View Full Version : Помощ моля ви!!! :(
TerrorHooligan
09-10-2009, 15:58
Значи проблема е следния фанах се на бас с едни приятели че не съм смеел да си обръсна веждите и миглите :( за 20 лв и така и направих сега майка ми и бащами ме помислиха за гей и ме изгониха от нас аз съм на 14 години и сега пиша от един клуб и съм се пуснал за целодневна и ноща и като си зема нещо за вечеря и парите ще ми свършат моля ви кажете с какво да се намажа за да ми поникнат вежди и мигли :smt022 :cry: :cry:
лолололололооол и ти и ваще сте много тъпи парчета
Попитай в раздел козметика :-) :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
09-10-2009, 16:03
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Мамо мила...да си мислил.
Ако се ебаваш,дано ти опадат и без да ги бръснеш
:lol: 8-) 8-)
TerrorHooligan
09-10-2009, 16:04
Не се ебавам да ви прилича на ебавка :cry: :smt022
BlueFace
09-10-2009, 16:05
Изсираш се и се изпикаваш в една кофа ,бъркаш докато се получи еднородна смес и мажеш.След тва трябва да седиш така 48 часа без да се миеш и ще поникнат :)
TerrorHooligan
09-10-2009, 16:07
Изсираш се и се изпикаваш в една кофа ,бъркаш докато се получи еднородна смес и мажеш.След тва трябва да седиш така 48 часа без да се миеш и ще поникнат :)
Мерси много приятел сега ще го направя ако някой приятел разреши да отида в тях за да му използвам тоалетната
LoLiPoP4o
09-10-2009, 16:07
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) защо господи ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
InternetTroll
09-10-2009, 16:11
LOL
Не се ебавам да ви прилича на ебавка :cry: :smt022
ъхЪ .. и то много тъпа ... :-o :? :? :o
elito0o0o0
09-10-2009, 17:07
Мерси много приятел сега ще го направя ако някой приятел разреши да отида в тях за да му използвам тоалетната
Бързо тичай,че лошо става! Ама гледай да е рядко,за да може да го объркаш хубаво!!!
хахах лелееее :-o Ем остава да си вземиш някой косъмче от някой друг части или да си нарисуваш :grin: 8-)
BlueFace
09-10-2009, 19:01
И това е варянт.Бръснеш си дупето и лепиш космите на клепачите и челото 8-)
браточка ти си некво яко тъпо парче,дори и да не се ебаваш,сори че ти го казвам,но...
един от моя клас се беше натряскал и некви негови приятели му бяха обръснали веждите та за 2-3 седмици са оправи
П.С намери некои траверс тои ще ти помогне
П.С намери некои траверс тои ще ти помогне
ХАХАХАХАХАХ +1
п.с може да си обръснеш и "анусчето" някой в една тема беше написал нещо такова :razz: :razz: :lol:
TryTheRidexD
09-10-2009, 21:27
Нещо ти хлопа мой,ем ще останеш при баба или дядо докат ти параснат и това е.Дано да си искараш поука от тази случка :o
Така и така те мислят вашите за ГЕЙ отиди на магистралата да си изкараш някой лев да има каде спиш и не се притеснявай 8-) 8-) 8-)
sKa73r4o93
09-10-2009, 23:13
Бързо тичай,че лошо става! Ама гледай да е рядко,за да може да го объркаш хубаво!!!za vecherq si kupi kiselo mlqko i posle tam naprawi smestta zako ti e kenef tam sihcko she se izgubi ?... 8-)
Sinner4e
09-10-2009, 23:51
Кестени :grin: :grin: :grin: Кестени му е майката ... Яж кестени, ама сурови :grin: :grin:
Яко гавриме човека ама той ако не се базика :D :D :lol:
аз се сещам само за маска от сперма с друго немога да ти помогна
kotenceto_bonbon
09-11-2009, 13:10
Така и така те мислят вашите за ГЕЙ отиди на магистралата да си изкараш някой лев да има каде спиш и не се притеснявай 8-) 8-) 8-)
:D :D :D :D
KOSOVALI
09-11-2009, 13:43
:D :D :D :D
Той нали има 20 лева няма проблеми
TykaSePisheNick
09-11-2009, 13:50
+1 на поста със еднородната смес 8-)
talasam4etu
09-11-2009, 19:06
хаха момчето търси помощ а вие го ебавате..брато сериозно твоите родители са мега тъпи,ако си им син ще те обичат какъвто и да си =)
0nem0retIme
09-11-2009, 19:36
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) защо господи ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
:razz:
И това е варянт.Бръснеш си дупето и лепиш космите на клепачите и челото 8-)
Че той малък де, може да не му е обрасъл гз още :razz:
BlueFace
09-11-2009, 19:40
хаха момчето търси помощ а вие го ебавате..брато сериозно твоите родители са мега тъпи,ако си им син ще те обичат какъвто и да си =)
Ха -ха-ха ..... А ти му се връзваш.....