Влез

View Full Version : Да се усмихвам

piqsupa
09-09-2009, 14:31
Здравейте пак съм аз :-D надявам се не вие писнало от мен :) :oops: такам много ако се усмихвам на момчето което харесвам то ще си помислии нещо. Смисъл аз искам дасъм с него но неискам аз да правя първите крачки (да му се натискам) искам да постъпя по деликатно моля ви помогнете ми :smt102 :-) :-D БЛАГОДАРЯ

Hilary_
09-09-2009, 14:34
.. че като правиш първите крачки не значи, че му се натискаш? :lol: смисъл зависи какво правиш .. а иначе само с усмивки няма да мине ... :? Или го чакаш той да се осъзнае .. или му кажи, че го харесваш .. :?

anonimchetou
09-09-2009, 14:36
ОФ НАПРАО ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАКИВА ТЪПИ БЕЗМИСЛЕНИ ТЕМИ ! АКО МУ СЕ УСМИХНА , ДА ГО ПОГЛЕДНА ЛИ ..ТОЙ МИ СЕ УСМИХНА.... БЛА БЛА ТОЛКОВА ЛИ САМА НЕ МОЖЕШ ДА ПРЕЦЕНИШ.ВИДЯХ ТЕМАТА И СИ ВИКАМ ДАНО ДА Е ОТ ОНЕЗИ СМИСЛЕНИТЕ.. АМА ОТ КЪДЕ ТОЯ КЪСМЕТ!!! ТИ ГЛАВА НЯМАШ ЛИ С НА РАМЕНАТА ... И НА 12 ЛИ СИ...!? ЕМ СЪЖЕЛЯВАМ АМА МИ КИПНА ОТ ТАКИВА ЛАЙНЯНИ ТЕМИ... АЙ СЪС ЗДРАВЕ!!!.. И КАТО НАУЧИШ ЗА КВО СЛУЖИ ТВА НА РАМЕНЕТЕ ТИ МИ ПИШИ ЛС ДА ТИ ЧЕСТИТЯ!!

ИЗВИНЯВАМ СЕ !! :-x

Crazytu
09-09-2009, 14:37
:shock: Колкото и да му се усмихваш едва ли ще загрее, че го харесваш. Пък и както каза Hilary_ да направиш първите крачки не значи да му се натискаш ..

Kukumqvka
09-09-2009, 14:39
Аре стига .. направо му кажи,че го харесваш и толкова :)

piqsupa
09-09-2009, 14:40
Hilary_ благодаря :-) ами добре как да направя 1-те стъпки и не ми се карайте моля ви незнам просто какво да правя защото досега момчетата идват и ми казват докато вслучея е обратното :?

Assshley
09-09-2009, 14:44
The same shit .. И аз си мислех,че ще е някоя смислена тема.
Имам въпрос на колко си ?

300
09-09-2009, 14:45
Отиваш изправяш се пред него и го гледкаш в очите казваш му това което имаш да му казваш ! Вариянт 2 отиваш не се изправяш пред него (щото той е седнал) и пак му казваш квото имаш да му казваш!
Трети вариянт отиваш и го целуваш ама тъка със чувсто ,ако ти отвърне добре, ако не оръщаш се на другата страна и се правиш ,че не си била ти :) :-)

Hilary_
09-09-2009, 14:45
Hilary_ благодаря :-) ами добре как да направя 1-те стъпки и не ми се карайте моля ви незнам просто какво да правя защото досега момчетата идват и ми казват докато вслучея е обратното :?

Добре тези момчета, които са идвали при тебе не са ли ти направили впечатление какво правят ... 8-) Ми то при нас е горе долу същото .. можеш да почнеш с намеците, заигравките .. или направо отиваш и му казваш, че го харесваш ии дали иска да бъдете нещо повече от приятели!! :-o

Това с притеснението ии "не мога" просто не става .. тъпо е да седиш и да чакаш той да се сети и при най - малката усмивка от негова страна да се радваш ... :? В крайна сметка или стават нещата или не .. но има ли смисъл да си губиш времето с усмивки след като ако още от началото не те е харесал няма как да стане и след 2 месеца пголеди, намигвания и тн ..

HONDA
09-09-2009, 14:47
:booooomb: Ти не си добре!

maybelline
09-09-2009, 15:08
Е, не му се хилиш насреща така :D и то не е само да се усмихваш. Усмивката е ок, трябва да общуваш с него, за да стане нещо повече. Не е като по филмите - усмихваш му се и той е лудо влюбен в теб след 1 секунда. Отиваш, запознавате се (ако само му се усмихваш, сигурно не се познавате), говорите, говорите, говорите, излизате заедно, говорите си, мотаете се с други приятели, после и сами, говорите си и така става.

donkihot
09-09-2009, 15:18
МИСЛЯ,ЧЕ тази мъдрост важи и в този случай

'усмихвай се,така хората ще се чудят,какво си мислиш'

PurpleDream
09-09-2009, 15:55
ем да брато, ако му се усмихнеш 3 пъти за един ден, ще си помисли, че си лудо влюбена в него, игнорирай го най- добре :wink: сарказъм