View Full Version : За какво най-често имате разногласия с родителите си?
За какво най-често имате разногласия с родителите си?
YouCantStopMe
09-09-2009, 20:06
Напоследък за всичко.Но общо взето се караме за глупости.
Millen4ety
09-09-2009, 20:08
за най-тъпите неща
мм за нищо... главно общи въпроси като "дали да се кръщавам, като не вярвам..." и те искат, пък аз съм твърдо против всякакви религиозни глупости..
или пък "защо не ми харесват униформите" - защото са пълна боза! да съм като останалите?! Не, мерси :x
и при нас така.. :?
С баща ми обикновено се караме за почти всичко.
Той много обича да се заяжда с мен и вечно му знае устата.
Спорим за дребни неща , но той винаги се опитва да надделее с приказки от рода на това, че след като е толкова по-голям от мен е по-умен. Какво да го правя , пак си го обичам :D .
А мама скоро влезе в критическата и се караме буквално за абсолютно висчко.
Викаме си постоянно. Понякога наистина не смея да и кажа нищо, зщото вече не знам за какво ще се хване .
Но и нея си я обичам :D
Абе купон да става :) . Всички въщи сме много нервни 8-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-10-2009, 00:29
в колко часа да се прибера :o
a[N]D[i]T[k]a]в колко часа да се прибера :o
И аз :D И за куп други шитни...
anonimchetou
09-10-2009, 08:39
отношенията с баща ми са перфектни напоследък.. нямаме разногласия..
Jumbie483
09-10-2009, 10:07
мм за нищо... главно общи въпроси като "дали да се кръщавам, като не вярвам..." и те искат, пък аз съм твърдо против всякакви религиозни глупости..
и ние за същото понякога..
нашите само ми натякват, че трябва да се кръстя, пък аз не искам, защото го смятам за глупости и е напълно ненужно..
а иначе напоследък се караме за абсолютно всичко.. дори за това какво ще вечеряме се скарахме вчера :x
monttitty
09-10-2009, 10:32
a[N]D[i]T[k]a]в колко часа да се прибера :o
И аз :D И за куп други шитни...
и пре мен е така 8)
Seducti0n
09-10-2009, 10:38
за какво ли не...
най-вече, ако стане така, че закъснея вечер, не свърша нещо за, което са ме помолили или пък ако си оставям нещата навсякъде, това общо взето ги побърква...
Priceless
09-10-2009, 10:52
За всичко.
За абсолютно дребни и незначителни неща :o
Assshley
09-10-2009, 11:38
За всичко .. особено с майка ми .
BrainlessROCKBABY
09-10-2009, 14:16
грр..за глупости! що не си гледат работата и не ме оставят на мира, като имам нижда - ще ги питам.
VerryBerry
09-10-2009, 15:18
За пари-имам си свои,аз съм работила за тях и сега "тва да не съм била купувала..онова.." или пък в колко да се прибирам..егати,на 18 съм!
TheHellion
09-10-2009, 17:33
С баща ми е лесно :) - той не ми говори - аз на него също :)
Майка ми - ЗА ВСИЧКО МИ ПИСКА БЕ ЕЙЙЙ
Sisito941
09-10-2009, 17:55
За момчетата,с които излизам,за вечерния час,за това,че на моменти съм малко мързелива(тук имам предвид къщната работа),за уроци...Май само това беше :( Ама не е и малко :o
Punisherrr
09-10-2009, 20:20
Напоследък за това,че не уча.
Като отидем на пазар винаги трябва да се спречкаме за някоя дреха..
такива неща...
d3sincet0y
09-10-2009, 20:45
за тъпотии... то ако е за нещо сериозно ше седнем да го обсъдим, а не да се скараме...
+10/...
bloodymirror
09-11-2009, 08:23
Защо се прибирам толкова късно..
Защо не съм чистила..
И защо съм навъртяла толкова пари на телфона..
мухахах :D :-D
С баща ми - за големите обеци (халките) , за гримовете , за много дупки на ушите , за сметките на телефоните , че си скубя веждите , че си изправям косата с преса , че си унищожавам косата с разни пяни и лакове за коси .. абее все глупости :lol:
С майка ми - за вечерния час , за парите които харча , за дрехи по мой вкус , високи токчета , колиета , спорим кой номер обувки нося .. 8-)
С баба ми - това , че не ям , че не ходя с чехли през зимата , абее с баба ми само се джавкаме :D
кога да са прибирам (откакто има написаха акт и не ма пускат след 10 :-x
за тва че не хоя до магазина
а зааа пари .. не ми дават да не си земем коз и съответно за тва се карам с тях
courtney
09-11-2009, 12:26
С баща ми отдавна за почти нищо не съм се карала, когато се скарам с майка ми даже, почти винаги е на моя страна, освен ако аз не съм се заяла нещо с нея, тогава ми скачат и двамата. А не, той ми се кара само за оценките - накрая на срока винаги има един разговор "аз очаквам повече от теб" и така нататък. Не ми се кара, но винаги тези спокойни разговори са доста по-мъчителни.
С майка ми се караме за какво ли не - най-големият ни проблем е в колко да се прибера, не можем да се разберем и това е. Другите неща обикновено са глупости и бързо минават. Скоро не съм им се мяркала пред очите и не сме имали поводи да се караме.
за какво ли не...
най-вече, ако стане така, че закъснея вечер, не свърша нещо за, което са ме помолили или пък ако си оставям нещата навсякъде, това общо взето ги побърква...
Лятото разногласия нямах, но сега предстоят.. вечерен час, училище и още куб глупости..
RememberxMe
09-12-2009, 10:56
За тъпотии.. :? Защо не съм си оправила стаята, защо се прибирам толко късно.. Вече съм голямо момиче трябва да чистя къщата.. Абе както казах за тъпотии общо взето.. А и за гардероба ми :? Лелее като майка ми започне с нейните глупости ,че тези дрехи не са за мене и ,че е много по добре да облека някъв си там половер пред тая блуза (която междо другото е супер просто щото ракава и е от тея голямите ракави и рамото ми се вижда ,вече край! ) ! :shock:
за тренировките ми, така и не ги удобряват и не искат да ми ги плащат и всичките ми спестявания отиват за тях за тва ся сам с някакви мижави 15 лв
Мама - Телец, аз - Овен. КАРАМЕ СЕ ЗА ВСИЧКО!!! :D :booooomb: