Влез

View Full Version : Облекло

agapiseme
09-08-2009, 14:45
Момичета,какво според вашия опит трябва да е облеклото на първа среща,за да можете да направите добро впечатление на отсрещната страна?

w0sh
09-08-2009, 14:48
Розов потник на пайети и шотландски килт.

SuperBadSuperFresh
09-08-2009, 14:51
Никакво ще е най-добре 8-) Що за тъп въпрос?Нещо което ти е удобно и те кара да се чувстваш красива.

Josefinne
09-08-2009, 14:54
Така, както се обличам всеки ден, защото искам да направя правилното впечатление и най-вече, ако очаквам с този човек да се съберем - то няма да си сменя гардероба заради него. Ще искам да ме хареса такава - каквато съм.
Да, ще си облека най- новата си и любима блуза или ще сложа най-хубавото си бижу, но ще остана вярна на стила и начина си на обличане в ежедневието. Ако ме е поканил на дискотека или някакво по-специално мероприятие, разбира се, че няма да бъда с ежедневно облекло, ще се облека за съответното мероприятие.

Sa6eks
09-08-2009, 15:12
Нещо нито много стилно, нито много дропаво, тъпо по-обикновенно, ежедневно некво такова..

Sh@d0w
09-08-2009, 15:25
Лал поредната яка тема :D

Към авторката: Спри да дишаш 10 минути,спаси едно дърво :?

Bellatrix
09-08-2009, 15:26
Спретнато, но не някакви фрапатни неща. Никакви деколтета до пъпа и поли до г*за, но същевременно не монахински одежди.

agapiseme
09-08-2009, 15:30
И вие не сте се родили научени,какво лошо има човек да попита?Все пак никога не съм била на среща.

Благодаря на тези,които се опитаха да дадат отговори без нападки.

TraPPed
09-08-2009, 16:19
....аз гледам да изглеждам по-скромна на първа среща...да забележи другото...... 8-)

LadyDi
09-08-2009, 16:36
....аз гледам да изглеждам по-скромна на първа среща...да забележи другото...... 8-)
Ами да, колкото по-малко дрехи - толкова по-добре. Тамън да забележи всички "други" прелести.

moon_flower
09-08-2009, 16:44
Най-добре да си облечен както си ходиш всеки ден.В крайна сметка като тръгнеш с някое момче ще се види как се обличаш принципно.
И много момичета правят грешката да се обличат според стила на гаджето си.Примерно ако той е смъкнат значи и момичето трябва да се облича в този стил.Това е адски тъпо.Казвам го понеже мои приятелки са го правили този номер и в крайна сметка се чувстват нещастни и виждат,че са се превърнали в нещо,което не са.

Hilary_
09-08-2009, 16:49
хах няма специално облекло ... най - добре е да не се престараваш особено .. :)

LoveRetroMusic
09-08-2009, 16:49
Само по парфюм. 8-)

TraPPed
09-08-2009, 18:48
...аааа не обичам така да ми се обръщат думите :o

Sharpay
09-08-2009, 21:06
нещо много много секси.. първото впечатление е изключително важно и ако успееш да направиш впечатление е много добре. Прическа/грим/секси белио (за да се чувстваш добре) /високи токчета (аз лично се чувствам страхотно на тях)

tuzaro
09-08-2009, 21:09
брат то ако некой иска да излезе с тебе явно вече си му направила впечатление и нема да гледа облеклото.

ShtrudeL
09-08-2009, 21:11
нещо много много секси.. първото впечатление е изключително важно и ако успееш да направиш впечатление е много добре. Прическа/грим/секси белио (за да се чувстваш добре) /високи токчета (аз лично се чувствам страхотно на тях)

Ако бях момче и някоя ми дойде на първа среща така,ще изгубя всякакво желание за разговори и всичко останало.
Добре все пак,че първото впечатление не е най-важно.

Sharpay
09-08-2009, 21:17
да ако момчето е някое от онези със изсулените дрехи няма да гледа как си облечена.. щото то всичко изсулено ще ти стои еднакво.. не можеш да отидеш на среща с каквото ти падне. Момичетата на среща не се гласят само заради момчетата, а и заради самите себе си. Нали трябва да се чувстват добре. Като се чуди дали и стърчи косата или дали е трябвало да облече нещо подчертаващо повече това което е тя няма да се чувства особенно комфортно.

Това че момчето иска да излезе с нея не значи че тя трябва да спре да обръща внимание на външния си вид. Мъжете трябва постоянно да бъдат съблазнявани, щото иначе търсят някоя по привлекателна..

vikipf
09-08-2009, 21:18
С любимите си дрехи. Някви дънки, тениска и кецове. Нищо по-различно от обикновен ден

ShtrudeL
09-08-2009, 21:22
Това че момчето иска да излезе с нея не значи че тя трябва да спре да обръща внимание на външния си вид. Мъжете трябва постоянно да бъдат съблазнявани, щото иначе търсят някоя по привлекателна..

Кой е казал,че трябва да спира? Просто да не изглежда като леко момиче,което описа ти.
Говориш точно като такава.

Sharpay
09-08-2009, 21:27
значи почна с нападките и с определенията, на което няма да отговоря..

това момиче да си направи прическа да си сложи лек грим, който да подчертава, това което има. Да се чувства добре в 1 прилепнали дънки (примерно) и 1 тесен потник/тениска.. да си обуе обувки на ток значи че момичето е леко.. имаш мн изкривени представи за цялата картинка

ShtrudeL
09-08-2009, 21:31
значи почна с нападките и с определенията, на което няма да отговоря..

това момиче да си направи прическа да си сложи лек грим, който да подчертава, това което има. Да се чувства добре в 1 прилепнали дънки (примерно) и 1 тесен потник/тениска.. да си обуе обувки на ток значи че момичето е леко.. имаш мн изкривени представи за цялата картинка

Не,но обикновено такива са надути.
Какво искаш да покажеш с тоя тесен потник и прилепнали дънки?
А какво лошо пък има в това да е естествена и да не се гласи толкова много?

Sharpay
09-08-2009, 21:37
За надутите няма смисъл да говорим всеки сам си избира дали да е такъв или не.. попринцип дали тези момичета са надути зависи само от тяях и за всяко момиче това е строго индивидуално.

искам да се чувствам добе.. а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него.. естествена.. естествена може да е като ходят 3 месеца и е у тях и гледат филм.. тогава са вече заедно и не не харесват само външния си вид, а и това което са всъщност.Тогава може да е естествена.

d3sincet0y
09-08-2009, 21:39
по бански... :D :D

еми нещо, което ти е удобно... все пак не искаш през 2 минути да се наместваш нали...

ShtrudeL
09-08-2009, 21:41
За надутите няма смисъл да говорим всеки сам си избира дали да е такъв или не.. попринцип дали тези момичета са надути зависи само от тяях и за всяко момиче това е строго индивидуално.

искам да се чувствам добе.. а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него.. естествена.. естествена може да е като ходят 3 месеца и е у тях и гледат филм.. тогава са вече заедно и не не харесват само външния си вид, а и това което са всъщност.Тогава може да е естествена.

пф...първо говореше за първо впечатление,а сега за след 3 месеца...
Като е важно първото впечатление,защо трябва да го правиш погрешно? Бъди естествена още в началото,а не след 3 месеца,когато ще е разбрал,че не си това,което е видял в началото.

а и какво лошо има в това момиче да покаже че има красиво тяло и тя самата се чувства красива в него...

Няма лошо...ама защо трябва да показва само него бе? Покажи и че имаш акъл в главата.

Тогава може да е естествена.

Аха...значи преди това не може.

Riva
09-08-2009, 21:44
Не мога да ви разбера вас женските за какво винаги трябва да си налагате мнението?

Sharpay
09-08-2009, 21:55
оле изключителна злоба се таи в тебе..

сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..

а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
-прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
-грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
-позата - естествено

що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..

ShtrudeL
09-08-2009, 22:04
оле изключителна злоба се таи в тебе..

сега почна да обиждаш и на акъл.. никой не е казвал нищо за него. Тук питат за облеклото.. Акъла е нещо съвсем друго..

а ти като защитаваш своята теза погледни какви снимки си сложила в профила си..
-прическа - на вафлички, даже ми се струва боядисана в краищата( изглежда много добре)
-грим - със сигурност има черен молив спирала и гланц.. за фдт може да се почудим..
-позата - естествено

що не качи една ЕСТЕСТВЕНА снимка..

Косата ми не е нищо особено. А и вече съм си оставила естествения цвят. Черно-бялата снимка е стара. Харесвам си я щото е черно бяла.
А основната...като изключим черния молив и спиралата,другото си е естествено. ФДТ (тъпо съкращение) ...не мога да го трая тва по мен...все едно съм мръсна.
Та какво видя в мен точно>? Каква поза? Оо

ExtrAc7
09-08-2009, 22:23
На кратко нищо прекалено нещо в нормите
Нито прекалено секси нито прекалено консервативно и всеки човек си има вкус и въображение използвайте ги ;)

falshiwata
09-08-2009, 22:42
Ако излезете примерно на разходка в парка или да пиете по кафе се облечи както намериш за добре.. Женствено, но да не прекаляваш..
Ако те покани на ресторант или кино - нещо по-официално.. :-)

NamelessRomantic
09-09-2009, 00:03
Тъпа тема алърт...*ПИИИЙЙЙЙП*

zagadkataa
09-09-2009, 00:38
Само по парфюм. 8-)

:razz: :razz:

в нещо което ще си Тии ,,, хаха а не да се наконтиш да се направиш и 2 пат като те види да си кажи аз със нея ли се срешнах .. + това не е важно толкова облеклото , а къква си ти всъшност ...