View Full Version : чувствам се абсурдно
insomnia79
09-08-2009, 08:30
Вече започвам да се чувствам абсурдно .. Преди няколко месеца се забих с един от най - добрите ми приятели , влюбих се много още тогава .. не тръгнахме .. не беше готов .. после нещата се забравиха .. най - вече от негова страна , възприема ме само като приятелка , аз обаче не мога да забравя .. Най ми е болно от това ,че по купони се забива с мои приятелки .. едната от които не знаеше , че имам чувства към него после ми се извини , а другата беше адски пияна .. но мен ме боли по дяволите .. като си представя какво би значело за мен допира и целувките.. и какво значи за тях .. една безмислена вечер .. натискане без емоции и чувства .. толкова е детинско.. Той не влага нищо в тези забивки , но вече не издуйрам .. Между нас двамата не беше така .. беше на базата на взаимна обич в следствие на изградено приятелство .. само че знам, че сега ме обича само като приятел .. усещам го и за това крия чувствата си с цената на всичко .. Още по абсурдно ми се стори как прителите ми си играят с приятелство което съм градила с усилия . Не стига , че пияното момиче (за което писах по горе) по средата на забивката се изцепило , че не иска да се забива с него заради мене , почна ревяща да ми се извинява и после пак се забиха... Тръгнаха слухове и сега се опитвам да замажа , че няма такова нещо... а толкова съм се мъчила да не проличи ..... Дори не съм ,както много момичета , изпаднала в заблудата , че няма други мъже , че няма по перфектен, Знам , че има имнoгo и се надявам скоро да буда щастлива и с някой друг , но нали знаете любовта -веднъж усетиш ли я истински , с които и друг да си винаги ще знаеш , че можеше и по щастлива да бъдеш .Остава си онзи горчив привкус на непълноценност ... За мен той е уникален и неповторим , даже не намирам подходящи думи да опиша какво е за мен. Напоследък се чувствам мн сама в чувствата си .. съжалявам ,че само заапълвам с поредната тема , но ми е твърде болно . Ако можете да ми кажете как преглъщате такова нещо .. Просто исках малко съпричастност :)
anonimchetou
09-08-2009, 08:41
ами никога не съм изпадала в подобно положение.. да обичам наи-добър приятел.. Мисля че като цяло се е получуло кофти че с времето се е позабравило.. и той пак си те е имал за приятелка само..Тва със забивките по купончетата също е кофти.. а още по кофтито е че става пред очите ти (ако съм разбрала правилно ) .. според мен вариантите са 2.. Или говори ясно и открито пред него.. или просто остави тази твоя любов зад гърба си (което е мн трудно) но поне опитай.Ти сама каза че разбираш че има и други момчета и т.н. ами щом го разбираш поогледай се.. не стой така вманиачена в този твой приятел.. защото докато ти се мъчиш и го мислиш на него едва ли му минава през акъла..
Josefinne
09-08-2009, 08:45
Според мен си означавала за него като забивка точно толкова, колкото и останалите. Знам, че ти се иска да си специална за него, но фактите не лъжат. Той не ти изневерява, нито е бил твой някога. Никога не е трябвало да се забивате, но станалото - станало. Продължи напред. Сигурна съм, че когато срещнеш правилното момче, няма да чувстваш вкус на ... как го каза... непълноценност. Защото самата ти любов към него е такава. Най-добре просто се отдръпни от него, не го гледай, не го срещай, не ходи на същите купони.
Ако не можеш - забии го, хвани юздите, покани го на дискотека, на кафе, налази го и виж какво ще стане - или ще се разделите тотално, което ще ти позволи да продължиш напред, или ще се съберете. Не стой в това средно положение - пълно губене на време.
какво значи за тях .. една безмислена вечер .. натискане без емоции и чувства .. толкова е детинско..
Детинско??? Това е най-НЕДЕТИНСКОТО нещо в цялата детинска история.
Marinchety
09-08-2009, 09:47
щом си сигурна че той те обича само като приятелка не прави грешката да си разваляте приятелството а се радвай на него и това не е малко
lipsvashh_mi
09-08-2009, 09:57
за него си поредната,каквито са и твоите приятелки..теглете му една и напред :)
insomnia79
09-08-2009, 10:25
ne sum bila su6toto za nego kato ostanalite.. sam mi go e kazval , za6toto i dvamata go usetihme bqha prosto nqkolko celuvki i silni pregrudki .. priqtelite mu si4kite potvurdiha...
ne sum bila su6toto za nego kato ostanalite.. sam mi go e kazval , za6toto i dvamata go usetihme bqha prosto nqkolko celuvki i silni pregrudki .. priqtelite mu si4kite potvurdiha...
а как така той изведнъж разбра, че не е готов :?
PurpleDream
09-08-2009, 12:35
кажи му тези неща, все пак сте приятели трябва да те разбере и го питай кога ще е готов, няма да седиш и да го чакаш цял живот, а той да прави каквото си иска...
Във всяка 1 тема се пише 1 и също то гласи: Излизай по-често, бъди с приятели, забавлявай се, не мисли за него, успех !
Поздрави :)
приеми че сте само приятели и за твое добро не прави нищо... остави го колкото и да е трудно , дори и нещо да се случи щом той няма чувства вие няма да сте заедно и после ще си още по наранена
Аз съм в същото положение,обаче не обичам най-добрия си приятел, а просто един фр.Адски ми е гадно.
ПС.Не знам как се преглъща :(
donkihot
09-08-2009, 17:39
Съжалявам! Живота е много трудна игра,но любовта не толкова. Опитай се да погледнеш на нещата малко по-философски,не се измъчвай,достатъчно си направила и даже си прекалила. Това,което искам да кажа е,че каквото и да става сега,каквото и да е станало е време да се оттърсиш от тези чувства,време е просто да го оставиш,да спреш да го обичаш. Не казвам,че е лесно. Но найстина той май въобще не осъзнава нещата. А ти страдаш много,според мен. Какво бих направила аз? Бих му казала всичко,естествено би ми било много трудно,но сио заслужава. Да,ще те отреже,но ако му кажеш всичко се освобождаваш и от теб зависи дали ще продължиш напред в живота си или ще стойш и ще тъпчеш на едно и също място. Нима смисъла на живота не е да израстваме и да постигаме нови неща? Е спри да се тормозиш и продължи,някъде там те чака човека,който ще ти покаже хубавата страна на приятелството и любовта. Просто го остави!
insomnia79
09-09-2009, 13:12
bih mu kazala , nqma da posmeq ve4e da mu zvunna da mu pi6a i da go pogledna kakto kazah .. :x nqma smisul
MoccaChocolata
09-09-2009, 13:18
Честно казано никога не съм била в подобна ситуация, но и някак си не мога да приема самата ситуация... Едно приятелство се създава и гради доста време преди да бъде наречено така... Междувременно докато опознаваш този човек ако се влюбиш се слага край... При едно вече изградено приятелство такива чувства са абсурдни...
PiqBiraZaZakuska
09-09-2009, 13:21
Така е тежко, много хора имат този проблем..решение ли? Май няма..времето лекува..а горчивината може да се излекува като си намериш хоби или някво сериозно физическо натоварване..да я намали де..
Честно да ти кажа да не ти пука толкова :wink: Кажи му кво чувстваш пък квото ще да става поне ще ти олекне ...и да не ти пука много кво говорели хората кви слухове имало..Да не би хората да те пасат :wink: Най-якото е просто заеби всичко и да не ти пука ;] Друг ще намериш