View Full Version : ПЛС Помогнетеее !!!
В4ера ве4ерта правихме секс с едно моми4е.Тя beshe в цикал.Свар6их в нея и като изкарах да проверяя презерватива беshе спукан! :С:С искам сувети кво да праим хап4ета ли да купуваме или какво?!?! ПЛС Спе6но е.
Escapelle...струва около 30лв
BlueFace
09-10-2009, 12:47
Имаш уникална техника на писане....
Май Май трябва да и земеш Ескапел....
П.П. Интересно ми е как сте го спукали тоя презерватив xD
Оф... писнахте ми всичките с такива глупости..Ем да си мислил преди да започнеш! :-x
искам сувети кво да праим хап4ета ли да купуваме или какво?!?! ПЛС Спе6но е.
Нищо не взимайте...нищо и няма
по време на цикъл е почти невъзможно да забременее,но има и случаи в които може не казвам 100% , но до хапчето не ви съветвам да го купувате 8)
gigaherz
09-10-2009, 15:04
Честито! Ще имате петзнаци!
Zaharinka
09-10-2009, 15:05
Ъъъ имате мозък използвайте го :-)
Snickers
09-10-2009, 15:07
Направо мисли име за 'лапето, което тя ще роди и се моли да не е невеж/а като родителите си. ;/
стига го ебавайте човека и без това е наплашен :lol: няа страшно ..не сте направили работата
Snickers
09-10-2009, 15:14
стига го ебавайте човека и без това е наплашен :lol: няа страшно ..не сте направили работатаИ как по-точно разбра, че не са направили работата? Човека е наплашен, ама да е мислил. ;/
falshiwata
09-10-2009, 15:29
по време на цикъл е почти невъзможно да забременее,но има и случаи в които може не казвам 100% , но до хапчето не ви съветвам да го купувате 8)
Офф :x мерсии за ебавките,но искам сериозен отг плс. на вас ви е сме6но ама на мене хи4 не ми е :С ! А и веднага като приключихме,тя се изпика и се изми нз дали е помогнало :С ама плс кажете савети и без подигравки ПЛС :С
BlueFace
09-10-2009, 15:47
Офф :x мерсии за ебавките,но искам сериозен отг плс. на вас ви е сме6но ама на мене хи4 не ми е :С ! А и веднага като приключихме,тя се изпика и се изми нз дали е помогнало :С ама плс кажете савети и без подигравки ПЛС :С
КАТО ИСКАШ БЕЗ ЕБАВКИ НАПИШИ ЕДИН ХУБАВ СМИСЛЕН ТЕКС ВЕ :-x :-x :-x Ти еба писането :-x
elito0o0o0
09-10-2009, 15:54
Да си помислил преди това къде пускаш опашатите приятелчета ;)
:lol: :lol: А btw ше имате цяла детска градина деца! :lol: :lol:
Иначе относно презарватива.. може да го залепите и да продължите .. :lol: :lol: :lol:
Препоръчвам ти хапчета за глава,че като гледам те боли.. земи пий един АНАЛГИН и ела пак,може пък да ти опрай мозъчните клетки.. :? :lol: :lol:
Не и купувай хапче щом е в цикъл, направо ще и се приебе организма! :(
Може да не е бременна! Шанса е много малък!
Добре.Шанса е много малък ,но го има.Ако трябва да изчакаме да излезе от цикъл и тогава да купуваме ЕСКАПЕЛ :? ИЗВИНЯВАМ се на всички за предишните текстове от гледна точка на писане.
YouCantStopMe
09-10-2009, 17:04
Ескапела се ползва до 72 часа след секс(кой гледа много реклами,а?).К'во ще чакаш...
A да попитам.. дали парво не взема един тест за бременност и после хап4е или :?
http://vbox7.com/play:d29d0758
Гледай това и после си тегли ножа - как си скъсал презерватрон бе.Бахта у машината :D
elito0o0o0
09-10-2009, 17:33
Гледай това и после си тегли ножа - как си скъсал презерватрон бе.Бахта у машината :D
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: леле...
InternetTroll
09-10-2009, 17:39
АААААААА :razz: :razz:
Jus7DreamBoy
09-10-2009, 17:49
Escapelle...струва около 30лв
30 лв :shock: :shock: :shock: отказвам се от ебане .... егаси ...
А уж помолих без подигравки :С
CrazySweety
09-10-2009, 18:21
Според мен няма как да е станала белята,защото когато жената е в цикъл яйцеклетките са се отделили вече и няма как да бъдат оплодени.Не казвам че 100% не може ,но има много малка вероятност.
Ами освен парво да вземем тест за бременност и после хап4е ако трябва :?
Bellatrix
09-10-2009, 18:51
Теста за бременност показва с точност поне 7 дена след половия акт. До тогава Ескапел няма да ти върши работа.
cv3t3linda
09-11-2009, 20:28
се едно пък е много трудно да се скъса .. :D
ти си разкачил горкото момиче :D по добре да си наденал един чорап да е свършил по-добра работа от презерватива а ако е бременна-аборт
OstraPisalka
09-13-2009, 06:13
охх божкелеее тя компетентността личи по писането на автора :? внимавай повече пич и по леко клати щом ги късаш така лесно тия кондоми.айде успех в клецинга и не бързай като пишеш че е конфузно с такива грешки нали? :)
Извиних се за правописа ! Просто бях притеснен и правописа не ми пукаше.Ина4е ся след 2 дни ще вземем тест и ще видим резултата. :С
travmiriaN
09-14-2009, 17:52
Честито на Майката и бащата. Със здраве да си го ползвате / бебето / да е живо и здраво ! :smt006 :smt006 ше чакаме да почерпитЕ