View Full Version : Преса
Murder_Doll
09-08-2009, 17:08
Здрасти :)
Решила съм да си взема хубава преса и се спрях на 2
На една цена са, и 2те са хубави, но се чудя коя
Според вас BRAUN ES-2 или PHILIPS HP-4681?
sunshine92
09-08-2009, 17:59
според мен тази на Braun :wink: ;-) лични предпочитания :)
nimfa716
09-08-2009, 18:02
аз съм за Philips :P :) но която си прецениш ти :)
az iskam da popitam dali moje da ti opaa kosata ot presata inache sum zza philips
monttitty
09-08-2009, 21:54
моята е на браун и съм супер доволна :)
iiordanova
09-08-2009, 22:09
Според мен тази на Braun е по-добра.
Neopitom3na
09-08-2009, 22:11
мда и аз съм за Braun :)
falshiwata
09-08-2009, 22:11
Braun.. :-)
Braun :)
А момичета да ви попитам. Можете ли да ми препоръчате някоя преса, ама от възможно най-евтините :oops: Изправям се сууупер рядко, а и нашите не искат да дават пари за "такива глупости" :-D Та ако може да ми препоръчате нещичко :oops: , ако е възможно и керамична да е, ще е супер.
Мерси предварително
П.П. Извинявам се на авторката, че ползвам темта й, но не ми се иска да пускам нова и (най-вероятно) обсъжадана тема.
sunshine92
09-09-2009, 18:14
Отиди в някой от по-големите магазини и ще намериш сумати кучи марки, които не изправят никак зле :)
а колкото до цените... вземи си най-обикновена преса със сменящи се приставки - цените им варират от 12 до 20 лева :wink:
А момичета да ви попитам. Можете ли да ми препоръчате някоя преса, ама от възможно най-евтините :oops: Изправям се сууупер рядко, а и нашите не искат да дават пари за "такива глупости" :-D Та ако може да ми препоръчате нещичко :oops: , ако е възможно и керамична да е, ще е супер.
Мерси предварително
П.П. Извинявам се на авторката, че ползвам темта й, но не ми се иска да пускам нова и (най-вероятно) обсъжадана тема.
Керамичните преси на Елеком или Сонаши, около 30-35 лв. са, изправят перфектно ;)
Защо не си вземеш Bellissima на Imetec, преса един път ;)
Violenza
09-09-2009, 18:59
И аз имам Браун и съм много доволна.
bubinkaa
09-09-2009, 19:01
^ ^Braun е много добра преса.. ;-)
giveupbitch
09-09-2009, 19:19
Braun^
az имам Braun Professional зех я 80 лв аа преса от 30 лв изправя по хубаво :-D
RememberxMe
09-09-2009, 19:38
На Браун много ясно.. Обаче ако не е с керамични пристафки няма да си заслужава.. :хх И зависи колко градуса е.. Ако е под 180 исклиючено да ти исправи косата добре.. :? Но аз си купих преса с керамични пристафки която не ми гори косата 220 градуса за 28лв. и е много по-добре..
petqgeorgievaa
09-09-2009, 19:50
RememberxMe Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 10:38 pm Заглавие:
На Браун много ясно.. Обаче ако не е с керамични пристафки няма да си заслужава.. :хх И зависи колко градуса е.. Ако е под 180 исклиючено да ти исправи косата добре.. Но аз си купих преса с керамични пристафки която не ми гори косата 220 градуса за 28лв. и е много по-добре..
каква по точно ти е пресата че и аз си търся някаква :)
Kras4eto_lp
09-09-2009, 21:44
Мерси предварително
2 приятелки имат преси на Vicko (керамични са) и изправят супер добре. Цената е 30лв, модела е само един защото Vicko принципно не е фирма за разни такива уреди. За мене това е най-добрата преса за тея пари(лично мнение).
happyfacex
09-10-2009, 05:34
Braun^
Керамичните преси на Елеком или Сонаши, около 30-35 лв. са, изправят перфектно ;)
2 приятелки имат преси на Vicko (керамични са) и изправят супер добре. Цената е 30лв, модела е само един защото Vicko принципно не е фирма за разни такива уреди. За мене това е най-добрата преса за тея пари(лично мнение).
Благодаря Ви момичета :mrgreen: А дали мога да ги намеря някъде във Варна или само по интернет мога да си поръчам някоя от тях? :oops:
dead_princess
09-10-2009, 08:05
braun.. :Р
bloodymirror
09-10-2009, 08:22
И двете са хубави.. но Philips мисля,че е много добра марка,но Braun също е добра,епилаторът ми е такъв..^^
(:
Благодаря Ви момичета :mrgreen: А дали мога да ги намеря някъде във Варна или само по интернет мога да си поръчам някоя от тях? :oops:
Ами на Колхозния примерно :-o и аз не знам...
anonimchetou
09-10-2009, 08:28
Браун.. предпоччитам аз..
Най - хубавите преси за коса са на BABYLISS. Имам една и я продавам, ако някои има желание може да ми пише. (: Моята фризьорка ми забрани да ползвам каквато и да било преса за коса, защото аз се изправям от 3-4 години всеки ден, с тази преса се изправям от нова година. Косата ми е доста изгоряла и реших да я родам, защото само ме изкушава. Но така или иначе купувайте само BABYLISS. :) :booooomb:
Murder_Doll
09-10-2009, 14:17
Благодаря вии :-)
И аз мислех за тази на Braun и вероятно нея ще взема :)