View Full Version : 2-ра дупка на ухото ( меката част )
silwinka
09-07-2009, 12:02
Хора , искам да си направя тоест да отида да ми сложат с пистолет 2-ра дупка на едното ушо .. : ) много им се кефя .. и отдавна съм го намислила да си слагам , харесва ли ви ? Ще имам ли проблеми после ? Моля , който има такова нещо да обяснява последствията , Благодаря ! :-o
DiDiChKa
09-07-2009, 12:05
аз имам 2-ра на дясното ухо.. когато ти я правят не боли после малко като я пипаш или спиш на нея ама това е само няколко дни но трябва да я почистваш редовно :) :)
аз имам 2-ра на дясното ухо.. когато ти я правят не боли после малко като я пипаш или спиш на нея ама това е само няколко дни но трябва да я почистваш редовно :) :)
и аз имам на дясното ухо - няма да имаш проблем :) освен ако не си алергична от метала (от който се прави обецата) аз съм алергична и чак след като си махнах медицинската обеца спря да ме боли ухото 8-)
j_adore2
09-07-2009, 12:22
Имам 2 дупка на лявото ухо и изобщо не боли,когато те пробиват.
Мен ме боля после,защото не ми понесе медицинската обеца ..Ти ако нямаш такъв проблем - не се притеснявай,ако имаш си купи сребърна да ти сложат ;)
blackphobia
09-07-2009, 12:26
и аз имам втора дупка на лявото ухо и никак не болеше нито,когато ми я правеха,нито след това.Щом е на мекото обаче внимавай точно къде ще ти я направят,защото моята е на едно,така да го наречем,никакво място и сега не мога да си пробия трета дупка на меката част.
InisMona
09-07-2009, 12:33
Аз си имам по 4 дупки на всяко ухо :D
иначе,когато ще се пробиваш,си ходи във някое пиърсинг студио,а не в фризиорски салони и прочие...
След като се сдобиeш с втора обичка,си купи едно шишенце кислородна вода(ама да е 3%)и примерно всяка вечер си го мажи със кислородната вода(за да убиваш микроби xD)[а принципно,това би трябвало и в студиото да ти го кажат]
ver0nika_
09-07-2009, 13:38
Имам на дясното ухо. Когато ти я пробиват не боли, защото е за секунди, но след това може и да усетиш лека болка. Няма страшно! :)
При мен малко се възпали, при положение, че си почиствах мястото. Но все пак не означава, че и на теб ще е така.
Не съжалявам, че си я направих! :)
и аз имам 3 на дясното и две на лявото. Отначало и при мен се възпалиха.Вече 2 години минаха и нямам проблем 8)
sunshine92
09-07-2009, 14:04
аз имам 2 на лявото ухо и нямах никакъв проблем :)
sexybaby9
09-07-2009, 15:43
аз имам по 2 дупки и на двете уши и не сам имала никав проблем докато ме дупчат и след тва
sasheto0o
09-07-2009, 16:29
аз имам 2 обици на лявото ухо . Не ме боля като ме пробиха нито пък след това ... Нито ми се поду,нито възпалии ... А и не съм го мазала с нищоо .. така че действай :) много яко стои ;-)
lovelysister
09-07-2009, 16:43
аз имам и на двете уши по 2-ра дупка
както и две на хрущяла
не боли изобщо
:grin:
много е яко :P
ifilin4ica
09-07-2009, 16:55
както и две на хрущяла
не боли изобщо
човек, сериозно ли не боли на хрущяла... :shock: щото искам там, а майка ми каза, че боли супер много
въобще не боли, особено на меката част. И по-добре да те пробият с обица от мед.стомана или титан. С такива сребра и тенекии не рискувай, само ще ти се пре*бе ухото
roksana_1
09-07-2009, 18:17
+1 r аз там имам обича ... същия случей
Abigoria
09-07-2009, 20:33
както и две на хрущяла
не боли изобщо
човек, сериозно ли не боли на хрущяла... :shock: щото искам там, а майка ми каза, че боли супер много
Боли после... и бая боли... :)
ако всичко е стерилно-няма проблем :) почиствай със спирт и мажи с Гентамицин кремче всеки ден :)
Знам, защото имам по 3 на всяко ухо, като само бебешките не сам си ги дупчила сама у нас :D
TheGirlNextDoor
09-07-2009, 21:15
аз имам 5 и една на хрущяла..много им се радвам :-P 8-)
NaNa_SladuRana
09-07-2009, 21:32
аз имам 3 :)
Познавам хора с по 4-5 обици на 1то не вярвам да е голяма болка :P :P :P :P :-P :-P
TheGirlNextDoor
09-07-2009, 22:18
Познавам хора с по 4-5 обици на 1то не вярвам да е голяма болка :P :P :P :P :-P :-P
мхм..не е : ))
давай смело 8-)
d3sincet0y
09-07-2009, 22:43
имам по 2 на всяко ухо. еми то на момента нищо не усещаш... после при мен лично се позачерви, доста топличко беше на пипане после и си мислех, че ми се възпалява ухото, ама не стана, за щастие, а и ми казаха, че това затопляне е нормална реакция на тялото (абе според мен не е така, ама щом казват...) не съжалявам, че си ги направих и на третия-четвъртия ден вече почти бях забравила, че са ми пробити ушите... дори мисля да си направя трета, поне на едното ухо...
дупчи смело :lol: :lol: айде че се олях ОТНОВО 8-)
sladi4ka_qni4ka
09-08-2009, 07:13
и аз имам ... няма да имаш никакви проблеми .. :grin:
DiddyFilth
09-08-2009, 09:44
и аз имам 3 на дясното и две на лявото... и нямам проблем 8)
+1
twilightHeart
09-08-2009, 12:16
аз си пробих сама на дясното ухо втора дупка и нито болеше, нито се възпали, преди месец си пробих и трета и пак не боля. просто внимавай като спиш или се обличаш да не закачиш обецата щото става лошо.
Кичозно ми е,аз лично не бих си сложила повече.
Иначе за пиърсинга на носа ми...оххх,първите дни имаш чувството,че някой ти е откъртил носа,болеше си.
rachel_billson
09-08-2009, 17:43
Да ви попитам за пробиването на хрущяла за колко време заздравява?
kykLaTaa
09-08-2009, 18:30
Аз на едното ухо имам три и хич не боли :) Чувала съм, че когато се пробиваш през зимата повече боляло ... Първите дни само малко дразни когато си в легнало положение амаа иначее не болии :-)
daniGirl
09-08-2009, 18:33
аз имам по 3 обици на ухо ! и не аз едната си я пробих преди зимата и не болеше, само като ми я пробиха нали ! и аз искам на хрущяла ама се немога да се реша още !
аз имам втора дупка на лявото ухо .. като ми я слагаха обицата малко ме заболя, но не е никак страшно ... на мен ми я прабиха в златарски магазин и направо ми сложиха посребрена обица ... беше 6 лева. ... казаха ми да не я пипам обицата ... и също, че медицинската обица трябва да се махне след 3 месеца ... малко щипеше и болеше после, но не се възпали и всички много ми се радваха после в даскало ... яко е ... няма да съжеляваш :grin: :-)
имам на лявото...не болеше,не се възпали и обицата беше готина...докато не я изгубих.., :-o
dorsichh
09-09-2009, 08:41
и аз имам втора на дясното ухо..давай изобщо няма да те боли ;д
имам хиляда дупки по ушите и досега нито една не е боляла
*е,само тази на хрущяла,но то май беше от сезона за ден-два
SweetyyBaby
12-15-2009, 12:02
Аз имам 2-ра дупка на лявото ухо не болеше после след като я пробиха малко но се търпи :D махнах я преди 1 месец г/д може и малко повече и незнам ся запуши ли се кво не иска да влиза :smt022 :smt022
Аз имам и 2ра и 3та дупка на дясното ухо, а на лявото си имам една на меката част и една на хрущяла. Никакви проблеми никога не съм имала. :-D
Pazi boje ot tupi vuprosi.
Kvi problemi moje da ima6 s dupka na mekata 4ast na uhoto !!!!!!!
Skoro si q probih sama. Nikvi problemi.
DessieQueen
12-15-2009, 18:23
Аз имам 3 дупки на дясното ухо 8-)
Абсолютно еднакво е с първата дупка,мааалко щипе първите 15-20 минути,съвсем малко и после не. :)
BelieveInLifee
12-17-2009, 20:01
Нищо страшно,а и медицинските аз ги махам още на 1-та седмица,имам 3 на дясното ухо и скоро смятам да си сложа още,много ми допадат,но само на ушите де и то да е издържано като стил,а не като сборище на различни обици само,спокойно :-) :-o
mihaelaaata
12-20-2009, 20:17
а с кво си ги пробивате сами ? ? ? :)
silwinka
12-21-2009, 13:32
а с кво си ги пробивате сами ? ? ? :)
Пробиване сами?! О,недей..ще сгрешиш - иначе,игли..
отиди при някой златар с пистолет..и готово , цената е под 10 лв..
mihaelaaata
12-21-2009, 13:42
:D ами ся тамън пробвах ама не успях докрай там ми остана мн малко накрая и неще и неще :lol: ина4е познавам една жена дето сиг и безплатно 6те ми я пробие но просто не е в плоовдив 8-)
DarkKisss
12-21-2009, 14:03
Няма проблем имам 7 дупки по ушите и всичко е наред. Половината от тях са мое дело:) Ще ти щипе първите 4 дена някъде и после ще забравиш.
А стига бе, хора.. Не боли друг път.. :D Мен когато ме продупчиха на мекото с пистолет си ме заболяя.. Е, за малко и бързо утихна, но се усети, мааму стара.. 8-)
Та, това е втора дупка на лявото ухо, обмислям да направя и на дясното, после искам горе на хрущяла пак на лявото. Ма ще видим кога.
А сама не бих посмяла.
А, я кажете, четох, че с пистолет не трябва да се дупчи нищо, само с игла. Wtf ?! Има ли нещо вярно, и защо ?
sladki64e
01-17-2010, 16:31
Аз имам 2 дупки на лявото ухо. Бяха 3, ама третата мн се възпаляваше имаше гной глупости. И затова сега сам я оставила да се запуши и ще си направя пак след време.
dear freaks ... ...... ... ............. .....
На мен ми сложиха медицинска обеца .
И доста дълго време ме боля ухото (поне мен )
и като си пробиеш ухото по-добре ходи или само с медицинската или само сребро или злато ,без такива където са някви измислени ,щото може да ти се разрани :)
BlackEyed
01-18-2010, 00:46
Не е много препоръчително да се дупчи с пистолет дори и на "меката"част от ухото , иначе едва ли ще имаш проблеми с този вид пиърс ,
лично моя там не съм го поддържала през заздравителния период.
Но може да промиваш с кислородна вода ако е зачервено , а и за дезинфекция (:
Аз имам на дясното ухо.Направиха ми я по миналия петък.Махнах я този понеделник но една фр ми каза че ако не я махна ще събере гной.Махнах я но след няколко минутки се поду.Този понеделник се поду и все още е подуто.Какво да правя има ли нещо сериозно или ще ми мине :(
sw3etyrrr
04-15-2010, 09:22
ооххх искам и аз да си направяя :grin:
Аз имам 3 на дясното ухо и една на лявото. Пробиха ми ги с пистолет и не съм ги промивала с нищо. Не ме е боляло и всичко си е наред. Не се тревожи!
Аз имам такава на дясното ухо. Попринцип като ти я пробиват не боли. После се усеща малко се едно на ухото ти е горещо и аз не знам как точно да го обесня. :D После трябва да я промиваш редовно (се пак е рана и няма знамение дали е на ухото или на някое друго място, трябва да се промива). Аз моята я промивах по 2-3 пъти на ден, обаче после като махнах медицинската обеца (след 1 месец) и дупката ми се възпали. Стана бяло топче пълно с гной. И така почти се запуши, обаче аз пак я надупчих вкъщи с обица просто. И сега я нося и почти нямам пробели! :)
аз имам на лявото ухо 1 на хрущяла и 3 на мекото а на дясното 3 на хрущяла и 1 на мекото .. скоро ще си правя трагус ;p
божее.. тва е втора дупка на ухото .. УАУ !! .. и ако е на мекото може и с пистолет : ) ако почервенее или се подуе го мажи с кислородна вода 3% или гентамицин .. : )))) айде
divacheee
07-16-2010, 23:22
а кой умник up-на тема пусната Септември 2009 ? Мацката вече се е пробила и е забравила :D
bebsiinka
11-25-2010, 13:42
Емии и аз мн0г0 исках да си пробия втора дупка на едното ушоо ии трудн0 събрах смелост ама все пак отидох имах чувство , че ще стана и ще си трърна от тааамм амаа мойте приятелки ме укоражиха всичко става за една секундаа .. не беше болка за умиране , но чувстваш малка болка и се зачервява , на мен ми каза да я въртя на другия ден а мен ме болеше и така не се напъвах да я въртя при положение че ме боли защото една приятелка има 4 дупки на едното ухо и тя ме посъветва когато вече не ме боли тогава да я завъртя така и направихх на следващия ден се изкъпах при самото къпане не ме боля , но п0сле имаше МАЛКА болка , а ако някойй ви кажее , че като си пробиете втора дупка примерно на дясното ухо и няма да можете да спите на нея страна просто не му се връзвайтее аз си спах нормално минаха около 2-3 седмици вече и нямам никаква болка ако човека който ви пробива ви каже да я свалите до няколко дни просто не му се връзвайтее на мен ми каза след 4-тия ден да я сваляя ама мен ме болеше и не я свалих вече е трета седмица и 0ще не съм я сваляла само си я въртя а ако искате е хубаво да си слагата глана плюнка колкото и гадно да звучи е полезно амии мисля че това е което имах да кажа ако нещо съм забравила ще пиша пак... Чао Чао :smt026 :smt056 :smt055 :smt060
ПС. пиша това не за момичето което е пуснало темата , защото вече сигурно се е пробила пиша го за тези които нямат смелостта но хайде п0 смело не боли :-P :-P :-P :-P :-) :-) :-)
beachgirl
11-25-2010, 14:19
2ра дупка имам, на меката част . начи всичко става точно за една секунда .боли след тва близо минута но не е болка за умиране. аз си пробивах ухото заедно със сестра ми та общо беше 30 лева . един месец носиш медицинска обица ама не я сваляй по рано че на мен ми се възпали . пък и да ти се възпали - споко не боли . на мен майка ми ми го почисти 2-3 пъти и ест пак бях с медицинската обица един месец ;дд ама сега от месец или два не съм слагала обица само си минавам през дупката да не се запуши и никви проблеми нямам . надявам се да съм помогнала : )
bebsiinka
12-09-2010, 18:14
Хейй пак съм аз бях писала преди значии когато писах на следващият ден си я свалих обецата без никакъв проблем ИЗОБЩО не ме боля имайки предвид , че мен винаги казвам , че ме боли нещо дори и да не ме боли :Д в смисъл примерно за дупката казвах , че ме боли а не ме болеше много и аз не знам защо го казах :Д така сега по темата свалих си обецата ии сега съм с друга медицинска просто защото ми харесва тая обеца не заради друго не боли изобщо давайте смело
ПС. както казах в предния коментарр не г0 пиша за момичето което е пуснало темата а за другии , който искат да се пробият :smt026 =P~ :---) :grin: :smt110 :smt001
ch0c0latee1
01-29-2011, 19:02
както и две на хрущяла
не боли изобщо
ти сериозно лии? ;DD аз имах обица на хрущяла и боли адски многоо.. както и когато ми я пробиха дупката, така и останалото време. мазах я със всякакви мазила-нищо не помогна.. не може да се спи с нея изобщо. после ми писна и я махнах и зарасна :D. колкото по темата изобщо не боли да си направиш втора дупка на меката част. аз имам и сега ще си правя и трета :-P
FuckingFreak
01-29-2011, 19:03
^ТЕМАТА Е СТАРА
edit: Също така си объркана лигла, която не знае какво иска. Не мисля, че е много нормално заради едната мода или защото така ти е прещракало да се продупчrш на хрущяла, пък да я махнеш щото ти е писнало.. Не знам обаче имам общо 5 обици по ушите и съм "привързана" към тях, нищо не би ме спряло да ги махна.. освен организмът да ми ги отхвърли, но тогава ще изчакам да зараснат и пак ще ги пробия. :wink:
Имам голям мерак да си направя втора дупка на едно от ушите ми. Страх ме е, че ще ме боли. Голяма ли е вероятноста да се възпали ?
krisito0o6
10-16-2013, 14:36
И аз искам да си направя втора че и трета дупка на едно от двете уши. Принципно искам на дясното, но понеже искам да си ги пробия сама, ще се наложи на лявото понеже с лявата ръка няма да успея :/ . А въпросът ми е задължително ли е да е в студио, смисъл не задължително ми препъръчително ли е? Защото мисля че ще мога и сама вкъщи.
Не можеш сама в къщи, отивай в студио. Темата е стара.