View Full Version : *...едно съветче pls...*
anisummer
09-07-2009, 18:19
искам да ви споделя нешо.. значи с едно момче се бяхме запознали в планината за 8 дена . Там се появи някакъв флирт но нишо повече. Когато той се прибра в софия а аз в търговише и сякаш прерасна в нешо по-силно. Сега си говорим по скъпе и той постоянно ми казва колко сам красива и т.н .Сашо така ми каза че за него сам по-специална и аз наистина му вярвам. Но проблемът е че с всеки изминал ден аз оше повече го харесвам, не спирам да мисля за него, вечерта заспивам мислейки за него на сутринта отново и така .. а то измина месеци откакто не сме се виждали.Тоест аз него ,зашото той ме вижда на камерата. И според вас имали смисъл да продължавам или да спра ?
Точка 1.
Редактирано от Punisherrr
Нека другия път бъде написано от кирилица от теб,моля.
виж тези връзки са най-силни,а и хората (планинарите)са много свястни,все пак разстоянието пречи,но ако имате възможности и желание ще се виждате,надявам се да се получи !е не вярвай на мъжките думи,бъди предпазлива ,винаги може да започне връзка с друга само защото е от неговият град ,решението е твое!!!!! :) :mrgreen:
kombarka
09-07-2009, 18:53
Хм... помисли малко. Дори и да тръгнете как ще си сигурна, че ще ти е верен?!... Е мамка му, 8 дена са :x Той може да те е излъгал дори за името му :?Плюс това дори и да станете нещо повече каква връзка ще е това?!... :?
еми според мен това не ти пречи да се зарибяваш с други момчета...но ако наистина не се видите скоро по добре да си останете рпиятели от планината :)
anisummer
09-07-2009, 19:03
problem1t e 4e toi mn me privli4a i ne moga samo kato fr. I naj- interesnoto e kak me privli4a sled kato nie sme tolkova dale4. Napravo me omagjosva samo s glasa si.Edin den se probvah da ne mu pi6a p1rva po skype no ne mojah da izdurja i mu pisah. A kolkoto do zaribqvkite -prosto nqma smisal . Ne sam takav tip momi4e a pak sled tova mom4e, nqma drugi za men. TOI e ideal1t
InternetTroll
09-07-2009, 19:06
Tука се пише на кирилица, бот!
Много гадно, че не сте от един град. Няма смисъл да се мъчиш повече. :( :(
Kukumqvka
09-07-2009, 19:31
Във всяко нещо има смисъл,но в твоя случай този смисъл е изчезнал по незнайни причини .. забрави случката и давай напред :)
PurpleDream
09-07-2009, 19:35
няма смисъл
Marinchety
09-07-2009, 20:29
според мен няма смисъл
Само ти можеш да си прецениш - ако като си говориш с него по скайп си щастлива и се чувстваш добре - има смисъл, ако не - няма!
Значение има и възрастта... ако си близо до 12 клас и ти предстои да идеш да учиш в София, примерно... също е вариант! :)
8 дена планина и само флирт... rand 96
d3sincet0y
09-07-2009, 21:20
амииии... при мен е нещо подобно, само дето на момчето хич не му е на х*я за мене, смисъл далече е, не сме се виждали от повече от година, обаче аз колкото повече се убеждавам, че е идиот, толкова повече ми харесва и съвет не мога да дам, защото каквото и да ти кажа ще е това, което аз самата не мога да направя, но все пак: опитайте... щом иска да поддържа връзка с теб, дори и от скайп, значи не е само за едното чукане...
има смисъл да продължиш да ходиш на училище аджеба те научат да пишеш и не , няма смисъл защото нищо няма да получиш от виртуалната връзка .. само думи
mynichka09
09-07-2009, 23:44
Няма смисъл
Shadow1596
09-07-2009, 23:47
Еми ако сте някви малки цечица...нема смисъл...ако се отраснали хора на по 20-21 години има шанс...но до възраста в която може да решавата сами за себе си и да се издържате за да правите някви такива любовни пътешествия...ааа нема нужда (: с две думи...няма смисъл ОП (:
awes0mEe
09-08-2009, 13:08
Няма смисъл.Той може пък в същото време,в което си пише с теб да пише и на друго момиче същите истории,не мислиш ли?
BlueFace
09-08-2009, 13:11
Много гадно, че не сте от един град. Няма смисъл да се мъчиш повече. :( :(
Така е.Сложи край на живота си и не се мъчи повече ;)
Josefinne
09-08-2009, 14:11
Абе, готино, ама аз не съм фен на връзките от разстояние, така че по-скоро щях да се огледам за нещо плътно и материално на хоризонта, ако бях на твие място.
За любовта няма граници !
Ако мислиш, че ще ти е верен, и ще се виждате, обичате действай :)
Вярно разтоянието е доста, ама.. За любовта няма граници !
в ТърговиШе така ли говорите...чудно ми е ?! налазвай мацката
FromAutumToAshes
09-08-2009, 16:43
Какво да ти кажа скоро прекючих такава връзка а ходихме почти година... Ако трябва да съм честен иде ми да се гръмна ;) но все пак всеки човек приема нещата по различен начин. А и при вас може да стане друго кой знае ;] Но лично аз повече не бих правил такова нещо виждам го вече като безсмислено
искам да ви споделя нешо.. значи с едно момче се бяхме запознали в планината за 8 дена . Там се появи някакъв флирт но нишо повече. Когато той се прибра в софия а аз в търговише и сякаш прерасна в нешо по-силно. Сега си говорим по скъпе и той постоянно ми казва колко сам красива и т.н .Сашо така ми каза че за него сам по-специална и аз наистина му вярвам. Но проблемът е че с всеки изминал ден аз оше повече го харесвам, не спирам да мисля за него, вечерта заспивам мислейки за него на сутринта отново и така .. а то измина месеци откакто не сме се виждали.Тоест аз него ,зашото той ме вижда на камерата. И според вас имали смисъл да продължавам или да спра ?
Ето ти съвет -> Get a life!
LoveRetroMusic
09-08-2009, 16:51
няма смисъл. :smt102
daniGirl
09-09-2009, 09:47
да ти кажа и аз съм имала такава връзка от растояние и от една страна добре ама от друга незнаеш дали ти е верен пък и неможеш да го прегърнеш,целунеш пак си е мъчение колкото и силна да е връзката.
anisummer
09-09-2009, 10:25
но проблемът е , че ние не ходим официално и той постоянно ми говори за някви купони и кви момичета свалял там. Не знам дали го прави за да ме накара да ревнувам или просто не е разбрал какво чувствам към него и по този начин много ме наранява.
mOBSCENE
09-09-2009, 19:10
пиши като хората.
П.П. Гръмни се за разнообразие.
Да живее скайпа - там се ражда любовта