Влез

View Full Version : Магазини в София, моля ви!

BaBsYyY_SeXyYy
09-11-2009, 16:45
Хора, кажете някъде в София магазини за дрехи, обувки, където има хубави нещица, но не е прекалено скъпо...
И знаете ли в Мола мн. ли е скъпо? Какви са цените горе- долу?
Мерси предварително!
Мн. е спешно! Нямам никакви дрехи, нито за петнадесети, нито за след това! Все пак съм в ново училище и не върви да отида със стари неща, особено на 15.

meche95
09-11-2009, 16:52
емм ддз обикалай по "Пиротска" в мола да в TERRANOVA i CALLIOPE
НДК... може и ако си някъде в младост "Пътеките"

lDoLLl
09-11-2009, 16:54
След като си в ново училище, какво ти пречи да отидеш със старите дрехи? Ако са запазени не виждам какъв е проблемът.

Иначе в Мола - магазини от рода на Теранова, Калиопе, Кенвело продават на поносими цени, за неща на други марки ще трябва да се бръкнеш повечко.

Разходи се по Графа, Пиротска, по пазарите също има нелоши магазинчета за дрехи :wink:

Punisherrr
09-11-2009, 17:14
Точно,защото си в ново училище не трябва да ти пука ,тъй като НОВИТЕ ти съученици няма как да знаят СТАРИТЕ ти дрехи :-o :-D

А и ако си имаш хубави здрави дрехи ( макар и стари..както ти им викаш) какъв е проблема да ходиш облечена,както до сега ?

Но иначе... за въпроса ти - в моловете има по-ефтини неща само на намаление и в 1,2 опредлени магазина. - Теранова,Кенвело...например (Ако се поразходиш сега ще завариш още намаления)

+ това не си уточнила какъв стил са тези ''хубави дрешки''. Хубавото за един е грозно за друг ;)

Ако търсиш разни младежки,шарени,весели, по-спортни дрехи се сещам например за магазина Antistar ,който се намира на ъгъла на ул. Ангел Кънчев и ул. Парчевич (до 127 СОУ) ... но тъй като няма как да знам какви дрехи търсиш може това дето ти казах да е излишно ;) ако ме рабзираш...
Пояснявай какво търсиш,за да ти се отговори подобаващо. :)

BaBsYyY_SeXyYy
09-11-2009, 17:23
Точно това, което описа, търся.
Нещо свежо и развижено.
Освен това за старите дрехи... Макар новите ми съученици да не знаят, че дрешките са стари, аз го знам и просто искам на първия учебен ден да съм с нещо новичко, нещо, което съм го купила точно за 15. Ново училище = ново начало.

Axel_f
09-11-2009, 18:41
В мола има хубави неща, аз лично много харесвам FOX и сега знам, че имат 30% намаление до 18 часа или нещо такова (happy hour) Не е особено евтино, околко 30-40 лева е една блузка. В терранова и калиопе също има интересни неща, ама на мен лично не са ми по вкуса.Манго на мен никога не ми е харесвало особено, но и там може да се намери нещо хубаво. Но е скъпо...100тина лева е един панталон. :( Есприт е една от любимите ми марки, там също е скъпо, но поне си заслужават дрехите!

Иначе хубави магазинчета има и по Графа и по Пиротска, излез някой ден да разгледаш, все ще си намериш нещо :)

И спокойно, новите ти съученици не ти знаят старите дрехи, по-добре да направиш добро впечатление с държанието и ума си, отколкото с някакви си парцали!