View Full Version : ФИЛМИ-УЖАСИ
kitty9410
09-09-2009, 12:22
Кажете някои качествен ужас,ама не от тея с 10 литра кървища и нищо инт... Разбирате ме кво искам да кажа ;д
Final Destination?
Хм, макар че не бих казала, че е точно ужас...
slavito007
09-09-2009, 12:41
house on haunted hill
И двете части ти препоръчвам. Във втората има и българско участие.
Ама има малко кървища. Препоръчвам ти ги, защото действат някакси на психологическа основа и наистина те карат да се страхуваш :-o
kitty9410
09-09-2009, 13:27
мерсии : ) ,чакам още да пишете тъкмо и на други коийто търсят тая тема ще им върши работа :)
PurpleDream
09-09-2009, 15:48
Тексаско клане 1,2 The Hils have eyes 1,2
See no evil (на мен ми е отвратителен нз защо, въпреки че не е кой знае какво) :? Fear.com (тоя така и не съм го гледала целия, но трябва да е страшен) иии не се сещам други, ако се сетя ще пиша
ArrowsOfDeath
09-09-2009, 15:48
Класиката - Silent Hill !
Гледай shutter и the tale of two sisters.Втория е по скоро мистерия(римейка му се казва the uninvited,от тая година е).И на двата филми тайландските версии за дължително.Гаранция че ще те уплашат бая.Иначе по-леки са доста-saw 1,2.....the ring 1,2.Тексаското клане също,последните 2 части(не им знам точно бройката но се падат 6 и 7 или нещо такова)...хълмовете с очите,сайлън хил и т.н.....
thelideto
09-09-2009, 16:37
Dead Silence :P :)
Nam3less3
09-09-2009, 18:04
Гледай shutter и the tale of two sisters.Втория е по скоро мистерия(римейка му се казва the uninvited,от тая година е).И на двата филми тайландските версии за дължително.Гаранция че ще те уплашат бая.Иначе по-леки са доста-saw 1,2.....the ring 1,2.Тексаското клане също,последните 2 части(не им знам точно бройката но се падат 6 и 7 или нещо такова)...хълмовете с очите,сайлън хил и т.н.....От тия само Saw ми хареса. Другите са просто стряскащи, и то не толкова, че да се уплашиш, посредствени са ми. Поне за мен е така, не знам защо. Всички хубави ужаси ги намирам в по-несийдваната част на торентите.
КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin: КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin: КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin: КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin:
Nam3less3
09-09-2009, 18:22
КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin: КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin: КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin: КЪЩАТА НА ВОСЪКА :grin: :grin:Ако я нямаше Парис Хилтън ли коя участваше, щеше ли да го гледаш изобщо :-o Като се поразровиш, ще видип поне 200 по-добри филма от този.
В момента се сещам само за Dead Silence (Гробна/Мъртвешка тишина), не е кой знае какво но мен ме държа в напрежение защото мразя и без това кукли.. хD The Omen обаче не версията от 2006г., защото не струва, ако не се лъжа '76г. е филма и определено държи в напрежение.. Ако се сетя за някой друг ще ти кажа, но не харесвам ужасите.. :D
Nam3less3
09-09-2009, 19:30
Гледай Dead End, ако не ти хареса няма да ти препоръчвам повече :D
fluffka1
09-09-2009, 20:00
в моменат се сещам само за Gothika. Хубав филм е
Гледай shutter и the tale of two sisters.Втория е по скоро мистерия(римейка му се казва the uninvited,от тая година е).И на двата филми тайландските версии за дължително.Гаранция че ще те уплашат бая.Иначе по-леки са доста-saw 1,2.....the ring 1,2.Тексаското клане също,последните 2 части(не им знам точно бройката но се падат 6 и 7 или нещо такова)...хълмовете с очите,сайлън хил и т.н.....От тия само Saw ми хареса. Другите са просто стряскащи, и то не толкова, че да се уплашиш, посредствени са ми. Поне за мен е така, не знам защо. Всички хубави ужаси ги намирам в по-несийдваната част на торентите.
Е все пак зависи какво търсиш и как си го поднасяш.Трудно ще се стреснеш ако гледаш филма с компания на обад примерно(било то и филм,който наистина да е страшен).Поне сперид мен ужасите не са филим за гледане с компания-за там са филми от сорта американски пай,страшен филм....Ужасите си се гледат най-добре насаме и по възможност като е тъмно.Е,трябва и да навлезеш в историята естествено.Ако говорим за качествени хоръри-всичко в границите 70-90 включително.За мен това е златната ера на хоръра.Друг въпрос е,че трудно биха стреснали някой в наши дни,все пак ефектите са на друго ниво вече.Кошмари на улица елм,петък 13,childs play...всичките си заслужава да се изгледат,ако ви харесват такъв тип филми.Вярно е,че shutter е по-скоро shocker,но си е доста добър :) .Добавям към предложенията the girl next door(не става дума за съседка за секс).Филма е от 2007 или нещо от сорта,разказва историята на Силвия Лайкънс.Не е страшен,но е сравнително тежък и е в пъти по действително от тексаското клане например(филма е по действителен слечай) :) .
Nam3less3
09-10-2009, 07:34
Е все пак зависи какво търсиш и как си го поднасяш.Трудно ще се стреснеш ако гледаш филма с компания на обад примерно(било то и филм,който наистина да е страшен).Поне сперид мен ужасите не са филим за гледане с компания-за там са филми от сорта американски пай,страшен филм....Ужасите си се гледат най-добре насаме и по възможност като е тъмно.Е,трябва и да навлезеш в историята естествено.Ако говорим за качествени хоръри-всичко в границите 70-90 включително.За мен това е златната ера на хоръра.Друг въпрос е,че трудно биха стреснали някой в наши дни,все пак ефектите са на друго ниво вече.Кошмари на улица елм,петък 13,childs play...всичките си заслужава да се изгледат,ако ви харесват такъв тип филми.Вярно е,че shutter е по-скоро shocker,но си е доста добър :) .Добавям към предложенията the girl next door(не става дума за съседка за секс).Филма е от 2007 или нещо от сорта,разказва историята на Силвия Лайкънс.Не е страшен,но е сравнително тежък и е в пъти по действително от тексаското клане например(филма е по действителен слечай) :) .Е аз гледам ужаси сам, на тъмно след полунощ винаги, със звук на макс :D
KristinCavallari
09-10-2009, 17:28
Wrong Turn 1,2 само това се сещам ,тях последно гледах :)
lenito_sf
09-10-2009, 17:59
в моменат се сещам само за Gothika. Хубав филм е
Не иска много кървища.. а филма е бруталеееен :lol:
Аз казвам тия които гледах наскоро Хелоуин 2, Пулс, Заровени живи (buried alive или нещо такова) и последната зима.. заслужават си филмите
Иначе ... Синът на Чъки , Детска игра(chils play) , Децата на царевицата 1 и 2 ..другите не струват,Погрешен завой 1 ,свободни стаи, Поличбата от 1 до 4 ,обречени,земята на мъртвите и "Бункерът" . Това са които се сещам за сега... ако не ти стигат ме питай за още :lol:
Гледай Репортаж..Наистина добър филм :)
Ако говориш за rec и той е нитересен,да,след 1-2 месеца излиза 2ката :) .
пп-ghost ship е интересен.
DeadSilence
09-10-2009, 20:36
Среднощен влак за месо
Хора гледаите The Unborn няма да съжалявате! :smt103
freakrocker
09-11-2009, 09:25
The grudge
The ring
Dead silence
Stay alive (макар че въобще не е страшно но е якуу)
The massegers
Иначе за др коит търсят кървища
Saw 1,2,3,4,5
Cradle of fear
the children
the evil dead
13 Ghosts (не мн кървища...)
ии др ма не се сещам 8-)
Ти ебаваш ли се?!Тва е възможно най-голямата боза,която съм гледала някога (лично мнение) :?
kitty9410
09-11-2009, 14:16
Мерси,мерсии,мерсиии ^^
Ще има да си гледам... доста 8-)
DollDaggaBuzzBuzz
09-11-2009, 14:16
Art of the devil 1,2,3
The Exorcism
The Exorcism:Begining
The exorcism of Emily Rose
Book of shadows : Blair Witch 2
soni4kuu
09-11-2009, 20:32
The house on the haunted hill
И двете части ти препоръчвам. Във втората има и българско участие.
Ама има малко кървища. Препоръчвам ти ги, защото действат някакси на психологическа основа и наистина те карат да се страхуваш :-o
гледала съм ги и да,готини са,но аз искам да добавя и "гняв"1,2 и 3 ако искаш и само 1 част изгледайте аз само 1 изгледах сестра ми ги догледа останалите :)
freakrocker
09-12-2009, 09:42
Ти ебаваш ли се?!Тва е възможно най-голямата боза,която съм гледала някога (лично мнение) :?
да вчера го гледах и щях да заспа права 8-)
titinkaa
09-12-2009, 10:52
Огледала или Писък 1,2,3(тоя филм ми е любим) :)
RememberxMe
09-12-2009, 11:24
Кървавия "Св.Валентин" Гледайте го ако искате много кръв! Аз не знам как се съгласих да го гледам при положение ,че имам слабо сърце :shock: ..
The last house on the left
Vacancy 1,2
Autopsy
Pathology :)
niquetamere
09-12-2009, 20:11
Кървавия "Св.Валентин" ..... Изключително тъп филм,който и за момент не ме грабна ..
The descent, Darkness, Dark water (японската версия)
Гледай The Girl Next Door (2007) по Стивън Кинг, истинска история. Няма да коментирам просто, защото незнам точно какво да кажа.
Иначе SAW I, SAW II , SAW III, SAW IV, SAW V, SAW VI (23.10.09) - КЪРТЯТ ОТВСЯКЪДЕЕ ! :grin:
asp1r1n94
09-17-2009, 19:04
Тексаско клане .... :) препорачително е да се гледа на тъмно 8)
ArrowsOfDeath
09-17-2009, 20:23
Masters of Horror.
Наистина добра поредица! А интрото е просто ненормално!
Ами, моят любим - Rest Stop, също и Wrong Turn е хубав. Може да гледаш и Final Destination. Иначе, за да си избереш филм трябва да го гледаш, ние можем да ти препоръчаме филми, който може и изобщо да не ти харесат, а пък на нас може много да ни харесват.
Гледа ми се филм да е брутален и кървъв, но да има и смисъл и сюжет. Нещо като Тексаско Клане Началото ...(знам че няма като SAW затова като TSM )
:D
SAW 1,2,3,4,5
обожавам този филм !!
Също "Rest stop" не е за изпускане 1.2
Dead silence - интересен е
the ring - предполагам си го гледала
The Grudge
Mirrors
Ghost Ship
имаше още някакъв за ;
жена ,която трябва да роди бебе ,но то не се ражда. ражда го много по-късно и вместо да пие мляко пие кръв. и там после изяждаше гърдата ,нещо такова ..
ихх забравих как се казваше :x
Pro7o7yPe
10-01-2009, 18:34
Гледай погрешен завой :)
Или Боунс
:shock:
freakrocker
10-02-2009, 09:57
Кървавия "Св.Валентин" Гледайте го ако искате много кръв! Аз не знам как се съгласих да го гледам при положение ,че имам слабо сърце :shock: ..
божее в тоя филм няма кой знае колко кървища а и е МНОООГГООО тъп. По темата
saw 1,2,3,4,5
dead silence
dead alive
evil dead
the grudge
the ring
carved
the messengers
13 ghosts
the house on haunted hill
Mirrors
The exorcist
и др ма са не се сещам
pepshorror
10-10-2009, 00:24
The haunting in Connecticut , но не съм сигурна дали е ужас... психарски е по-скоро. :?
Тексаско клане .... :) препорачително е да се гледа на тъмно 8) най-тъп и приспивателен филм ли предлагаш?
Гледах частите всичките наскоро мн як филм Гняв 1, 2, 3, 4, 5.
А на второ място като мой любим е Ван Хелзинг :-)
LaffyTaffy
10-10-2009, 07:11
гняв 1,2 и 3 стават ,ама 4 и 5 са супер тъпи.Аи 5 4аст май още няма английско озвучение.
cherrygloss
10-10-2009, 07:34
гняв 1,2 и 3 стават ,ама 4 и 5 са супер тъпи.Аи 5 4аст май още няма английско озвучение.
+1 Аз съм ги гледала до 5-та имат субс , ама само 1 и 2 стават ;)
slynchoo
10-10-2009, 08:34
SAW 1,2,3,4,5
:smt007
Абеей, как Гняв 1, 2, 3, 4 и 5 ?! Аз знам само за 1, 2 и 3, които са май американските.. ии още 2 май имаше азиатски.. Нещо такова..
Иначе, на мен Prom Night ми хареса, няма толкова кървища, но държи в напрежение.
LoveRetroMusic
10-17-2009, 08:15
Wrong Turn 1, не гледай втората част само ще си загубиш времето :smt010