Влез

View Full Version : ужасно тъпа постъпка

mihichkaaa
09-07-2009, 23:52
Не знам защо пиша..може би искам съвет,а може би просто имам нужда да споделя.Чувствам се ужасно,като малко дете,което незнае какво да прави и в същото време като гадна кучка.Преди време бях на рожден ден на моя съученичка в друг град и се случи,че спах нейн приятел.Всичко беше супер,не беше просто само секс след това говорихме много за доста лични неща,с него се чуствах идеално.Преди да си трагна той ме попита защо не остана още няколко дни,но нямаше начин да остана обещах му, че пак ще се видим скоро.Но след месец като отидох се държах нато изплашено дете и гадна кучка вече незнам.Беше ми супер кофти от сичко и всички негови приятели.Нямах смелост дори здравей да му кажа,дори да го погледна в очите през цялото време се правех,че го няма.И сега когато осъзнавам колко глупаво се държах се чувствам ужасно, а след няколко дни трябва пак да го видя и не знам каква да правя да му се извиня или... :( :( :-# :-# :-#

Kukumqvka
09-07-2009, 23:57
Лоол ;х .. грешен момент избра да пишеш тема тук,както и да е :)

п.т: щом ще ходиш пак,значи той знае и иска да идеш .. което май значи,че не ти се сърди и не тряа му се извиняваш :-o . Ама си остави гадното поведение у вас 8-)

п.с. : страшен правопис

Shadow1596
09-08-2009, 00:04
А познай защо иска да отидеш пак...не е за да си говорите лични неща... xD така че няма какво да му се извиняваш...ако ти е за едното.... му се извини ама...щом се чустваш гадно за това ....незнам аз и трудно разбрах какво искаш да обесниш де...но от това което разбрах мисля че просто продължи да се държиш както се държиш в момента...и няма място за вина в нешни времена да знаеш! вината само те дърпа отнема време и те разяжда отвътре...викаш си майната му и вървиш напред (:

PurpleDream
09-08-2009, 00:29
само не можах да разбера, защо щом ти е било толкова хубаво си се държала така....извини му се за държанието си, пък каквото ще да става после

mihichkaaa
09-08-2009, 06:53
и аз самата не знам защо се държах така...може би се уплаших да не покажа пред приятелите му,че е имало нещо м/у нас....

Josefinne
09-08-2009, 06:58
Офм, травматизираш се излишно. Драсни му един закачлив смс и виж как ще реагира. Ако не ти отговори - забравена работа, ще го преживее, забрави го е ти, ако ти отговори закачливо - забравяш, че си се държала така и даваш с флирта нататък, ако те пита защо си се държала така - обясняваш, че не си знаела как да се държиш, дали си е нямал приятелка, дали ще иска да сте приятели или нещо повече и затова си захванала защитната позиция, без да мислиш много- много. Това е. Айде да не е принц ;)

lenito_sf
09-08-2009, 07:39
само не можах да разбера, защо щом ти е било толкова хубаво си се държала така....извини му се за държанието си, пък каквото ще да става после

СЪГЛАСНА :)

valdesbg
09-08-2009, 07:41
Колежката по години хубаво приказва. Послушай я и няма да сбъркаш.

(за Josefinne говоря, бел. а.)

RaZzer
09-08-2009, 11:11
Извини се, но не прекалявай - просто обясни, че си се държала тъпо... :wink:

LoveRetroMusic
09-08-2009, 11:15
Извини му се. 8-)

rosencetooo
09-08-2009, 11:51
Извини му се и се реванширай ;)

mynichka09
09-08-2009, 22:20
Извини му се и се дръж естествено :)

zagadkataa
09-09-2009, 00:56
ама той харесва ли те наистина или само секс тарси от теб .... хахах като ми напомня една случка ... същата работа не му говорих колко време даржах се с него като се едно го няма след това му писах от варна ми ии пак започна .. искал реванш някви раути .. след това го питах дали само за това ме търси и той отварна , че може би имал симпатии и за това ми правил такива уфарти ... и още и още си иска ...

прави това което смяташ за добре ... ти го познаваш малко или много

FromAutumToAshes
09-09-2009, 06:23
Според мен трябва да му кажеш все пак защо си се държала така, пък той ако не се сърди ще ти каже, че няма проблеми и всичко е ок ;) Ама май също трябва и да го питаш само за едното е**не ли те търси или намира повече в теб ;) все пак е важно (или поне аз така мисля) Успех (:

valdesbg
09-09-2009, 06:27
Сама си се набутала в шамарите. А сега ще преиграваш.....

Какво ти пречи да се държиш нормално и да продължите отношенията си от момента, преди да си тръгнеш първия път?

Dollystar
09-09-2009, 06:45
Говори с него

tigity
09-09-2009, 11:00
Горката! :( (ме4ка)

sulley
09-09-2009, 11:12
А познай защо иска да отидеш пак...не е за да си говорите лични неща... xD така че няма какво да му се извиняваш...ако ти е за едното.... му се извини ама...щом се чустваш гадно за това ....незнам аз и трудно разбрах какво искаш да обесниш де...но от това което разбрах мисля че просто продължи да се държиш както се държиш в момента...и няма място за вина в нешни времена да знаеш! вината само те дърпа отнема време и те разяжда отвътре...викаш си майната му и вървиш напред (:

Много-мега съгласна.

MoccaChocolata
09-09-2009, 13:08
Бахти тъпата постъпка... Правила си секс с него, а после си го зарязала като първия боклук... Правила се, че го няма... Ами ако той беше направил същото нямаше ли да си помислиш, че е било за единия секс?
Ама че тъпи деца...

Kukumqvka
09-09-2009, 13:10
Ама,че глупава 19-годишна кака :oops:

:D

BlueFace
09-09-2009, 13:12
Ама,че глупава 19-годишна кака :oops:

:D

8-) :lol: :lol: :-P :-P

Rhype
09-09-2009, 18:52
Бахти тъпата постъпка... Правила си секс с него, а после си го зарязала като първия боклук... Правила се, че го няма... Ами ако той беше направил същото нямаше ли да си помислиш, че е било за единия секс?
Ама че тъпи деца...

Съгласен съм с теб - доста гадно е постъпила и един смс няма да оправи работата ако иска нещо повече от единия път :x