View Full Version : Високо-интелигентен въпрос
В момента чешете ли си интимните части?!
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Още колко теми ще пуснете в моя чест? :razz: :razz: :razz:
Колкото е нужно.. :-) 8)
...не почесвам се по главата и се чудя дали са те освидетелствали вече...защо не попиташ как става ?!
lenito_sf
09-08-2009, 08:28
:lol: :lol: :lol:
TraPPed чубричке моя,я пак?!
....информация ли искаш да ти дам по процедурата...сори ама аз не съм минала по тоя път :? ...успех с бумащината :)
Не..Чакам ти да дойдеш да ми ги почешиш :)
ToniStoraro
09-08-2009, 09:17
идиот
ToniStoraro
09-08-2009, 09:18
много си тъп.
CryButWhy
09-08-2009, 09:20
Triple Fucking Facepalm!Стига спам това е интелигентен форум
Neftochimic
09-08-2009, 10:20
тема с високо интелигентен въпрос пусната от юзър с прекалено ниска интелигентност?!?!
марш на село!
LoveRetroMusic
09-08-2009, 10:29
Не. :P
InternetTroll
09-08-2009, 10:31
тема с високо интелигентен въпрос пусната от юзър с прекалено ниска интелигентност?!?!
марш на село!
Нее неее не ви е лесно изобщо ... :grin: :lol: :grin:
п.с. Авторе ше те бия ... :D :D :-)
bitchwolf
09-08-2009, 10:50
Нърд.. :shock: :lol: :lol: :lol:
марш на село!И това го казва,жител на мегаполис с име-Бургас?!АЙде да не говорим кой град е по-голям Варна или Бургас?!
BlueFace
09-08-2009, 13:21
марш на село!И това го казва,жител на мегаполис с име-Бургас?!АЙде да не говорим кой град е по-голям Варна или Бургас?!
То и Пловдив е много голям ама нали се сещаш ,че циганската махала е огромна....
Много ме ебе дали Бургас е по-голям от Варна ама като те гледам къв си ограничен ,само излагаш града си .... :?
Ходи чеши баща си по хуя ....
Айде няма да споря с вас..Вис сте номер едно бе..само дето се върли селяни и въйкате като..бургазлий /с друго неможах да ви сравня/
Мисля, че темата е за кофата !
Такива въпроси не са за тук !
Поздрави :)