Влез

View Full Version : Поредната тема за разбито сърце и още нещо

ivakavlad
09-11-2009, 21:59
Ще гледам да бъда кратък.С вече бившата ми приятелка се разделихме разбрах че от 2 години ходи с един 22-23 годишен не помня вече излъга ме за всичко в буквален смисъл.Боли ме адски много ме боли от това обичам я с цялото си сърце но не мога да продалжавам да живея в лъжи.Навсичкото отгоре така наречените ми "приятели" с който съм изранал се оказаха просто едно боклуци и сега съм съвсем сам или съм на работа когато не съм им звъня но в повечето случай измислят някакви простотии и викат че няма да излизат а след половин час ги засичам на улицата докато отивам да пия по едно кафе с майка ми защот няма с кой друг просто имах нужда да споделя

П.П. Моля без обиди и забележки за пунктоацията или правописа ми знам какво ще ми кажете
П.П.2 Който го интересува МОМЧЕ съм и съм на 18

ThePowerOfLove
09-11-2009, 22:10
Как ще ти е гадно за такова момиче? Не заслужава това внимание..

Kukumqvka
09-11-2009, 22:10
Съжелявам .. намери си нови приятели,ново гадже.Знам ли и аз кво да ти кажа ;д

п.с:ако сам не си помогнеш никой не може

KiNgGRaND
09-11-2009, 22:19
и на мен ми се случи нещо подобно... , просто с времето ще се съвземеш, няма да ти е леко но ще отмине

ivakavlad
09-11-2009, 22:42
Как ще ти е гадно за такова момиче? Не заслужава това внимание..

Просто я обичам любовта и логиката не вървят ръка за ръка

Съжелявам .. намери си нови приятели,ново гадже.Знам ли и аз кво да ти кажа ;д

п.с:ако сам не си помогнеш никой не може

така е само че не е толкова лесно колкото изглежда

и на мен ми се случи нещо подобно... , просто с времето ще се съвземеш, няма да ти е леко но ще отмине

мога само да се надявам на това

alone83
09-11-2009, 22:47
С времето ще се осъзнаеш, ще си намериш и нова приятелка, и нови, сигурно куп нови и по-добри приятели.. Знае ли се? :)

lubomirky
09-11-2009, 22:49
Мдам, повечето сме го преживели, не се притеснявай ;)
Както казаха по-нагоре намираш нови приятели и с времето минава - например запиши се на някакъв спорт и му се отдай изцяло. Успех.

alone83
09-11-2009, 22:51
Само горе главата! :) Не провесвай нос, колкото и трудно да звучи. Гледай напред и всичко ще си дойде на мястото. :wink:

Di
09-11-2009, 22:52
Тя не те залужава,и приятелите ти не стават,доколкото могат да се нарекат такива..
Запознай се с някой нов човек от работата,заеби ги тези позьори!
Успех! :)

mynichka09
09-11-2009, 23:20
Тя не заслужава вниманието ти,продължавай напред,въпреки че ще ти е трудно

NamelessRomantic
09-11-2009, 23:46
Плюй на всички тия и недей се занимава с тях...ако им пука ще ти се обадят първи.А за така наречената ти приятелка - всичко се връща.И тя ще бъде прецакана един ден,не се безпокой >=) .

RaZzer
09-11-2009, 23:49
На всички е ясно, че няма думи, които да ти кажем, които да те накарат да се чувстваш по-добре... Просто това е рискът да живееш - да преживяваш и някои неприятни моменти в търсене на хубави неща! :)

FEN_NA_MOTORI
09-12-2009, 00:13
Ааа пич, едно време и аз ходех с едно момиче, разделихме се, скарах се с приятелите, но сега съм с друго момиче и с други приятели ... Не че със старите си приятели не се виждаме, но не е както преди... Дори с най добрия ми приятел сме само на Здравей, така че живота е тежък горе главата... Купона продължава :grin:

Hilary_
09-12-2009, 00:30
ахх кофти .. :( :(

ами за "приятелката ти" (слагам я в кавички, защото определено не ти е била такава .. :? ) няма смисъл изобщо да я мислиш .. такъв човек не го заслужава .. намери някое момиче, което ще го оцени .. :)

а за "приятелите" хах рядко се намират истински .. извод: намери си нови и този път бъди по - внимателен в преценката си за тях .. :-o

успех .. :)

DoYouLoveMe
09-12-2009, 02:43
спокойно.. нещата няма как да не се оправят :)

montana6
09-12-2009, 04:04
Мдам, повечето сме го преживели, не се притеснявай ;)
Както казаха по-нагоре намираш нови приятели и с времето минава - например запиши се на някакъв спорт и му се отдай изцяло. Успех.

Това е добро, да! Спортът помага винаги. :)

sladkalady
09-12-2009, 06:13
Мн кофти...Ще я забравиш,няма страшно.Излизай,запознай се с интересни хора и създай нови приятелства.Насочи вниманието си към някакъв спорт или нещо,което на теб ти харесва.Всеки има трудни периоди в живота си,но рано или късно всичко си идва на мястото :)

NaNa_SladuRana
09-12-2009, 10:56
чета ти постовете и ми се виждаш доста свестно и чувствително момче,ще си намериш по-добра,а на тая всичко ще и се върне нали знаеш :) И не се нервирай заради тия "приятели" заслужаваш нещо повече от тях Когато ме правят на боклук или просто ми се случва нещо гадно,вадя си грозната усмивка (макар понякога и фалшива) и си казвам "Споко и това ще мине" :) надявам се да се оправиш

w0sh
09-12-2009, 10:58
Напшиши поема.

ivakavlad
09-12-2009, 13:26
Напшиши поема.

поеми не пиша само стихотворения винаги съм се чудил на сърказма ти

Благодаря на всички надявам се нещата да се оправят макарче не съм много сигурен в това може да се каже че за тия 18 години не съм виждал нищо хубаво но няма да ви отекчавам с тази история но все пак благодаря за подкрепата

Scouser
09-12-2009, 13:35
От кой град си? Може излезем пием по нещо и ще разказваш. :)

ivakavlad
09-12-2009, 13:38
От кой град си? Може излезем пием по нещо и ще разказваш. :)
София

Scouser
09-12-2009, 13:45
То си пише де, ама няма кой да види, сори. :D Иначе си далеко. За жалост няма да можем да пием по някоя "Загорка". :)

stup1fy
09-12-2009, 13:47
Ех,сигурно си бил на седмото небе тогава.
Гадже,приятели,компания, аа уу.
А сега ти остава само семейство.
I know how ya feel ^_^
Да не ти пука,всичко се връща в тоя живот.Важното е в такива моменти да имаш поне 1 човек на когото да споделш мъката си.

ivakavlad
09-12-2009, 13:52
Ех,сигурно си бил на седмото небе тогава.
Гадже,приятели,компания, аа уу.
А сега ти остава само семейство.
I know how ya feel ^_^
Да не ти пука,всичко се връща в тоя живот.Важното е в такива моменти да имаш поне 1 човек на когото да споделш мъката си.
Лошото е че и семейството ми не е като семейство баба ми е луда в буквалният смисъл на думата грижа се за брат ми и пре дядо ми и помагам на майка ми единственият човек с който мога да споделям е майка ми с нея сме като приятели не като майка и син много хора се учудват от това как се държим дин с друг но едно е да споделяш с родител друго е с приятел

SqYnY
09-12-2009, 14:01
Давай само напред и нагоре : ) успех и от мен !

DeteNaDiavola
09-12-2009, 15:13
хъ.. спокойно човече.. това с приятелите- преди 2 години и аз бях в същото положение.. обаче събрах сили и излязох от него.. а за приятелката.. ще намериш друга.. не е единствената.. само горе главата и не се огъвай.. :)

JustAnotherGirl
09-12-2009, 18:51
Хмм...Ми добре дошъл в реалния свят! Човек сам се бори за оцеляването си. Имаш си глава на раменете-използвай я! Учи се от грешките си и от грешките на другите също. Тва е единственото което можеш да направиш. И вместо с майка си ходи сам да си пиеш кафето все пак си на 18! И как ще забиеш някоя нова мацка пред майка си тва ми много интересно :-o

tuzaro
09-12-2009, 19:28
епа дай ние да почнем да ревем че ти немаш приятели.... ми намери си, толкова ли е трудно, на 18 години си все пак! Освен тва там където работиш, нямаш ли познати.

cinderella_gugutka
09-12-2009, 19:31
понякога живота е доста гаден но сигурна съм 4е ще се оправят нещата.за всяко нещо си има при4ина-убедила съм се в това :)

.. DeViL mAy CrY ..
09-12-2009, 19:57
ИЗлез с приятели,или ако сега си студент излез с приятелите си,с някой от класа ти,дори и да си завършил,само да започнеп да излизаш и всичко ще се подреди.А тая,колкото и да ти казваме не си струва да се ядосваш заради нея,няма да стане,сега ти е супер гадно,ясно е това,но времето лекува всичко и ще успеш да я прежалиш.Успех ти пожелавам и се надявам всичко в най-скоро време да се оправи.Аз съм била в подобна на твоята ситуация и знам какво ти е.Просто с вренето всичко ше се оправи,а за сега излизай с колеги или някой друг,както казаха горе запиши се на накакъв спорт ако имаш време и така ще ти е по-добре :)

ivakavlad
09-13-2009, 05:45
относно това да излизам с някой от бачкането няма как аз съм нощна смяна и съм сам колегата който също е нощна е на 30 и и е пиянде а дневните смени е майка ми и да изключително е отпускащо да отдеш сам на кафе направо не е истина да кажем че съм малко срамежлив и не съм от тези който заговарят първата срещната на улицата относно това че съм влезнал в реалният живот влезнах в него още когато бях на 9

П.П Не съм студент и завърших тази година

Priceless
09-13-2009, 07:04
http://i.impulse.bg/social/bg/ui/emotions/icon_console.gif