View Full Version : Разкажете най-страшните и най-смешните ви сънища
Ще започна с един страшен:
Започна по следния начин: от терасата ни излетяха 3 ракети и взривиха отсрещния блок... обявиха военно положение, сирени, самолети, земята се разтресе, и като на сън всичко мина за 2 минути и ми казаха че е свършило... и тогава гледам аз през прозореца - отрещния блок, без мазилка порутен и на терасата отреща гледам 3 дупки на стената, поглеждам и нашата стена и осъзнавам че и тя няма мазилка и като порутена, а на стената 3-те дупки... :D помислих си че съм умрял в съня ... и такам :D айде сега и вие разкажете нещо
bloodymirror
09-10-2009, 08:04
Според мен най-смешният ми сън беше,че говоря по телефона,дори не е в ръката ми,разсънвам се и продължавам.. по едно време ми идва наум,че съм сънувала.. когато поглеждам ръката си.. ни телефон,ни нищо :D :-D така един път и с един лаптоп.. сънувах,че си цъкам.. 8-)
MpFaShIoN
09-10-2009, 08:15
Най-страшния ми сън беше когато умрях 5 пъти за една нощ :shock: добре че някаква котка се разцвили навънка... че се събудих
slavito007
09-10-2009, 09:54
Ами те много, ама не ги помня кой знае колко добре.
Първото ми не знам дали е точно сън. Значи има едно голямо огледало в моята стая и по принцип като легна малко ми трябва да се надигна и се виждам в цял ръст. И една вечер може би съм сънувал, не се знае, си отварям очите и гледам осреща в огледалото, че ме гледа извънземно. Ама не като тия от детските филмчета, ами от ужасите. И като подскочих, като се разбягах в коридора и събудих чак баща ми, ама той не ми обърна внимание :lol: % секунди не знаех на кои хора съм.
А по принцип кошмарите ми са от типа бягам, но адски бавно и все ме стигат. Много е гадно :o
Jumbie483
09-10-2009, 09:59
Аз страшни сънища в момента не се сещам.. Не съм сънувала скоро.
Иначе преди година някъде сънувах, че вървя по някаква поляна и изведнъж виждам как някаква врата се приближава към мен.. И понеже вече беше много близо аз се опитах да я бутна с ръце..
Та понеже леглото ми е близо до стената и аз докато спя съм ударила стената с ръце при което съм се бутнала назад.. та за малко не паднах от леглото :D
ами аз попринцип всяка сутрин ставам (насън) и се заливам от смях
и това лято с приятеля ми спим и аз пак ствам и почвам да се хиляя и той ме пита какво има и аз му отвръщам : нищоо нищоо една бабичкаа и продължавам да се смея :lol: :lol: :lol:
а пък всъщност май сънувах една гола баба да бяга :lol:
Понеже имам страх от високо и в сънищата ми или падам от някви тераси или както си ходя попадам в някаква буря и вятъра ме понася високо, високо и после падам. Друго страшно съм сънувала , че ми опадват зъбите или ми се клатят, което в съновниците пише, че е загуба на близък човек. В интерес на истината откакто почина дядо ми не съм го сънувала повече това...
kombarka
09-10-2009, 12:25
Най-смешния не помня, но вчера сънувах как отиваме в планината да си перем чорапите :razz: И после се женя за един опосум :shock: :lol:
Най-страшен...сънувала съм, че умирам :shock: :o
elito6754
09-10-2009, 12:26
Смешни сънища не съм сънувала, но редовно се хиля насън, а после не помня на какво съм се смяла толкова.
Страшни сънища - винаги след някакъв филм за вулкани и урагани, сънувам, че Витоша изригва(понеже живея в Княжево, доста еблизо да планина), лавата ни застига и нямаме време да избягаме. после ходим към колата, пък аз се връщам да си взема телефона или нещо друго и вече е станало твърде късно и пр. Веднъж дори съм си говорила с баба ми насън. Смисъл, че когато бях при нея, двете легла са едно до друго. тя се есъбудила и аз съм се размърдала. Тя ме пита дали спя, аз й отговарям, че спя. Тя ме пита тогава как говоря като спя и аз почвам да дрункам някви глупости, а всъщност спя. На сутринта нищо не помнех. това се случи само веднъж, преди 1-2 години. :oops:
Най - смешния който съм сунувал е от преди 5 години тогава много исках наще да ми купат скейт :-D и сънувам че са ми зели и както и да е събуждам се вече и гледам под леглото (в съня си го бях оставил под леглото) и го търса и се нервирам и се чуда къде ли ехахах и накрая фащам сестрами и и викам ти ли си ми барала скейта и тя вика какъв скейт бълнуваш бе :razz: :razz:
А най - страшния сън ми е бил отивам в гората и сме в няква къща и вътре в къщата имаше някви зайци с глави на мишки които кълвяха и ме изядоха :razz:
снощи мноо интересно, хем смешно стана... СЪНУВАХ!
Един път тате го нямаше ии бях заспала до майка ми иии сънувам,че се биеме с някъв иии праааас един шамар :shock: :razz: :razz: Иначеее един път сънувах как един дебел,грозен,мазен сумист се разхожда из апартамента и крещи :-o
Сетих се за един сън,който винаги ще помня...
Значи тръгвам за училище с момичетата,но изведнъж решавам,че имам рожден ден :lol: Иииии казвам,че ще правя купон..иии всичко ок,отиваме у нас ии всяка си изважда от раницата пижама :lol: Ииии купихме един филм за 30 лева ( :shock: ) ииии цяла вечер го гледахме,някъде 5-6 пъти...Иииии на следващия ден валеше иии ме буди най-добрата ми приятелка към 3-4 сутринта "айде ставай,че стана обяд" :shock: Викам "къде са другите" -"Тръгнаха си,как може да спиш до толкова късно' ..както и да е ,станах..отидохме в някво кафе да обядваме :shock: Иии като свършихме беше 2 на обяд :shock: Иииии приятелката ми ме кара да ходим до библиотеката,да върнем филма(за който дадохме 30 лева.. )...И нали,окей.И тръгваме ние към магазин за храна,който беше далечко..иии по пътя си говорим за фитнес..Ииии виждаме един блок,иии над покрива имаше тъмен облак и мъгла,но се виждаше една черна порта,бесило..даже не едно,а няколко иии някви хора облечени в черно,както и Граф Дракула :shock: И аз си викам,че телефона ми е там горе и няма начин да не си го взема..Иии качваме се и изведнъж ни слагат човали на главата и заспиваме.Събуждаме се ииии сме подредени няколко човека в редица иии държим топки за боулинг.Ииии графа започва да говори и ни казва,че всяка топка си има номер,ии ще теглим жребии кой да го метнат от покрива :-o Иии теглихме и аз и приятелката ми останахме живи..ноо аз си викам "ти луд ли си бе,аз дойдох за телефона ми,а ти даже не искаш да ме убиеш" :shock: Иии ни хващат и ни мятат с приятелката..събуждам аз и гледам,че съм паднала точно върху сламата ии търся приятелката ми и я гледам разплиокана на части(гадничко беше),нооо решавам,че трябва да се върна и да отмъстя 8-) И се качвам пак горе ии тръгвам да им се карам,че вместо да ми дадът телефона са ме метнали от блока :razz: И той почва да ме гони и ме хваща естествено..иии събуждам се на един остров,заобиколен с река,а на отсрещния бряг на реката има хълмове и планини.Ииии аз съм на стол за мъчения точно в средата ииии около мен има хиляди стъкла.И идва графа и почва да ми обяснява как жена му го напуснала и АЗ съм виновна и ми отряза ухото :shock: Ииии аз обаче го блъскам и успявам да се измъкна,ходя,ходя нооо си нарязах краката ииии нещо се спънах,паднах ииии си набодох окото..Ииии стъклото остана в окото ми,аз го махнах,та си махнах и окото заедно с него.И продължавам да тичам и скачам в реката,нооо има крокодили ии те ме гонят и тъкмо излизам от водата ии един ми откъсва крака..Иии тръгвам да тичам с патерици у а иии излиза от една дупка на хълма един нинджа ииии тича след мен,обръщам обратно иии стигам една ограда.Казвам си,че трябва да мина под оградата и да прокопая тунел,но се сещам,че нинджата ще го направи затова минавам над оградата.И тъкмо тогава виждам,че вече този човек с черно(нинджата демек) е изкопал тунел и е от другата страна на оградата и се нервира 8-) иии тичам напред и стигам до края на хълма,а надолу има пропаст..И изскача някъв човек и ми вика "бягаай" иии го промушва със стрела някакъв индианец.И аз реших,че е по-добре да скоча в пропастта...
Голям филм си беше..най-страшният ми сън.. :shock:
BrainlessROCKBABY
09-10-2009, 14:33
Един път тате го нямаше ии бях заспала до майка ми иии сънувам,че се биеме с някъв иии праааас един шамар :shock: :razz: :razz: Иначеее един път сънувах как един дебел,грозен,мазен сумист се разхожда из апартамента и крещи :-o
Сетих се за един сън,който винаги ще помня...
Значи тръгвам за училище с момичетата,но изведнъж решавам,че имам рожден ден :lol: Иииии казвам,че ще правя купон..иии всичко ок,отиваме у нас ии всяка си изважда от раницата пижама :lol: Ииии купихме един филм за 30 лева ( :shock: ) ииии цяла вечер го гледахме,някъде 5-6 пъти...Иииии на следващия ден валеше иии ме буди най-добрата ми приятелка към 3-4 сутринта "айде ставай,че стана обяд" :shock: Викам "къде са другите" -"Тръгнаха си,как може да спиш до толкова късно' ..както и да е ,станах..отидохме в някво кафе да обядваме :shock: Иии като свършихме беше 2 на обяд :shock: Иииии приятелката ми ме кара да ходим до библиотеката,да върнем филма(за който дадохме 30 лева.. )...И нали,окей.И тръгваме ние към магазин за храна,който беше далечко..иии по пътя си говорим за фитнес..Ииии виждаме един блок,иии над покрива имаше тъмен облак и мъгла,но се виждаше една черна порта,бесило..даже не едно,а няколко иии някви хора облечени в черно,както и Граф Дракула :shock: И аз си викам,че телефона ми е там горе и няма начин да не си го взема..Иии качваме се и изведнъж ни слагат човали на главата и заспиваме.Събуждаме се ииии сме подредени няколко човека в редица иии държим топки за боулинг.Ииии графа започва да говори и ни казва,че всяка топка си има номер,ии ще теглим жребии кой да го метнат от покрива :-o Иии теглихме и аз и приятелката ми останахме живи..ноо аз си викам "ти луд ли си бе,аз дойдох за телефона ми,а ти даже не искаш да ме убиеш" :shock: Иии ни хващат и ни мятат с приятелката..събуждам аз и гледам,че съм паднала точно върху сламата ии търся приятелката ми и я гледам разплиокана на части(гадничко беше),нооо решавам,че трябва да се върна и да отмъстя 8-) И се качвам пак горе ии тръгвам да им се карам,че вместо да ми дадът телефона са ме метнали от блока :razz: И той почва да ме гони и ме хваща естествено..иии събуждам се на един остров,заобиколен с река,а на отсрещния бряг на реката има хълмове и планини.Ииии аз съм на стол за мъчения точно в средата ииии около мен има хиляди стъкла.И идва графа и почва да ми обяснява как жена му го напуснала и АЗ съм виновна и ми отряза ухото :shock: Ииии аз обаче го блъскам и успявам да се измъкна,ходя,ходя нооо си нарязах краката ииии нещо се спънах,паднах ииии си набодох окото..Ииии стъклото остана в окото ми,аз го махнах,та си махнах и окото заедно с него.И продължавам да тичам и скачам в реката,нооо има крокодили ии те ме гонят и тъкмо излизам от водата ии един ми откъсва крака..Иии тръгвам да тичам с патерици у а иии излиза от една дупка на хълма един нинджа ииии тича след мен,обръщам обратно иии стигам една ограда.Казвам си,че трябва да мина под оградата и да прокопая тунел,но се сещам,че нинджата ще го направи затова минавам над оградата.И тъкмо тогава виждам,че вече този човек с черно(нинджата демек) е изкопал тунел и е от другата страна на оградата и се нервира 8-) иии тичам напред и стигам до края на хълма,а надолу има пропаст..И изскача някъв човек и ми вика "бягаай" иии го промушва със стрела някакъв индианец.И аз реших,че е по-добре да скоча в пропастта...
Голям филм си беше..най-страшният ми сън.. :shock:
лол, лол, лол! адската фантазия!
BlueGirl
09-10-2009, 16:49
Най-страшния-Имаше един период,в който непрекъснато сънувах,че самолети ми падат на главата.Страшно е като гледам как пада отвисоко точно върху мен и с всяка секунда става все по-голям..После веднага се събуждах...
За смешни не се сещам в момента....
idioticallystupid_
09-10-2009, 17:12
Най-страшния-Имаше един период,в който непрекъснато сънувах,че самолети ми падат на главата.Страшно е като гледам как пада отвисоко точно върху мен и с всяка секунда става все по-голям..После веднага се събуждах...
За смешни не се сещам в момента....
+1.
И на мен най-страшния ми сън беше че се разхождам на пазара с леля ми, майка ми и сестра ми /която е в количка, на 1год. е/ и изведнъж пазара изчезва, озоваваме се на място само с асфалт /без трева, без сгради../ и нещо тръгна да вали и нали се прибираме.И ходим, ходим ама не стигаме до никъде.. Появяват се едни военни самолети, бяха супер на ниско и и бучаха супер много.
До един от самолетите се появи като в игрите лента която беше червена.
Аз попитах леля си какво е това, тя ми каза че горивото му спада.
И на всички самолети им се появи такова, почнаха да падат
:shock:
И ние бягаме..
После май ме събудиха :-D
Беше от миналата нощ ...стана ми някак си смешно ...
сънувах че правя секс с едно момче и едновременно с това събуждайки се леко забелязвам че мачках котарака(забелязах че беше легнал на възглавницата ми) .... при което приятелят ми ми каза че нещо ми има с главата!!! Вярвам му! Сигурно не съм добре! :-)
Страшен: преди 1-2 години сънувах следното -> Тъ... сънувах как съм си на селу вали дъжд и вместо да се образуват локви мръсна вода...водата се превръща в кървави локви.Аз съм бременна и това един вид ме спасява.Един ден се повтаряше няколко пъти...Както всяка обикновена сутрин ...до до края на деня хората умираха и само аз оставах жива и виждах как те умират а кървавият дъжд си валеше ли валеше.Един път...от дните ми казаха че трябва да убия детето си , за да спрат да умират хората....(но не помня какво се случи натам).
:) :grin:
d3sincet0y
09-10-2009, 20:53
абе за смешни или страшни не знам, но няколко пъти вече сънувах, че сънувам... смисъл развива се някакво действие, става нещо лошо и аз си казвам: споко, сънувам... и просто в съня си осъзнавам, че сънувам... чувала съм, че това е много хубаво, защото показва, че съм наясно със себе си... (абе не съм много, ама щом казват... ) :D :D
Ами смешни сънища има много. Веднъж сънувах как един говорещ крокодил с бейзболна шапка ме буди и ме води в банята от там ме бута в тоалетната скача и той вътре и пуска водата. И се озоваваме на някаква планета и там не си спомням какво ставаше. Друг пътсънувах че съм отишла на училище без раница и отивам и казвам на госпожата и тя ми казва "И аз" при което се събудих и така се смях...
Иначе съм сънувала как умирам, как ме следи убиецът от Рест Стоп, как баба ми умира, как не мога да изляза от къщата на ужасите, как заседвам в тунела на аквапарка, как миенското колело засяда, как влакмето на ужасите не взима един завой и изхвърчаме, как се катеря до един връх и падам и т.н.
А мама ми е разказвала как съм ставала на съм и съм и казвала " Трябва да тръгвам за работа!" . Сутринта като ми каза и направо :lol: :lol: :lol:
Иначе и аз като сънувам понякога знам, че сънувам. Особенно когато е някакъв страшен сън и аз само си повтарям " Ти сънуваш...". Или контролирам съня си. Правя каквото реша все едно...
Като малка в почти всеки сън умирах аз или някой мой близък. =О Също така често някви скелети ме преследваха. Веднъж кучета като от "Заразно зло" нападнаха сестра ми и после я наблюдавах как си чисти раните (е, не точно рани, беше без кожа о.О ) в банята.
За смешни сънища не се сещам, сънувала съм много нелепи неща, но не съм се смяла на нито едно от тях.
Иначе веднъж една приятелка ми звънна докато спях и нещо сме си говорили по телефона и по едно време съм и' затворила. На сутринта имах някакви бледи спомени, но мислех, че съм го сънувала, но после се оказа, че наистина се е случило и много се смях като ми каза кви съм ги дрънкала. ;д
giveupbitch
09-19-2009, 15:57
не помня сънища..адски рядко
Помня веднъж там едно огромно бебе искаше да ме изяде 8-)
your_secret
09-19-2009, 16:38
Оооо аз само кошмари сънувам..
Веднъж сънувах, че имаше някъв вампир, който ухапа баща ми и той (тате) нещо мн се разболя и беше супер зле ии умря.. После от полицията 8-) убиха вампира в хола ни и вампира стана на прах и те го събраха в 1 пликче 8-) Обаче бяха изпуснали една малка част от праха иии като си тръгнаха праха стана на вампир и идваше към мен иии се събудих.. Тва към 10 пъти съм го сънувала...
Друго- отиваме на море с мама и тате ии до хотела ни има някъв строеж.. И ние с мама отиваме да видим кво и заставаме пред една порта и тя се отваря.. Там има 1 виенско колело, под което има басейн. Качваме се на колелото и стигаме най-отгоре.. И аз нали се държа за парапета на кабинката, обаче мама не се държи, и изведнъж пода се разтваря и мама пада, а басейна също се разтравя, водата изтича и там се появява огън.. И мама пада в огъня, после пода на кабинката се затваря, огъня се маха и се появява водата. Колелото си тръгва надолу и аз слизам и тичам към хотела и в тоя момент почват да ме преследват скелети, прилепи, вампири, зомбита и т.н. и точно когато щяха да ме настигнат аз се събудих.
най-страшен(сънувала съм го като бях малка-гаден ден .. имаше буря.бягах в гората и изведнъж огромен динозавър ме подгони и закачи острите си зъби на потника ми .. :lol: :lol: :lol:
смешен-с приятели седим до едно ресторантче близо до гарата и изведнъж идва някакво досадно прасе;което само събаря нещата ни .. и накрая най-добрият ми приятел го хвана и го метна към релсите;а прасето се блъсна с нос в идващия влак и носът му издаде бибибкащ звук ... е не .. събудих се от смях от този сън :razz:
сега не ми е смешно като го разказвам 8-)
DJ_Mrav4o
09-19-2009, 22:14
Страшните ми са много и дълги за разказване, така че да кажа за смешните.
Една сутрин се спуках от смях като се събудих, защото сънувах, че седим с приятеля ми на една пейка и той ми пее "Комбайна Вършачка" :razz:
Обаче най-често сънувам някакви пълни глупости
някой сънища,които си спомням и са си страшни или смешни ;д
тупам си завивките,пада ми телефона в няква вар и аз тръгвам да го гоня ама духа вятър и аз се разревах че ше ми се карат :lol:
падам от скала/подхлъзвам се...обаче ме спасяват
бяхме на екскурзия в няква планина и баш се изкачихме и някви минерални горещи води текнаха и аз се измъкнах с мойта приятелка и тамън да бягаме и аз паднах и те ме издърпаха.....
бях на погребение на дядо ми...тогава се събудих с рев направо..
ходех по някви стълби,ама все 1 съм дух,вместо да слизах стъпало по стъпало аз ги прелитах всичките..
тия сънища повечето са отпреди 5-6-10 години 8-) или тва с падането се повтаря
и аз съм сънувала нещо коет искам и псоел кат се събждам някво агдно че не е наистина така : (
амм за смешно се сещам ендо коет не е много смешно де - една моя фр върви пред мен и има петно на потника и аз стоя и го гледам :lol:
а за страшни .. бях сънувала че умирам с още някви хора и гледам как приятелите ми и родниите са на погребението и реват и аз хич не ми се умираше после като се събудих ми беше много агдно и че ако умра ще е ужасно искам да живея :D
а бях сънвуала на скоро че с приятеля ми и колата му пътуваме през няквии ниви ии утиваме в някъв стар завод ли е какво е .. ии беше там някво тъмно оф непомня имаше нещо в него но обстановката беше ужасно гадна и страшна ..
и другото е той не е страшен но значението му е - бях сънувала булка
а булка и ниви са смърт :shock: не че вярвам много ама ддз имам някви уггрезения и се надявам да не е вярно това със сънищата ми :smt085
един от страшни не помня а за смешни че ме гонят кокошки които ме замерат с наденички за хот дог :razz:
BrainPants
09-21-2009, 19:11
Ми не знам колко е страшен или смешен, обаче искам да го напиша :D
Една вечер си спяяя.... и сънувам, че се приготвям за даскало. Изведнъж ставам. Включвам телевизора. Включвам печката. Започвам да си приготвям дрехите. Поглеждам часовника... беше 3 и нещо сутринта. Изпадам в паника, че закъснявам за даскало !!! :D По едно време "абе тоя телефон не звънна, значи не е време за ставане". Изгасих телевизора. Изгасих печката. Завих се и заспах.
lolichkazdro4oholichka
09-22-2009, 07:19
в момента не се сещамм ... аз или сънувам некфи глупости или хората който ми липсват и с тях да правим глупости...
но, най шантавия ми сън е с господина ми по немски...ако някой е от нпмг със сигурност го знае...та тва е иззет ... първият човек с който съм сънуввла такъв сън....та той е некъф сасъхрен дядка , който дори не е хубав...и сънувах че спя с него и той само вика ... да ще ти пиша три,да щ ти пиша три :shock: :shock: :shock: като се събудих крещях и виках...просто не мога да го забравя тоя сън :shock: :shock: :shock: но иначе все пак не изкарах 3, а 4 :-D
в момента не се сещамм ... аз или сънувам некфи глупости или хората който ми липсват и с тях да правим глупости...
но, най шантавия ми сън е с господина ми по немски...ако някой е от нпмг със сигурност го знае...та тва е иззет ... първият човек с който съм сънуввла такъв сън....та той е некъф сасъхрен дядка , който дори не е хубав...и сънувах че спя с него и той само вика ... да ще ти пиша три,да щ ти пиша три :shock: :shock: :shock: като се събудих крещях и виках...просто не мога да го забравя тоя сън :shock: :shock: :shock: но иначе все пак не изкарах 3, а 4 :-D
хаха
не уча немски но го познавам :lol: :lol: от олимпиади .. бил ни е квестор :lol:
много е смешен :razz:
по темата-и аз съм сънувала че ме тонят кокошки :razz: :razz:
При мен ситуацията е странна...много често сънувам кошмари,но когато ги разказвам на другите те се смеят и аз осъзнавам,че всъщност сънят е супер смешен :D Най-ужасните ми кошмари са когато един човек е на две места едновременно:например аз съм в една стая с майка ми,излизам от стаята и в другата стая пак е майка ми!Това ме стряска ужасно!А най-тъпото е,че не се влияя от страшни филми и такива работи-веднъж след като цяла вечер си припомнях любимите анимации от детството сънувах някакви побъркани малки рисувани човечета,които ме тероризараха-беше си страшничко 8-) И защо,по дяволите,никога не сънувам това,което искам и за което си мисля преди да заспя! 8-)
FuCkInBuBbLeGuM
09-22-2009, 15:56
Лелеее аз ако започна да разказвам страшните то ще минат седмици бе. Ама 1 не толкова страшен... Имахме куче - кавказка овчарка. Беше много добричко. 1 ден ме ухапа, ама приятелски, но аз се стреснах. Вечерта сънувах че ми изяжда коляното... Ебати идиотското.
Ааа да сънувала съм как някви в бели престилки ме гонят из няква изоставена болница и накрая някакъв ми забива игла в главата която ми излиза между очите. После ми секат тялото на парчета и ядат. Наистина съм го сънувала. Пак е идиотско де.
emityyyyyyyyyyyyy
10-05-2009, 12:45
Най-страшния - имаше единн период в който санувах непрекъснатоо какк отт сиххурно 20 етаж падамм ии в една шахтаа .. иии се стрескахх .. аа а има и още 2 .. единия е как някафф ме дразнии ии нз що викамм някаф дето ми е прислуга :D и му казвам да го убиее ии сичко се растича с кръвв и гледамм братовчет мии :-o :-o .. ебати ужаса .. ии най гадния .. с леля ми съмм и се качвамм на някфа катерушка ии тя ми вика че ше падна и аз няма няма .. ии после падамм , удрям си гърлото и се душа .. :-o
А сега единн смешенн веднъж сънувам си азз ии по едно времее летяя ии посочвамм посокии на къде да летаа бешее ебати смехаа :D
danibebi
10-05-2009, 19:51
Смешни сънища: Преди няколко вечери сънувах,че с четири приятелки трябва да заминеме за САЩ,но две се отказаха и аз и най-добрата ми приятелка чакахме самолета за да заминеме.Бях много щастлива,че заминавам за САЩ..ии отидох до тоалетна и пропаднах вътре в нея :D и едната приятелка ми помогна да се измъкна и се прегърнах с най-добрата ми фр..но накрая не заминахме за САЩ!!
Сънувах и една позната като гимнастичка :D и ме пипна за косата и ме вдигна с една ръка..ии натам не помня!! :D
А за страшни сънища не ми се говори! :-P
cherrygloss
10-06-2009, 07:50
Аз съм сънувала най-различни и повечето страшни ... Сънувах как огромна вълна залива града и всички се давят като в Титаник, сънувах как убиват родителите ми докато аз гледам и нищо не мога да направя :cry: и още много други ужасни ... :-o
Makaveli96Don
10-06-2009, 11:14
страшните не ги помня ама за смешен сън помня че сънувах че съм в час по немски с един приятел дето учи в хасково а в съня ми беше в моя клас и праим контролна и аз имам яко пищови и пак нищо не знам и таа ми вика"их да еба и с пищови пак нищо не знаеш ама поне си си написал името правилно и за тва ти пиша 3" и аз такъв яко се кефя и изведнъж се пренесах в едно даскало друго дето е мега забутано а в съня ми беше с едни дограми с едни фонтани стъкла а у мега яко и викам"ебати дебилите учат тука па глей кво яко даскало" и изведнъж кацнаха едни извънземни и извадиха едни масури,тупалки,бухалки яко димна завеса... и после искочи бащата с колата и отидахме на гости в някво мега яко имение...ткоа кат по филмите...и аз си харесах един от тиа декоративните фонтанчета..мноо ме кефеше викам ай ше си го открадна и си го тараших в джоба фонтана...и се събудих и викам"ебах маму кво сънувааааааах" :grin: :grin: :grin:
Най страшния ми сън беше, като ме гонеха някви духове и после паднах в няква яма с крокодили, а най-смешния ми беше че сънувах родителите ми с форма на животни.. :lol:
Lilly777
03-13-2012, 16:57
За смешен не се сещам,но се сещам за един много гаден,в който няколко човека се бяха наредили на един покрив в блока срещу моя и изведнъж всичките решиха,че трябва да скочат... по земята имаше страшно много кръв..Като се събудих, погледнах към въпросния блок и ме побиха тръпки.. :S
-meGusta-
03-13-2012, 17:15
Много шантави сънища имам,някои даже са били супеер реалистични.Понякога се събуждам,след като в съня си падам от нещо.Някои сънища ги сънувам по два пъти(не в последователни нощи) Случвало ли ви се е ? Че малко ми е странно да сънуваш един и същи сън 2 пъти :D
Lilly777
03-14-2012, 07:28
Много шантави сънища имам,някои даже са били супеер реалистични.Понякога се събуждам,след като в съня си падам от нещо.Някои сънища ги сънувам по два пъти(не в последователни нощи) Случвало ли ви се е ? Че малко ми е странно да сънуваш един и същи сън 2 пъти :D
Пф,на мен редовно ми се случва да сънувам,че падам от някъде и се стряскам ,както и да сънувам по 2 пъти един и същи сън.Странно е ..
Darth_Komorin
04-14-2012, 21:46
Аз съм написала целият си сън.Ето го и него:
Една сутрин,пътувах с автобуса към гимназията си.Класната ми също беше в автобуса, независимо,че попринцип идваше с такси.Когато слязох на спирката реших да мина през полянката, а класната ми тръгна
по тротоара.Преди да прескоча бордюра за да стъпя на тревата,един непознат мъж ме заговори.Никога не говоря с непознати,освен ако не сме се карали за нещо.Той ме попита:
- С автобуса,а?
- Ми, да – отговорих му аз.
- На училище ли отиваме? – попита ме пак той и се усмихна.
- Ами къде иначе толкова рано. – и аз нагазих в калта и тръгнах по надолнището към гимназията.
Непознатият беше циганин.Той тръгна след мен.Видях го с крайчеца на окото си и забързах крачка.Погледнах назад и видях,че той още ме следи.Изведнъж циганинът побягна след мен.Аз останах на мястото си,докато учителката ми по немски не зави зад ъгъла и не изкрещя :
-Бягай!
Аз я послушах и се втурнах надолу към училището.На половината надолнище погледнах назад.Мъжът го нямаше.Не исках да рискувам,затова продължих да бягам за да се скрия в училище.Взех набързо завоя и започнах да бягам още по бързо.Мислех само как да се спася.Хвърлих мешката си и завих зад следващия ъгъл.Пред спортното ,разбира се,имаше много паркирани коли.Спрях се и се загледах в игрището,което беше на около 50 метра.Тогава обаче видях и класната си.Тя също бе захвърлила чантата и палтото си и бягаше колкото можеше.Зад нея лаеха глутница кучета.Назлобени,освирепел и кучета,които търсят храна.Разбрах какво е намислила тя.Планът обаче пропадна.Точно преди г-жа Вълчанова да завие зад една кола,за да я подмине глутницата,единственото бяло куче се хвърли върху нея и я захапа за врата.Преди обаче да падне на земята тя успя отново да извика:
-Бягай!
От очите ми бликнаха сълзи.Гледах как кучетата разкъсват плътта й.Побягнах към гимназията.Бях решена да спася Вълчанова.Нямаше да я оставя на улицата за да я изядат глутница бездомни песове.Връхлетях в кабинета на лекарката,награбих няколко шишенца спирт и взех пожарогасителя.Върнах се да помог на класната си.Кучетата още бяха върху нея.В джоба на якето си имах дезодорант.Вълчанова едва се движеше.
Цялата беше обляна в собствената си кръв.Беше нахапана навсякъде.Отворих шишенцата спирт и нададох вик, наподобяващ бойният рев на гладиатор.Три черни кучета тръгнаха към мен.Аз стиснах шишенцата и целият спирт се изсипа върху тях.Не знам какво щях да правя ако не бях взела със събе си запалка,която не
изгасва.Извадих също и дезодоранта.Точно преди кучетата ди се хвърлят върху мен аз я запалих и натиснах
дезодаранта:
-Така ви се пада,помияри!-изревах аз и кучетата заскимтяха,обгърнати от пламъците.
Нямах повече спирт,а имаше още две кучета и единственото бяло,което явно водеше глутницата.Явно най-
смелите се бяха изправили пред мен преди да изгорят.Опитах отново с дезодоранта.Само обгорих малко кожата им,но те се оказаха по-страхливи веднага избягаха.Най-накрая бях очи в очи с водача.Вдигнах пожарогасителя.Кучето се хвърли върху мен.С едната си ръка успях да го хвана за кожата на врата и да го задържа на сантиметри от лицето си.С другата успях да го ударя с пожарогасителя.То падна на земята.Набутах маркуча в устата му я стиснах здраво между коленете си.Натиснах пожарогасителя.Преди това кучето ме погледна с жалните си очи.Погледна ме сякаш казаваше „Просто бях гладен.Много гладен.Исках само да хапна нещо.”Но аз бях непоколебима.Натиснах спусъка и напълних устата на кръвожадния звяр с бялата пяна.
Кучето се задави,заскимтя и после се отпусна на замята.Веднага отидох при г-жа Вълчанова.Повдигнах главата й и я погледнах в очите.Тя направи същото.Сълзите ми капеха по кървавото й лице.Допрях челото си в нейното и тихо промълвих:
-Съжалявам.Не дойдох навреме.Закъснях.Простете ми.
Жената ме хвана за ръката и ми се усмихна.Усмихна се въпреки всичките рани,разкъсвания и адски болки.
Веднага извадих телефона си и повиках линейка.Болницата беше близо.Линейката дойде веднага.Когато вратите се затвориха,аз отново тръгнах към училище.Цялата бях в кръв.Очите ми бяха зачервени и от тях продължаваха да капят сълзи.Имах математика първи час.Влязох в стаята ,извиних се за закъснението и си седнах на чина.Когато часът свърши учителката ме повика и ми каза да й обясня какво се е случило и защо съм в такъв вид.Разкарах и всичко.Директорката беше свикала всички учители.Накараха ме да го разкажа и на тях.На следващия ден отидох на училище.Нещо ме накара да се върна пред входната врата.Там беше закачен
некролог.Аз се разплаках.Заведоха ме в стаята и всички съученици се опитаха да ме успокоят.Имахме заместничка по немски.Всички бяха навели глави и тъгуваха за класната ни.Накрая учителката ни пусна да си ходим.Докато чаках автобуса си,чух гласа на Вълчанова в съзнанието си.
-Ти имаш втори шанс.Можеш да поправиш нещата.Всичко ще бъде както преди – шепнеше тя.
Аз вдигнах поглед.От нищото се бе появил някакъв тесен каньон.Огледах се и видях глутницата кучета.Бялото беше с изкривена челюст и от устата му капеше пяна.Други две бяха останали на места без козина,а последните три имаха зловещ вид.Нямаха козина,бяха изгорели целите.Но глутницата беше жива.
- По дяволите!-казах си аз и тръгнах да бягам.Прескочих огромен камък,но когато се приземих усетих остра болка в тялото си.Бягах още около 200 метра и когато прескочих поредния гигантски камък се строполих на земята.Не можех да помръдна.Сякаш играех игра и бях останала без никакъв живот.Бях загубила играта.Кучетата изчезнаха като пара.Аз се повдигнах от земята.Заплаках с глас.Започнах да блъскам с юмруци по пясъка.
- Защо?-крещях аз и не спирах да го повтарям – Защо?-промълвих аз и блъснах главата си в земята.
Тогава сякаш Той ме погледна.Този,който решава съдбата.Той реши,че е сгрешил.Че не написал грешна присъда,на този на когото не трябва.Той реши да поправи,писаното през последните минути.Промени писанието,което бе започнал преди четиринайсет години и половина.Аз чух познат и нежен глас да казва името ми.Вдигнах пълните си със сълзи очи и видях г-жа Вълчанова.Непокътната.Без драскотина.Тя ми се усмихна.Аз скочих от земята и силноя прегърнах.Прегърнах я като родната си майка.И тогава отворих очи.Видях тавана на стаята си.Възглавницата ми беше мокра от сълзите ми.Тогава си дадох сметка,че всичко е било сън.Бях изритала завивката си на пода,бях се омотала в чаршафа.Станах и се измих.През целия ден ме преследваше този сън.Исках да се обадя на класната си.Да я питам как е,дали е добре.Но не го направих. Не го направих защото знаех,че е било смао сън.Най-зловещото обаче е,че имам някакво ужасно чувство в главата си.Чувство,което се разполовява.Едната половина ми казва,че това е било сън,плод на въображението ми,а другата,че това ще се сбъдне.Но този път аз ще съм подготвена.Няма да оставя човек да бъде разкъсан от бездомни помияри.Написах това,за да покажа колко силна връзка може да имат учител и ученик.Толкова силна,че те самите да не знаят,че тя съществува.
Сънувах, че съм касичка и имам малка дупка в главата, такава като на касичките. И по няколко пъти на ден се появяват по 10 стотинки в нея :D
Случвало ми се е да падам от скала и след това падам върху леглото и се събуждам. Друго, подхлъзвам се и след това се събуждам, като се подхлъзвам на леглото. :D :) :D
Lo0RrKaA
12-05-2012, 14:12
Най-смешен сега не мога да се сетя :D А най-страшен - като бях някъде на 9-10 години и гледах Boogeyman и после сънувах как в някакво хладилно помещение той ме гони и аз тичах тичах .. и ме хвана и се събудих или поне така мислех защото се събудих в леглото ми в моята стая. Изведнъж Boogeyman пак изкочи и аз избягах в стаята на майка ми и тя извади някаква бухалка но той ни хвана и ни уби и вече тогава наистина се събудих :D
emona_love
12-19-2012, 18:09
Най-страшен сън:
Бях го сънувала като малка. Значи аз съм на 7 и половина години, а брат ми - 3-4 месечно бебе. Тогава съм го съмнувала. Сънувах, че сме на село и там се е появил някакъв крадец, който изял най-добрата ми приятелка от село, на комшиите бебето и всички други деца. И той обикалял през нощите и мама и баба решиха да скрият мен и брат ми в антрето там където е тоалетната. Бях с една розова блуза си спомням тогава и значи аз цяла нощ не съм била мигнала а брат ми спял до мен. Сутринта вече идва крадеца и мама ме грабва за ръката и почваме да тичаме нагоре по нанагорнището до нашата къща, а брат ми остана у нас. И бягаме ние и крадеца зад нас. Тогава мама метна едно лайно по него и той остана назад (щот по принцип на село като се връщат кравите от паша оставят изпражнения и затова по улиците има лайна).
На сутринта бях супер изненадана, като се събудих у нас, в Смолян, а не на село...
Най-смешен сън:
Не се сещам в момента за такъв...
Не се сещам за най-смешен,но за страшен се сещам.
Наскоро сънувах,че умирам,не помня по какъв начин и оставам дух.Гледам как хората покрай мен страдат и в съня си усещам колко е гадно чувството,как като понечиш към нещо/някой не можеш да го докоснеш,как крещиш,плачеш и никой не те чува..и не знаеш как да излезеш от това си положение.Направо беше отвратително..