PDA

View Full Version : въпросче относно оргазъмче

zabraniavamsi
09-12-2009, 14:53
Когато момчето свърши,а момичето още не,момчето помага ли с пръсчета за оргазъмчето на момичето?Ако да всеки път ли?
Според мен е редно тои да го прави това.вие как мислите?

BlueFace
09-12-2009, 14:57
Според мен за всеки е различно.Аз бих "помогнал " 8-) То и зависи от настроението и доста други неща.Както казах за всеки човек си е различно :)

Cocoa
09-12-2009, 15:20
Когато човек прави секс с друг, не трябва да бъде егоист и ако свърши по-рано от другия, би трябвало да продължи докато не достигне и партньора до оргазъм (което разбира се не става всеки път) било то със стимулации или нещо подобно е хубаво да се погрижи за кефа на другия не само за неговият :)

Robe
09-12-2009, 16:48
Език след това задължително, не бъди егоист. :)

MakeMeLaugh
09-12-2009, 18:45
По твое предпочитание е ;)
Ако искаш - накарай го.
Ако не - не :)
Няма правило в случая :)

monincetyyy
09-12-2009, 19:12
Когато човек прави секс с друг, не трябва да бъде егоист и ако свърши по-рано от другия, би трябвало да продължи докато не достигне и партньора до оргазъм (което разбира се не става всеки път) било то със стимулации или нещо подобно е хубаво да се погрижи за кефа на другия не само за неговият :)
Мдам... :P Ако е тръгнал да прави секс само, за да си задоволи животинските нужди, то тогава не му пука дали партньорът му е задоволен. Обаче, ако е обратното.. сам би трябвало да се замисли, че егоизмът няма работа в леглото 8)

Komar
09-12-2009, 22:23
Мда... я език я пръсти я някоя краставица останала от салатата.. нещо под ръка... каквото и да е стига да свърши работа!

Bukmop
09-12-2009, 23:08
Когато момчето свърши,а момичето още не,момчето помага ли с пръсчета за оргазъмчето на момичето?Ако да всеки път ли?
Според мен е редно тои да го прави това.вие как мислите?

Пффф по принцип ... момичето ( поне при мен ) е свършило 2 пъти преди аз да свърша :oops: :oops: :oops:

Hilary_
09-13-2009, 00:52
мии и според мен все пак не трябва да е егоист .. а това дали с пръсти или език вече той си решава .. :-o

Amateur
09-13-2009, 00:59
Е по принцип ако аз свърша първи,отивам мия с е сменям презерватива и продължавам докато и тя не свърши 8)

BladeOfMySoul
09-13-2009, 16:26
По принцип да. Много е гадно да се остави момичето така недое*ано,особено ако имате сериозна връзка с дадения човек. :?