View Full Version : Грешен резултат?
Така значи моят проблем е следния правих секс и имам съмнения дали не се е случило нещо,но вместо да пия хапчета с момчето решихме след 14 дни да си направя тест но 14 ден се падаше 21 дата а моят цикъл идва на 25 така че реших да изчакам до 25 .... но не ми доиде естествено веднага още ледобеда на 25 си направих тест които показа че не съм бременна.И тук идва въпросът ми все още обаче не ми е дошло ...закъснява вече 14 ден дали тестът може да е сбъркал?? да правя ли нов?? моля ако имате мнение ще съм благодарна да го чуя :) и моля без злобни коментари .... мерси предварително :)
monincetyyy
09-08-2009, 08:10
Ми естествено че може да е сбъркал! някъде да си прочела че тестовете за бременност имат 100% точност?? Зимай втори..
Най-добре хващяй една двайсетолевка и бягай към някоя лаборатория за кръвен тест.Ако до сега не си имала подобни, толкова големи закъснения...и имайки в предвид датите...може и да си отекла.
Ми естествено че може да е сбъркал! някъде да си прочела че тестовете за бременност имат 100% точност?? Зимай втори..
Ако имате съмнения за бременност, Ви съветваме да се тествате с тест за бременност Surecheck. Surecheck гарантира над 99% точност на резултата, още на първия ден от закъснението на цикъла или поне 14 дни след последния полов акт.
Моля имайте предвид, че вече можете да намерите в аптеките и новия Surecheck Streamer. Тестването с новия Surecheck е по-лесно, по-бързо и по-хигиенично, а новата технология Ultra Gold гарантира безусловна точност, още на първия ден от закъснението на цикъла.
Поздрави,
Екипът на Surecheck
направи си още един за всеки случай, а и ако той е отрицателен то отиди при лекар да се консултираш. :(
kstanishev
09-08-2009, 09:03
В днешно време всичко е възможно. Но ако не си бременна, съветвам те вече да не чакаш по 2-3 седмици. Дори при най-малкото съмнение, прави си тест. Колкото повече чакаш, толкова по-зле...
ami da de az ne sam 4akala to i bez tova po rano ot 14 dni nemoje da si napravi6 ama posle uj kato pokaza otricatelen rezultat se uspokoih i si misleh 4e prosto mi zakasnqva ama v mometa ve4e dosta vreme minava ii me goni paranoq da ne e sbarkal testa :S :S
kstanishev
09-08-2009, 09:16
а защо не си си направила втори, трети?
SoFarSoG00d
09-08-2009, 09:18
Естествено,че тестът за бременност може да покаже грешен резултат.Трябва да си направиш още един.
Честито ще ставаш майка може да съобщиш на таткото и след 9 месеца сватба :D 8-)
Marinchety
09-08-2009, 09:50
ома много причина заради които да не ти е дошло ,но за по сигурно си направи още 1 тест
Extremescream
09-08-2009, 10:45
И за какво си я пуснала тази тема?Близко е до акъла ако се съмняваш да направиш още един тест. :?
amii ne sam pravila 2-3-5-6-7 test ne zaradi dr ami za6toto i dr pat mi se e slu4valo da pravq test i do sega problemi ne sam imala znam 4e vinagi ima parvi pat no vse pak i sum q pusnala temata za6toto prosto iskam mnenieto na horata a 4e 6te napravq test 6te napravq i to vv nai blizkiq 4as
GabisiTa
09-08-2009, 11:37
Направи си още един тест, не знам даже защо вече не си го направила...
ПМС имаш ли?
BlueFace
09-08-2009, 12:24
Оriqna доста си ограничена мойто момиче и ти като другите дето се фърлят в леглото без да са се запознали малко с последствията и предпазните мерки!!
Преди да тръгнеш да се ебеш трябваше да прочетеш малко (из интернет има толкова много информация) за рискове ,употреба на предпазни мерки , тестове за бременност и т.н.
И вместо да го направите тва идвате тука ми пускате тъпи теми ... :?
"Да си направя ли втори тест или да не си правя? " Ще кажеш ,че иска висше образование ,за да можеш да отговориш на тоя въпрос ... :? :?
babylove
09-08-2009, 12:36
А по принцип цикалът ти редовен и точен ли е?
В днешно време всичко е възможно. Но ако не си бременна, съветвам те вече да не чакаш по 2-3 седмици. Дори при най-малкото съмнение, прави си тест. Колкото повече чакаш, толкова по-зле...
Напълно съгласна! :)
:( Направи си тест нищо не губиш :razz:
sexyyyy93
09-08-2009, 22:07
Има важна тема,в която се описва да не пускате такива тъпи теми!Ама като няма кой да чете! :booooomb: :booooomb: :booooomb:
uNvaLuabL3
09-08-2009, 22:17
^^ да така е, но какво да са прай..
по темата: направи си още един тест, ако е отрицателен (а и да не е) отиди на лекар, тук като ти даваме съвети, нищо не можем да направим...трябва на лекар да идеш. Аиди успех ;)