View Full Version : Секс на музика ?! :D
Как ви действа музиката на секса ?
Някое джазче с чаша шампанско (класика) бавно и романтично......
Чалгата действа ли ви възбуждащо.. например някой мазен гьобек се слива с ритъма на секса "ДАЙ ДАЙ". :Д
Или зимате 2 кантара и 4 хапа и забивате някой мощен сет .. и го правите до другия ден следобяд. o.O ?!
Благодаря на всички писали в темата. :)
golqmumnik
09-10-2009, 18:28
Не искам музика,искам да чувам само стонове и мазно лъзгане :D
GodLovesYou
09-10-2009, 18:33
лудницата
Не си падам по романтиката по време на секс... нещо тежко ще да е... от сорта на Manson, Slipknot, Vendetta... такива подобни 8-)
Винаги съм искала на кредъл ъф филт да пробвам ...някак си много ми харесва гласа на дани филт ама мъж ми нещо не му удобрява пеенето .И по старомодното плъзгане сме - с еротична музика ....не че чувам музиката де....сигурно е просто няква илюзия че е там ,а всъщност я няма...аххахахахаха :grin:
monincetyyy
09-10-2009, 19:05
И джаз, и чалга, и сетове съм слушала по време на секс и чесно казано зависи от настроението ми: понякога ми харесва, понякога ме дразни нз... И все пак джазчето си е.. хм.. 8)
GodLovesYou
09-10-2009, 19:06
металите не си играят xD
CrazySweety
09-10-2009, 19:16
В такива моменти забравям за музиката. :D наслаждавам се на мига.
DollDaggaBuzzBuzz
09-10-2009, 19:57
Не си падам по романтиката по време на секс... нещо тежко ще да е... от сорта на Manson, Slipknot, Vendetta... такива подобни 8-)
Особено на Менсън :grin:
qn1to0o1
09-11-2009, 07:33
Особено на Менсън :grin:
+1 :) Менсъън :grin: :)
мен пък мн ми е кеф да правя любов на ретро музика или на някоя от старите рок балади...
LittleDude
09-11-2009, 09:50
на Angerfist е най-яко да пръскаш :D
krem4et0
09-11-2009, 10:57
В неделя правихме секс и за фон беше пуснат Фолкмартон. Свърших невероятно, но то беше повече интервюта, отколкото песни....Като цяло най-обичам секса на абсолютна тишина, на светло и с чаша вода до леглото...
Хехе...един път мацката искаше метъл. Добре,че лаптопа не беше близко до нас. Аз така или иначе не обръщах внимание на музиката де.
Но и според мене най-яко ще ми е на "Angerfist" да фукам.
Дано само не влезна в ритъм,че ше бъде голямо земетресение.
Dimana99
09-11-2009, 11:04
Приятно е да се прави, на някаква спокойна музика например
Музиката ни действа мноко добре :-D особено като пуснем A.C.A.B. - All Cops Are Bastards или Ultimo Asalto - Terror Hooligan :grin: :grin: яко хард 8)
Хехе...един път мацката искаше метъл. Добре,че лаптопа не беше близко до нас. Аз така или иначе не обръщах внимание на музиката де.
Но и според мене най-яко ще ми е на "Angerfist" да фукам.
Дано само не влезна в ритъм,че ше бъде голямо земетресение.
Angerfist - Yes направо ще я разкъртиш :D :grin:
GodLovesYou
09-11-2009, 12:11
http://www.youtube.com/watch?v=Pul9pc_I3xU
на тоя трак имам мн приятни спомени
беше на репийт
titinkaa
09-11-2009, 12:16
аз обичам на музика като чалга или гръцко,ама чалгата да е няква с по бързо темпо и ми действа добре,като се движа в ритъма на песента,не обичам да го правя на бавни песни,отекчават ме :D ,а иначе по принцип музиката винаги ни е в хола а ние сме в спалнята на отворени врати и усилена,за да я чуваме :)
sweetchef
09-11-2009, 13:39
На мен ми допада музиката по време на секс.Отпуска ме :)
NaNa_SladuRana
09-11-2009, 13:41
предпо4итам без музика,защото е супер сладко да чуваш учестеното му дишане :oops: Но не за 1 път споменавам как ме кара да се чувствам oomph! - love 8-)