View Full Version : Топ 10 на най-великите българи
анкетата е за съвременни известни личности,не са включени политици
разбира се има и много други
Форума е за българи в чужбина, не за обсъждане на "великите българи"!!!!!
montana6
09-10-2009, 12:51
Аз нито един от тея не го намирам за велик.
ми дай пример
Трябваше анкетата да е "най-извесните" а не най-великите ..
Трябваше анкетата да е "най-извесните" а не най-великите ..
те всичките са известни може би наистина не го написах както трябва,но смисала е кой най-много е спомогнал нещо за България
montana6
09-10-2009, 17:50
ми дай пример
Велик българин (макар че това е доста пресилено), не значи задължително известен. Има много хора, които не са толкова известни, но въпреки това вършат добри дела. В днешно време не мога да окачествя никой известен българин като "велик". Иначе за това кой е допринесъл най-много от изброените, може да се поспори. Всеки е допринесъл малко или много в различна сфера.
ми дай пример
Велик българин (макар че това е доста пресилено), не значи задължително известен. Има много хора, които не са толкова известни, но въпреки това вършат добри дела. В днешно време не мога да окачествя никой известен българин като "велик". Иначе за това кой е допринесъл най-много от изброените, може да се поспори. Всеки е допринесъл малко или много в различна сфера.
ама и ти си ако ти кажа за чичо Васко от съседния блок,който дари пари на един дом ще ми разбереш ли?
montana6
09-11-2009, 02:53
ама и ти си ако ти кажа за чичо Васко от съседния блок,който дари пари на един дом ще ми разбереш ли?
Я пак, че не разбрах.
Я пак, че не разбрах.
ами ако напиша човек,който не е известен как ще гласуваш?
montana6
09-11-2009, 16:22
Ти го напиши, пък ще видим. :D
Adr3nal1n
09-14-2009, 20:57
e*axти представата имаш за велики българи..... :?
e*axти представата имаш за велики българи..... :?
може би велики е пресилино,но става въпрос за съвременнихора,който са все още живи