо.Направиха ми я по миналия петък.Махнах я този понеделник но една фр ми каза че ако не я махна ще събере гной.Махнах я но след няколко минутки се поду.Този понеделник се поду и все още е подуто.Какво да правя има ли нещо сериозно или ще ми мине :(

sw3etyrrr
04-15-2010, 09:22
ооххх искам и аз да си направяя :grin:

Sunny29
07-16-2010, 12:38
Аз имам 3 на дясното ухо и една на лявото. Пробиха ми ги с пистолет и не съм ги промивала с нищо. Не ме е боляло и всичко си е наред. Не се тревожи!

LipSy
07-16-2010, 12:55
Аз имам такава на дясното ухо. Попринцип като ти я пробиват не боли. После се усеща малко се едно на ухото ти е горещо и аз не знам как точно да го обесня. :D После трябва да я промиваш редовно (се пак е рана и няма знамение дали е на ухото или на някое друго място, трябва да се промива). Аз моята я промивах по 2-3 пъти на ден, обаче после като махнах медицинската обеца (след 1 месец) и дупката ми се възпали. Стана бяло топче пълно с гной. И така почти се запуши, обаче аз пак я надупчих вкъщи с обица просто. И сега я нося и почти нямам пробели! :)

spexx
07-16-2010, 22:25
аз имам на лявото ухо 1 на хрущяла и 3 на мекото а на дясното 3 на хрущяла и 1 на мекото .. скоро ще си правя трагус ;p

божее.. тва е втора дупка на ухото .. УАУ !! .. и ако е на мекото може и с пистолет : ) ако почервенее или се подуе го мажи с кислородна вода 3% или гентамицин .. : )))) айде

divacheee
07-16-2010, 23:22
а кой умник up-на тема пусната Септември 2009 ? Мацката вече се е пробила и е забравила :D

bebsiinka
11-25-2010, 13:42
Емии и аз мн0г0 исках да си пробия втора дупка на едното ушоо ии трудн0 събрах смелост ама все пак отидох имах чувство , че ще стана и ще си трърна от тааамм амаа мойте приятелки ме укоражиха всичко става за една секундаа .. не беше болка за умиране , но чувстваш малка болка и се зачервява , на мен ми каза да я въртя на другия ден а мен ме болеше и така не се напъвах да я въртя при положение че ме боли защото една приятелка има 4 дупки на едното ухо и тя ме посъветва когато вече не ме боли тогава да я завъртя така и направихх на следващия ден се изкъпах при самото къпане не ме боля , но п0сле имаше МАЛКА болка , а ако някойй ви кажее , че като си пробиете втора дупка примерно на дясното ухо и няма да можете да спите на нея страна просто не му се връзвайтее аз си спах нормално минаха около 2-3 седмици вече и нямам никаква болка ако човека който ви пробива ви каже да я свалите до няколко дни просто не му се връзвайтее на мен ми каза след 4-тия ден да я сваляя ама мен ме болеше и не я свалих вече е трета седмица и 0ще не съм я сваляла само си я въртя а ако искате е хубаво да си слагата глана плюнка колкото и гадно да звучи е полезно амии мисля че това е което имах да кажа ако нещо съм забравила ще пиша пак... Чао Чао :smt026 :smt056 :smt055 :smt060

ПС. пиша това не за момичето което е пуснало темата , защото вече сигурно се е пробила пиша го за тези които нямат смелостта но хайде п0 смело не боли :-P :-P :-P :-P :-) :-) :-)

beachgirl
11-25-2010, 14:19
2ра дупка имам, на меката част . начи всичко става точно за една секунда .боли след тва близо минута но не е болка за умиране. аз си пробивах ухото заедно със сестра ми та общо беше 30 лева . един месец носиш медицинска обица ама не я сваляй по рано че на мен ми се възпали . пък и да ти се възпали - споко не боли . на мен майка ми ми го почисти 2-3 пъти и ест пак бях с медицинската обица един месец ;дд ама сега от месец или два не съм слагала обица само си минавам през дупката да не се запуши и никви проблеми нямам . надявам се да съм помогнала : )

bebsiinka
12-09-2010, 18:14
Хейй пак съм аз бях писала преди значии когато писах на следващият ден си я свалих обецата без никакъв проблем ИЗОБЩО не ме боля имайки предвид , че мен винаги казвам , че ме боли нещо дори и да не ме боли :Д в смисъл примерно за дупката казвах , че ме боли а не ме болеше много и аз не знам защо го казах :Д така сега по темата свалих си обецата ии сега съм с друга медицинска просто защото ми харесва тая обеца не заради друго не боли изобщо давайте смело

ПС. както казах в предния коментарр не г0 пиша за момичето което е пуснало темата а за другии , който искат да се пробият :smt026 =P~ :---) :grin: :smt110 :smt001

ch0c0latee1
01-29-2011, 19:02
както и две на хрущяла
не боли изобщо

ти сериозно лии? ;DD аз имах обица на хрущяла и боли адски многоо.. както и когато ми я пробиха дупката, така и останалото време. мазах я със всякакви мазила-нищо не помогна.. не може да се спи с нея изобщо. после ми писна и я махнах и зарасна :D. колкото по темата изобщо не боли да си направиш втора дупка на меката част. аз имам и сега ще си правя и трета :-P

FuckingFreak
01-29-2011, 19:03
^ТЕМАТА Е СТАРА

edit: Също така си объркана лигла, която не знае какво иска. Не мисля, че е много нормално заради едната мода или защото така ти е прещракало да се продупчrш на хрущяла, пък да я махнеш щото ти е писнало.. Не знам обаче имам общо 5 обици по ушите и съм "привързана" към тях, нищо не би ме спряло да ги махна.. освен организмът да ми ги отхвърли, но тогава ще изчакам да зараснат и пак ще ги пробия. :wink:

Eechu
09-03-2012, 22:12
Имам голям мерак да си направя втора дупка на едно от ушите ми. Страх ме е, че ще ме боли. Голяма ли е вероятноста да се възпали ?

krisito0o6
10-16-2013, 14:36
И аз искам да си направя втора че и трета дупка на едно от двете уши. Принципно искам на дясното, но понеже искам да си ги пробия сама, ще се наложи на лявото понеже с лявата ръка няма да успея :/ . А въпросът ми е задължително ли е да е в студио, смисъл не задължително ми препъръчително ли е? Защото мисля че ще мога и сама вкъщи.

tori
10-16-2013, 18:28
Не можеш сама в къщи, отивай в студио. Темата е стара.