View Full Version : Може ли да е бременна!!!
Преди 2 дена с приятелката ми правихме секс...сичко беше много хубаво и без никакви проблеми...накрая тя искаше да и свърша в устата и го направих,после се целувахме малко и после я лизах долу..та въпроса ми е може ли да е бременна :oops:
](*,) ](*,)
It's a beatiful world.. it's a beautiful days.. :smt007 :smt007
InternetTroll
09-09-2009, 21:51
А ти по- тъп не може ли да си?
Боже,не е бременна! Дишай спокойно..те са умрели още щом ти е глътнала спермата... :x :x
човек и аз се съмнявам , че моята от това забременя ... :( Сериозно , с това шега не бива... А и ние ходихме на аборт... 500 лева се изръсихме... Та помисли си от къде можеш да ги намериш тези пари и то бързо! Ако се колебаеш то честито ти бебче! Да сте ни живи и здрави! И още бебета да правите! :)
човек и аз се съмнявам , че моята от това забременя ... :( Сериозно , с това шега не бива... А и ние ходихме на аборт... 500 лева се изръсихме... Та помисли си от къде можеш да ги намериш тези пари и то бързо! Ако се колебаеш то честито ти бебче! Да сте ни живи и здрави! И още бебета да правите! :) напълно съгласен трябва да се размножаваме няма само циганите ако не се размножаваме те тея цигани се порят секи ден и на година серат по 20 бебета и ще ни завладеят след 10 години за тфа няма да се плашиш виж че има и хубава страна от това тя да е бременна а честито и от мен
mArMaLaDkA
09-09-2009, 22:09
Да, с близнаци.
Даже като погледна в кълбото виждам, че ще са момче и момиче.
Изявявам претенции да се кръстят на мен. - Мармаладка и Мармаладчо - прекрасно звучи!
BePoHuKa
09-09-2009, 22:47
](*,) ](*,)
Абсолютно съгласна!! ;-)
Jus7DreamBoy
09-09-2009, 22:55
Преди 2 дена с приятелката ми правихме секс...сичко беше много хубаво и без никакви проблеми...накрая тя искаше да и свърша в устата и го направих,после се целувахме малко и после я лизах долу..та въпроса ми е може ли да е бременна :oops: ми за бебе (човек) не съм сигурен но може да роди кученце :) ако е породисто и мяза на доберман мога да си взема едно ....
](*,) ](*,)
Абсолютно съгласна!! ;-)
затова ли са 2 ... Видял е в бъдещето и е сложил 1 емокотинка за теб :lol:
BePoHuKa
09-09-2009, 23:10
](*,) ](*,)
Абсолютно съгласна!! ;-)
затова ли са 2 ... Видял е в бъдещето и е сложил 1 емокотинка за теб :lol: :smt023 Ние с него така се усещаме... 8-)
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/victory.gif
o6et se smeq 4esno :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
sexapilnata0
09-09-2009, 23:56
Приготви се за години с тежка мъка .... тризнаци са :smt003
Честитоо :grin:
П.П. ти на колко си та задаваш толко тъпи въпроси :-D
честито,ще ставаш татко..с близнаци даже :-D
п.п. :lol: :lol: :razz: :razz:
elito0o0o0
09-10-2009, 01:52
ПОРЕДНАТА РАЗПЛАКАЛА МЕ ОТ СМЯХ ТЕМА!
Пич,бързо тичайте при лекаря,че звездите ми говорят,че ще са 3-знаци..
:lol:
майко мила.. :lol:
](*,) ](*,)
Абсолютно съгласна!! ;-)
затова ли са 2 ... Видял е в бъдещето и е сложил 1 емокотинка за теб :lol: :smt023 Ние с него така се усещаме... 8-)
абе знаех че имаме нещо общо сигурно сме близнаци и се усещаме аз съм явор ти си елица :-D
За пореден път се убеждавам че в тоя форум кесят само некви дебили които нямат друга работа за вършене...никой от вас ли не се сети че темата е ебавка ве :shock: :shock: :shock:
BrianKinney
09-10-2009, 08:22
Мисля, че страхът ти е неоснователен и съм сигурна, че приятелката ти НЕ Е забременяла. Излишно е да изброявам аргументите :)
За пореден път се убеждавам че в тоя форум кесят само некви дебили които нямат друга работа за вършене...никой от вас ли не се сети че темата е ебавка ве :shock: :shock: :shock:
а ти осъзнаваш ли колко си тъп
ОЛИГОФРЕН POWER
bqsna_teenagerka
09-10-2009, 10:25
:razz: :razz: :razz: :razz: Дишай човече няма да ставаш татко ;д;д боже не знаеш ли,че сперматозоидите умират светкавично? как очакваш да й се изпразниш в устата- 2/3 са умрели още докато летят във въздуха останалите при допира със слюннката от устата и..па после са се омешали с твойта слюнка и пък после като си я лизал.. ще пропълзят от клитора до матката й..айде моля ти се :lol: не сме екшън филм
BlueFace
09-10-2009, 11:32
:razz: :razz: :razz: :razz: Дишай човече няма да ставаш татко ;д;д боже не знаеш ли,че сперматозоидите умират светкавично? как очакваш да й се изпразниш в устата- 2/3 са умрели още докато летят във въздуха останалите при допира със слюннката от устата и..па после са се омешали с твойта слюнка и пък после като си я лизал.. ще пропълзят от клитора до матката й..айде моля ти се :lol: не сме екшън филм
Абе ти недей, в тоя форум всичко е възможно .Те тука и от турски чикии забременяват...
sexyyyy93
09-10-2009, 11:43
Абе ти недей, в тоя форум всичко е възможно .Те тука и от турски чикии забременяват...
Как?! :shock: Че на повечето само да го извади техния им е достатачно! :?
BlueFace
09-10-2009, 11:46
Как?! :shock: Че на повечето само да го извади техния им е достатачно! :?
Абе назад си с материала.Сега е на мода забременяване през дрехите....
Ти си ебати гнусара човек чесно направо да си беше изял спермата после да я лижеш :razz: момичето ше ти духа ше и се изпразниш в остата и после ше я целуваш на това му викам забава :D :lol: :lol: :lol: