View Full Version : Облекло
agapiseme
09-08-2009, 14:45
Момичета,какво според вашия опит трябва да е облеклото на първа среща,за да можете да направите добро впечатление на отсрещната страна?
Розов потник на пайети и шотландски килт.
SuperBadSuperFresh
09-08-2009, 14:51
Никакво ще е най-добре 8-) Що за тъп въпрос?Нещо което ти е удобно и те кара да се чувстваш красива.
Josefinne
09-08-2009, 14:54
Така, както се обличам всеки ден, защото искам да направя правилното впечатление и най-вече, ако очаквам с този човек да се съберем - то няма да си сменя гардероба заради него. Ще искам да ме хареса такава - каквато съм.
Да, ще си облека най- новата си и любима блуза или ще сложа най-хубавото си бижу, но ще остана вярна на стила и начина си на обличане в ежедневието. Ако ме е поканил на дискотека или някакво по-специално мероприятие, разбира се, че няма да бъда с ежедневно облекло, ще се облека за съответното мероприятие.
Нещо нито много стилно, нито много дропаво, тъпо по-обикновенно, ежедневно некво такова..
Лал поредната яка тема :D
Към авторката: Спри да дишаш 10 минути,спаси едно дърво :?
Bellatrix
09-08-2009, 15:26
Спретнато, но не някакви фрапатни неща. Никакви деколтета до пъпа и поли до г*за, но същевременно не монахински одежди.
agapiseme
09-08-2009, 15:30
И вие не сте се родили научени,какво лошо има човек да попита?Все пак никога не съм била на среща.
Благодаря на тези,които се опитаха да дадат отговори без нападки.
....аз гледам да изглеждам по-скромна на първа среща...да забележи другото...... 8-)
....аз гледам да изглеждам по-скромна на първа среща...да забележи другото...... 8-)
Ами да, колкото по-малко дрехи - толкова по-добре. Тамън да забележи всички "други" прелести.
moon_flower
09-08-2009, 16:44
Най-добре да си облечен както си ходиш всеки ден.В крайна сметка като тръгнеш с някое момче ще се види как се обличаш принципно.
И много момичета правят грешката да се обличат според стила на гаджето си.Примерно ако той е смъкнат значи и момичето трябва да се облича в този стил.Това е адски тъпо.Казвам го понеже мои приятелки са го правили този номер и в крайна сметка се чувстват нещастни и виждат,че са се превърнали в нещо,което не са.
хах няма специално облекло ... най - добре е да не се престараваш особено .. :)
LoveRetroMusic
09-08-2009, 16:49
Само по парфюм. 8-)
...аааа не обичам така да ми се обръщат думите :o
нещо много много секси.. първото впечатление е изключително важно и ако успееш да направиш впечатление е много добре. Прическа/грим/секси белио (за да се чувстваш добре) /високи токчета (аз лично се чувствам страхотно на тях)
брат то ако некой иска да излезе с тебе явно вече си му направила впечатление и нема да гледа облеклото.
ShtrudeL
09-08-2009, 21:11
нещо много много секси.. първото впечатление е изключително важно и ако успееш да направиш впечатление е много добре. Прическа/грим/секси белио (за да се чувстваш добре) /високи токчета (аз лично се чувствам страхотно на тях)
Ако бях момче и някоя ми дойде на първа среща така,ще изгубя всякакво желание за разговори и всичко останало.
Добре все пак,че първото впечатление не е най-важно.
да ако момчето е някое от онези със изсулените дрехи няма да гледа как си облечена.. щото то всичко изсулено ще ти стои еднакво.. не можеш да отидеш на среща с каквото ти падне. Момичетата на среща не се гласят само заради момчетата, а и заради самите себе си. Нали трябва да се чувстват добре. Като се чуди дали и стърчи косата или дали е трябвало да облече нещо подчертаващо повече това което е тя няма да се чувства особенно комфортно.
Това че момчето иска да излезе с нея не значи че тя трябва да спре да обръща внимание на външния си вид. Мъжете трябва постоянно да бъдат съблазнявани, щото иначе търсят някоя по привлекателна..
С любимите си дрехи. Някви дънки, тениска и кецове. Нищо по-различно от обикновен ден
ShtrudeL
09-08-2009, 21:22
Това че момчето иска да излезе с нея не значи че тя трябва да спре да обръща внимание на външния си вид. Мъжете трябва постоянно да бъдат съблазнявани, щото иначе търсят някоя по привлекателна..
Кой е казал,че трябва да спира? Просто да не изглежда като леко момиче,което описа ти.
Говориш точно като такава.
значи почна с нападките и с определенията, на което няма да отговоря..
това момиче да си направи прическа да си сложи лек грим, който да подчертава, това което има. Да се чувства добре в 1 прилепнали дънки (примерно) и 1 тесен потник/тениска.. да си обуе обувки на ток значи че момичето е леко.. имаш мн изкривени представи за цялата картинка
ShtrudeL
09-08-2009, 21:31
значи почна с нападките и с определенията, на което няма да отговоря..
това момиче да си направи прическа да си сложи лек грим, който да подчертава, това което има. Да се чувства добре в 1 прилепнали дънки (примерно) и 1 тесен потник/тениска.. да си обуе обувки на ток значи че момичето е леко.. имаш мн изкривени представи за цялата картинка
Не,но обикновено такива са надути.
Какво искаш да покажеш с тоя тесен потник и прилепнали дънки?
А какво лошо пък има в това да е естествена и да не се гласи толкова много?
За надутите няма смисъл да говорим всеки сам си избира дали да е такъв или не.. попринцип дали тези момичета са надути зависи само от тяях и за всяко момиче това е строго индивидуално.
искам да се чувствам добе.. а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него.. естествена.. естествена може да е като ходят 3 месеца и е у тях и гледат филм.. тогава са вече заедно и не не харесват само външния си вид, а и това което са всъщност.Тогава може да е естествена.
d3sincet0y
09-08-2009, 21:39
по бански... :D :D
еми нещо, което ти е удобно... все пак не искаш през 2 минути да се наместваш нали...
ShtrudeL
09-08-2009, 21:41
За надутите няма смисъл да говорим всеки сам си избира дали да е такъв или не.. попринцип дали тези момичета са надути зависи само от тяях и за всяко момиче това е строго индивидуално.
искам да се чувствам добе.. а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него.. естествена.. естествена може да е като ходят 3 месеца и е у тях и гледат филм.. тогава са вече заедно и не не харесват само външния си вид, а и това което са всъщност.Тогава може да е естествена.
пф...първо говореше за първо впечатление,а сега за след 3 месеца...
Като е важно първото впечатление,защо трябва да го правиш погрешно? Бъди естествена още в началото,а не след 3 месеца,когато ще е разбрал,че не си това,което е видял в началото.
а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него...
Няма лошо...ама защо трябва да показва само него бе? Покажи и че имаш акъл в главата.
Тогава може да е естествена.
Аха...значи преди това не може.
Не мога да ви разбера вас женските за какво винаги трябва да си налагате мнението?
оле изключителна злоба се таи в тебе..
сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..
а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
-прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
-грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
-позата - естествено
що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..
ShtrudeL
09-08-2009, 22:04
оле изключителна злоба се таи в тебе..
сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..
а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
-прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
-грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
-позата - естествено
що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..
Косата ми не е нищо особено. А и вече съм си оставила естествения цвят. Черно-бялата снимка е стара. Харесвам си я щото е черно бяла.
А основната...като изключим черния молив и спиралата,другото си е естествено. ФДТ (тъпо съкращение) ...не мога да го трая тва по мен...все едно съм мръсна.
Та какво видя в мен точно>? Каква поза? Оо
На кратко нищо прекалено нещо в нормите
Нито прекалено секси нито прекалено консервативно и всеки човек си има вкус и въображение използвайте ги ;)
falshiwata
09-08-2009, 22:42
Ако излезете примерно на разходка в парка или да пиете по кафе се облечи както намериш за добре.. Женствено, но да не прекаляваш..
Ако те покани на ресторант или кино - нещо по-официално.. :-)
NamelessRomantic
09-09-2009, 00:03
Тъпа тема алърт...*ПИИИЙЙЙЙП*
zagadkataa
09-09-2009, 00:38
Само по парфюм. 8-)
:razz: :razz:
в нещо което ще си Тии ,,, хаха а не да се наконтиш да се направиш и 2 пат като те види да си кажи аз със нея ли се срешнах .. + това не е важно толкова облеклото , а къква си ти всъшност ...