View Full Version : Лосион за тяло :)
rosencetooo
09-11-2009, 21:06
Препоръчайте ми лосион или мляко за тяло след къпане , ама да е за чувствителна кожа.. ако сте използвали такъв или някой за , който сте чули добри отзиви :)
j_adore2
09-11-2009, 21:36
За чувствителна .. Пробвала ли си бебешките - Джонсанс,Нивеа?
NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-11-2009, 21:56
Johnsons Baby Oil, Nivea , Leocrema... тези са с някак си по-нежна формула
Аз ползвам 1 нa Avene с Aloe Vera страхотен е,но е от Холандия и нз дали в Бг го има,иначе е жесток,кожата става много нейна и моята поне я успокоява доста...
Потърси в някоя аптека body lotion на Avene и могат да ти препоръчат на истина са добри
rosencetooo
09-11-2009, 21:56
Пробвала съм на Джонсанс ии кожата ми много се раздразни от него .. :( и взех , че се обринах леко.
Ами ще го потърся този лосион на Avene , дано го намеря :)
foreverr
09-12-2009, 08:39
Купи си някакъв за бебета.Те са за чувствителна кожа.Например джонсанс бейби.
Препоръчвам ти лосион за тяло след къпане avon Care Rich Moisture BODY LOTION .. не е скъп ( струва не повече от 2 лева )
Ето още един с който дори можеш да хванеш тен :-D - Vanilla by Bettina Barty :grin:
Ползвала съм и на Cabana sun ( бяло шишенце и синьо шишенце ) Облекчава и омекотява кожата ;-)
За чувствителна кожа ползвай някой бебешко лосионче. Иначе аз ползвам на Тезори Д`ориенте. Много съм доволна- ползвайм и душ гела...
rosencetooo
09-12-2009, 10:27
Благодаря много на всички , ще потърся и което намеря него ще си взема :) Дано да ми действа добре.. :P Иначи на джонсанс и на ейвън продукти автоматично отпадат.. не ми действат добре на кожата :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-12-2009, 11:00
Определено и на мен AVON не ми допадат,но се учудвам за Johnsons
Хайде успех с търсенето и пиши какво си взела и дали си доволна : )
vagarious
09-12-2009, 12:06
Аз използвам един душ-гел на Нивеа и след баня пак лосион на Нивеа.Доволна съм много, имайки предвид, че и моята кожа е леко чувствителна. :)
rosencetooo
09-12-2009, 12:31
Май се колебая между продуктите на Nivea baby иии Leocrema :P Но каквото и да взема ще кажа дали съм доволна :) :-)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-12-2009, 12:33
Май се колебая между продуктите на Nivea baby иии Leocrema :P Но каквото и да взема ще кажа дали съм доволна :) :-)
На Leocrema са много добри смисъл...много овлажняват кожата и тя става мекичка
rosencetooo
09-12-2009, 12:35
На Leocrema са много добри смисъл...много овлажняват кожата и тя става мекичкаМерси , ще го имам впредвид :-)А най-странното е , че само през лятото кожата ми не е раздразнена и нямам проблеми :(
NoShTnO_iZkUsHeNiE
09-12-2009, 12:41
Ами зимата кожата става по-суха следователно и по-раздразнителна,както например устните ти се напукват от вятъра така кожата се изсушава....а и може слънцето да ти влияе благоприятно през лятото