PDA

View Full Version : Щастие - И аз ще споделя!

Страници : 1 [2]

mimencetyy55
09-24-2010, 23:44
много хубава тема,просто прекрасно че има и щастливи двойки...и аз съм щастлива 7 месеца вече сме заедно с моето слънце...имахме неразбирателства караме се но се обичаме наистина силно...той ми е всичко... http://www.vbox7.com/play:ceb17b1f

titinkaa
10-09-2010, 11:58
Само аз ли попадам на фалшиви принцеси , ве ?

Ти на фалшиви принцеси,аз на фалшиви принцове :( Щастието ми беше година и 3 месеца и се разделихме,по причината,че го съкратиха от работа и се наложи да си замине в неговия си град,иначе ако беше останал нямаше да се разделим.Още го обичам. :(

bobo92
10-10-2010, 17:04
Е то какво открих в един сайт: Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

MissNothing
10-10-2010, 17:30
^
WTF? Тва е пускано хиляда пъти и е огромна простотия.

stefan1
10-11-2010, 14:20
Браво на вас....чак на мен ми стана драго :)

shanell1
10-15-2010, 12:08
Големи сте сладури :-) Пожелавам ви мнг, мнг любов ! :)

dreamy13
10-18-2010, 14:42
Това е суперр ! Радвайте се на живота и на вас самите ^^ Този разказ ме зарадваа :)) Пожелавам ви да се обичате много :grin:

desadesa
10-24-2010, 16:28
Евала!!!! Много хубава двойка. Обичайте се ! :-)

Sisito941
10-24-2010, 16:33
Евала!!!! Много хубава двойка. Обичайте се ! :-)

Не само те..всичките в темата са големи сладурии.. :grin: :-) :-) :-)

Ssummerjam
10-25-2010, 08:23
Браво. :) Обичайте се и бъдете винаги щастливи!

fen7asy
10-29-2010, 12:50
Десислава Нгуен .. е името на анонимчету ;дд иначее брао брао.. хубави сте и двамата ;рр ии мн любов за напред : ))

anonimchetou
10-30-2010, 16:36
Да, това ми е името и какво от това? Не схванах за кво го написа.. : ) Иначе Благодаря : )

fen7asy
10-31-2010, 20:06
емии просто е мноо яко и ме кефи да го казвам.. Десислава Нгуен..Десислава Нгуен..Десислава Нгуен..Десислава Нгуен.Десислава Нгуен..Десислава Нгуен.. :Д:Д вече не сии толкова анонимче.. нищо пак си яка ;Д

mariqn4etoo
11-01-2010, 08:26
Ти си ненормална /ен 8-)

fen7asy
11-01-2010, 08:37
Ти си ненормална /ен 8-)
знамм 8-) :-P ;дд .. ии съм ненормалНА! ;д

pavelhak2
11-01-2010, 16:52
Браво на вас....чак на мен ми стана драго :)
и на мен така.Дано се обичате още дълго време :)

дано дано . добре е когато има любов :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:

paco91
11-07-2010, 19:05
темата е хубава и историйката е добра евала ви давам сладка двойка сте а тея който се ебават с темата знаят каде да си го наврат :-P :-P :-P :-P

treisi90
11-07-2010, 19:21
Много ме радват такива влюбени хора.. :-P това, което прочетох все едно аз съм го писала. И ние с моя приятел имахме доста трудности, но както ти спомена любовта ни е прекалено силна. Пожелавам на всички такава любов, просто няма по-красиво чувство от това да си обичан и да знаеш, че там някъде има човек, който би дал всичко, за да те види щастлива !! :wink:

Steff9423
11-08-2010, 13:20
И аз вече мога да се похваля че ме "улучи" Купидоновата стрела!
Най-после намерих подходящото момче..Макар и малко време заедно наистина се чуствам невероятно покрай него.Бях се отказала да търся сродна душа,затова тя дойде сама при мен.И наистина е като в приказка,може би заради това се притеснявам толкова какво говоря пред него..Но за сега всичко е :grin: :grin: .
Пожелавам на всички самотници да си намерят половинка,и не си мислете че никога няма да я намерите..Или вие ше идете при нея/него,или той/тя при вас.. :)

monituuu
11-14-2010, 19:39
Този месец правя една година с моето момче . Обожавам го , минали сме през много неща , но още усещам тръпката когато го погледна. Научи ме на толкова много , че няма да ми стигне цялото време на света , за да му благодаря . 27 . 11 . 09 :smt007

Red21
11-15-2010, 12:48
Браво на вас :-) :grin: 8) :oops:

bebchoOoOoOo
11-20-2010, 15:12
Този месец правя една година с моето момче . Обожавам го , минали сме през много неща , но още усещам тръпката когато го погледна. Научи ме на толкова много , че няма да ми стигне цялото време на света , за да му благодаря . 27 . 11 . 09 :smt007
Същото, без датата и тва, че годинката я правим днес .. :grin: :smt007

Luscious_Heart
11-23-2010, 16:35
Историята на Анонимчето ме разплака, наистина. :)
След няколко неуспеха, дойде една засега хубава връзка в моя живот. Сега обаче минавам (поне аз) през по-тежък период... Не искам да губя надеждата, но той е просто потаен... Може би фактът, че го нараних в началото, му пречи да се разкрие истински, а аз си мислех, че е заради предишна връзка. :( Моля се нещата да се подобрят, защото и двамата заслужаваме да бъдем щастливи. Опитвам се, както казах, да съхраня надеждата... разбрах, че 1-2 компромиса няма да са излишни от моя страна. Дано да се стабилизираме.
Аз виждам, че той иска да ни е добре заедно, макар че му е трудно... Просто е такъв човекът. Пред приятелите му не издаваме почти признаци на близост, но насаме е като огън. Грижовен, нежен и все пак доминиращата страна. :oops:

Пожелавам на всички щастие в любовта. :-)

Pattett0
11-23-2010, 17:15
Сладирии .. Просто докато го четях очите ми се насълзиха .. особено в часта с гушкането иска ми се и аз да намеря такова момчее :-# .. Много Любов и успех за напред ви пожелавам.. :smt007

burpp
12-03-2010, 21:24
Любовта на истина е нещо много сложно и трудно за разбиране, тя носи със себе си хубавите и лошите моменти ... но просто няма как. Всъщност като се замисля, без караниците и спречкванията любовта някак си не гори толкова силно.

Анонимке, пожелавам ви още МНОГО време да продължавате да се обичате все така :)

Nunz
12-04-2010, 13:29
Дано издържите още заедно .. Сигурно ще е така щом се разбирате перфектно!

anonimchetou
12-09-2010, 12:26
Благодаря на всички ви : ) Ние с моето ангелче сме си все още заедно и скоро ще правим 1 година и 10 месеца : ) А като се сетя, че темаата я направих като ходехме от близо 7 месеца.. Как лети времето. Нещата много се промениха при нас. И за мое щастие към още по-добра насока. След тази тема много неща са се случвали и дорби и лоши ама за сметка на това сега се чувствам още по-прекрасно от колкото когато съм писала темата и за мое най-голямо щастие момчето ми е 3 пъти по-отдадено към мен и връзката ни спрямо тогава. Абе дето се вика като сме зле така да сме.. : ) Планираме си това лято една почивчица до Виетнам , живот и здраве ще отидем ! И така и проблемите си ги има : ) Няма как без нито един проблем.Според мен е невъзможно. Но когато имаме проблем ,разрешаваме го и напук на него се сплотяваме още повече! Пожелавам на всички вас да изживеете това , което аз изживявам , да се чувствате така обичани и да обичате така силно ! И нека моята приказка не свръшва скоро .. : ) :smt007 ОБИЧАМ ГООООООО !!

rammstein123
12-11-2010, 13:16
Вие пък.. ще кажете, че броите времето, през което сте били заедно, за да се похвалите колко сте се изтраяли. 8-) Според мен няма смисъл да се празнува една година/един месец/една седмица/един ден/един час от събирането, но както и да е..

anonimchetou
12-13-2010, 15:10
Всеки с мнението си. : ) На мен пък примерно ми е приятно да знам точно в кой ден съм тръгнала с момчето ми.. Като си спомням -да си спомням с дати , а не да си кажа ми беше един ден там през февруари да кажем.. : )
И поради други причини също ; )

Gavin
12-13-2010, 15:18
Интересно ми е на колко години сте? :) Иначе евала за здравата връзка! Много си красива! :P

gLypChenCee
12-20-2010, 11:59
СладурЕ.. 8-)
Ние пък на Коледа правим половин година.. 8-) не е много... но пък го обичам повече от всички които съм обичала до сега.. :smt036

anonimchetou
12-23-2010, 18:38
Аз скоро ставам на 18, а той е на 21 : )

deSireeE
12-25-2010, 08:45
Браво ! Много се радвам за вас.Пожелавам ви много любов :)

SEXTRAVAGANTE
12-26-2010, 22:48
Е ,че супер кво....Евала ;)

readyornot
12-30-2010, 18:17
До тук поне в повечето историй двамата "герой" са се запознали в нета без значение дали скайп или някой форум или друг сайт и поне според мен доказват, че наистина няма невъзможни неща щом двама влюбени могат да бъдат заедно дори да има разтояние меджду тях и да се обичат истински това доказва какви чудеса прави любовта ....
Обичаите се и продължавайте напред заедно :) :)

sh0c0ladch3ee
01-02-2011, 07:59
Здравейте :) Браво на всички които имате хубави връски дано продалжавате все така щасливи. Аз също съм много щастлива вече 5 години с моето момче. Въпреки всички трудности които сме имали ние пак много си се обичкаме и сме много щастливи. Когато се запознах с него той ходеше с най-добрата ми приятелка и аз най-нагло и го отнех :D :D връската им бес тва неварвеше пък и тои си ме харесваше, е вече с нея несме най-добри приятелки но пък все още съм с него и много си го обичкам :D

Loooooser
01-15-2011, 22:40
Любовта ще спаси света! :grin:

FairYoFdaRknEsS
01-16-2011, 20:34
Любовта ще спаси света! :grin:

Дано да е така защото друго не ни остава! :smt007 :smt007 :smt007

А по темата: бъдете щастливи и се обичайте все така! :) :) :) :)

burpp
01-16-2011, 21:22
Нищо друго не ще ни спаси освен любовта! :)

Righteousness
01-17-2011, 22:15
Нищо друго не ще ни спаси освен любовта! :)
+inf

Zombie_Art_Lady
01-18-2011, 12:10
Мога да кажа само едно, колкото и странно да звучи - познаваме се от 1 година, а сме заедно от 2 месеца.....и колкото и силно да го харесвах през цялото това време (10 месеца, преди да тръгнем), никога не бях предполагала, че съм способна да се влюбя така - толкова силно и неповторимо. Много съм щастлива и съм на 7мото небе!!! :grin:

Schekspir
01-21-2011, 21:17
Честито и от мен. Дано се ожените :D

dream1707
01-25-2011, 20:44
Стана ми драго като прочетох това.. обичайте си се все така за напред.
С моя бебо сме вече бая време заедно, историята ви ме подсети, колко много си го обичам и как дори след това, че доста време седим разделени един от друг, чувствата ми не истиват въобще. Абе въобще, става ми много хубаво, като чета подобни истории и се надявам с моето момче връзката ни за напред да се развива толкова хубаво както при вас. :-P

eminem001
01-31-2011, 17:56
любовта е наи хубавото нещо когато двама се обичат истински всичко е възможно и ще бъдат щасливи :P :booooomb: докато не доиде края

bunnyx3
02-02-2011, 22:19
Бъдете много щастливи! Всичко най-хубаво ви пожелавам... ;-) =P~ :)

nellynka1
02-12-2011, 19:01
Много любов за вас и и дано всички си земем пример от вас! :oops: :grin:

RisingStar
02-19-2011, 15:38
Всичко най-хубаво ви пожелавам ! Продължавайте все така ! :-P

liniss
02-24-2011, 19:44
Значи запознах се с 1 момче преди време. .
Искам съвет .. От първият ден започнахме да се караме.
Сега вече не сме заедно.Той скъса с мен.Не ме понасял незнам си какво..Искам да си го върна..незнам дали е заради характерът.Но е толкова различен..
Вече ме убижда не ме търси..
Искам си го отново..Той е телец.
Отрича че ме е обичал.. Изпочзвал ме бил..но мисля че е ядосан само..
Аз много го търсех по тела като скъсахме.. Той нищеше..
Постоянно му звънях молих му се..
Вече спрях и той не ме търси.. Искьм го..Дайте ми съвееетт!!!
Незнам на какво да вярвам.....
Просто ние постоянно се карахме и вече му е писнало..
Искам съвет как да постъпя и дали ще ме потърси
роден е на 13 май.. Моляви пишете дайте ми съвет :(
Ще ме потърси ли?
Ще му мине лиии?
Отчаяна съм..... Благодаря предваритечно.

Fiction7577
02-25-2011, 11:43
роден е на 13 май..
Отчаяна съм..... Благодаря предваритечно.

Is that so important?

Като постоянно се карате, дори и да те е обичал, по този начин чувствата изчезват.

Кофти, но факт. На твое място ще му повярвам ако ми каже, че вече не ме обича.

liniss
02-25-2011, 15:52
аммми.. нз..
Вече не ме търси.. явно ме е забравил :?: :-k
още го обичааам :(
как да си го върна..
Мислиш ли че ще ме потърси и ще му мине :smt100 :(

Fiction7577
02-25-2011, 19:48
Поговорете си, може и да се получи, макар и трудно.

Първо вземи го убеди, да се съгласи на разговор, че като гледам и това ти е проблем.

Ако няма желание - не го търси повече и го остави на мира, досаждането ще го отдръпне още повече.

liniss
02-25-2011, 20:11
Ymolqvax go da pogovorim..
ni6te..
Shte go ostavq..
Nadqvam se da me potarsi
tarsila sam go 3 sedmici..
Toi nakraqq mi napisa f facebook kraai neiskam da te vijdaam..
nesam go vijdala tolkova zal kam men..
Sega ne go tarsq i se nadqvam toi da me potarsi...
ako ne me potarsi neznam kakvo shte pravq.. :cry:

Fiction7577
02-25-2011, 21:23
Ще си продължиш живота, какво друго можеш да направиш?

Щом ти е казал че не иска да те вижда, по-скоро се загледай за някой и не го мисли, като само той ти е в главата нищо хубаво няма да излезе.

А и сте се карали постоянно - това показва, че просто не си съвпадате, а ако живеете под един покрив пък съвсем.

Гледай напред ако той те потърси, си прави сметката, до тогава нищо не можеш да постигнеш, на сила хубост не става.

Loooooser
03-01-2011, 17:47
Обичайте се ама това не означава ,че целия свет требе да разбере!

fireW0rk
03-02-2011, 23:05
Да живее Любовта :grin:

vagarious
03-05-2011, 20:34
Поне като е роден на 13 май ... на колко ще става тази година !? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hipodilec
03-13-2011, 03:47
Абе тая тема ми вече ми прилича на ония женици дето продават цветя по заведенията и всякяк ти натякват - Купи букет живота е розов - ти и казваш че не искаш Тя обаче ти казва - Купи букет живота е розов!

indjitoooo
03-30-2011, 06:52
Това е супер хабаво. Пожелавам на всеки да намери това което анонимчето е успяла ^^

VikiTo992
03-30-2011, 08:20
Mного се радвам за вас.Обичайте се. :-)

siyanaboyanova
03-30-2011, 20:45
:grin: Сладурии ! Много, много любов Ви пожелавам и все така да се обичате !!! :::

IceGirl90
04-09-2011, 18:58
Дано и аз един ден бъда така щастлива като теб :-)

BlackFlower
04-14-2011, 08:32
Много сте сладки! :-) Много Любов. :) :)

pavelhak2
04-15-2011, 07:12
браво само така :)

gabriela9211315
04-26-2011, 16:15
[b] Иии аз да се похваля :) Макар да не мога да ви опиша колко е прекрасна любовта ни с моя приятел накратко ще ви кажа , че една любов никога не е безболезнена и никога неможе да се каже "При нас всичко е цветно и имаме палното щастие.. Та така аз съм на 15 години и не се срамувам от това приятелят ми е на 21 години заедно сме от близо 2 години :) .. Познаваме се от много отдавна аз го харесвам от близо 5 години но тъй като преди бях прекалено малка той все ме вземаше за недорасло момиченце и неискаше да се ангажира с мен но един ден тъкмо се беше върнал от портогалия и беше излезнал аз си бях насело и се засякохме отидохме заедно на кафе така имаше приятели около нас и не ни беше скучно по нататак се оказахме в една компания .. Иии така доста често започнахме да се виждаме аз усещах , че го привличам , но и че нямам никакъв шанс с него , защото той се занимаваше с по големи момичета но все пак не сам от кротките и реших , че ще е мой :)) след извстно време беше казал на сестра му .. Какче ,, Има една малка мале тази малката оган е " Иии от тогава бях твърдо решена да го спечеля така и стана .. след известно време гонене така да го наречем .. на 01.06.2009г.. тръгнахме ... месец по късно вече бях осъзнала , че той ще е човела който ще остави следа в сърцето ми ... беше най милото нещо в живота ми красив умен прекрасен във всяко едно отношение радваше ме само да гледам усмивката ми да го гледам как спи как ме гледа полудявах , но малко след това ми каза , че се налага да замине за Англия бях просто сакрушенна още се сещам за мига в който ми го каза само го гледах и не асимилирах какво се случва около мен плачех иии неисках да го приема на него също му беше много тежко .. месеца който ни остажаше заедно беше единсвеното което ни остана и бяхме готови на всичко той да е незабравим прекарахме го заедно до последния миг ... седмица преди да замине се скарахме жестоко той дойде до нас за да поговорим аз му казах , че ако поиска да прекара времето което му остава в България без мен ще го разбера той ми каза да искам го и с тези думи ме вкара в тъча секунди след това ме хвана за раката и ми каза от близо година две три .. ти си най хубавото нещо което ми се случва и тогава осъзнах , че немога да си представя да съм без него струваше ми се като сън той да замине и да не се виждаме дълго време дойде и вечерта преди заминаването му излезнахме изпратихме го и той дойде да ме изпрати до нас стоеше пред вратата и трябваше да го пусна той тръгна аз влезнах навътре точно след секунди излезнах изтичах за да го върна за последно и гледах как той беше тръгнал обратно кам мен сякаш не беше реално , но и това отмина замина за Англия.. Два дена по късно ми писа по скайпа ... писахме си много много Колкоот и тъпо да прозвучи бях сигурна че ще го чакам и че не би ми изневерил.. Пишехме си до 5 сутринта в 6 отивах на училище ... ии общо взето много трудно преживявах .. един ден бях решила , че ако продалжа да го чакам без да знам кога ще си дойде просто ще се съсипяя и му казах .. много сажелявам но нямам сили повечее .. 1 месец по късно той се прибра ... Отново се почуствах жива когато го видях той е най милот в жиота ми :) Ако се наложи да изживея всичко наново пак съм готова само за да съм с него... Много се караме но умираме един за друг [b]Обичам те Боги и за нищо на света не бих те заменила за никой и нищо ...

supernature
04-27-2011, 14:20
Любов! Няма смисъл да я описваме, всеки който я е почувства се чувства невероятно. Така, че ви пожелавам много любов! И много да се обичате. :smt007

marzinata
04-28-2011, 02:36
Любов ли е да го опишеш :D

linco
05-05-2011, 07:39
Ако не си обичал поне веднъж в живота си, все едно не си живял :)

Angeleyes
05-11-2011, 17:54
Много ми хареса текста които си написала , дано все така да сте заедно да сте щастливи и да не спирате да се обичате. =;

gerganna6
05-23-2011, 10:37
Bravo ..! Obichaite se ! :smt007

daerklord
05-28-2011, 18:58
Еми евала ви че сте успели поздравлвния.

ivansemkov88
06-02-2011, 10:43
браво браво, не че искам да ви разубеждавам ама любов, любов варен картоф белиш го а той суров ! :)

mishleto23
06-20-2011, 18:57
Zdraveite..! Kazvam se Mariq na 17 g sam i sam ot Sofiq... imam ogomen problen koito nemoga da go razresha sama..!! pisha Vi zashtot mislq, che shte mi pomognete pone manichko...! Problema mie takav che imam piqtel i iskam da sme zaedno Obicham go... no nashite ne mi pozvolqvat.. kakvo li ne opitax da sme zaedno zastavax sreshto roditelite mi samo i samo da sam s nego... no neshtata ne se poluchavat taaka kato ni delqt edin ot drug...kajete kakvo mogga da napravq po vaprosa? pomognete mi molq vi..!! Blagodarq Vi predvaritelno!!

Rikity
06-25-2011, 12:02
:)

georgimalinov
06-25-2011, 15:53
Здр Мария, имаш хубаво име. Като за начало ще е добре да дадеш малко повече информация, като например: Защо вашите ви разделят? Какво те не одобряват във връзката ви? Момчето и то ли така силно иска да сте заедно и прави ли всичко възможно за да бъдете? За да можем да дадем някакво мнение или някакъв съвет, трябва да сме поне малко наясно със ситуацията. От това, което си написала разбрах, само че обичаш момче, вашите ви разделят и ти питаш какво да направиш за да се съберете...

Montesuma
07-04-2011, 14:26
Zdraveite..! Kazvam se Mariq na 17 g sam i sam ot Sofiq... imam ogomen problen koito nemoga da go razresha sama..!! pisha Vi zashtot mislq, che shte mi pomognete pone manichko...! Problema mie takav che imam piqtel i iskam da sme zaedno Obicham go... no nashite ne mi pozvolqvat.. kakvo li ne opitax da sme zaedno zastavax sreshto roditelite mi samo i samo da sam s nego... no neshtata ne se poluchavat taaka kato ni delqt edin ot drug...kajete kakvo mogga da napravq po vaprosa? pomognete mi molq vi..!! Blagodarq Vi predvaritelno!!

От какво естество е проблема - омраза между семействата, на етническа основа???

alice13
07-04-2011, 21:35
mishleto23 да не е въпрос на религия ? или си единствено дете ? шото така е много гадно.. и аз имам две приятелки със същия проблем.. На едната й забраняват да е с него щото е турчин, а другата.. просто е единствено дете и родителите й не й позволяват дори да иде до кенефа сама

DarkSoul
07-06-2011, 13:04
Страхотна история...! :grin: :grin: :)

vanitu
07-06-2011, 13:43
Браво .. много любов !! :grin:

rainbowb
07-06-2011, 15:23
Обичайте се !! Така светът е по-хубав !! :-) :smt007

Nestlee
07-09-2011, 18:14
Нищо да не се променя дълго време, но ако се промени то да бъде към по-добро! :-)

Silwiya
07-13-2011, 15:32
Запознах се с момчето което харесвам... :-) ухааа :grin:

jakkiee
07-19-2011, 21:47
:) ..

Vanesinkaa
07-24-2011, 13:35
Бравоо, все така да се обичате ! :) :smt007

iglichkata
07-26-2011, 15:22
Колко сладко ...браво радвам се че все още има такива хора !!!!!!!! :smt007

iglichkata
07-26-2011, 15:23
а и да попитам прочетох че говорите за някакво клипче...може ли някой да ми го покаже ,защото никъде не го виждам :?

Zaharinka
07-30-2011, 22:28
Ухуу имам нова половинка,супер радостна съм. :-) :grin:

gabsit000
08-01-2011, 06:32
и аз ще споделя нещо,случи ми се наскоро,отскоро съм с това момче,но искам да изразя колко много съм щастлива.Прибирах се с нашите от София от сватба и принципно трябваше да си ходя с по-ранен влак,но тъй като се успях си тръгнахме с последния :D ..и отиваме на гарата,а аз тъкмо в този момент се бях ядосала на нашите за нещо и точно в същия момент ми се усмихва чаровно едно супер симпатично момче,тази усмивка ме накара да забравя за какво бях сърдита и да ме завладее за дни напред...тайничко се надявах да сме в един влак,кой знае може да се заговорим и да завържем някакво приятелство...но нещата станаха донякъде,паднахме се така с него,че бяхме в съседни купета и двамата седяхме навън,но никой нищо не казваше на другия,само разни погледи и до тук..оказа се че и той е към градът от който съм,макар че доста се учудих тъй като никога преди не съм го виждала и не очаквах да слезе ..вече бяхме на спирката с такситата,той с техните взе си такси,аз с нашите и си казах 'това беше ..,никога повече няма да го видя..' и така 1 седмица горе долу се чудя как да го намеря,мечтая си да го засека някъде по града,но не не се случва..и една вечер бях с един приятел,трябвало да ходи на някакъв купон и да ме вземе с него и кой ли беше там-ТОЙ :smt007 -момчето от влака..когато се видяхме,нито той,нито аз не можехме да повярваме .. той скочи прегърна ме и ми каза: "Не вярвах,че някога ще те видя отново!!",но живее в Германия и нямам да е за дълго тук ..и така на следващия ден излезнахме ..и вече 3 ден сме заедно и се чувствам много щастлива,макар че ще го загубя след известно време,аз се чувствам на седмото небе,отдавна не бях така .. :smt007

BumpyRide
08-03-2011, 11:03
anonimchetou все едно четях моята история (или по-скоро нашата - на мен и моето момче <3 ) ... и толкова се развълнувах.. Желая ви много много щастие и с всеки изминал ден да се обичате все повече и повече, както ние :)

lowexd
08-03-2011, 11:29
Уникална статия , радвам се много за вас :grin: това е наистина щастие за което си заслужава да живееш , много добре изказани мисли ! ;-) ти ме подсети за предишния ми приятел с , който се скарахме и аз не знам защо и скъсахме :-#

Eph
08-04-2011, 00:05
страшни сте 8-)

Ziksana
08-12-2011, 10:33
Супер миличко :-) Много се радвам за вас :)

Altamira
08-17-2011, 12:55
Много е приятно да разбера, че авторката е успяла да намери точния човек. Продължавайте все така да се обичате. Пожелавам ви всичко най-хубаво! :smt057

daniela0108
08-17-2011, 13:46
Днес ми писа мойта интернет любов, беше заминала за англия и не съм го чувала поне от две години.Много се зарадвах че ми пише голямо щастие, дано ми се обади да се видим довечера :)

mechetyy
08-18-2011, 20:14
Много любов ви желая :)

kpackapgo
08-21-2011, 18:09
Браво на вас :) Ще се чуем пак като скъсате и почнеш да пускаш теми "Какво да правя" :)

Dinosaurr
08-22-2011, 23:20
наистина много вдъхновяващо ! :)

WhereIsTheLove
08-24-2011, 10:30
Наистина много драго ми стана ! Браво на вас .. Пожелавам ви още много, много да се обичате и радвате един на друг :)

martito2
09-10-2011, 12:22
Ех, дано да има повече двойки като вас!! :grin: Много да се обичате и да сте все така заедно :)

Zaharinka
09-11-2011, 21:45
Те май вече не са заедно...За съжаление. :(

gabsit000
09-14-2011, 13:32
еми вече не ..

GetsugayaDAN
09-20-2011, 09:51
Страхотно :grin: и аз вярвам :)

chockie
09-24-2011, 21:26
Радвам се за вас .. много щастие за напред ! :smt007

follyy
10-10-2011, 11:21
Ако бях заменима,щеше ли без причина,ти да нямаш очи за друга никоя

kretenaila
10-16-2011, 11:28
Няистина темите за щастлива любов са малко (за жалост)... евала ви правя ^^ =D>

qnavi
10-23-2011, 05:51
Много хубава тема :) :) :)

monny95
10-24-2011, 11:32
щастлива си,а това е наистина много важно :)

Glorybox
10-30-2011, 05:54
Най-тъпата тема на света, много лигава история , реалността е съвсем друга.

DarkKiller16jp
11-12-2011, 14:29
Най-тъпата тема на света, много лигава история , реалността е съвсем друга.

+1
А и не мога да разбера, защо след като вече са се разделили (така прочетох по-горе) продължавате да ги поздравявате!?

sladur4etyYy
12-20-2011, 22:25
^ хахаха, наистина е леко абсурдно. но все пак е хубаво, че такава красива история изобщо се е случила, без значение, че вече е в миналото. :)

toad
12-23-2011, 16:07
Нека се обичат децата , лошо нема . Пък някой ден и малки жабчета може да имат . :)

BaffaLsc
12-28-2011, 20:14
Прекрасна история,нашата е подобна, някой друг път ще разкажа. :)

Cyandreamer
01-05-2012, 18:18
Прекрасна история,нашата е подобна, някой друг път ще разкажа. :)

Аа, мисля, че всички я знаем. Ходели сте 1-2 месеца, след това ти си му направила дудук, той се държи, все едно си най-прекрасното нещо на света, защото имаш малко дупе и му е кеф да те праска всеки ден.
14-годишните са на този акъл, нормално, а дъртаците не могат да си намерят по-кадърно.

BaffaLsc
01-05-2012, 19:00
Аа, мисля, че всички я знаем. Ходели сте 1-2 месеца, след това ти си му направила дудук, той се държи, все едно си най-прекрасното нещо на света, защото имаш малко дупе и му е кеф да те праска всеки ден.
14-годишните са на този акъл, нормално, а дъртаците не могат да си намерят по-кадърно.

Аз пък мисля, че си фрашкан/а с комплекси :lol:

mississippi
01-06-2012, 11:28
нали за това сме тук, да си споделяме преживяванията, не виждам какво лошо има да си кажеш каквото те мъчи, ако ще и това да е най-баналната история

lowexd
01-07-2012, 09:02
Продължавайте в същия дух , да се карате , за да изглаждате отношенията и дано да те обича още по- силно отколкото сега :)

BaffaLsc
01-07-2012, 12:31
Продължавайте в същия дух , да се карате , за да изглаждате отношенията и дано да те обича още по- силно отколкото сега :)

Как можеш да пожелаеш на някого да се карат, за да са им добри отношенията ?

mississippi
01-18-2012, 12:04
разстоянието рано или късно става най-големия проблем

Aquafresh?
02-02-2012, 20:33
Ми , с момичета съм имал 2 хубави спомена.И 2та съмнително иситнски

LushLqsh
02-02-2012, 20:48
Айде пожелавам ви още много по толкова :) Обичайте се (sun).. :*

baby_love_you
02-05-2012, 22:49
Това е прекрасно. Желая още много споделени мигове и нестихваща любов. ^^ Be happy

forside1
02-12-2012, 12:17
Адмирации ! Всеки е минал през щастието, за жалост и през други неща :)

name9
03-13-2012, 07:11
Тестът е готин,хвърлете му по едно око,но не четете отговорите предварително
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, ина4е няма да ви е интересно!
И Така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.

2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
3.Първият ти инициал: А-Р,Л-Р,С-Я
4.Месецът ти на раждане
5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6.Напиши името на човек от същия пол като теб
7.Любимото ти число
8.Калифорния или Флорида
9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10.Напиши желание.
Отговорите:
1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3.Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5.Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9.Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в някой форум до 1 час!!!
УСПЕХ!!!

MonnyMonsterr
03-13-2012, 10:04
Много хубава история, личи си, че любовта ви е чиста и прекрасна. Желая ви щастие и много успех. Дано още много време да сте заедно :)

Angeleyes
03-13-2012, 19:17
Трогателна история, дано и занапред да се обичате така... :)

flamesoulbgr
03-28-2012, 13:51
Понеже виждам, че любовното щастие не е на особена почит, реших и аз да разкажа една история :) Ей така, за разнообразие.

Първа сцена.
Времеви период: пролетта на 2003 г.
Място: teenproblem.net
Главни действащи лица: двама тийнейджъри, на възраст клоняща по-скоро към двайсетте.
Темите в тийнпроблем тогава са далеч по-сериозни, има много малко спам. И не е трудно да намериш човек, с който да проведеш добра дискусия. Така се откриват и двамата герои. От тема на тема, от мнение на мнение, виждат в другия своя огледален аз. И двамата са с разбити сърца и се използват взаимно, за да излеят онази мъка, която така стиска младежките сърца. Но постепенно, освен отдушник откриват и нещо друго. Откриват онази искра, която съществува между две "сродни" души. На мен това понятие определено ми е много смешно.
:)
Запознават се през лятото на същата година. И макар че връзката им трае едва до септември, аз си мисля, че можем да дадем на тази любов онова определение: чиста, искрена... истинска.
Та тя преживя толкова неща. Преживя раздяла, преживя други връзки, преживя дори повече от година загуба на какъвто и да е контакт. Преживя дори лъжа.
И съвсем случайно 4 години по-късно, те се откриха. И избягаха от всичко и от всички. От разбитите си сърца, от недовършените си връзки, от изгубения път. И се намериха един друг. Така както се бяха виждали в началото, когато за пръв път сплетоха пръсти на брега на морето. И знаеха, че този път ще бъде завинаги. Затова побързаха да го кажат на всички. Само 1 година след като се преоткриха, те застанаха пред 150 човека и си обещаха винаги да бъдат един за друг истински приятел.

А сега? Сега се карат всеки ден, имат своите разправии, плакаха стотици пъти. Но нито за миг не спряха да вярват, че тази любов заслужава всичко това. И заслужава да се борят за нея.

Боже, колко романтична съм можела да бъда :)
Отдавна не бях плакал от... даже незнам как да го нарека.. Може би радост, може би удовлетворение, че на този свят няма само тъга.. Няма само разбити сърца и горещи сълзи, а че има и безгранична любов и радост. Браво!

krisence
04-07-2012, 20:59
Наистина много хубави истории, много се радвам за всички вас. :) Напълва ти се сърцето, когато прочетеш толкова хубави истории.

^ хахаха, наистина е леко абсурдно. но все пак е хубаво, че такава красива история изобщо се е случила, без значение, че вече е в миналото. :)

Къде в темата пише, че са се разделили ?

SunT
04-07-2012, 21:51
Те май вече не са заедно...За съжаление. :(
1000 букви

krisence
04-08-2012, 19:19
Просто аз прочетох всички мнения и не видях някъде да пише, че са се разделили, освен на предишната страница...

Me4encety
04-25-2012, 17:48
Az shte razkaja moqta shtastliva istoriq,koqto se nadqvam i da si ostane shtastliva.
I taka neka da zapochna ot zapoznanstvoto ni.Edna vecher prosto ot nqmane na rabota i pisah vyv facebook.Popprincip ne mi haresvashe osobeno,ne odobrqvah nachina i na oblichane i kato cqlo - sydih samo po vynshen vid i sgreshih.Pisahme si cqla vecher.Ugovorihem se da se vidim.Kogato se vidqhme prosto stochme i se gledahme v ochite i prosto se pregyrnahme.I tka pochnaha telefonni razgovori s chasove,chatove vsqka vecher,mili dumi,celuvki i t.n.Taka v prodyljenie na dva meseca i polovina.Vsichki misleha che sme zaedno,zashtoto izglejdahme kato vlubena dvoika.Ottam zapochnaha podigravkite,obidite i vsichki gadosti.Priqtelite i q ubejdavaha da spre da se zanimava s men,zashtoto sym shtqla da i sysipq jivota.Moite priqteli mi kazvaha da se stegna i da se vzema v ryce.Ne im obryshtahme vnimanie.I prosto edin den direktno i kazah "iskah li da si s men ili ne".I veche pochti mesec sme zaedno.Otnasqme si mnogo podigravki i obidi ot horata,no prosto ne im obryshtame vnimanie.Moite priqteli sviknaha s misylta,a neinite razbraha che ne sym takava za kakvato me opisvat.Naistina mnogo q obicham i mislq che s neq nqma da e kato s drugite.
Malko se protochih,no i az iskah da spodelq ^^

inkognito78
04-27-2012, 18:38
Здравейте на всички. Значи моята историйка е следната, бях с едно момиче около 4, 5 години, но неможе да се нарече и враска това което имаше между нас понеже се виждахме рядко, но ни свързваха куп неща и към края които се предосещаше по някакъв начин не се бяхме чували, нито виждали, нито писали 4 месеца някъде.. и... аз реших да и пиша за да си изясним нещата понеже нямаше как да оставя всичко така, но тя вече го беше решила, просто искаше да приключи всичко и там да си остане в миналото и недоумявах как така го е решила без да си поговорим за това.

Аз ако не и бях писал така щяха да си останат нещата... просто мълчание и нищо друго.... (такъв човек е тя) поговорихме си, и си изяснихме нещата напълно.... и аз нямаше какво друго да направя освен да и кажа че след като го е решила това окончателно, поне да ме изтрие от живота си, но тя ми отговори друго... че тя нетрила профили и телефонни номера и след като толкова много искам аз да го направя, но тя беше напълно наясно че няма как да стане, невъзможно ми е да я махна, и немога да се преборя все още с чувствата си към нея, макар да зная че всичко е приключило.... такъв човек сам си обикна ли някого, много време трябва да мине за да го забравя.. и въпроса ми които се питам и до ден днешен е, защо след като е приключило всичко още не ме е заличила напълно от живота си и не ме махне отвсякъде след като е безразлична и неиска и да знае дали сам жив... това ми е въпроса? аз се държах с нея като принцеса едва ли не (в буквалният смисъл на думата)... и тя това го осъзнаваше дори ми казваше че досега никoй не се държал така с нея... то бяха подаръци и уважение и какво ли още не, да не изброявам че ще стане много дълго.. ) дори бях стигнал до там да я оредя да работи като стюардеса в чужда авиокомпания и тя ахваше от тези неща които правех за нея и не само. Но след извесно време тя започна да се отдалечава от мен, незнайно защо оправдаваше се с това че несме се разбирали, нямаме общо чувство за хумор и че сме говорили на различен език... (то кой ли може да говори с жена на един език)... обикаляхме също надлаш и нашир цялата страна с нея и се разбирахме префектно, за това казвам че невярвам в нейните думи че не сме си говорили на един език.. и разбирали също така, след известно време спря да ми отговаря на обажданията аз и писах в skype тя ми затваря и несикаше просто да си говорим... а... дали сам я обидил или наранил с нещо.. поне от нейните думи понеже си поговрих с нея и за това нямало такова нещо... щяла да ме запомни с добро и нямало проблеми, никакви в това отношение и изобщо каквито и да било.. просто ей така инстиктивно каточели го реши, което ме изненада много! ... дори тя наскоро замина да работи в чужбина и след като разбрах че ще напуска страната и след нашият разговор които се проведе като за последно в които тя ми каза че иска да приключи всичко... и там да си остане в миналото и каквото било било... аз и казах това което казах, че да ме махне и да ме истрие от живота си щом така е решила но тя неможела...? .... което ме замисли.. защо ли.. и на следващият ден аз и написах смс и съобщение с добри пожелания, дори когато вече е била пристигнала в съответната страна е прочела какво сам и написал и ми отговори сякаш несме си говорили за тези неща предната вечер а именно че всичко е приключило, и след това и писах още два пъти дори и побликувах побликация на стената и в ФБ... и очаквах да ми отговри на тези други две съобщения които и писах или пък да хареса дори или пък да коментира това което побликувах на стената и.. но... без резолтат вече 20 дена при условие че я виждах че влиза на линия... и така до ден днешен.. нищо... ( защо точно така е постъпила и какво сам и причинил... наистина незнам какво е станало... нищо не ми казва, само едно и също повтаряше неискам, дори в един от последните ни разговори в skype след като ми каза че всичко е приключило преди да е започнало каквото и дaбило аз и казах че ми се иска да не я изгубя и че искам да си останем поне приятели.. ДА... признал сам и мнoгoкратно в стотици съобщения и не само... дори и към края какво чувствам към нея и че това никога няма да изчезне.. или пък да се промени, тя ми отговори на това мое искане като толкова искаш се драш така пиши ми звъни ми, ако искаш.. и след около час време в което неси писахме тя си бе променила коренно мнението, а именно че неиска да продължаваме каквото и дaбило дори и приятество..? и тогава се изненадах отново а тя не е малкa на 25 е... ами друго в моента не се досещам да кажа, просто нейсакам да я изгубя напълно и немога да го преглътна това, поне ми се иска да си говорим макар и отвреме навреме.... това е... и за това сам говорил с нея но... се надявам че ще благоволи един ден да ми откликне на съобщенията и поне да си пишем.... защото ако е някое друго момиче досега да ме е изтрила не само от профилите си и от телефона си ами и от паметта си.. най вероятно.. ще се надявам да ми отговоритe
, благодаря предварително

drumhead1
05-02-2012, 13:10
Днес с моето момче правим 2 годинки и 1 месец неземно щастие!

littlecrush
05-03-2012, 16:41
браво браво браво !!!!!!!!!! Любов да е ! Още много споделени миговеее <33333

blader
05-07-2012, 22:31
Ето и нашата история че сега усещам възможност да задоволя донякъде импулса си да изкрещя на света колко много обичам момичето до себе си :D...
Значииии...впоследствие разбрах че тя ме е харесвала 2 години преди да се запознаем въобще а имайки впредвид възрастта й това си е мнооооооого време...
Аз съм на 19(миналата година завърших но се запознахме в училище въпросната година тогава бях на 18...) а тя на 15(на 14 тогава...) но повярвайте ми в началото просто не можех да го повярвам това...изглежда поне колкото мен(не само визуално...) видях я но се запознахме реално във фейсбук(не правих връзката между невероятно красивото момиче излъчващо достойнство и клса което виждах в училище и хлапето което също слуша рок от фейсбук и което поради някви необясними причини имах в 'приятели' ама се оказаха един и същи човек...най-голямото чудо в живота ми(sun)!...)...първия път като си говорихме разгледах снимките й щото не мога да оглеждам някого подробно на живо...освен ако въпросния човек не е наясно с това и няма нищо против...просто има хора които се дразнят все пак та да...нямах пълна представа за това колко е прекрасна но виждайки снимките и ченето ми удари земята(между другото година и половина след това същия феномен се наблюдава с все по-голяма сила :D...)...И тъй като нямах възможност тогава да ползвам компютър у нас всяка седмица ходих на гости при вуйчо ми за уикенда за да мога да си пиша с нея тъй като в началото бяхме толкова стеснителни че едвам си казвахме 'здрасти' камо ли да водим по-обширни разговори или да говорим за излизане(не бяхме от най-отраканите въпреки че тя беше и все още е едно от най-желаните момичета в училището а мене всички ме знаеха щото всяко междучасие бях на коридора и рисувах или четях някоя книжка и така се запознах на практика с всички :D...) и доста бързо установихме че се усещаме прекрасно и някак странно естествено...не е като да сме еднакви или пък 'привличащи се противоположности'...просто все едно се познаваме цял живот и се допълваме във всичко(sun)...
Имаше страаааааашно много и най-разнообразни неща на пътя ни...неща които на моменти сочиха към сигурен край на всичко между нас но въпреки всичко и моите и нейните проблеми не се отказахме или не си казахме 'не виж сега...идва ми вповече...искам да си живея живота вместо да се занимавам с тебе...' аз се подкрепяме и си споделяме всичко пък ако ще и да е малко натоварващо на моменти защото усещането да преминеш през нещо С някого е невероятно а облекчението след това-прекрасно(sun)...
Всъщност не винаги всичко е гладко и между нас де...не са само външни влиянията върху връзката ни...Имаме си всичко...имаме много смях...много напрежение...тъга на моменти или пък неописуемо щастие и изненади...Но винаги повярвайте ми винаги дори и след година и половина(броя и 7-те месеца 'доказване' тъй като и двамата бяхме наясно че се харесваме но ни беше много страх да си кажем в прав текст а тя искаше да се увери в чистотата и истинността на чувствата ми...естествено не сме си говорили нищо от тези неща на момента но си беше ясно :D...) любовта е на първо място...'Малката'(така й казвам откакто се познаваме...) е целия ми свят...просто толкова много я усещам(много е абстрактно...не мога да го обясня нито пък защо толкова често го използвам но ми звучи като това което най-добре описва връзката ни...'усещане'...би трябвало да ме разбирате...) и толкова силно се стремя към нейното и общото ни щастие че всяка нейна усмивка и дума ме правят щастлив...опознаваме се постоянно и все пак винаги има какво да научим един за друг...впечтляват ме думите й и съчетанието на детински наивитет и прищевки със зрялост и съобразителност на моменти далеч надминаващи моите при все възрастовата разлика...Отделно очите й са невероятни...гледайки ме с тях просто няма нужда от думи...ако има нещо във визията й което ме оставя безмълвен то това са те...и като цяло съм запленен от личността й и искам да имам възможност да задълбавам все по-навътре в душата й така както тя навлиза все по-навътре в моята и да споделяме това щастие по възможност до края на живота си защото тя заслужава да е щастлива а аз правя и ще правя всичко възможно да го уредя за нея...просто усмивката й е моя стимул да се опитвам да бъда винаги още по-добър...като цяло(sun)...
Надявам се нищо да не попречи на щастието ни защото досега сме се справяли с доста сериозни неща и мисля че ставаме все по-силни заедно и ще можем да се справим и с известни и неизвестни бъдещи предизвикателства...все пак вярваме един в друг а това според мене е едно от най-важните неща...
Aaaaaaahhh...толкова я обичам че ми се иска в момента да е тука и да си я намачкам и да я целуна така както никога досега...и ще го направя хм...!...

Krista_99
05-25-2012, 19:23
4estito mn se radvam za vas , malko hora mogat da go postignat i dosta ot tah me4taqt za tova , radveite se i neka budete zaedno o6te mno0ogo vreme :):):)

meliss
06-06-2012, 16:13
Днес с моята любов правим 3 години <3

meliss
06-07-2012, 19:21
Честито :):) Много любов !! :)
Много благодаря :)

deniity.we
07-12-2012, 14:40
Все така да се обичате, защото без любов живота губи смисъла си ;)

tori
07-13-2012, 07:05
Запознах се с него преди година и два, три месеца и започнахме да си говорим, да се лигавим, да перверзничим. Приемах го за приятел, за някой, който ме обича приятелски такава, каквато съм. Не се виждахме често, само когато се засечем съвсем по случайност някъде или у някой общ познат, или когато ходех да вземам най-добрата си приятелка (в един клас са). Веднъж обаче започнаха да пристигат съобщения във фейсбук кутията ми от един "пич", дето си ме беше харесал и аз му казах, че съм обвързана. Помолих Дени за една снимка, с която да се отърва от този досадник и в замяна той поиска целувка. Първата му целувка. Снимахме се и му обещах да му дам целувката по-късно, все още не бях сигурна дали няма да разваля приятелството ни с това. Един ден излизахме с приятелката ми (за напред ще я наричам просто Мамутчо). Ядохме сладолед тримата, говорихме си, лигавщина, простотия - знаете как е, после той дойде да ни изпрати до нашия квартал, след това се качихме до нас да си взема нещо, не помня сега. Тогава се запозна с нашите. Леле, какво запознаване беше... Все още го помним и петимата присъстващи. :дд
Вечерта го целунах и оттогава нещо се промени, нещо започна, нещо, което никога няма да свърши скоро надявам се. На 26.06 направихме 1 година. Нямаше романтични изненади, но... Вече си бяхме подарили най-важното - сърцата си, времето, прекарано с другия, търпението... Нищо няма да е същото, вече не сме, каквито бяхме. Научихме се да се обичаме, да не се лъжем, да си вярваме...

Izabela97
07-14-2012, 11:32
Браво на вас :) Обичайте се :)

AniTM
07-15-2012, 12:36
Браво.. Да се оби1ате дълго :):)

Anonyss
07-15-2012, 12:40
Пожелавам ви безсмъртие !

Amore-Mio*
07-16-2012, 18:55
Най - накрая намерих възможност да изкрещя на много хора, колко всъщност го обичам. Заедно сме от 5 месеца и 11 дни, но имаме чувството, че сме заедно от години. И ни се искаше да се бяхме запознали доста преди това, но важното е, че се срещнахме и нещата се развиха по такъв начин.

Та, запознахме се в един студен зимен ден, покрай общи приятели. На които, и до ден днешен, съм адски благодарна. Защото открих любовта на живота си. Да, беше любов от пръв поглед. Очите му и усмивката му бяха толкова топли, че ми стоплиха сърцето. Уникално! Даже още при запознанството ни - ние се избъзикахме помежду си. Въпреки, че изпитах нещо към него при запознанството ни - не съм си правила труда да го търся. Но няколко дена след това, открих покана за приятелство от него във Facebook. Беше си направил труда да ме потърси. Излязохме. Разговорът не вървеше особено добре, но в последствие нещата се оправиха и той дойде да ме изпрати до у нас.

И тогава , с уникални думи ми предложи да сме заедно. Бях на седмото небе, въпреки че не го показах. Или поне не пред него.

Още от самото начало нещата вървяха добре, с малки изключения, но всичко се оправи. Уникални изненади и подаръци си правехме. И все още е така. Въпреки, че и двамата сме дарили сърцето си на другия. Та, след време когато тръгвахме разбрах, че той също е изпитал любов от пръв поглед.

И вече сме заедно 5 месеца, а имам чувството, че сме цяла вечност заедно. Сродна душа! Истинска любов! Имаме преживявания, които всеки друг би имал за години връзка. Щастлива съм с него! Истински щастлива. Смея да каже, че той е човека, който ме научи да обичам и ме накара да се почувствам също истински обичана. Не искам това щастие да свършва. Не! Той се превърна в нещо, без което няма да мога. Няма да съм аз!
Имали сме много пречки и препятствия, но бяхме заедно, подкрепяхме се и преодоляхме всичко. А най - страхотната му изненада беше, когато ми предложи годеж /на третия месец/ и с това ми доказа, че наистина иска да сме заедно. Та, вече сме сгодени. И сме заедно щастливи. Въпреки, че родителите ни все още не знаят. Тъй като аз имам проблем с моите родители, а за неговите е все още рано, въпреки че ме приемат като част от семейството.

Пожелавам на всеки да намери истинското щастие, което аз вече намерих и се надявам да е докрай така. Дори и след смъртта да сме заедно!

PyCoKoCkA93
07-26-2012, 16:21
Някой знае ли дали още са заедно авторката и момчето и?Любопитна ми е понеже гледах,че от края на 2010г. не е писала тук.Ще е жалко всичко да е свършило... :(

wildet
08-01-2012, 16:34
Браво на вас:)
Продължавайте все така:)

~Xrisko
08-02-2012, 09:55
И аз ще ви споделя ^^ С моето момче сме вече почти година и супер много си се обичаме. Не всичко е перфектно, караме се понякога, но разбрахме, че при нас без караници не може :D Април 2011 си седяхме с едни приятелки в един парк и някаква група момчета се показаха от един прозорец и почнаха да ни подвикват, даже слязоха при нас. Не им обръщах внимание, бяха някакви непознати, които си правят шега с нас. Няколко месеца по-късно той започна да ми пише, като ме попита дали ми се е случвало да стоя в някакъв парк и някакви момчета да дойдат при нас :D Бях много изненадана и може би това ме накара да продължа да му пиша. Няколко дни по-късно се засякохме из града, казахме си здрасти и той ме гушна (изрично ме беше попитал дали може да ме гушне като ме види). Сърцето ми щеше да изхвръкне по време на тази прегръдка :D После си уредихме среща и ето ни сега почти 1 година сме неразделни <3 Кой да повярва, че момчето от прозореца е най-голямата ми любов? :D

rosy_99
08-10-2012, 06:53
Браво на вас! Малко са връзките които оцеляват и се развиват като вашата, щастливци сте наистина. Продължавайте все в този дух! :)

urlittlelady
08-13-2012, 12:50
искам да ви споделя моята история, която не си представях, че ще се превърне в толкова важна част от живота ми :D
Та така... запознахме се по много необичаен начин на една хижа. Той с неговия клас аз с моя. Вечерта беше много забавна - танцувахме крещяхме пихме, а едно момче забоде глава в чинията си и го закараха до болницата.. е подробност Заплашиха ни, че повече няма да ни заведат защото носим алкохол. Но ние продължихме да правим това, което ни харесваше. С въпросното момче се оказахме на една маса и аз реших да снимам окото му - манячка на снимки, човек с хубаво око, разбирате ме :D Заговорихме се и седнахме на един диван, и аз си легнах на неговото рамо. Нямах приятел, тогава би беше нещо като утеха за това, което липсва. разцелувахме се, разлигавихме се, но едната госпожа ни изпрати по стаите, защото на нея така и изнасяше.
След няколко дни се намерихме в скайп, общи интереси бла-бла-бла и минали истории. Общо взето много си допаднахме и си писахме и писахме до не знам колко часа. Разменихме си телефони, говорехме си вечер. Ден след ден започвах да мисля само за него и странното ни запознанство. И какво разбрах после - имал си приятелка и тя му беше на гости и той ми пишеше сякаш никога не сме си писали. Обидих се, че постъпва така, все едно съм му само за запълване на времето, когато нея я няма. Изгубих всякаква надежда с него, винаги можеше да постъпи и с мен така ако беше станало нещо. Спрях да му пиша и да му се обаждам, въпреки, че ми беше гадно. След което той ми писа, извини ми се започна да ми обяснява как се е притеснявал да не напиша нещо за хижата и тем подобни. Аз с цялата си наивност реших да му простя и пак продължихме да си пишем, но не по същия начин. спряхме да си говорим по телефона. Пращахме си песни за поздрави, но нищо повече. Наистина бях изгубила надежда, когато един ден той ми предложи да излезем. Хубаво, излязохме смяхме се разхождахме се и се гледахме така сякаш винаги сме го правели. седнахме на едни пейки и той ме погледна право в очите. Гледаше ме толкова мило, но аз реших че трябва да си ходя и че това е било чисто приятелско. Този негов поглед не ми излизаше от главата, но аз си продължавах да държа на моето "той си има приятелка какво изобщо си мисля" Да ама той откри че приятелката му го лъже и е буквално к*рва и я заряза. Продължавахме да си пишем времето минаваше и си пишехме "Аз съм твоя, аз съм твой" приемах го малко на шега въпреки, че не исках да е така. Това продължаваше вече 11 месеца и той се разболя и не можеше да идва на училище, нямаше как да се виждаме и да се смеем по коридорите, а приятелите му да ме наричат с името му :D И точно когато беше болен и всичко му беше криво си говорихме и говорихме и той ме попита дали искам да съм с него. Първо не можех да реализирам че изобщо става нещо, след това започнах да пищя от радост и му казах да. беше толкова хубаво....
Сега сме заедно от почти година, минахме през толкова много неща, преживяхме толкова много събития, да, карахме се но това никога не ни попречи. Той стана част от мен. Толкова мигове на смях и сълзи и въпреки всичко смятаме че това е нашата приказка. Сега мислим да прекараме едно незабравимо лято и да се виждаме колкото може повече. Сега ще ходим на море и хич не ми се иска това лято да приключва, защото ще се премести да живее в София... ;( Надявам се нищо да не се развали, защото го обичам повече от всичко и е единственият човек на когото мога да се доверя на 100%

nymphadora
08-16-2012, 20:14
Харесвах го две години преди да тръгнем и вече си е мой от година и два месеца,без да ми омръзне въобще. :)

lekksy97
08-21-2012, 11:35
Браво : ) Обичайте се и бъдете винаги така ! : ) <3

Juliett.
08-23-2012, 13:41
Ауууу гълабчетааааааааааааааааа аа да продължавате все такааа !!!!!!!!!!!!!! :*

WenNy98
09-02-2012, 18:35
http://limonka-s.dir.bg/_wm/library/item.php?did=179223&df=73347&dflid=3

Lisinka
09-07-2012, 11:42
Браво на вас ! Точно там е възела на нещата, че понякога са нужни трудностите,за доказване на любовта между двама души и как те успяват да преминат всичко не по отделно,а ЗАЕДНО ! Обичайте се,защото по-хубаво от това НЯМА! :)

titinkaa
09-27-2012, 12:40
Браво на вас.Не трябва да се предавате и при най-малкия проблем да се разделяте,както правят повечето двойки.Винаги караниците и трудностите водят до нещо хубаво,след време човек осъзнава какво има до себе си.Пожелавам ви да сте все така щастливи.Обичайте се много. :)

М a L ч Y y ! ! :*
11-09-2012, 10:56
Щастлива съм, защото вече почти два месеца има момче, което ме прави най-щастливото момиче !

pozitiwen
11-12-2012, 08:56
Много е мило това ,което си написала.Радвам се за вас независимо ,че не ви познавам.Пожелавам ти да се чувстваш така винаги ,защото това е най-хубавото чувство.Да обичаш и да се чувстваш обичан.Усепх

Aspire
11-17-2012, 21:59
Най - хубавата тема в раздела ^^ !

YSMF
11-21-2012, 11:29
Вчера направихме 8 месеца. Ако някой ми беше казал преди година и нещо, че ще сме заедно бих му се изсмяла в лицето. Тръгването с него беше едно от най - хубавите импулсивни неща, които съм правила.

silky92
01-03-2013, 17:42
Няма нищо по-хубаво от споделената любов и истинските чувства. Продължавайте да се обичате :))

^.^
01-10-2013, 20:17
Много се радвам за вас и ви пожелавам да сте все така щастливи! Всеки заслужава да бъде обичан.

YSMF
03-11-2013, 21:22
Благодаря ви, но скъсахме малко след като направихме 9 месеца. :) Но все пак темата е за споделяне на щастие: може да скъсахме, но той си остава най - добрия ми приятел, на който имам 100000% доверие. Той е единствения човек, който не издал нито една моя тайна независимо дали сме били скарани или не. Доста неща сме преживели заедно, станахме по - зрели. Not a bad end after all 8-)

bloodylips
03-18-2013, 14:49
направо ми оправи деня :)

Стефи Данчева
03-25-2013, 15:08
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/543916-%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B8?p=10644328#post10644328 Моля ви помогнете ми , наистина ще съм ви много благодарна ! Съжелявам че не е по темата просто съм отчаяна ! Благодаря предварително и сори за спама !

stOlen``EyEs
04-08-2013, 19:01
Ами и аз да споделя тогава :)
Не знаех, че съществува любов от пръв поглед и мислех, че това е поредната романтична глупост, която хората си втълпяват.. Но.. повярвах! Заедно сме с моето момче вече 2 год. и половина. Понякога си мисля колко е странно и в същото време невероятно хубаво да усещаш, че един човек дава целия си живот за теб.. Аз това усещам от моето момче и когато ми каже, че диша, заради мен му вярвам напълно! Толкова неща изостави и направи за мен, че цял ден живот няма да ми стигне да му казвам и доказвам как всъщност той представлява цялата ми вселена! Пожелавам на всеки един от сърце една такава любов!

"Ние просто сме две половини на един и същи човек.. и когато сме разделени.. ние просто сме нещастни!.."

Lovedream
05-03-2013, 12:38
Радвам се за вас ! Прекрасно е ,че има хора,които наистина се обичат..В тези времена . Както ии да ее много любов ви пожелавам !!! < 33

lyuba991
06-22-2013, 11:03
Страхотно е в тази тема да има и хора, които да споделят с нас щастието си! Много любов ви пожелавам! ;)

tori
06-26-2013, 20:33
Днес направихме цели 2 години. Избъзика се, че две гадини са издържали цели две години заедно. Дано има още хиляди пъти, в които да празнуваме 26.06 заедно. И дано винаги се обичаме толкова много, защото ще изсъхна като райграс на твърде силно слънце ако него го няма. Той е моето спасение. Промени ме толкова много за 2 години...

DestinnieLawrencium
06-30-2013, 19:45
Колко хубаво, чак на мен ми стана приятно, като го прочетох. Моята история е почти същата. Сега разбирам, че всичките "лоши" неща, които ни се случиха преди и след като се събрахме са ни били от полза - малка или голяма. Никога не знаеш какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш. Радвам се, че сме успели да преодолеем всички тези препятствия и неприятности заедно и сме се задържали. Това направи любовта и връзката ни по-силна и по-хубава. Опознахме се много повече и чак сега разбирам, че колкото и да си мислиш, че познаваш даден човек, винаги има какво още да научиш за него. Сега, когато и двамата познаваме и хубавите, и лошите черти на характерите си, сме много по-щастливи. Дразним се понякога, но все пак се стремим да бъдем по-добри, защото винаги може повече.
Много се радвам за вас, макар че не ви познавам. Пост-а ти ме усмихна и ми припомни някои позабравени неща. Благодаря ти и успех. :)

marilyn
07-01-2013, 12:03
Никога до сега не съм писала в тази тема, защото не е имало какво да споделя толкова. Бях щастлива, но на друго ниво.

Вече сме заедно 3 месеца, а сякаш го познавам от цял живот. Обичам го страшно много, толкова ми е щастливо с него. Вярвах, че рано или късно ще си срещна Човечето, но не вярвах, че ще е толкова скоро.
Толкова е ценен.

Сякаш сме правени един за друг... толкова сме по мярка - и физически, и всякак.
Хубаво ми е с него, искам да е така и за напред.

pifiella
07-02-2013, 22:01
А аз съм влюбена :D

prosto_chovek
07-07-2013, 22:38
Има едно момиче, което владее цялото ми сърце. Дори в момента гледам звездите през прозореца и осъзнавам, че и те не са толкова ярки. Любов.

vasi55
07-13-2013, 21:01
Браво !!!

Milewa
07-31-2013, 11:59
Хубаво е сред толкова много теми на се намери поне една, в която не се разказват тъжни истории и търсене на решения.
Поздравления ! Страхотна тема. Радвах се докато четох темата ти. Дано се постват повече такинва :P ;)

tonn6
08-28-2013, 07:45
О, стана ми много хубаво. Много се радвам за вас.

shaka.laka.7524
08-28-2013, 10:51
ENJOY -----------> http://shakalaka.info/ ; ]

ellzyy
09-05-2013, 10:37
Тъжното е че почти всички теми в раздел Любов са тъжни.. , пуснати от объркани и наранени тийнове.. Ето тук и моята история.. която е щастлива поне за сега.. и ще я споделя. . С моето момче сме заедно почти 7 месеца. Имахме много трудности.. проблеми ,неизказани думи.. и двамата грешихме много пъти..в началото, опитвахме се да оправим всичко и все нещо куцаше.. губех надежда а не е трябвало.Винаги трябва да носим надеждата със себе си.. Времето което прекарвахме заедно ни сближаваше все повече и повече.. нощите.. утрото което посрещахме заедно.. Може би не осъзнавахме как се променихме и двамата към по-добро,научихме се да се разбираме перфектно.. Да посрещаме проблемите заедно.. Да не се караме един на друг,да проявяваме разбиране.. и да не повтаряме предишни грешки..някак израстнахме много ... и станахме като едно цяло.. Той за мен си е моето перфектно момче..Грижи се за мен,обръща ми внимание, милилчък е .. разбира ме.. слуша ми просотиите и лигавщините понякога.. Когато ме прегърне се чуствам толкова малка.. защитена.. сигурна.. и обичана.. Радваме се постоянно един на друг все едно сме от вчера заедно.. усмихнати гушнати.. щастливи.. Днес сутринта когато отворих очи и го гледах как се гушка в мен осъзнах че всички проблеми и трудности които ни се случиха са ни довели до тук.. Дори и тогава в най-трудните моменти не спрях и за миг да вярвам в нас.. и е имало защо.. дори сега се усмихвам пишейки за него.. Благодаря на всички които си направиха труда да прочетат темата ми.. :smt007
Все едно си публикувала моята история .. Много се радвам на хора като теб , бъдете много щастливи. Пожелавам на всички останали да намерят своята истинска ЛЮБОВ !!

~~~~Ghostface~~~~
09-06-2013, 13:02
единствена щастлива тема (освен на онези 9, 10 годишни дето си правят профили да се радват, че са им дълги 4 см)

GiveMeLove
10-10-2013, 13:53
Щастлив съм, понеже отивам на рожден ден, ще се напия безпаметно, утре ще ми е лошо, имам кормуване - преди, което ще изпия няколкостотин бири, за да оправя градуса, после ще се наям с боб и ще си спомням за този прекрасен рожден ден...

Малко по-късно ще почне Армения - България, ще изпия отново завидно количество ракия, след което литърки биричка и ще псувам цяла вечер, докато не заспя в полуседнало състояние..

Щастлив съм!

Cloud9
10-16-2013, 08:44
Нашата е много дълга,но и без туй нямам какво да правя....
Беше септември,2008 година.Гаджето ми по това време учеше в Пловдив и не се виждахме въобще от месец и нещо.Не че имахме дълга и сериозна връзка,ама тоя месец ми се стори година.И не че бях влюбена.Просто бях се задомила за тези 3 месеца и не ми се щурееше с други.И това е много за мен.След пореден разговор,иницииран от мен,аз се нервирах и реших че следващият ни разговор /когато си купя ваучер/ ще бъде последният ни.Седях в стаята,далеч от колегите ми,които шумиха наоколо,смееха се и се опознаваха.Аз бях мрачен облак,защото това не беше университета,в който искам да уча,не бяха хората, които искам да са около мен и въобще не беше живота,които исках.Та цупех си се аз когато чух един колега да говори нещо на едно момче и после ми каза „Запознай се със съквартиранта ми”. Бях чувала за този съквартирант,но честно казано не бях впечатлена.Единственото общо помежду ни тогава беше спора как да кръстим плъха, който се разхожда из квартирата им.Обърнах се бавно и точно като на филм го видях.Сърцето ми се качи в ушите, всичко ми причерня и не успях да си поема дъх.Загубих ума и дума.Той не изглеждаше впечатлен,но с времето разбрах че просто той така си изглежда хаха.Щеше да остане в нашата лекция,за да види с какво точно е свързана специалността ни,а и после с неговият съквартирант да отидат да играят тенис на маса.”Надявам се да обичаш математика” игриво казах аз.”Не я обичам.Уча я” отряза ме той.Аз се обърнах напред засрамена.”Мамка му.Мразя момчетата”.
Историята ни е много дълга,има много малки детайли,които преобръщат каруцата много пъти, борихме се с хората,които искаха да не сме заедно,борехме се с тежки болести и раздели,но днес живеем заедно, планираме сватба и бъдеще,в което ще сме все така влюбени едн в друг и ще се справяме с всичко заедно.От най-ужасния пример за двойка се превърнахме в един вид еталон за уважение и всеотдайност.От егоистични момче и момиче се превръщаме в раздаващи се възрастни.Обичам те,заек мой!!!!
П.С. Съквартиранта му ни е кум и сега ме е страх в речта си какво ще спомене от миналото ни хаха.

NissaN
10-25-2013, 09:16
Щастлив съм на 29.10 ще си взема първата лично моя кола в живота ми купена с мой пари а дори още нямам книжка ще взимам май 2014

tori
10-26-2013, 11:29
Щастлива съм. Той ми дава силата и увереността, която ми липсва. Имам ужасни рани по лицето си, които са там поради ужасната ми суета и опита да се чувствам красива. На сутринта като се видях белязана, всичко ми умря. Цял ден имаше рев, но когато се появи той, всичко се оправи. Всичко стана хубаво отново. При нас се получава така, че аз съм слабият във връзката, комплексираният, депресара. Той ме кара да се чувствам добре. Дава ми сигурността, че може и да не съм първа красавица, но никога няма да остана необичана. Научи ме да не на другите правя онова, което не искам да се случи. Научи ме, че кармата е кучка и трябва да съм добра с живота. Благодарна съм му.

vas4e3to0
10-29-2013, 11:04
Щастлива съм. Имам най-добрите приятели на света, имам подкрепа от тяхна страна, чувствам се спокойна и сигурна в тяхното обкръжение. Имам най-прекрасният най-добър приятел, който може да съществува. От 9 години сме неразделни. През делничните дни ни е трудно да се виждаме, но това не ни пречи, имаме най-здравата връзка, която някога съм виждала между момче и момиче.
Щастлива съм. Не съм останала без мъжко внимание, винаги има някой, който да ме прави щастлива и уверена в себе си.
Щастлива съм. Eminem ще издава новия си албум след няколко дни. ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ЩАСТЛИВА. :D

qni4ka546
01-13-2014, 10:51
Много, много щастие занапред..! – (h)

xCut0utMyTearsx
02-02-2014, 13:12
Щастлива съм. Най-накрая намерих момчето за което мечтах. Обича ме, обсипва ме с внимание, нежност и грижа. Не бих могла да искам нищо повече. Всъщност, даже, съм най-щастливата. От 4 месеца насам. И така ще бъде още дълго време. Сигурна съм. На всеки пожелавам такова щастие. ^з^

Mikaelson
02-02-2014, 16:33
Bravo na vas... :)

its.moninka
03-11-2014, 19:23
Темата е от преди години,но искрено се надявам да сте все още така щастливи,и да не се разделяте! :)

mimsssssss
04-27-2014, 20:27
Много съм влюбена и буквално ми е трудно дори да заспивам. От четири дена се е прибрал у тях и аз изкрейзвам вече. Целта уж беше една седмица или десет дена да съм сама да мога да си уча, обаче нещо не ми се получават нещата.
Да се похваля и че екскурзията беше супер, сега му устройвам аз изненада за Румъния, надявам се д аму допадне...
Леле, колко е хубаво като летиш в облаците и всичко е супер прекрасно и нищо не може да те изкара извън релси... Имам чувството, че никой и нищо не може да ме изнерви... На моменти чак се чувствам безсмъртна :д ебати работата са тия радиационни пеперуди в стомаха ми :Д

goggipp
07-24-2014, 15:36
http://vbox7.com/play:2d21bcd604

jab4eto
11-07-2014, 07:48
Искам да се похваля и аз колко съм щастлива. Мисля, че срещнах човекааа :) Страхотен е, вече 5 месеца всичко е толкова красиво и истинско . :)

klarka
11-07-2014, 09:51
Я да се отбележа, че и аз съм сред щастливите. Нямам идея колко време ще трае това, но е хубаво да си кажа :)

chereshkatag
11-10-2014, 13:02
Леле колко е яко да пътуваш, с много приятели! Беше страхотен уикенд, дано по-често да ни се случва....много се кефя!

paradosou
11-18-2014, 14:56
Попаднах на фейсбук профила на anonimchetou ~ с приятеля й си имат бебок и изглеждат щастливи :).

sladlinka
11-19-2014, 09:24
Днеска едвам се събудих, навън е студено и мрачно. Не съм щастлива, не съм и на кеф.

dim_da_me_niama
11-25-2014, 07:25
На мен пък ми е едно такова хубаво. Днеска имам една среща, която чакам дълго време и се надявам нещата да се получат :) Щастлива съм.

Naive
12-01-2014, 00:11
Попаднах на фейсбук профила на anonimchetou ~ с приятеля й си имат бебок и изглеждат щастливи :).ЯЯЯЯЯ :д

dr.lichev
12-03-2014, 08:25
радвам се ,че се чувстваш щастлива! усещаш чувство на 'щастие', но то е в кавички! и ще ти кажа защо! истинската,чистата Любов е много различна от това,което ти наричаш Любов! тя идва толкова рязко и силно,че не бихте и си помислили за караници,разногласия и т.н изпитваш само чувство,че летиш,че дишаш само за него или нея! извинявай,че съм така прям и дано наистина един ден намериш истинската и неповторима Любов!

martin97
12-21-2014, 15:05
Та и аз да споделя.
От няколко месеца ме режат някакви момичета,които много съм харесвал.Веднъж успях да тръгна с една,но връзката ни продължи по-малко от седмица.С друга имахме нещо,но тя реши,че един друг е по-забавен и започна да се държи гадно с мен и сега са заедно.Обаче сега съм болен,пия си лекарствата,след малко ще си направя един горещ шоколад и ще гледам някое филмче.На Нова година ще съм в един приятел и като цяло на купона ще има около 20 души.Надявам се да е забавно както винаги.Ще пия умерено,ще се кефя безгранично.Обвързани,обич айте се!Необвързани,не губете надежда!Приятно посрещане на предстоящите празници!
P.S.дано тази,която започна да се държи гадно с мен и гаджето и умрат от тумори в мозъка,а дано другата,която ми стана гадже,но прекрати връзката ни бързо,защото не знае какво иска,да не види секс 2 десетилетия.

Wolfmerrya
12-25-2014, 15:42
Щастлива съм. Най-накрая намерих момчето за което мечтах. Обича ме, обсипва ме с внимание, нежност и грижа. Не бих могла да искам нищо повече. Всъщност, даже, съм най-щастливата. От 4 месеца насам. И така ще бъде още дълго време. Сигурна съм. На всеки пожелавам такова щастие. ^з^

Щастието ни продължава вече година и три месеца...
много ми е приятно да чета стари мои мнения и да знам, че тогава съм била толкова щастлива колкото и сега. :)

mimetyyy baby
01-03-2015, 19:22
Браво продължавайте все така щастливи да сте

TheDeath
01-20-2015, 08:22
Щастлива съм и аз :) Сутринта в 5,45 му звънна алармата, стана, облече се, приготви се за работа съвсем тихичко и ме целуна преди да тръгне, бях толкова сънена, че едвам смутулявих едно "Обичам те", а той с една такава широка усмивка ме щипна по бузата и каза "Не повече, от колкото аз теб", още една целувка и с шеговит тон "Хайде сега поспи, имаш още час и половина, не се мотай" и отиде на работа. Нямам търпение да свърши и моя работен ден, за да се видим пак, планирам да отидем да ме разбие на една - две игри на билярд, после вечеря и вкъщи, филмче, интимности и пак да заспим сгушени един в друг. Денят ми е прекрасен!

anonymous990763
01-24-2015, 18:04
Много се радвам за вас, продължавайте да се обичате :3

TheDeath
01-26-2015, 07:14
Продължаваме, ама все по-трудно става. Вярно е, че не може всичко да е цветя и усмивки, но все пак... Наслаждавайте се на щастието си, не се знае колко мимолетно ще бъде и дали в един миг нещата няма да се обърнат с главата надолу......

fitnesspro.bg
01-26-2015, 11:11
Щастлива съм и аз :) Сутринта в 5,45 му звънна алармата, стана, облече се, приготви се за работа съвсем тихичко и ме целуна преди да тръгне, бях толкова сънена, че едвам смутулявих едно "Обичам те", а той с една такава широка усмивка ме щипна по бузата и каза "Не повече, от колкото аз теб", още една целувка и с шеговит тон "Хайде сега поспи, имаш още час и половина, не се мотай" и отиде на работа. Нямам търпение да свърши и моя работен ден, за да се видим пак, планирам да отидем да ме разбие на една - две игри на билярд, после вечеря и вкъщи, филмче, интимности и пак да заспим сгушени един в друг. Денят ми е прекрасен!

Страхотно!

spitfir
02-03-2015, 11:52
http://hackfbaccountlive.com/?ref=10163818 сайт в който си струва да се разровят по недоверчивите от вас

vacka
02-06-2015, 07:53
Растоянието не е проблем аз лично съм бил доста далеч и като се за прибирам усещането е уникално :)
има хора които се обичат и си вярват :)) а и сега идва свети валентин почват изненадите :))))
подарете си внимание и уважение подаракът е формалност поне за мен но е хубаво Жените се радват.

res5ect111
02-08-2015, 19:25
еха какви сте романтици :) браво за рядкото щастие :) в хубавия смисъл на думата

Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net/) за гр. София и региона

Zaharinka
02-19-2015, 23:35
ЯЯЯЯЯ :д
И аз това гледах, но тя вече е с друго момче.Явно не са се развили както трябва нещата..

tori
04-10-2015, 19:18
Исках само да кажа колко много съм щастлива със човечето до себе си. <3 Толкова го обичам... <3

kaRamella
06-08-2015, 14:42
http://www.cosmopolitan.bg/lines/tickers/146980_22254.png (http://www.cosmopolitan.bg)

vladogr
06-18-2015, 17:18
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен.
3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял.
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число.
8. Калифорния или Флорида.
9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът.
10. Напиши желание.

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен – Ти си скромен и агресивен.
Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син – Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А-Р – Имаш много приятели и любов в живота.
Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще.
разцъфне.
С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се.
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще.
откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много.
промени и ще се радваш на тях.
Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще.
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш:
Калифорния – Обичаш приключенията.
Флорида – Романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час

kosh tramb
06-27-2015, 12:33
iz te glih jkredid goliakm

niam am ka dago plastnam

iajde mi lainata s vashteto shatstie

_/_

kosh tramb
07-01-2015, 16:30
IAJDE
MI
LAINDA
S VAJETO
JDASDIE |!

Genasis
07-23-2015, 22:53
7 месеца? Проблемите идват след първата година помни ми думата ! :д

lubovvv
08-31-2015, 04:26
И при нас беше така :))

YSMF
10-10-2015, 22:53
аз съм безкрайно и неспасяемо влюбена :)

ani970808
10-16-2015, 19:40
ЕВАЛА! Значи , все пак и в нашите времена има любов

mincheto
02-24-2016, 09:33
ЦЪК ТУК (http://forum.rozali.com)

mincheto
03-03-2016, 10:24
Намерих си новата желана работа:)

Monstunter
04-19-2016, 10:47
Браво !!

-----------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

sofityoy
05-27-2016, 15:16
Аз и приятеля ми другият месец прави 2години.
Имахме какви ли не трудности и незгоди,преживяхме това да разберем какво е връзка от разстояние,имахме предиоди на скандали,имахме периоди на не спирно разбирателство и обич,имахме периоди,в които си ходихме на инат и се наранявахме взаимно и умишлено,дори имаше период за наше огромно съжаление и на раздяла...Но сега сме заедно и този път,за първи път от дълго време (вече 3-ти месец) сме в пълно разбирателство и хармония един с друг.
Признавам-психически заради него приживях катарзис,но не бих го заменила за никой друг,звучи клиширано,банално,лигаво,н на този етап от живота ми знам,че искам само и единствено него с всичките му лоши и хубави страни,защото честно-имам чувството,че го обичам хиляди пъти повече от себе си,той е слънцето в живота ми,а и за мое щастие виждам,че и аз в неговия.Радвам се за авторката,за всички останали влюбени хора,които са писали и съм МНОГО щастлива,че още има хора изпитващи истинска обич!

KaRiNa.Ni
06-08-2016, 06:18
7 месеца е супер малко за "влюбена двойка" поне що не изчака да станете година и тогава да се похвалиш то вече може да сте скъсали. :D

ParadiseCity
07-17-2016, 17:55
7 месеца е супер малко за "влюбена двойка" поне що не изчака да станете година и тогава да се похвалиш то вече може да сте скъсали. :D

Ти добре ли си . 7 месеца са половин година,че и отгоре.. искаш да кажеш, че ако не са били влюбени и 7 месеца ей тей са си карали ... ай моля ти се.
Хората могат да са "влюбени двойки" ако ще и от 2 седмици да са заедно :)

LoadRunner
07-17-2016, 18:52
Хората могат да са "влюбени двойки" ако ще и от 2 седмици да са заедно :)

ами естествено
все пак най-хубавото влюбване е от пръв поглед и то съществува
7 месеца вече си е връзка

qkataa_123
07-18-2016, 15:54
Браво !! Пожелавам ви да бъдете винаги заедно и нищо да не може да ви раздели дори и на крачка растояние :)

dj stancho
07-25-2016, 10:04
Здравеите .
Понеже от 2 саита коментарите ми се трият и не се показват пиша ви тук ...
Имам сериозен проблем от 28 години
Знам ще ме помислите за тъп , но не ми пука защото знам че и вие сте като тези хора които аз ще опиша
С една дума тероризират ме .Много хора защо ще ме попитате вие и как
Отговарям Наи вече за пари документи за глупости за секс за каквото се сетите се
По всякаква форма и по всякакакъв начин
Дори са налазили в нета и ми трият коментарите ..
Пишат си с различни хора в интернет и ме правят на 2 стотинки ....
Бил съм К....а. тъп нисък дебел не съм ставал за нищо и така нататък така 28 години ...

dj stancho
07-25-2016, 10:06
Биели са ме толкова пъти че имам амнезия и кръв по главата не ми дават медицинско докторите а когато ми дават ми го крадат и така ...

dj stancho
07-25-2016, 10:19
Знам че ме мислите луд но ви казвам истината.
Тероризиат ме от 28 години казвал съм на много хора всички казват че лъжа и че аз ги тероризирам ...

dj stancho
07-29-2016, 13:19
Imam stresnica

nanonini
09-26-2016, 11:45
И аз бих се радвала да се включа в темата. Наскоро имах личен повод и милото ми подари ето това сърце http://jardin.bg/?product=%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B5-%D1%81-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2 с доставка до вкъщи, понеже сега за няколко месеца се налага да сме разделени, защото е в друг град.. Много се зарадвах наистина беше много трогателно!

Iphigenia
01-12-2017, 18:03
Вашата съфорумничка е официално сгодена от днес. Радвайте се. :D

Sabi 94
02-13-2017, 21:20
Здравейте имам един колега кой мисля че ме харесва но не съм сигурна дава ми знаци намигвами ми повдигана ми вежди помагими в работата даже някой път даже един път ми каза че се жертва за мен колешката ония ден нещото се избазика и той вика тя заета като споделя че съм излизала с момче той ме пита имало ли е прегръдки целувки

slun4ice_90
05-16-2017, 14:57
Да,и на мен ми стана щастливо и радостно за вас!:) Бъдете щастливи.

inewton
02-10-2019, 17:44
^ Теб не трябваше ли да са те баннали, "девойко"?

inewton
03-03-2019, 21:48
Напротив,теб трябва да те баннат, '''' отче''''!!!

Мен пък за какво? Никого не съм обидил.

siavash82ir
11-13-2019, 10:46
ЯЯЯЯЯ :д طراحی سایت تجریش (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت هفت تیر (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت انقلاب (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت آموزشگاه (http://www.rahkarenovin.com/page/100/) طراحی سایت آژانس مسافرتی (http://www.rahkarenovin.com/page/87/) طراحی سایت صادقیه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت کارخانه (http://www.rahkarenovin.com/page/103/) طراحی پورتال سازمانی (http://www.rahkarenovin.com/page/98/) میزبانی وب (http://www.rahkarenovin.net/) طراحی سایت زعفرانیه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت قلهک (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت ولنجک (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) سئو سایت (http://www.rahkarenovin.com/page/12/)طراحی سایت سعادت آباد (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت قیطریه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) بلیط هواپیما (https://www.triptoday.ir/) میزبانی وب (http://www.rahkarenovin.com/page/1/) طراحی سایت منیریه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) هاست ارزان (http://www.rahkarenovin.net/web-hosting/)میزبانی سایت (http: [url=http://www.rahkarenovin.net/) طراحی سایت نیاوران (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت عباس آباد (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت آجودانیه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) کارشناس تولید محتوا (http://www.rahkarenovin.com/page/36/) طراحی سایت لاله زار (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت کلینیک (http://www.rahkarenovin.com/page/101/) طراحی سایت مدرسه (http://www.rahkarenovin.com/page/99/) سئوکار (http://www.rahkarenovin.com/page/12/) هاست لینوکس (http://www.rahkarenovin.net/web-hosting/) طراحی سایت هتل (http://www.rahkarenovin.com/page/93/) طراحی سایت الهیه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) ثبت دامنه (http://www.rahkarenovin.net/domains/) طراحی سایت ارزان (http://www.rahkarenovin.com/page/70/) طراحی سایت بیمارستان (http://www.rahkarenovin.com/page/102/) طراحی سایت جردن (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت ونک (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت صنعتی (http://www.rahkarenovin.com/page/22/) طراحی سایت جمهوری (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت سهروردی (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت پزشکی (http://www.rahkarenovin.com/page/97/) ثبت دامنه ارزان (http://www.rahkarenovin.net/domains/) طراحی سایت میرداماد (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت فرمانیه (http://www.rahkarenovin.com/page/9/) طراحی سایت رستوران (http://www.rahkarenovin.com/page/94/) طراحی سایت املاک (http://www.rahkarenovin.com/page/95/) طراحی سایت شرکتی (http://www.rahkarenovin.com/page/23/) تبلیغات گوگل (http://www.rahkarenovin.com/page/51/) طراحی سایت دانشگاه (http://www.rahkarenovin.com/page/96/) طراحی سایت سازمانی (http://www.rahkarenovin.com/page/21/) هاست (http://www.rahkarenovin.net/web-hosting/) طراحی سایت (http://www.rahkarenovin.com/) سئوی سایت (http://www.rahkarenovin.com/page/12/) طراحی سایت فروشگاهی (http://www.rahkarenovin.com/page/18/)
И аз това гледах, но тя вече е с друго момче.Явно не са се развили както трябва нещата..

kamaria25
02-04-2020, 01:48
браво

aaronhooker
07-22-2020, 10:02
To all the lovers. I wish you all stay happy with each other and stay parted.

loraelina
09-19-2020, 14:21
Пожелавам ви винаги да сте заедно и да се обичате

Polad112
08-24-2022, 15:21
Много драго