Влез

View Full Version : Отчаяние ли к'во ?

FromAutumToAshes
09-08-2009, 19:20
Изглежда най-накрая дойде време и аз да "споделя" хъх. Първо искам да кажа, че не търся нищо прсото искам да го споделя с някого нали се сещате.. да сваля товара малко от себе си. Проблема ми е следния : с приятелката ми ходехме заедно почти година. Но от 2 седмици някъде вече не сме заедно. Най-странното е че аз исках да се разделим и когато тя ми каза, че също иска аз се почувствах доста кофти. Останахме приятели в крайна сметка, но както на много им е ясно трудно е да сте приятели след като сте били нещо повече преди това... От този ден насам изпаднах в голяма дупка, не се храня добре, често не спя... Мисля само за това и нищо друго не ми е в главата. Избивам го яко на агресия и здухване по цял ден в нас, като изляза с приятели не съм с тях мисля си за мойте си неща и все едно ме няма. С една дума депресиран съм. Като цяло съм доста емоционален и като ми се случи нещо гадно често изпадам в такива състояния(тука само искам да вмъкна и да поясня на тъпите хейтъри котио е доста вероятно да почнат да обиждат и псуват... НЕ СЪМ ИМО БЕ ИДИОТИ НЕ МИ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИЙ!) и не мога да намеря пътя към "продължаването напред".. а за сега май и не искам да го правя. Още я обичам една част от мен иска отново да бъде с нея, макар че както казах аз също исках да се разделим, по една или друга причина и за 2ма ни щеше да бъде по-добре да приключим връзката си. Но явно за мен стана още по-зле...
Ако някой се е объркал и го е прочел - благодаря за отделеното време (: Пак казвам не моля нито за съвети, нито за каквото и да било. Просто исках да споделя, да поговоря с някого благодаря.

Hilary_
09-08-2009, 19:32
Еее нали не мислиш, че след като сме го прочели няма да пишем .. :wink:

По темата ти: Усеща се (или поне аз така си мисля), че си объркан и то много .. искал си да се разделите, а след като вече я няма все още я искаш до теб .. но дали това не се поражда само от навика, който сте създали един към друг през това време?? :-o Замислял ли си се, че може да я искаш до себе си просто, защото си свикнал с нея? :-o Ако не е така и аз греша сорка .. 8-) , но ако съм права според мен този навик с времето ще отмине .. ноо все пак нали знаеш, че тярбва и ти сам да си помогнеш като не мислиш постоянно за това, като излизаш с приятели, но не смао физически .. :-o Дано си ме разбрал .. :)

lubomirky
09-08-2009, 19:37
Според мен когато си искал да скъсате, подсъзнателно просто си искал да изпробваш дали тя ще го приеме, или ще поиска 2ри шанс. А за да не изоставам от Hilary_, ще ти кажа, че живота продължава и след време ще я забравиш ;)

ValzZi
09-08-2009, 19:40
Времето лекува всички рано . Остави се на течението ако ще и да е на депресията и след време ще се обърнеш назад и ще намериш отговорите които си търсил ..

Snickers
09-08-2009, 19:46
Всичко ще бъде наред. :)
Нормално е първоначално да ти е тежко, все пак година си живял с мисълта за това момиче. Спомените те измъчват. Все още се събуждаш с мисълта за нея и постоянно ти е в ума, но това с всеки изминал ден ще става все по-преодолимо. Накрая ще си спомняш с усмивка за нея, но продължавайки напред. Всеки има своята любовна драма и всеки я преживява, лесно или трудно.

Kukumqvka
09-08-2009, 19:48
Всяка рана зараства .. и твоята ще зарастне. :)

FromAutumToAshes
09-08-2009, 19:50
Hillary_ разбрах те.. но ако просто имах навика да бъда с нея нямаше да ми бъде трудно да гледам как други я зарибяват, а щях да съм доволен ио на това, че продължава да е наоколо.. Поне така го мисля аз оО Вярно объркан съм не го крия.. не знам кво искам да ми се случи в момента. Май засега най-добре нищо, че по-лесно. Иначе за приятелите си права

lubomirky еми братле просто знаех, че това е по-правилното решение разбираш ли.. измъчвахме се взаимно трябваше да променим нещо.. И не виждах какво друго може да бъде то. Не съжелявам за това което направих защото знам че така трябва да бъде, че тя ще бъде щастлива това е важното за мен. Просто още не ми е време да продължа напред.

ValzZi дано си права ...

Благодаря ви за времето което отделихте. до някъде ми олекна..
edit - сега видях, че и други са писали благодаря на всички bow

stylo
09-08-2009, 19:53
Мисля,че нямяш много шансове.Все пак ти си искал да я разкараш пръв.Винаги след края на една връзка има такова гадно чувство,повярвай ми.Ако искаш го наречи депресия,не е точно това.Сякаш частица от теб си е тръгнала с нея...

Имаш два варианта:
Да продължиш да се бориш за нея.Но може и да не го одобри,така че май най-добре я остави и ако неините чувства не са изстинали ще ти даде още един шанс. :-D Късмет.

lubomirky
09-08-2009, 20:12
Не знам дали си ме разбрал, но аз те подкрепям. Просто когати си видял накъде отиват нещата си решил да опиташ - правилно според мен. Ако бяхте продължили така, ти щеше да се измъчваш и щяхте да сте заедно само защото сте свиканили един с друг или по задължение.

Намери някакво занимание сега и всичко отминава. Предполагам мислиш за нея постоянно? След 1-2 седмици постоянното ще премине във 'всяка вечер', а след месец ще се сещаш само ако видиш нещо, което е свързано с нея. Надявам се да съм помогнал, въпреки че не съм много адекватен да ти дам добър отговор в момента ;)

FromAutumToAshes
09-08-2009, 20:18
Не знам дали си ме разбрал, но аз те подкрепям. Просто когати си видял накъде отиват нещата си решил да опиташ - правилно според мен. Ако бяхте продължили така, ти щеше да се измъчваш и щяхте да сте заедно само защото сте свиканили един с друг или по задължение.

Намери някакво занимание сега и всичко отминава. Предполагам мислиш за нея постоянно? След 1-2 седмици постоянното ще премине във 'всяка вечер', а след месец ще се сещаш само ако видиш нещо, което е свързано с нея. Надявам се да съм помогнал, въпреки че не съм много адекватен да ти дам добър отговор в момента ;)

можеби си прав... и все пак го оценявам (:

Hilary_
09-08-2009, 20:30
Hillary_ разбрах те.. но ако просто имах навика да бъда с нея нямаше да ми бъде трудно да гледам как други я зарибяват, а щях да съм доволен ио на това, че продължава да е наоколо.. Поне така го мисля аз оО Вярно объркан съм не го крия.. не знам кво искам да ми се случи в момента. Май засега най-добре нищо, че по-лесно. Иначе за приятелите си права

След като не знаеш не прави прибързани заключения .. остави времето да си покаже ... ако ще става нещо ще става .. ако не продължаваш напред и това е ... :) Да трудно е, но и без това живота не е лесен така или иначе ... :? успех ..

Lincheto
09-08-2009, 21:35
няма ли вариант да си дадете малко време и да се съберете..?

NamelessRomantic
09-09-2009, 00:10
Това че страниш от приятелите си е грешка...в такъв момент ти трябва някой на който да споделиш и да бъдеш изслушан.Не тук.Ако не ти се излиза,има скайп...просто поговори с някой.Ако се забуташ в ъгъла при наличие на приятели,готови да помогнат,само ще стане по-зле.Аз казах,от там нататък ти си знаеш.

П.П. Садфейс за разбитата връзка :( .

zagadkataa
09-09-2009, 00:46
Еее нали не мислиш, че след като сме го прочели няма да пишем .. :wink:

По темата ти: Усеща се (или поне аз така си мисля), че си объркан и то много .. искал си да се разделите, а след като вече я няма все още я искаш до теб .. но дали това не се поражда само от навика, който сте създали един към друг през това време?? :-o Замислял ли си се, че може да я искаш до себе си просто, защото си свикнал с нея? :-o Ако не е така и аз греша сорка .. 8-) , но ако съм права според мен този навик с времето ще отмине .. ноо все пак нали знаеш, че тярбва и ти сам да си помогнеш като не мислиш постоянно за това, като излизаш с приятели, но не смао физически .. :-o Дано си ме разбрал .. :)

според мен е това "свикване" .. опитаи се да не мислиш за това все пак .. хахх имала съм такаф период ,, от мина с много странични занимания ... можех да си стоя в нас по цели седмици ,,,, излизаш по - често с приятели .. срещаш се с много други момичетаа ,,, и всичко рано или късно отминава (малко или много) то е пределно ясно , че няма да се забрави напално .. и следващия път си прави пас

Priceless
09-09-2009, 20:31
Слушай ся кво ще ти кажа 8-) :

Щом и двамата сте искали да се разделите, значи връзката ви ПРОСТО е нямала бъдеще. Друг е въпроса, че ти първи си събрал смелостта да го признаеш и пред себе си, и пред нея.
Нормално е да ти е тъпо, като виждаш, че се зарибява с други. Все пак раздялата е прясна още, раната не е зарастнала. Но с времето ще видиш, че всичко ще е наред и тя ще остане просто един спомен от миналото ти. Просто е време да затвориш тази страница от живота си и да продължиш напред.

tuzaro
09-09-2009, 20:34
абе като си агресивен във вас кво правиш?

Nefarian
09-09-2009, 20:37
Ще го преодолееш.

П.П Поздрав с The Afterdinner Payback :)

LadyDi
09-09-2009, 20:42
Каквото и да ти кажа, все ще си сдухан. Просто не прави нещо, за което наистина да съжаляваш после. Пострадай някой друг ден, но ако ти сам не позволиш на болката да отшуми... няма как да стане.

Live life while you're alive :)

umri
09-09-2009, 22:02
Мисли хубаво преди да направиш каквото и да е. Предполагам доста си мислил над това да и кажеш, че искаш да се разделите. И какво очакваше? Да ти падне в краката и да те моли да останеш ли? Сам си си го направил това и в случая колкото и да е странно виновният си ти(момчето). Ем искаш да се разделите, ем не искаш? Хубаво е мъжа да знае какво иска, защото жените никога не знаят. А кога 2ма човека, които са заедно не знаят какво искат тогава става страшно. Сега като си се осрал най-добре я забрави и си пробвай късмета на друго място, защото тук вече си приключил. И гледай другият път да мислиш преди да правиш каквото и да е.

Faces
09-10-2009, 04:16
Ем кво да ти кажа понякога да направиш най доброто най боли...

Sa6eks
09-10-2009, 05:43
Споко живота продалжава ще видиш как ще я забравиш неусетно :)
Поздрави :)

Aicken
09-10-2009, 06:17
не си очаквал и тя да иска да се разделите :-o каква е причината все пак да поискаш да се разделите

FromAutumToAshes
09-10-2009, 06:23
Мисли хубаво преди да направиш каквото и да е. Предполагам доста си мислил над това да и кажеш, че искаш да се разделите. И какво очакваше? Да ти падне в краката и да те моли да останеш ли? Сам си си го направил това и в случая колкото и да е странно виновният си ти(момчето). Ем искаш да се разделите, ем не искаш? Хубаво е мъжа да знае какво иска, защото жените никога не знаят. А кога 2ма човека, които са заедно не знаят какво искат тогава става страшно. Сега като си се осрал най-добре я забрави и си пробвай късмета на друго място, защото тук вече си приключил. И гледай другият път да мислиш преди да правиш каквото и да е.

В грешка си... Нито съм очаквал да ми пада на колене, нито нищо. Аз, че съм си виновен това е така, ама съм виновен за съвсем друго нещо, но това е друга тема. Не съм казвал, че хем искам се разделям с нея, хем не искам. Трябваше.. и го исках. Просто периода след това ми идва трудничък. И повярвай ми много добре знам какво искам ;)
Благодаря ти все пак за времето, което си отделил за мен.

И на всички останали, които са отговорили :)

gabiiTu
09-10-2009, 19:30
Що не поговориш с нея... поне да ти олеkне kажи и kаk се чувстваш поне ще знаеш че си и kазал kаkто и тя да реагира :) Друго не ми хрумва :-o