View Full Version : помощ!!!!!!!!!!!!
Имам нужда от сериозен съвет малко ме е срам , ама... .Родители те ми са в Испания и аз живея сама в апартамент,но имам нещо като настоиник (нещо средно между родител, психолог и още един френд) моя е много як и разбран и до ся се като згафя се старае да ме разбере,но напоследак много зех да гафя и да правя простотии,но чашата преля когато днес направих поредния гаф , но този път доста по-сериозен(ще пропусна подробностите около него).Настоиника ми реши че вече не може да ме тарпи и каза че щом ще се държа като дете (на 14 съм) и тои ще се отнася с мен като с такова.Свали си колана и после предполагам се сещатае какво последва, след като преключи веднага си тръгна.Сега не мога да го погледна в очите не защото ме наби , а защото АЗ го "накарах" да го направи.Тои ми е настоиник от 4 години а аз така се изложих и моля да ми дадете някакъв съвет как да изгладим взаимоотношенията си
PurpleDream
09-07-2009, 22:43
ами спри да гафиш майна, извини се на човека
wow!!!
единственото което ще ти помохне е да спреш да гафиш и сериозно да си поговориш и да се извиниш на настоиника си
иначе споко всички грешим щом казваш че настоиника ти е разбран ще ти прости
mArMaLaDkA
09-08-2009, 02:00
Т'ва с колана, като го прочета и все ми звучи като начало на някой садо-мазо разказ, чес'но.
Къв съвет можем да ти дадем, освен "не се дъни", ама то ти и сама си го знаеш. Седнете и поговорете като нормални хора. (и го накарай да дойде без колан ;д)
Т'ва с колана, като го прочета и все ми звучи като начало на някой садо-мазо разказ, чес'но.
Къв съвет можем да ти дадем, освен "не се дъни", ама то ти и сама си го знаеш. Седнете и поговорете като нормални хора. (и го накарай да дойде без колан ;д)
първо да благодаря на всички които дадоха съвет
а до mArMaLaDkA заслужих си боя и вярно звучи като садо мазо разказ но това е
относно ситуацията днес настоиника ми доиде и аз веднага като почнах " Тренер много сори..." (тои ми е и трениор по плуване) тои каза , че трябва да поговорим седнах ме и говорихме доста (мразя когато говори с този разочарован тон - предпочитам да ми крещи) каза че няма да ми се извинява задето ме наби защото съм си го заслужила казах че знам и не искам извинение ( знам че пак звучи садо мазо , но си е вярно тарпя ме когато се напих,когато ме видя да пуша (вече не пия и пуша) дори когато ме завари с гаджето в много неудобна ситуация (бях на 12) ( вече и с него не ходя),но този път се олях)пак почнах да се извинявам тои каза да го забравим, но че повече няма да търпи подобно поведение и че няма да се поколебае да ме набие пак ако аз продължавам така казах че няма тои каза че се надява защото както казах е много търпелив и мрази да стига до краиности (пак казвам заслужих си го ) пак последваха извинения .говорих ме още тогава тои пита дали ме боли казах че не боли колкото това че съм такъв идиот(въпреки че боли мнооогооо - не ви го препоръчвам ),тои погледна часовника каза че било време за тренировка и пита дали мога да плувам казах да и тои каза да тръгваме като каза че не иска да повдигаме тая тема повече и да си бъдем пак приятели.
та заключението е без повече гафове
та съветвам всички не ядосваите родителите си ( настоиници те си )защото те не го заслужават ( може да има и изключения ) и аз съм сигурна че ако наще бяха в бг щяха да направят същото въпреки че и те мразят краиностите,но ги няма защото се мъчат да ми осигорят добър живот и аз го имам , а аз се възползвах от това по много лош начин та не правете като мен
сори за грешките
SummerRain
09-08-2009, 14:48
Какво по-лошо си направил/а от пиене, пушене и секс на 12? Загриза ме любопитството.
Какво по-лошо си направил/а от пиене, пушене и секс на 12? Загриза ме любопитството.
първо да кажа че тъкмо се стигаше до секс и тои ни спипа ( за което се радвам, още съм си детствена)
а за провинението още в началото като се запознахме въпреки че бях още лапетои ме предупреди че няма да допусне неща като наркотици (при което баща ми му стисна ръката)каза че може да се примири ако пуша или пия (баща ми => :? ) но че ще се постарае да ме откаже от такива пороци аз му казах че не пуша или пия и си беше вярно.Също допълни , че мрази да го лъжат .
Но вечерта пред да згафя тотално бях на купон . Наставника ми каза до 1:00 в къщи все пак съм на 14. Щеше да звъне да види дали съм се пребрала .Добреде ама домашния безжичен аиде в чантата и готово. В един часа излязохме от купона с наи добрата ми приятелка
тои звъна
"-Мая в къщи ли си ?
-Естествено тренер !( магито още малко ще се пръсне от смях)
-Как беще ?
-Ми бива!
-Пили ?
- Не разбира се !( в ръката ми водката)( магито се пръска от смях)
-Добре аиде.Лека!
-Лека тренер!
И затворих. И ся свобода и понеже бях спряла да пия и да пуша но с моята слаба воля Магито ме обеди . Но като видя че вече ме е навила на това, още преди да се обади наставника ми , реши че може ме навие на нещо по-силничко предложи да смъркаме и да пушим трева .И аз с моята куха глава се съгласих . Та смърках,пих и пуших трева. Но до ся не бях опитвала трева и не бях смъркала а и с алкохола смятаите как се дрогнах. Такова лигавене не е падало никога.Ама 6 часа стана и Магите и още няколко френда ( вече ветерани в горе посоченото си бяха почти трезвени ) да ме закарат до вкъщи с такси ама докат се дотътрим то стана 7 часа .
"- Мая къде е ключа !
-Де да знам !
- Виж в чантата и!
- А ето го!
- Ъъъ.. то отклиучено бе !
- (хиля се )
отварят вратата и какво да видим вътре
"-What's up тренер !!!! "" (един път седмично ходим да бягаме с одбора в 8 час сутринта ( тва през лятотото де )и тои дошъл да ме земе)
гледа строго магито:
""-Ми тя леко пиина !!!
- И тва само от пиене !!!!
-Ми не малко смръкна , а и трева пуши
(ХИЛЯ СЕ)
-......( гледа строго)
- Аз да зема я бутна в леглото
- ..... (гледа строго)
(всичко горе след разговора в 1часа ми го разказаха иначе едва ли щях да помня нещо)
Спал съм каквото съм спала и като се събудих знаете вече какво стана . И така излъгах , стоях след вечерни час, пих ,пушиш и се дрогнах (демек направих всичко което не би ми било простено)
Ката си тръгна аз разревана и в шок се обадих на Магито,която веднага доиде( може да е луда ,но е добра приятелка)>.Обясни ми какво е станало и ми държа косата докато повръщах.
та поуката е слушаите родителите си
първо да кажа че тъкмо се стигаше до секс и тои ни спипа ( за което се радвам, още съм си детствена)
а за провинението още в началото като се запознахме въпреки че бях още лапетои ме предупреди че няма да допусне неща като наркотици (при което баща ми му стисна ръката)каза че може да се примири ако пуша или пия (баща ми => :? ) но че ще се постарае да ме откаже от такива пороци аз му казах че не пуша или пия и си беше вярно.Също допълни , че мрази да го лъжат .
Но вечерта пред да згафя тотално бях на купон . Наставника ми каза до 1:00 в къщи все пак съм на 14. Щеше да звъне да види дали съм се пребрала .Добреде ама домашния безжичен аиде в чантата и готово. В един часа излязохме от купона с наи добрата ми приятелка
тои звъна
"-Мая в къщи ли си ?
-Естествено тренер !( магито още малко ще се пръсне от смях)
-Как беще ?
-Ми бива!
-Пили ?
- Не разбира се !( в ръката ми водката)( магито се пръска от смях)
-Добре аиде.Лека!
-Лека тренер!
И затворих. И ся свобода и понеже бях спряла да пия и да пуша но с моята слаба воля Магито ме обеди . Но като видя че вече ме е навила на това, още преди да се обади наставника ми , реши че може ме навие на нещо по-силничко предложи да смъркаме и да пушим трева .И аз с моята куха глава се съгласих . Та смърках,пих и пуших трева. Но до ся не бях опитвала трева и не бях смъркала а и с алкохола смятаите как се дрогнах. Такова лигавене не е падало никога.Ама 6 часа стана и Магите и още няколко френда ( вече ветерани в горе посоченото си бяха почти трезвени ) да ме закарат до вкъщи с такси ама докат се дотътрим то стана 7 часа .
"- Мая къде е ключа !
-Де да знам !
- Виж в чантата и!
- А ето го!
- Ъъъ.. то отклиучено бе !
- (хиля се )
отварят вратата и какво да видим вътре
"-What's up тренер !!!! "" (един път седмично ходим да бягаме с одбора в 8 час сутринта ( тва през лятотото де )и тои дошъл да ме земе)
гледа строго магито:
""-Ми тя леко пиина !!!
- И тва само от пиене !!!!
-Ми не малко смръкна , а и трева пуши
(ХИЛЯ СЕ)
-......( гледа строго)
- Аз да зема я бутна в леглото
- ..... (гледа строго)
(всичко горе след разговора в 1часа ми го разказаха иначе едва ли щях да помня нещо)
Спал съм каквото съм спала и като се събудих знаете вече какво стана . И така излъгах , стоях след вечерни час, пих ,пушиш и се дрогнах (демек направих всичко което не би ми било простено)
Ката си тръгна аз разревана и в шок се обадих на Магито,която веднага доиде( може да е луда ,но е добра приятелка)>.Обясни ми какво е станало и ми държа косата докато повръщах.
та поуката е слушаите родителите си
WOW!!!!!!
ти си била луда глава
SummerRain
09-08-2009, 17:58
Ами поне си си извадила поуките....Дано навреме осъзнаеш и че правописът ти е отвратителен.
Дано навреме осъзнаеш и че правописът ти е отвратителен.
повярваи ми знам
Biskfitka
09-08-2009, 19:28
Еми ти си си виновна..
Иначе за 14 годишна си прекалила-айде циигарии..ми всеки е опитвал (почти..),малко алкохол пак може да се приеме,за секс зависи ама като те гледам ти си малка за това..ноо останалотоо.. :?
Violenza
09-09-2009, 18:49
Бе, каквото и да е направила, т'ва което той е направил е по-лошо.
Как може да те набие?! Независимо дали си го заслужила или не.
ооо боя й е малко... наказания до дупка, скубане под мишниците... и бой в голямото междучасие!
ами спри да гафиш майна, извини се на човека
bloodymirror
09-10-2009, 08:06
Дръж се като по-голяма :D